- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
Malibutomi #8163 üzenetére
Nekem nehéz lett a kalóriákra figyelés is sajnos, mert én is edzek (főként súlyzózás, de egyebek is), és a máshol, másban elért siker demotiválja a fogyózáshoz való hozzáállásom. Alapból nem vagyok nagy és erős, ezért mikor elérem például a 100 kilós fekvenyomást (már elértem), annyira megörülök neki, hogy hajlamos vagyok még emelni is a kcal-t a további edzős sikerek érdekében -és a diéta kárára. Sokáig gyúrtam, és gyorsan jön vissza az erő, ugyanakkor az abban való fejlődést most el kéne engednem, ha fogyózásban szeretnék inkább jó eredményt hozni.
Lehet, hidalással kéne a jövőben fekvenyomást csinálnom, úgy talán több menne, és nem esnék be 100 kiló alá, amitől most tartok. Pszichológiailag igényelném nagyon, hogy legyen meg ez a kerek eredmény 80 kiló alatt is. Zavar a tudat, hogy ha tovább fogyok, a 100 kilót már nem fogom tudni kinyomni.
Nálad az edzés súlyzózás is? Ha igen, Téged nem bánt a fogyással járó gyengülés tudata?
-
válasz
Malibutomi #7932 üzenetére
Egy 5-tös akkor neked is szerintem.
Én is z.saláta, hal, csirke, jogi, banán, alma, zabpehely, beef protein, ezeket eszem most.
-
válasz
Malibutomi #7930 üzenetére
Kiszólt a lyuk a gödörbőlNekem 5 kg ugrott fel most, abból 1 leégett hétfő óta. Persze tudtam, hogy ez lesz és ahogy mondod, van miért ismét küzdeni
Neked mennyi ugrott fel az ünnepek alatt? -
válasz
Malibutomi #7928 üzenetére
Grat
Én meg 43.
Nyertem -
storm3
senior tag
válasz
Malibutomi #7877 üzenetére
Na en total amator vagyok, linkelhetnel par tipust, amire azt mondanad, hogy kezdonek is ok es haladokent is hasznalhato. A hely is lenyeges, albiban elek. :)
-
válasz
Malibutomi #7874 üzenetére
Mondjuk ez is igaz...tényleg batár nagy egy e-tréner...legalábbis amit én néztem.
-
storm3
senior tag
válasz
Malibutomi #7874 üzenetére
Neked milyen evezopadod van, illetve mit javasolnal? Alkatra kb hasonloak vagyunk (az "elotte" kepednel :))
-
válasz
Malibutomi #7863 üzenetére
...és Fred23:
21 éves koromig rendszeresen sportoltam, 78-80kg.körül, úszógumik nélkül éltem fiatal éveimet egészen 27 éves koromig, amikor ugyanis megnősültem, megszületett első gyermekem és elkezdtem nem odafigyelni magamra, hanem csak a munka és a család. Ez az egész napomat lefedte, edzésről nem is álmodtam. Ezzel járt szépen az elhízás is, 100kg-ig, amit úgy szépen tartottam is 2017 augusztusáig, 40 éves koromig.
Kéthetente fociztam, de az semmi, nem rendszeres sport, szóval egy dekát nem fogytam. Persze ezen évek alatt azért nem volt kényelmes a túlsúly, de elfogadtam, ennyi. Aztán pontosan kettő évvel ezelőtt, 2017 augusztusában elhatároztam, hogy ennek véget vetek, és vissza szerzem a régi, 20 évvel ezelőtti önmagamat.
Hogy miért? Mert elegem lett a napi kétszeri WC-ből, puffadásból, nehéz légzésből és még sorolhatnám...
Asztmás vagyok, túl vagyok egy infarktuson, vese kövön, boka műtéten...nem akarok idő előtt elpatkolni....a gyermekeimet(3) fel kell nevelnem, de a régi életmódommal ez nem jönne össze. Így hát leadtam 20kilót, szépen lassan 2 év alatt, állandó edzéssel, normális kajálással és ezt most tartom. Azóta szerencsére semmi eü.problémám nincs. Semmi cigi, semmi pia...csak ritkán, évente 2-3 alkalommal...márHogy mi a célom? Miért csinálom? Minél több időt tölteni a családommal, a gyermekeimmel. Hogy ezt elérjem, mindent megteszek, amit csak tudok.
-
válasz
Malibutomi #7853 üzenetére
Köszi a segítséget...akkor “ráfekszem” a dologra. -
interstate76
addikt
válasz
Malibutomi #7833 üzenetére
+1000
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7791 üzenetére
-
Fred23
nagyúr
válasz
Malibutomi #7795 üzenetére
Nagyon szép eredmény, el is keserít kicsit, mert én csak heti 20-25 dekát fogyok azzal, hogy elhagytam a kenyeret, rizst, tésztát, édességeket! Azt hiszem, változtatnom kell, mert ez így harmatos, én is komoly eredményeket szeretnék belátható időn belül; csak ahhoz meg talán mindenképpen szenvedni is kell.
Szeretnék én is kockás hasat, de idén nyáron erre már nagyon kevés esélyem van, szerintem augusztusra se sikerülne.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7795 üzenetére
A helyesirasert bocsi, telorol a hurka ujjaimmal nem konnyu
-
Fred23
nagyúr
válasz
Malibutomi #7791 üzenetére
Nagyon durva! A két hónapot úgy érted, hogy kerek két hónap, vagy mundjuk 2,5? Mert 8 hét alatt 8 kilónál több fogyás nem túl gyakori, illetve egészséges, kép alapján meg magasságtól függően olyan 10-12 kiló fogyást tippelnék.
Én is fogyózásban vagyok éppen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7790 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest