Új hozzászólás Aktív témák

• Jadro

veterán

válasz Csorbi #17493 üzenetére

A teker a vasam az annyit tesz, hogy a menüben is pörög a CPU, magas a GPU használat. Oké hogy a háttérben renderel, de hozzáadott értéke semmi. Miért pörög ugyanolyan teljesítményen a menüben mint játék közben?

Az átlinkelés meg annyit tesz, hogy másik meghajtóra telepítettem nem az alapértelmezett C:-re. Ettől függetlenül a C:-n is létrehozta a könyvtárstruktúrát ..Appdata/local/Packages stb, csak ezek linkként a tényleges telepítési könyvtárrakra mutatnak. Az update helyének pedig a C: meghajtón lévő "fantom" könyvtárakat adja meg, nem a tényleges telepítési helyet. Ez zavart meg és bár átírtam a ténylegesre, nagyjából mindegy melyik van beírva, működik mindkét verzió. Azt hittem, emiatt van csak a két repülő az összes helyett, mivel a megjelenés utáni telepítésnél nem így működött a dolog. (lásd következő bekezdés)

"Ha nem az alapértelmezett telepítési helyre teszed az msfs-t, akkor csak a legszükségesebb cuccokat fogja lerántani, minden mást neked kell leszedni a content managerrel."

Ez viszont új volt, mert megjelenés után bizony ugyanígy máshová telepítettem és ott nem volt ez a móka. Viszont kitisztult a kép, köszi az infókat. Most töltögetem ami kell. :) Annyi előnye van, hogy felesleges dolgok nem foglalnak helyet.

Új hozzászólás Aktív témák