-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
-
Csorbi
addikt
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17722 üzenetére
Azt tudom, de rájöttem hol ment ez félre az agyamban. Első körben A sima PC-s game passra regisztráltam, másodszorra pedig az ultimate csomagra. Ez valahogy átfordítódott az agyamban, hogy akkor nem csak a standard msfs verzió elérhető, haenm a többi is.
Benéztem, bocsi! Köszi a rávezetést, megnyugodott a lelkem.
Még van cirka két hónap a game passból, addig kitalálom hogy store vagy steam legyen és hogy melyik csomag.
-
Gudi
tag
válasz
Csorbi #17699 üzenetére
Én a G:/ FS2020 mappába telepítettem az programot. A telepítéskor lett ezen a mappán kívül még 3 db, ugymint Programfiles, Windowsapps, WpSystem. Az FS2020 mappa kijelőlésekor azt írta, hogy ide nem lehet letölteni, jelöljek ki egy almappát. Ezekbe külön külön belementem és mindegyik tele van almappákkal, azokon belül is többszörösen, és nem találtam olyan nevű almappákat, mint ahová Ő a C-n akarta telepíteni.
Sajnálom, ilyen szinten nem látom a PC lelkét, és tudatlanságom okán kérdezek ilyen alapkérdéseket, amiért is elnézésetek kérem.. -
Gudi
tag
válasz
Csorbi #17697 üzenetére
Csorbi kérdés: "Ha a frissítéskor a telepítési mappának betallózod a másik SSD-n lévő telepítési mappát, akkor mi történik?"
Válasz: Ha arra a meghajtóra szerettem volna telepíteni, ahová először, (és nem a C -re amit ő javasolt) és úgy, hogy csak kijelöltem a meghajtót, nem fogadta el, mondván hogy jelöljek ki alkönyvtárat. Viszont ebben nem találtam olyan alkönyvtárat, amit ő a C re javasolt. Users/Laci/Appdata.. stb még egy csomó /.. Ezért fogtam magam és kijelöltem egy üres Winchestert, azon csinált egy "új mappát" és elkezdte tölteni valami botrányos lassúsággal. Kiszámoltan, ha így halad, holnap este 10 körül fejeződik be..
De látom, hogy úgy hülyeség az egész, ahogy van...
Még jó hogy innen simán le tudom törölni anélkül hogy belerondítana az egyébként tök jól működő szimulátoromba. Egyébként nem csináltam semmi ccleanert vagy ilyesmit, nem neveztem át mappákat, elérési utat.
Azt végképp nem értem, hogy nincs Cancel vagy ilyesmi, ha nem akarom letölteni, ezért nem is tudom használni, mert nem lehet, csak kilépni..
Mi lesz ebből? Töröljem az egészet ezt is meg az alapprogramot is és telepítsem újra? Ráadásul én megvettem a GAME PASS-ban akciósan 19 e ft-ért.. -
Eep 101
csendes tag
válasz
Csorbi #17583 üzenetére
Szia Csorbi! Nem nyúltam még semmihez. Elől járóban: Op.rendszer: Win 10, 64 bit
Verzió:10.0.19042.685 Telepítés dátuma: 2020 Október
Internet sebesség: Letöltés :121,70 Mbit/s Feltöltés: 10,21 Mbit/s
Konfiguráció: Alaplap:HP OMEN 25L Desktop GT11
Processor:Intel core I-7 10700 4600Mhz (46x100)
Memoria : 16 Gb DDR 4
Video kártya: GeForce RTX 2070 Super 8 Gb
Fligh Simulátor : Microsoft Strom-ból, Premium Deluxe , Helye : C:\ user\Appdata\Local\PaccagesC:\ meghajtó mérete: 513 Gb, szabad :313Gb (SSD)
Nos egyenlőre ennyi, gondolom most jönnek a FS beállítások...? -
Eep 101
csendes tag
válasz
Csorbi #17578 üzenetére
Igazad van, valóban nem reagáltam, mert- ahogy tanácsoltad,vagy sugalltad, már nem is tudom-próbáltam megoldani, magamat is fejleszteni
, és sok mindent megpróbáltam, és több Youtube videót megnéztem,de sokkal nem jutottam előbbre. Van olyan lehetőség, hogy a Google Earth2MsfsWPF programmal áthozom a simbe a scenery egy részét, na de ez csak mondjuk a város egy része, mi van a többivel, mi van mondjuk Európával......?És mi van, ha közben jönnek az addonok, vagy a frissítések?
Szeretnék élni az alkalommal, hogy segítetek, megköszönném, csináljunk végre valamit! :-))
Mond, hogy hol kezdjük, , csak most már nagyon fáradt vagyok, el kell mennem aludni, holnap készen állok! Köszönettel : én -
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17523 üzenetére
Egyik esetben sem alapértelmezett helyre telepítettem. Nálam ez a C: meghajtót jelenti, ott terpeszkedik a windows. Maga a meghajtó nem túl nagy, ezért mindig eltérő helyre telepítek.
Mindkét esetben teljes telepítés volt nulláról. Olvastam valahol így böngészés közben, hogy változtattak a telepítési metóduson és nem kapod meg egyben a teljes csomagot, mert voltak beakadások. Nekem végülis így is megfelelő, csak nem tudtam hogy volt változás.
-
Vesa
veterán
válasz
Csorbi #17500 üzenetére
Azért azt beláthatod, hogy teljesen felesleges ide a game engine használata. Ez egyértelműen az Asobo hülyesége, egyszerűen rosszul oldották meg. Nem ez az egyetlen játék ekkora méretekkel, de nem sűrűn látunk olyat, hogy letöltés közben felzabálják a gép erőforrásainak nagyrészét egy menü miatt.
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17497 üzenetére
Szeretném kérdezni, hogy itt hol a hozzáadott érték a látványban, ami miatt majdnem fullon pörög a GPU? (bal felső sarok, ha elsőre nem bennétek észre.) Ezt látom már jópár perce és még nézem is amíg leérnek a contentek.
[link]A CPU terhelésben viszont nem mondtam igazat, az nem vészes.
-
válasz
Csorbi #17497 üzenetére
mikor láttál környezettudatosságot bármilyen 3D-s szoftvernél? Látványra van kigyúrva minden, az viszont teljesítményt, ergo energiát igényel. Ez nem a Snake...
Ez viszont így csúsztatás, és nem fair szerintem. Egyáltalán nem ingame dologról írtam (ahol a látványra van kigyúrva minden, ahogy említed), hanem arra, hogy hosszú órákig, vagy végletes esetben több napig áll egy loading screen jellegű felületen (ezt még menünek se nevezném), és közben megeszi a GPU teljesítményének a felét. 3 órás átlagot, és 100W-ot alapul véve (szerintem mindkettő elég baráti szám), 100 ezer user esetén annyi energiát pazarol, hogy abból 10 évig el lehet működtetni egy átlagos családi házat, vagy 1 napig egy közepes méretű magyar várost.
Egyébként nagyon ritkán láttam ilyet, megkockáztatom, hogy talán még soha (nem tudok hirtelen példát mondani, bárhogy gondolkodok). A crypto bányászat tud hasonló eredményeket felmutatni talán.
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17493 üzenetére
A teker a vasam az annyit tesz, hogy a menüben is pörög a CPU, magas a GPU használat. Oké hogy a háttérben renderel, de hozzáadott értéke semmi. Miért pörög ugyanolyan teljesítményen a menüben mint játék közben?
Az átlinkelés meg annyit tesz, hogy másik meghajtóra telepítettem nem az alapértelmezett C:-re. Ettől függetlenül a C:-n is létrehozta a könyvtárstruktúrát ..Appdata/local/Packages stb, csak ezek linkként a tényleges telepítési könyvtárrakra mutatnak. Az update helyének pedig a C: meghajtón lévő "fantom" könyvtárakat adja meg, nem a tényleges telepítési helyet. Ez zavart meg és bár átírtam a ténylegesre, nagyjából mindegy melyik van beírva, működik mindkét verzió. Azt hittem, emiatt van csak a két repülő az összes helyett, mivel a megjelenés utáni telepítésnél nem így működött a dolog. (lásd következő bekezdés)
"Ha nem az alapértelmezett telepítési helyre teszed az msfs-t, akkor csak a legszükségesebb cuccokat fogja lerántani, minden mást neked kell leszedni a content managerrel."
Ez viszont új volt, mert megjelenés után bizony ugyanígy máshová telepítettem és ott nem volt ez a móka. Viszont kitisztult a kép, köszi az infókat. Most töltögetem ami kell.
Annyi előnye van, hogy felesleges dolgok nem foglalnak helyet.
-
válasz
Csorbi #17493 üzenetére
Összeségében nekem sem, de azért valljuk be, hogy amiről mostanában szó van, az elég idegesítő, és nem igazán kerülne sok munkába megoldani.
Nálad is 15Mbit/s a dl speed perpill, 150GiB esetén nem lenne őszinte a mosolyod gondolom. A legtöbb játék a menüben állva is terheli a GPU-t, az RX570-ed esetén 80-100W-ot jelent ekkora terhelés mellett, miközben nézel egy "élmény szempontjából" közel statikus hátteret meg egy pár soros szöveget. Friss telepítés esetén 1-3 napig ez szép baleset, zúg a gép, fogyasztás az egekben. 100k user esetén ez mennyi feleslegesen elcseszett energia lehet? Nesze neked környezettudatosság...Annyit kellene csinálni, ami ilyenkor szokás bármilyen hasonló játék esetén: kellene egy normál ablakos (.net-es, vagy akármilyen) launcher, ami kezeli a letöltéseket, patchelést, telepítést, a helyett hogy felfűtik a GPU-t órákra/napokra értelmetlenül
De amúgy abban maximálisan egyetértek veled, hogy a problémák 90%-a user error, a maradék 10% viszont konkrétan szégyen az Asobora nézve.
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17491 üzenetére
Másfél nap alatt, mintegy 40-50 közötti játék újraindítás után meg is van a játék. Már ez is szép teljesítmény, mert elsőre ez is működött rendesen. Természetesen nekem is csak két gép árválkodik a hangárban, de a lentiek alapján legalább már átállítottam a telepítési mappát a konfig fájlban. Nem ez lett a megoldás, szerintem maradhatott volna, hisz át van linkelve C meghajtóról a másik meghajtóra és ugyanúgy két gépből áll a flotta.
Ami miatt két gép van és szépen töltögethetem a többit/amire szükségem van az az, hogy az alaptelepítés nem is szed le többet. Ez valami koncepcióváltás volt időközben? A megjelenéskori letöltésnél még leszedett mindent, most pedig kb nekem kell felépíteni a gépparkomat. Mondjuk ezzel sincs még igazából baj, legalább elsőre nem rángat le feleslegsen mindent. (Közben le is jött az Icon és szépen kiválasztható.)
Az viszont kicsit vicces, hogy miközben töltögetem a gépeket, teker a vasam pedig csak a csíkot nézem ahogy lassan húszik felfelé. nincs az a túlzott grafikai megterhelés. ugyanez ha csak a menüben állok. Szóval van még baj.
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi #17483 üzenetére
Az a része, hogy csak két gép van a játékban nem felhasználói hiba szerintem. A letöltés egyébként tényleg vicc. Nekem kb 4 GB-ként nullára esik a letöltési sebesség és csak restart után indul el újra. Szerencsére folytatja, de már így is benne van egy napom és alig több mint a fele van lent egyelőre.
-
válasz
Csorbi #17448 üzenetére
+ vegyük hozzá, hogy a megjelenésnél nagyobb terhelés biztosan nincs, mert olyan nagy volt a hype akkor, hogy boldog-boldogtalan FS2020-at töltött, ráadásul szinte mindenki promo hónapos game pass-al. Aztán mégis hasított. Szóval volt itt már jó infra, csak valami történt vele
-
válasz
Csorbi #17416 üzenetére
Google első találat ha a problémára keresel, nekem is megvolt napokkal ez előtt. Sajna semmit nem segít. Azokat sem értem igazán akik beírogatták hogy ez megoldotta. Mitől oldotta volna meg? Ez a TCP receive window méretét piszkálgatja, retek régi routereknél segíthet. Ha valakinek ez megold valamit, akkor annak amúgy is baj volt a kapcsolatával, és a http alapú nagyobb letöltések lassúak voltak, nem csak az FS2020 CDN. Persze lehet hogy pont ők írtak.
Ez biztosan szerver oldali probléma, egyszerűen elfogyott náluk valami, amit valamiért nem igazán akarnak/tudnak megoldani.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Csorbi #17402 üzenetére
Kicsit izgatja a fantáziáját, hogy a steamrol megvett játékkal is így van-e?
Mert a minap elinditotam a játékot, és mire letöltötte a 7giga frissítés, nemhogy beesteledett, hanem ki is virradt...
Pedig 120-as netem van, de nem az a gond, hanem, hogy nagyon szetdarabolja a letöltést a játékban lévő frissítés, elkezdi, letölti, kicsomagolja, megint letolt pár apró file-t, aztán megint... -
válasz
Csorbi #17400 üzenetére
Igazából ez a mi szempontunkból talán mindegy is. Illetve főképp azért írtam, mert érzékeltetni akartam hogy nem az én oldalamon van a probléma, és akkor már MS szolgáltatást írtam példának. Tegyék be akkor ezt is az Azure CDN-be (vagy nem tudom honnét jön a store, de sanszos hogy onnét), aztán ennyi.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Csorbi #17288 üzenetére
Hú de olcsón akartam megúszni valamit nyertem volna rajta 3000Ft-ot.
Nem kell ilyen sz@rbatyu pénzéhes játék készítő cégektől játékot venni aztán kész meg van oldva a gond.
Ha esetleg visszakapnám a pénzt sem venném már meg ezek után.
Akkor inkább eliszom vagy elköltöm másra olyan dolgokra amik meg is érik.
Van ezen az optimalizálatlan sz@ron kívül 150 másik game amit végig kellene vinnem.
Igen amit nem visz 4K-ban legalább 60FPS-el egy 3080 az egy optimalizálatlan kaka.
Most 1 hónapom van rá, hogy ezt a géjmet megunjam, mert úgy is meg fogom ismerem magamat. Főleg, hogy közeledik az új Assa meg a Cyberpunk időm sem lesz rá.
DVD-t berakni a meghajtóba 2020-ban.. aki ezt jónak látja az nem normális. (még konzolon is nevetséges miután már acc-hoz lett csatolva a game)
A gépházamba még meghajtót sem lehet építeni, na bumm.
Nem kell a szöveg, hogy szegény májkrosoftot leterhelik a letöltéssel, érdekes módon a sztórból max sebességgel jön minden.
Az megint csak marhaság, hogy egyre több lesz ilyen, MMO-kon kívül életemben nem láttam még olyan géjmet ami önmagában tölti le saját magát pedig DOS korszakban kezdtem az ipart. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Csorbi #17282 üzenetére
PayPal-al fizettem, de valszeg nem lesz belőle semmi mert nem érdekel továbbra.
Tanuló pénz kész. Többször nem fogom megvenni az biztos.
Mivel a Game Pass-al megy így nem tudom nekik lefotózni azt, hogy kéri a Disk-et.De az egész több sebből vérzik:
1) Rengeteg játékom volt régen dobozos és a Steam-be beírva a kódot többet nem kellett hozzájuk berakni a DVD-t indításnál egyszerűen át lettek váltva digitális verziókká.
Ennek ellenére a f...opó májkrofos 2020-ben még mindig DVD-t kér egy indításhoz és csak elég rákeresni mindenki szidja ez miatt őket még az is akinek van hozzá Disk-je.
Szánalmas amit a mikro csinál nem hiába lett leértékelve a játék a sztórban és jogosan.
2) Megy a letöltés, de milyen sebességgel? (11GB-nál tartok)
Van, hogy egy helyben áll nem is tölt semmit csak várakozik. Ha esetleg bezárod a játékot letöltés közben akkor nem tudja folytatni a letöltést hanem kezdi elölről.
3) Az MMO-knál is szinte érthetetlen, hogy kliens kell a játék letöltéséhez, de ez ennél a rep sim játéknál miért kell? Miért kell ingame ezzel bohóckodni? Nem lehetett volna az egészet a sztórból letölteni?
Főleg úgy, hogy közben a VGA-t is valamennyire terheli így ha játszol egy másik game-el közben akkor annyi a full teljesítménynek.
Egyetlen egy dolog miatt vettem meg a játékot mert a "virágbolti" verzióhoz sajnos nem jött frissítés.
Ezek után azt mondom ez a játék nem hogy 20k-t, de még 3000Ft-ot sem ér meg amibe kerülne havonta a Game Pass.
Valszeg ha lemondom a Game Pass-t akkor sem fog többet DVD-t kérni mert a Digital Ownership telepítve marad a gépen és ennyi elég neki.
Szóval igazából nem lettem "átverve" csak kicsit megnehezítették a dolgomat.
Na még 1 hónap és kiderül, hogy megy-e a Game Pass nélkül, majd akkor jelentkezek.
Addig is jó repülést mindenkinek. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Csorbi #17280 üzenetére
Ha egy kulccsal átvernek akkor azt NEM TUDOD aktiválni. Asszem ezt a témát nem is kell tovább feszegetni.
Én tudtam aktiválni el is fogadta a kulcsot és menne is minden tovább ha lenne Disk-em hozzá.
Tessék ezt vettem meg: [link]Amit kaptam kulcsot az egy dobozról lett lefényképezve és SEMMIFÉLE feltelepítési utasítás nincsen mellékelve hozzá.
Game Pass:
A játék nem lesz a tiéd csak játszhatsz vele addig amíg az előfizetés tart. (mint a Playstation Plus ugye)
Namármost csak 300Ft-ot fizettem az első hónapért és további 3000Ft/ hó lesz ahogy láttam.
Ezek a 3000Ft-ok szépen összeadódnak és bőven meg fogják haladni a játék árát fél év után.
Oké persze játszhatok csillió másik játékkal is DE NEKEM NEM KELL MÁS CSILLIÓ GAME csak ez az egy szóval nagy ívben lekakálom a Game Pass-t.Már írtam Ticket-et a key oldalon szóval várom a válaszukat.
Most látom visszaírtak egy sablon szöveget pár ostoba kérdéssel ami gyanítom nem fogja megoldani a problémát ugyan is a lényeg az aktiválás. Ha az sikeres volt már pedig az volt akkor onnantól fogva kit érdekel, hogy miért nem tudod telepíteni a játékot nem igaz? -
cintula187
addikt
válasz
Csorbi #17209 üzenetére
Áh ez csak ilyen kiáltás a sötétségbe volt részemről. Persze nem vártam csodát mert nem jött update. Sem 1 sem 100 gigás (bocsi lanszelot)
De amúgy rohadtúl nem értem, hogy a Youtuberek, hogy a rákba tudják ilyen jól kezelni. A PMDG ugyebár klasszisokkal realisztikusabb és azt már megszelídítettem. Ezt meg, inkább meg se mutatom.
-
ToMy_
tag
válasz
Csorbi #17107 üzenetére
Na, ezt nevezem én ipari méretű ordas köcsögségnek. Pár napja megjön az email azokkal a számokkal, amiket a sshoton is látni, aztán meg tényleg küldenek a fostos appjukban egy csevegőüzenetet, hogy "há' dikk jól felb@sszuk az árat, vége a beetetésnek".
És mi van ha én azt a sz@rt nem használom? Vagy nem veszem észre azt a kis p#csa piros pöttyöt, ami az üzenetet jelzi? FS indításhoz nem kell ez a zöld sz@r, store-ból szoktam indítani. Ja, és a store-ban az account-omnál egyáltalán nyoma sincs ennek, ott még vígan a 1390-es összeg van a recurring billing-nél.
Úgyhogy le is mondtam ezzel a lendülettel, remélem az előfizetők szabad szemmel jól látható minél nagyobb százaléka így fog tenni, és ez az egész bizniszük megy a lecsóba...Hú, ez most nagyon felhúzott...
-
nonsen5e
veterán
válasz
Csorbi #16107 üzenetére
Nem hasonlítom máshoz, mert semmi értelme. Jeff Bezos valszeg egy flotta A380-at megvenni sem sokallna.
Eddig még olyan dobozos játékom nem volt, amiért 1000 forintnál többet fizettem volna az online verzióhoz képest (0. nap). Sőt, kb. mindig olcsóbb is volt még. Ehhez képest sokallom.
Meg persze ezzel együtt van az is, hogy utána meg még sok napig várjak is arra, hogy kihozzák. -
Korcsii
őstag
válasz
Csorbi #16070 üzenetére
De az is biztos, hogy ilyen default látvány DX10 alatt se volt FSX-ben.
Lehet tanultak az esetből, és inkább a szélesebb körben elérhető DirectX verzió mellett döntöttek - lehetséges, hogy a konzolok jelentik a szűk keresztmetszetet (remek)? Vagy csak olyan régóta dolgoznak már rajta, hogy akkor még DX11 volt az egyértelmű választás.
Mondjuk amennyire követtem a DirectX fejlődését, úgy rémlik teljesítményben, erőforrás kihasználásban is hozott újakat a DX12, ami FS-nél nem épp elhanyagolható dolog.
-
sqpp
őstag
válasz
Csorbi #15295 üzenetére
ASCA, Active Sky, ORBX, ENVTEX, ChasePlane, PTA, repcsik, sceneryk
Nagyjából ezeket mondanám, amiket aktívan használok is. Én v4-ezek speciel, meg néha V3, mikor Concordozok
Azért druva még, hogy a V4 most sem használja ki a gépet... akár milyen beállítás van, se a VGA, se a proci nem megy rendesen, pedig bőven lenne még mit használni..
-
Korcsii
őstag
-
fatal`
titán
válasz
Csorbi #15292 üzenetére
Szia!
Felejtsd el a Migration Toolt, az még talán az első P3D-hez készült és nem is fog minden működni. Csinálj egy rendes P3D4 telepítés, kompatibilis kiegészítőkkel, megéri.
Elméletileg a v4 is támogatott a migration toollal, gyakorlatilag a 32bit 64bit átállás miatt a legtöbb kiegészítő nem kompatibilis/másik verzió kell neki, nem erőltetném.
-
Cypresss
senior tag
válasz
Csorbi #13399 üzenetére
Ööööö...közel jártam.
(#13401) Ombi5: : Abszolút állat. Eldöntöttem, hogy addig nem halhatok meg, amíg nem jutok el ide.
(#13404) cintula187: Igen, szerintem egy 50 tonnás géppel is könnyen lerepülhető megközelítés, vagy nem?
(#13408) v!ct0y: "Amiket az aerosoft adott ki azok minőségi cuccok"
Ezzel azért erősen vitatkoznék, mert például a Heathrow Extended, (szerintem) egy rakás hulladék 28 euroért, de London City, vagy Corfu sem éppen egy FlyTampa minőség. 2015-ben kiadnak úgy egy sceneryt (Heathrow), hogy az nem támogatja a több monitoros megjelenítést, ezért például a PAPI fények szétesnek a francba, és pacákat látni csak, a taxiút fényei pedig kicsit sem zavaróak, áááá, nem:
Ugyanez például Dubaiban (konfig, repült gép, időpont, ugyanaz, mindössze a kontraszton javítottam, hogy látható legyen a különbség):
Madeira-n évekig mesh problémáim voltak (FS Global 2010-et használok), írtam kb hatszor a supportnak, de egyszer sem tudtak használható infót adni, végül egy amerikai sráctól kaptam segítséget, hogy hol és mit kell kitörölni, és persze a scenerynél volt a bibi.
Biztos vannak szuper dolgai az Aerosoftnak, de az elmúlt két évben egyet sem találtam.
A használt (scenery)technológiákban pedig a Taxi2Gate és a FlyTampa is agyonveri őket, az FTX-et pedig inkább nem is említem (de mégis), mert ők kb fényévekkel vannak az Aerosoft előtt.
Még mielőtt fatwát kiáltasz; nulla elfogultság beszél belőlem, szigorúan az elmúlt évek sok száz órájának tapasztalata szól belőlem.
Egyébként vásárlásra inkább a Simmarketet ajánlom, mert ott némi leleménnyel adómentesen lehet mindent megvenni.
-
wd.taz
aktív tag
válasz
Csorbi #13167 üzenetére
Igazad van, csak hát az indulatok.
EULA-t olvastam, igen, benne van, már amennyit értek angolul...
Más szoftverekkel (CoD; Battlefield stb.) soha semmi gondom nem volt még, úgy ahogyan másoknak sem, legalább is a környezetemben, nem panaszkodott senki ilyen szituációra.Igen, tudom, de akkor is elvihetné az édesanyját a kaszás......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest