- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
KISDUCK #8183 üzenetére
Tegnap elővettem a szobabicót, mert látszólag az említett gyakorlatok annyira nem használtak. Aztán kíváncsiságból megnéztem, hogy mekkora táv lenne melóba tekerve menni. Kb 14-15 km-re jött ki, ami annyira nem vészes. Csak még továbbra is nehezen tudnám rávenni magam, hogy akkor még minden egyes melót egy gyors zuhanyzással indítsak. Illetve ugyan ez hazafelé. De kétségtelen, hogy kevésbé volna ingerszegény, mint a 4 fal közt tekerni. Főleg, hogy a Duna/Rakparton mennék végig.
-
interstate76
addikt
válasz
KISDUCK #8179 üzenetére
Hát igen, nem minden szempontból szerencsés dolog túl sokat otthon lenni, na!
Én egy darabig a rendszeres mozgást is hanyagoltam, de ennek vége: heti 3 intervallum edzés és 1 vagy 2 nap egy kis kondi (nem viszem túlzásba, néhány gyakorlat saját súllyal), plusz figyelek a kajára (kalóriaszámolás nélkül, kevés szénhidrát, sok folyadék, fehérje és zöldség/gyümölcs).
-
mefistofeles
veterán
-
Drakmusz
addikt
válasz
KISDUCK #8110 üzenetére
Igen.
Nem voltam nagy, ha a méretet nézzük.
Inkább robbanékony.
De mondjuk az ilyen jellegű szálkás testalkatnál az étrend sokkal jelentősebb tényezőnek számít.
A kockás hashoz először le kell fogyni, utána meg finomítani.
A mostani cél nem ennyire kihegyezett, kevesebbel is beérem. -
interstate76
addikt
válasz
KISDUCK #8098 üzenetére
Nekem egy Mi Note 5-öm és egy Amazfit Bip-em van. A telón fent van a Mi Fit és a Mi Bandage is. Utóbbi küld értesítést a bejövő üzenetekről (mail, Viber, Messenger) és tudja azt is, hogy rezeg az órám, ha megszakad a kapcsolat. Már legalább 5-6 alkalommal megmentett attól, hogy otthon felejtsem a telefonomat, és egyszer attól, hogy elhagyjam. De jelez akkor is, ha merül a telóm, ill. ha töltés közben eléri az általam beállított szintet. Szóval elképesztően sokoldalú.
(#8099) PreikeStoleN A Mi Fit-ről nem tudok nyilatkozni, mert nem tud figyelmeztetni, ha a karkötőm/órám lecsatlakozik a telóról, szóval kezdettől fogva a Mi Bandage a nyerő nálam.
Ha a pulcsid hozzáér a karkötődön lévő érintő gombhoz, akkor aktiválja? Ez fura. Mondjuk én futás közben a felsőmön kívül hordom az órám, mert a pulzusfigyelés nem izgat, viszont az, hogy lássam a kijelzőt, az fontos, szóval nem csúszik rá semmi. De nap közben egy csomószor hozzáér a ruhám, mégsem történik semmi.
-
-
-
-
válasz
KISDUCK #8072 üzenetére
Köszi.
Akkor beruházok rá esetleg. Van hozzá telefonos app is, ahogy látom.
Á...25 éves vagy? Magasságod? Csak azért kérdem, mert ennyi idős koromban nekem is kb 76-77 kg volt a súlyom.Egyébként azt tudtátok hogy a rostos gyümölcs levekben tök sűrítményt raknak? Pl.a s.barack rostosban is tök sűrítmény van...nekem új. Én azt hittem az a gyümölcs van benne, amit árulnak.
Sokkal olcsóbb a tök, mint bármi más az biztos. -
-
-
törölt tag
válasz
KISDUCK #8032 üzenetére
Nem ezzel a szóval, de egyetértek. Jól hangzik, de lófüttyöt érőmondás.
Rövidúton a bolondokházában kötnék ki, ha így kéne ennem. Már gyerekkoromban sem nagyon bírtam reggelizni. Evés után min 2-3 óra kell, de még akkor is gyakran elég egy pohár narancslé, v 1/4 alma. Ebédre egy szendvics v egy tányér leves. De ha nem kapok vacsorát, falnak megyek. És aludni se tudok éhesen.
Az a baj, ezekkel a fene nagy okosságokkal, h mkit egy kaptafára akarnak ráhúzni. Márpedig nem vagyunk egyformák. Márcsak ebből az egyetlen szempontból is 3 típus van, h kinek melyik a legjobb mint főétkezés.
Uígy a napi 5x-i étkezés... Miért ennék, ha nem vagyok éhes?! Márpedig 5x nem tudok megéhezni. Gyerekkoromban is csak 3-4x ettem. És elég volt bőven. Mint ahogy nem aludtam délben, és ma sem tudok napközben, csak ha vmi rendkívüli van.
Ezt kéne végre felfogni, h nem mkinek uaz jó, és mkinek a maga útját, a maga megoldásait kell megtalálni. Az ált érvényű dolgok csak irányelvek.
A kalóriaszámolgatás tök fölösleges, ha normálisan eszik az ember, pl nem eszik nem éhesen, 2 falattal sem eszik többet, ha megjelenik az elég érzése, persze ehhez nem árt, ha normálisan működnek nála ezek a funkciók, pl iszik elég vizet, és nem a szomjúságot érzékeli éhségnek, ha a lelke rendben van, és nincs folyton ehetnékje, ha eszik elég fehérjét és zsírt, mert ezek jelzik az agynak a jóllakottság mértékét, ha nem zabál, hanem lassan, alaposan rágva eszik, stb. -
válasz
KISDUCK #8034 üzenetére
Szerinted
...ez is egy vélemény, elfogadom.
Szerintem meg a számolgatás a fa..ság. Tévútra visz és hiú ábrándokba kerget, hamis adatokat is közöl ráadásul, amit meg is állapítottak. Ami a csomagoláson van, nagyon sok esetben nem felel meg a valóságnak.
Én soha nem számoltam és nem is fogom. A cikk csak megerősített benne, amit mindig is tudtam. Ráadásul tanult emberek, egyetemi tanárok, tanulmány írók tényközlése. A hit viszont más kérdés, azzal nem érdemes vitatkozni, nem is akarok.
A cikket csak úgy megosztottam, hogy akit érdekel ez a kérdés, az tisztán lásson.A fémipari hasonlatod szerintem nem ugyanaz a téma. Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
-
-
-
-
-
Genji
őstag
válasz
KISDUCK #7923 üzenetére
1.4, de nem vagyok ráfeszülve, ha kevesebb kevesebb. Azért nem ettem csak 1700et mert nem éreztem, hogy kell. Most már azért pár nap után érzem, hogy 2000 környéke lesz tartható hosszabb távon ma már észrevettem, hogy erőt is veszítettem (reggel alig bírtam a lépcsőn felmenni).
Amúgy nem először csinálom volt már egyszer egy nagy fogyásom 115kgról toltam le magam 83-ra ami nálam már a full kockahas. Mondjuk az 3 év alatt sikerült és kb 10 éve volt, most meg majdnem ugyanezt szeretném megcsinálni 7 hónap alatt.
Valószínűleg lesz az 8-10 is, de magasra teszem a lécet.
-
Genji
őstag
válasz
KISDUCK #7920 üzenetére
Igen, orbitális zabálás minden nap, kemény munka volt.
3200kcal a napi teljes égetésem (BMR 2200kcal + életmód 400kcal + 600kcal edzés minden nap) és 1500kcal deficitet tartok 3 napja. Éhezés nincs simán bírom 1700al, de érzem, hogy kevés (kis szédelgés ma kezdődött, meg az asszonyra is ráripakodtam, mondta is, hogy inkább maradjak dagadt.
) szóval kénytelen vagyok emelni.
-
GEPESZ66
veterán
-
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
KISDUCK #7893 üzenetére
En minden reggel zabkasat ettem. Ebedig mas semmi. No kenyer, no hus, csak hal. Tesztat mondjuk harom hetente egyszer.
Sok zoldseg, semmi vaj, semmi felvagott.
Soha nem eheztem, mindig kiralyakat ettem. Szarabbul hangzik, mint amilyen.
Ez a negy honap eleg volt, hogy fejben is atalljak, mar nem kivanom a regi etrendem.
Nem akartam amugy fogyni, a triglicerid es koleszterin szintemet akartam lejjebb vinni. A fogyas jott magatol.
Mivel tobbet nem akarok fogyni, valoszinu kicsit lazitok majd a “dietan”.
-
-
-
válasz
KISDUCK #7880 üzenetére
Most egy kicsit elengedtem magam, bővül a család, sok a feladat, egyszerűen nincs időm edzeni, magamra 1 órát fordítani. Az étkezésre valamennyire odafigyelek, de most háttérbe szorult szinte minden, nagy koncetnráció kell részemről, hogy valamennyire mégis észnél legyek
Ez a számolgatás meg plusz feladat részemről, de megoldható minden, csak akarni kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest