Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Droughert #7838 üzenetére
Sziasztok!
Ezt kipróbálom!
(Fogyni szeretnék még kb. 3-4 kilót és akkor lennék 78 kg.)
Szóval 2,5 éve még 100kg voltam. Elegem lett a pufaddásból, a hasam feszült, izzadtam, mint a ló, elfáradtam, lihegtem, szokásos...
Egyik napról a másikra, 2017 augusztusban elhatároztam, hogy elkezdek edzeni, futni, lefogyni. Senki nem segített, nem volt partnerem ebben...csak saját magam. 1 hónapig kb.csak saláta és hal és víz. Reggel-este. Ha hiszitek, ha nem.Nagyon nehéz volt, de megcsináltam. Közben elkezdtem futni...most vagyok 81-82 kg. A saláta-hal-víz megmaradt a mai napig, de már persze mást is eszek. A futás is megy mindennap, vele párhuzamosan 8 hónapja kb.a saját testsúllyos edzés is.
Viszont most megálltam a fogyásban...
Megint oda kell figyeljek a kajára, mert kicsit elengedtem magam...hízni viszont nem hízok, de nem is fogyok, pedig akarok még.
Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest