- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
adr0001 #8906 üzenetére
Mozgással vagyok inkább, egyszer csináltam ~105 kilósként 1500 kcal-ás hónapot, nem bírtam végigcsinálni, mert kb 4 nap után semmi erőm nem volt.
Alapvetően nekem a zsír, ahogy eddigi éve kalatt észrevettem kb 1-1ben lerakódik, ch-t is tartanom kell, marad a fehérje, amit szeretek is, szóval alapvetően jónak tartom az étrendem a magam szempontjából, inkább csak az volt a baj, hogy hirtelen toltam fel a mértékét.
A derékfájásom meg hétfő óta sokat javult, napi 1,5 óra séta be lett vezetve s már a tegnapi focit is majdnem végigbírtam fájás nélkül, ami új rekord
De köszönöm szépen a tippeket, jó olvasni, hogy más hogyan látja, vagy mit tart jónak -
Hannibhál
őstag
válasz
Hannibhál #8854 üzenetére
Update magamnak.
A fogyásom eddig számok terén kudarckemény 1,5 kg ment le, de legalább lefele ment(stay positive yeah). Viszont a derékfájás komolyabbra váltott, egy kis favágás súlyzós edzéssel teljesen kinyírta a derekam, így 2 hétig csak ültem, feküdtem s max a kocsiig sétáltam. Tegnap már fociztam ismét, egész korrektul bírtam, ami reményt ad az az, hogy kis pihentetés után már nem fáj, séta s a lépcsőzés is megy, csak foci közben van még.
Azért írtam, hogy számok terén mert vannak pozitív fejleményeim is. Saját magamra főzök javarészt, max heti 1szer van már kajarendelés, napjaim nagyrészében számolom a kcal-t, és nagyobbrészt benne is marado ka keretbe. Könnyebben mozgok(leszámítva a derékfájós dolgokat), több energiám van, nem kellenek a délutáni szundik(kivéve hétvégén) s ezáltal nyugodtabb is vagyok. Szebb bőr, jobb kedv, alvásom is javul, szóval vannak eredmények.
Kalóriából visszavettem 2500ról 2270re(194 ch, 166 fehérje, 85 zsír) mert soknak éreztem. Viszont derékfájásom cvsökekntésében az is segített, hogy a nagymértékű húsfogyasztásból is visszavettem, így most kicsit több ch van, s kevesebb fehérje. Sajnos hajlamos vagyok a köszvényre, s nagyon sok húst ettem (>200gr fehérje nagyrészt húsokból-csirkemell, pulyka főleg).
Összegzésképpen:
Valamennyi ment lefele(nem elég), feleségemnek jobban tetszem(kisebb pocó), jobb a közérzetem, derékfájás javul, március 23ra a célsúly felülírva.
És újfent köszönöm a tippeket mindenkinek -
Hannibhál
őstag
Köszönöm a tippeket!
A 12-14 óra szünet szerintem megvan, mert jellemzően 8-9 között reggelizek, a vacsi meg fél7-fél8 között szokott lenni (esti focitól függően).
Nem eszek sok krumplit,rizst, tésztát, inkább több húst rakok mellé, máskülönben nem tudom tartani a ~210gr ch-t. Édesség nuku, inkább egy szelet hús
Jepp az alvás a gondom mindig, világ életemben rossz alvó voltam
Köszönöm mégegyszer -
Hannibhál
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek
Kb mindent eszek, mert régebben próbáltam korlátozni, de nem működött. Szeretek enni, ez nagy bajom, ezért is rántott be anno még egyetemista meg kezdő munkás koromban a súlyzós edzés. Főleg csirkehús valami rizs/édesburgonya/krumpli/kevés tészta kombót szoktam. Eddig működik, alapösztöneimet nehezen változtatom meg
A héten félig meddig sikerült is tartanom, tegnap volt a ,,csaló" napom, haverok, jó genetikai eredmény, de alényeg, hogy este még egy pizza is lement. Ma reggel aggódtam is, hogy na, az egész heti küzdésnek véget is vetettem ezzel, de így is fél kilóval lettem könnyebb, szóval örülök -
Hannibhál
őstag
Ahojj!
Most találtam csak meg a csoportot, és nagyon megtetszett, nagyon jókat írtok itt s nagyon motiváló is! Ezért is döntöttem úgy, hogy írok ide, elsősorban magamnak egyfajta naplóként, honnan indultam, de tanácsokat nagyon szívesen elfogadok
141 kg s 181 cm. Durva értékek, s mivel apuka leszek, eldöntöttem, hogy ennek véget kell vetni, mert én szaladni akarok a gyermekem után. Ezért újra elkezdtem edzeni, ileltve kalóriát számolni. 2500 kcal, 213 ch, 183 fehérje s 94 zsír van belőve (gramban). Edzés az egyenlőre ellipszis tréner, 20-25 percek mennek, ileltve heti 2szer kispályás foci.
Szerencsés vagyok, mert 30 évesen, ilyen súllyal még nincs gondom. Foci közben már fájt a derekam, de a mindennapi életben még 3 emeletet lépcsőzök simán, padlásra cipelek fel nehéz dolgokat, ileltve minden véreredményem s mutatóm jó. Talán ezért is húztam el idáig, hiszen mindig volt fontosabb (s tényleg). Sajna stresszevő vagyok, így nehéz is lett volna. Utóbbi négy évem: lakásvásárlás, covid, álláskeresések, új szakma miatt egyetem, egy durva képzés mellé, feleségemnek lett egy betegsége, családi gond...
Pont a kajára nem tudtam figyelni. Ezt el is fogadtam valamennyire, de azért nagyon elszaladt velem a ló. Szóval most összeszedem magam, s csapatom!
Cél március 23. ra (első megye3as meccs a tavaszi szezonban, mert nagypályán is focizok) a 130 kg. Lehet több lesz, de egy 10 kg-ot éreznék reálisnak, hiszen minél lassabb annál biztosabb a fogyásTovábbi kellemes napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max