- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
dareal #17822 üzenetére
Én majd ha lesz egy kis ingerenciám, megcsinálom a szokásos LHKF Kiskunhalas-Füzespuszta-Kunfehértó repteret (így van az FS-ben), nem túl bonyolult bár mellette van egy ipari rész, én azt is oda szoktam rakni, azzal lehet bíbelődni. FSX és XP11-hez megcsináltam amikor azokkal repültem, mindenképp meglesz FS2020-ra is előbb-utóbb. Ha kéred majd átdobom, ha nem, az se baj.
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/65040-lhkf-kiskunhalas-f%C3%BCzespuszta-hungary/
-
energomatt
őstag
válasz
dareal #17801 üzenetére
Újabb tapasztalatom, hogy az LHBP és Bp sightseeing együtt gyakorlatilag nálam használhatatlan. Az FPS néhány percen belül leesik 7-11 közé, mondjuk 60-ról és szinte megáll a szimulátor. Máshol ilyen nem tapasztaltam Európában, pedig sok sceneryt használtam. Ha volt is talán néha mégis, csak elenyésző mértékű esetben.
-
sheep
addikt
válasz
dareal #17761 üzenetére
Nálam nem rajzol ki minden épületet megfelelően a HungaryVFR, pl. a Halászbástya, Citadella, Budavári Palota, csak az alaprajzuk van meg, és ha közelebb megyek akkor rajzol oda egy átlagos alakzatot.
Próbáltam hogy ultrára rakom a buildings-et de ugyan az. Nem tudod esetleg hogy mit kell beállítani ahhoz hogy olyan legyen mint a képeken? -
Eep 101
csendes tag
válasz
dareal #17754 üzenetére
Nagyon szép lesz -no és persze a hölgy is:-)-igényes munka, előre is köszönjük!!Azt nem igazán értem, hogy a repülő teret nem a LHSim csapat csinálja? Eddig úgy volt, és gondolom az fizetős lesz. Most akkor hogy van, Hugary VFR 0.4 után 0.5 jön, a régit felül íratjuk, vagy várunk a LHSim -féle verzióra?Kérlek magyarázd el!
-
Cypresss
senior tag
-
Cypresss
senior tag
válasz
dareal #17223 üzenetére
Akkor ismét feltenném a neked címzett fontos kérdést.
Van rá mód, hogy Jakabszállást lemodellezd nekünk? Van egy kb 20 fős repülős baráti társaság, akikkel minden évben az ottani repülőtéren töltünk egy hétvégét. Őket szeretném meglepni vele. Mindenről van fotó, videó, akármi, amennyiben ez kell.
Más: kicsit szomorú vagyok, hogy [vége az SLI-korszaknak]. Ugyanakkor mindenhol azt olvastam, hogy a DX12 annyival jobb és modernebb, hogy egész egyszerűen semmi szükség már ilyen megoldásokra.
-
Csorbi
addikt
válasz
dareal #17219 üzenetére
Wow, eszement várós
Ha már Kecskemét, esetleg Cegléd is ki lesz benne pofozva egy kicsit? (pl. Református Nagytemplom, Katolikus templom, Evangélikus templom, Városháza, Vasútállomás, TV torony)
-
Cypresss
senior tag
válasz
dareal #16966 üzenetére
Mester,
Jakabszállás részletes kidolgozásán nem gondolkodtál még? Nem tudok olyan pilótát, aki nem imádná.
(#16954): Ez így van. Fuel imbalance-al nem indítanak el gépet. Előfordulhat cross rolling felszállás közben, de szinte kivétel nélkül csak akkor, ha nem sikerült T/O előtt a két hajtómű közötti teljesítménykülönbséget megszüntetni. (Már persze azoknál a gépeknél, ahol nem érhető el azt ezt megakadályozó rendszer.) [Itt van] egy nagyon szép szemléltető leírása a problémának, ha érdekel és megy az angol.
(#16988) Szóval vagy kézzel közelíted meg, vagy viszi végig az autoland (ebben most nem vagyok biztos, talán legkésőbb decision hight-ig kell leoldani.
Nagyon rossz időben (jellemzően CATII/III-nál) csak TD után kapcsolják ki az AT-t. CAT III-nál előírás. Vannak még hasonló spéci szabályok. Például nagyon ködös időben, főleg ha sűrű talajmenti köd is van, akkor landing lightsot csak DH-nál kell kapcsolni, hogy a visszaverődő fény ne égesse ki a szemed approach phase közben.
(#16990) Társaság függő. Wizznél havi kettő Autoland kötelező, de csak a kapitánynak és csak akkor, ha Ő a PF. Elsőtiszteknél nincs előírás. De általában úgy van, ahogy mondod, a többségnél havi egy az előírás.
-
-
válasz
dareal #16849 üzenetére
Mennyire bonyolult megcsinálni egy kis füves repteret (hangárok, apron, melléképületek, pár gép a nyűgözőkre, stb..)? Van egy kis alap 3D modeling/CAD-es tapasztalatom, de nem sok. Hosszú téli estéken lehet hogy belevágnék LHFH feltuningolásába, a kihívás mértékétől függően
. Esetleg egy kis infó tudnál adni, hogy/hol érdemes körülnézni és elindulni a témában?
-
weinmaker
őstag
válasz
dareal #15587 üzenetére
Atyaég!!!!
256gb-os ssd van a notiban és elsősorban nem játékra van használva, sőt egyáltalán nincs játék. Lehet el kell engednem ezt a szimulátoros témát. Vagy repkedjen az öreg az fsx alappal, azt csókolom.
Mondjuk már azon is meglepődtem, hogy ment egész tűrhetően a notin, de azért úgy van ez, ahogy sejtettem, erőgép nem árt hozzá. -
weinmaker
őstag
válasz
dareal #15581 üzenetére
Én már lassan mindenre fel vagyok készülve. Az egész délelőttöt elb@sztam, hogy feltegyem a budapestet, de nem sikerült. Minden fájlt leszedtem ami a readme-ben meg van jelölve.
Sajnos még mindig hiányzik neki valami, amit nem tudom, hogy honnan kell leszedni. Azt azért nem vágom, hogy miért nincs egy komplex csomag, amiben benne vannak a szükséges dolgok, és nem 1000 helyről kell összevadászni. Aztán fél nap után kiderül, hogy nem megy.Lehet az a baj, hogy nem az 50 gigás telepítőt szedtem le, csak valami 5 giga körüli volt.
-
Cypresss
senior tag
válasz
dareal #15535 üzenetére
"hogy van mivel repülni, van választási lehetőségünk!
egy ismerősöm mondta mindig - igaz, mobil operációs rendszerekre - , hogy mindegyik szar, csak mindegyik máshogy"Így van, én a magam részéről a katonai szimeseket is behoznám ide, de ők valahogy nem akarnak keveredni.
Más: XP-sek ismerek [EZT] a gépet? Egyetlen szóval: BÁMULATOS!!!
Egyszerűen nem találok kivetni valót benne. -
Cypresss
senior tag
válasz
dareal #15522 üzenetére
Pazar, viszont az ablaktörlő és a törölt víz mozgatása mintha nem lenne teljesen összhangban...
Ezt a PMDG sokkal jobban megcsinálta a Rainmakerrel.Apropó PMDG, ezt látáttok már? Zseniális: [PMDG összeomlás]
Végezetül [ezzel a videóval] szeretnék reagálni arra az XP11 cunamira, ami mostanában elárasztja a topikot.
(Aminek egyébként örülök, mert végre van itt egy kis élet.)
-
Korcsii
őstag
válasz
dareal #15504 üzenetére
Megint betegszabi volt, jött az ihlet, kapaszkodjatok...
Na jó, annyi előrelépés már sose lesz, mint amikor elgurult a gyógyszer...Viszont ez a móló most már kezd idegesíteni... nem is azért, mert nincs fél évesnél újabb műholdkép, se chart, hanem hogy már egy párszor átadták, de az új utasmólók mintha nem akarnának hadrendbe állni.
-
Korcsii
őstag
válasz
dareal #15312 üzenetére
Nem vágom annyira a témát: muszáj minden scenery-ben pluginnak lennie, nem lehet valahogy közösíteni a plubins mappába a nagy részét? Vagy a reptérspecifikus elemek miatt mindenképp kell 1 plugin / scenery?
De ha nem dll, akkor nem lehet, hogy X-Plane limitáció és nem Windows?
Dobj egy bug reportot szerintem, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest