- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adr0001
aktív tag
válasz
Hannibhál #8895 üzenetére
Hi!
Ha a napi kcal-t nem tudod 1200 környékére levinni és ott tartani, akkor az egyedüli megoldás a gyors és biztos fogyáshoz a napi ch 50g alatt tartása. Ezzel egy időben a zsírt meg feltolhatod hányás határig.
Ch 50g amiből 0g cukor!
A zsír kétféleképpen égethető el:
1., Tartósan a napi kcal szükséglet felezésevel (gyász)
2., A metabolizmus átállítása (test)zsír elsődleges használatáraEz utóbbi automatikusan megtörténik, ehhez csak a cukrokat kell elhagyni, és a fenti per nap ch limitet nem tanácsos átlépni. Azt is lehetőleg nyers zöldséggel kell bevinni.
Az izom, és izületi panaszok 2-4 hét alatt kisétálnak az életedből.
-
válasz
Hannibhál #8895 üzenetére
Azóta nyomod az ellipszis trénert újra?
Nekem azzal nagyon gyorsan ment a fejlődés. Először 15-20 percek, majd következő lépcsőnél már 45-öt kis megerőltetéssel tudtam csinálni 2 hét múlva és most 4 hét alatt az 1 óra se fájdalmas, akár beszélgetni is tudok közben, bár inkább az elején.
Azért is jó az 1 óra, mert így pont meg tudok nézni egy sorozatot.
Ez az órám szerint 750 kalória elégetése, a gép 650-et ír, de az nem méri a pulzusom és nem tudja a súlyom. -
Hannibhál
őstag
válasz
Hannibhál #8854 üzenetére
Update magamnak.
A fogyásom eddig számok terén kudarckemény 1,5 kg ment le, de legalább lefele ment(stay positive yeah). Viszont a derékfájás komolyabbra váltott, egy kis favágás súlyzós edzéssel teljesen kinyírta a derekam, így 2 hétig csak ültem, feküdtem s max a kocsiig sétáltam. Tegnap már fociztam ismét, egész korrektul bírtam, ami reményt ad az az, hogy kis pihentetés után már nem fáj, séta s a lépcsőzés is megy, csak foci közben van még.
Azért írtam, hogy számok terén mert vannak pozitív fejleményeim is. Saját magamra főzök javarészt, max heti 1szer van már kajarendelés, napjaim nagyrészében számolom a kcal-t, és nagyobbrészt benne is marado ka keretbe. Könnyebben mozgok(leszámítva a derékfájós dolgokat), több energiám van, nem kellenek a délutáni szundik(kivéve hétvégén) s ezáltal nyugodtabb is vagyok. Szebb bőr, jobb kedv, alvásom is javul, szóval vannak eredmények.
Kalóriából visszavettem 2500ról 2270re(194 ch, 166 fehérje, 85 zsír) mert soknak éreztem. Viszont derékfájásom cvsökekntésében az is segített, hogy a nagymértékű húsfogyasztásból is visszavettem, így most kicsit több ch van, s kevesebb fehérje. Sajnos hajlamos vagyok a köszvényre, s nagyon sok húst ettem (>200gr fehérje nagyrészt húsokból-csirkemell, pulyka főleg).
Összegzésképpen:
Valamennyi ment lefele(nem elég), feleségemnek jobban tetszem(kisebb pocó), jobb a közérzetem, derékfájás javul, március 23ra a célsúly felülírva.
És újfent köszönöm a tippeket mindenkinek -
inf3rno
nagyúr
válasz
Hannibhál #8857 üzenetére
Próbáld azt, hogy sokszor eszel keveset, és nincs kötött étkezés, mint pl. közös ebéd, stb. Ilyenkor a kisebb mennyiségektől nem tágul ki úgy a gyomor, és egy idő után csökken az étvágy. Fontos még, hogy nem kell teltségérzetig enni, akkor sem fogsz éhen halni. Én nagyjából ezekkel fogytam a leghatékonyabban eddig minden erőlködés nélkül. Mondjuk kalória számlálással érdemes kombinálni. Aztán vannak berögzült dolgok, hogy nem dobunk ki semmit meg nem hagyunk semmit a tányéron meg ilyesmik. Ezeket is érdemes elengedni vagy ha nem megy, akkor eleve fél adagot szedni csak, aztán repetázni. Szóval ez részben fejben dől el, megszokás kérdése is.
-
Dorian
félisten
válasz
Hannibhál #8857 üzenetére
Korlátozd azt az időszakot amikor eszel. Időben korlátozott étkezés: naponta legalább 12-14 óra szünet, korai vacsora, késői reggeli. Egyrészt jobban is alszol, ami egy másik fontos dolog, másrészt a nyugalmi vércukorszinted alacsonyabb és sokkal stabilabb lesz: sokkal kevésbé leszel éhes.
Szénhidrátforrásoknál a sok krumpi, rizs, tészta nagy részét váltsd ki zöldségekre, amikből minél több legyen nyers. Édességek helyett gyümölcs.
sok mozgás, főleg intervall jellegű
elég alvás (igen, aki keveset alszik, az tipikusan hízik, mert ez stresszforrás, és azt, ill az energiahiányt egyszerű cukrokkal kompenzálja az ember)
-
storm3
senior tag
válasz
Hannibhál #8854 üzenetére
Hajrá!
Miket eszel?Nekem sajna a kaja a mumusom, utálok a tűzhely mellett tölteni időt, egyszerűen sajnálom rá - ezért is vagyok "bendőjóska" (183/120-al). Szívesen vennék olyan recepteket vagy helyeket, amiből nem elrugaszkodott összegekért jókat lehet enni és egészségesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!