- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki másképp ketyeg, elmondás alapján is kiderült számomra. Én már a másik oldalon vagyok, a minden kitűzött cél alatt és tartás a cél, meg sunyiban még fogyás, tehát egy állandó legkisebb deficit. Kb 1 hónapja ha valaki megkérdez, azt mondom neki, képtelen lennék újra 1700-1800-on ennem, erre napok óta megy lazán. Játék lett a súly kontroll. Kollégám szerint kezdeni kéne valamit ezzel az alappal amit kialakítottam. Mármint edzeni vagy ilyen. Ma család buli lesz, előre látom, h majd jönnek h "beteges amir csinálsz". 80.5kg mellett.
-
válasz
woodworm #9291 üzenetére
Fog látni hamarosan, üzemorvos a neve és ha a hajszálam nem úgy áll elvesztem a munkám. Egyik oka a nem zabálásnak h már megfenyegetett a pulzusom miatt.
az leesett azóta.
Komolyra fordítva a szót azt észrevettem, h nincs mese ha enni kell nem fér bele sok kiesés, mint a zabálós korszakban, de az is tény, hogy a napi 1700 kcal nem sok (nekem). 6 hete mindössze 2* ettem 1886 kcal felett. Néha 1700 alatt, de néha 1222 volt, 1523. És erősen jó irányba hazudva ennyi, valójában ennyi sem a bevitt. Szeretem az eredményeket, másképp ha nem látok le fogok állni. -
válasz
Kolondrum #9289 üzenetére
Kiegészítés: Már nem nézek CH-t, de random módon kiszámolom néhány napnál. 150 alatt vannak, néha elérik. Gyakran éppen 100 felett. Sőt néha a ch hiány ellensúlyozására eszek csak, mert tudom h másképp a nap igen szenvedős. Komoly azért iszok cukros kv-t vagy eszek sütit stb. Mégis ezek mellett fogyok. A roham tempó a jó szó erre. Eddig azt hittem majd belassul ez, de nem. Mondjuk nem bánnám ha lassulna, mert nagy a tempó .
-
válasz
WoodrufF #9286 üzenetére
Igen az már fix, mivel aznap, hogy a kommentedet leírtad beleestem újra ebbe sokkal durvábban, önhibámon kívül. Tök jó, h írják egyél ugyanakkor meg minden, csak az élet nem ilyen. Munka miegymás. Inni sincs néha lehetőségem, azt azzal jön egyek azonos időkben.
Kieg: Durván fogyok továbra is. Több mint 1kg/hét difiben ammáron 6 hete. 2 naponta mérhető szinten.
-
Én is erre jutottam, ezért kissé többet eszek az első időszakhoz képest. Volt hét ahol 1.5 ment le. Nem is voltam jól. Az edzés nem áll hozzám közel.
Szerk: Egyébként ha őszinte akarok lenni akkor keveslem a fogyást. 2 hét múlvára jó lenne még leadni 2 kilót.
Motorra 90 alá akarok felülni. Ez ilyen hülyeség. -
Szépen fogyogatok. 6.9-nél tartok, nem okoz semmi féle problémát, sőt ha családi összejövetel van teljesen leállok és úgy eszek mint régen, a fenti így értendő. Ebben az ütemben nekem jó. Korábban kellett volna kezdeni.
Ha beállt a kivánt súly akkor 1900-2000-re próbálok beállni. Hibahatárral sem fog 2100 fölé menni. -
-
Ma szörnyen aludtam, hol dideregtem, pár perc múlva nem fáztam, ezek váltakoztak. A pulzusom 55 körül volt. Ezek idegen dolgok nálam.
Mozgás: Azzal hadilábon állok. Munkám miatti napi átlag 9000 lépés van meg, de az is úgy, hogy egyik nap kb semmi másnap tizen pár ezer és ezek átlaga lesz heti 9000 körül. Meg motorozok, az igen sokat ki tud venni belőlem azt észre vettem. Nyáron a kert mozgat max, minden ami egy kertes ház körül van. -
Estét egy vagy több natúr joghurttal/ízesített rizzsel zárom amibe lenmagot rakok, olyan 1 evőkanállal. Ezt évek óta eszem hébe hóba, újabban minden este.
A száj ízt nem értem. Fogat mosok. Mintha egy 100-as szöget szopogatnék.
Most 27 fokban már jól érzem magam. Bent, aki korábban a termosztátot 20.5-re tette!
Mai ch 110g volt kb, de ritka ha eléri a 150-et/nap. Mellékesen néha kiszámolom ezt is.
Több halat is eszek, riomare-t vagy hasonlókat, Tengeri halat párolva zöldséggel. Vegan cuccokat. Paradicsom, paprika, gomba stb.
Holnap megtolom a kalóriát meg a Ch-t teszt képpen.
A pulzusom esett mióta nem zabálok, mert 100 felett volt gyakran. Orvosnál 198-156 körül majdnem nem engedtek dolgozni. Tehát esett, 10 perces méréssel statisztikailag látható. Nincs szívdobogás érzésem és ha ideges vagyok, azt sokkal kevésbé elém meg úgy h agyon bszok valakit.
Attól tartok h nem jó úton vagyok és valahol egyszercsak mittomén elvisz a mentő. -
176cm 98-ról indultam Január 7-én (addig nem volt a mérleg otthon. 3.-án kezdtem. 95kg voltam pár napja. Ugyan abban a szettben, erre is figyelek.
Korábban a 3 sajtburi, 3 nagy krumpli úgy lement éjjel 2-kor, h kiadósan reggeliztem rá reggel. De matek alapján néha egy reggelim 1000-1100kcal volt magában.
Most is eszek gyros tálat, gesztenye pürét habban, dianás cukrot meg ilyeneket, de nem ezen élek. Pizza stb.
Meg talán fontos, h airfryerben sütünk mindent kb. Olaj használat nulla lett.Köszi a véleményt, meglátjuk!
-
Sztem ennek a kulcsa az elfoglaltság, h ne a nasi felé nyúljak, hanem bármi mást csináljak.
Az alvásom jobb lett ha alszok, de mivel éjszakázok gyakran, ott azt veszem észre, h több energiám marad. Röviden: Rövidebbeket, de mélyebben alszom. Minden téren vannak változások
A BMR szint igen nem tudom én sem mi a valós, de valami lehet a kalkulátorokban, mert heti több mint 1kg jelen helyzetben eltűnik.
Legutóbb 2 hét alatt 3 kiló esett le. -
Üdv! Azon agyaltam mennyire baj vagy nem baj, hogy BMR alatt viszek be kalóriát. Ezt már több mint 2 hete csinálom, eredménye van, nem is megyek falnak ettől, az elején volt érdekes csak viszont az elmúlt időszakban furcsa dolgokat vélek felfedezni magamon és nem tudom, hogy ez jelzés, hogy fejezzem be vagy szimplán ez ezzel jár. Szűk 1 hete fura íz van a számban minden körülmények között. Csak még eszek vagy iszok, akkor nincs. Fémes szerű. Illetve olyan szintem fázós lettem, ami rám nem jellemző. Korában 0 fok körül vettem fel kintre kis kabátot, kicsit. Addig pulóverben voltam. Most ülök a 24 fokban bent és kajak fázok, sőt éjjel takarót is használok. Illetve igen sok kv-t meg tudok inni újabban, napi 1-2 helyett 3-4-et.
Vélemény?Szerk: A hús jelen van, de kevesebb. Több vegán dolgot eszek mert rájöttem,h finom. Több zöldséget is eszek. BMR alatt átlag 100-200-al eszek, de volt, hogy 600-al mentem alá. Január eleje óta nem ettem BMR szint felett, ami nekem 1850kcal kb. Korábban 3000 néha akár 4000kcal is lement /nap. Ez az egész egyik napról a másikra indult csak úgy, semmi különös.
-
Lassan a 10. kg is leesik. Remélem nyár végére meglesz. Nem hajtok rá egyszerűen nem zabálok feleslegesen.
-
Nálam semmi új, nem nézem mit eszek meg mennyit csak nem zabálok. Ma 86.6-ot mértem. Naponta gyümölcs, jobban megnézem mit veszek a számba. Ennyi. Az övem már eljutott oda, hogy új lyuk kell hamarosan mert nem tart a legbelső helyen.
-
Vannak napok, hogy ha én nem törekszem rá akkor a Ch bevitelem a 100-at sem éri el és nem vagyok éhes sem, direkt kell enni ch tartalmú kaját. Ahogy telnek a napok a kenyér hiányát sem érzem, sőt le kell fagyasztani, mert ott rhd meg kb. Nagyon érdekes. El nem tudtam volna képzelni, hogy kb bármit meg tudok enni kenyér nélkül. Viszont, valljuk be, nagyon könnyen elmegy az ember a másik irányba. Egyik nap ettem sima kajákat és mentem éjjelre melóba, ott éreztem, hogy megveszek olyan éhes vagyok. Ez sztem a nappali sima kajának volt köszönhető. Mert hát tudjatok vendégségben nem válogatunk. Nem szabad kiugróan cukros vagy sok ch-s cuccot letolni, mert kihat mindenre. A hajlam ott van, egy kicsi kell és átfordul minden a régibe. De még mindig vallom, hogy ez játék nekem, nem kell zabálni. Menüben ott a gyros tál, pizza stb. Csak nem sorban felváltva egész nap.
-
Ez így igen egyszerű eddig. Már mondják nekem h fogyok. A mérleg is 88-at mutat, valami 4 hete tolom és nem a legeleje óta mérek, de már így nézve is 4 kg mínusz. Nap 200g ch alatt tudok maradni, néha 150 vagy akár 100-on. És volt itt pizza, gyros tál is. Csak a kenyér, és cukros üccsik off, előbbi van de kevés és kis ch-s. Találtam olyat amiben 30/100g a ch. Finom is, csak 300g 400ft. Nagyon várom h végre mozoghassak is párommal. Vettünk neki melóba egy komoly rollert, úgy megszerettem, h nekem is lesz, aztán éjjel megyünk.
Van cikk is róla, hogy a roller igen jól mozgat, vettem is észre, mert az első nap járni nem tudtam kb utána. Viccesen fogom fel ezt a súly vesztősdit.
-
Nem tudom ki h van vele, de nálam a ch bevitel 80%-ban kenyér, maradék 10% ital (pl gyümölcsös sör), és csak a maradék az egyéb. Most olyan kenyereket eszek amik 32-50g ch/100g-os ch-val rendelkeznek és ezekből ha 250-es egy csomag, kitart napokat, ahelyett, hogy elmenne egy kajálásra a 250-es. Persze fék kell, mások az arányok.
Mai napra ha nem lett volna kenyér, össz ha 50g bemegy. A vacsora kb 35g volt össz, ebből 30g a kenyér volt. Ez durva, az egész. -
A ch a kulcs, de ki miben hisz. Én kenyeres, cukros voltam. A kv-ban megállt a kanál, a kenyér meg... Csak én simán fél kilót. Vagy 4-6 zsemle / kaja. Voltam én 79 is, de akkor nem volt időm enni és napi 8-10 óra fizikai meló. A 85 ment simán, de jött egy tanfolyam és az idegek, napi 3 redbull, fornetti, este nagy adag kaja. A cukor régen nincs terítéken, csak amiben volt alapból, most még jobban kivettem, meg a kenyér. Éhezni nem fogok. Meló miatt sokat gyalogolok 5-10km 12 óra alatt, meg fel kell magam húzni egy magas járműre, de más mozgás most nincs. Ami viszont nagyobb bajom h nem iszok. Gyakran estig 0.5l-t max 1-et, Ritka ha estig lemegy 2l. Tegnap este óta kettő korty ment le.
-
Üdv. Olvasgatok de sehol sem jön elő a Ch, mindenütt a kalória. Én pl azt nem nézem, csak a ch-t azt is úgy, hogy ebből mi mennyi cukor stb, sőt azt sem mindig. Röviden: a drasztikus kenyér bevitelt kivettem, kis matekkal harmad annyi ch megy be mint korábban és lassan, de fogyok, igazából jobban is érzem magam. Nem fogyi hanem inkább jobban akarkm magam érezni. Tervezek bicajozni, de ez is inkább az, hogy ismét lesz erre lehetőségem valakivel. Meg talán futni is fogok. Jelenleg parkoló pályán vagyok a hely miatt ahol tartózkodom. Miért is a hsz. Én szinte biztos voltam benne, hogy minden a ch körül mozog. És igen durva, hogy mennyire kevés elég h ne fogyj. Én napi max 200g-ot viszek be ez a plafon. Ismét Eszek gyümölcsöket, és megszűntek a zabálások. Nálam korábban egy reggeli 4-5 szelet kenyér és a többi, 2.5l-es sima kóla/nap simán. Ez szűnt meg. Ja meg vacsira pl: hurka, rengeteg sózott krumpli, savanyú, és több szelet kenyér. Ezeket eltűntek. De mondom csak olvasgatok.
Most 91 vagyok 176-cm-hez.
Ilyen okos app ezt mondta nekem, ennél sokkal kevesebbet viszek be a fogyás fülhöz mérce. Mégis csak lassan fogyok, nagyon lassan. [link]Valahol minden hazudik.
Ja meg naponta 5* eszek 1-2-3 helyett, keveset pár óránként, ezt az éjjeli műszak borítja max fel picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron