- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Ok, már kezdem érteni. Épp Brno-ban küzdök és itt is mást mond az ATIS, mint a simbrief megadott. Viszont itt sikerült mókolnom és a Take off beállításokban is már a 27 van. Szóval jó lesz ez és kezdem érteni ezt a részt is.
A megfelelő SID-et hogy lehet okosan és hatékonyan kiválasztani ha a flight plan nem utal rá? Pl ebben az esetben: LKTB/09 F320 DCT BITSI van a simbrief-es tervben. SimToolKitPRo-val nézegetem, átváltottam a 09-et 27-re és ehhez nézegetem a SID-eket. Van 5 darab. Mondjuk itt szépen kirajzolja a téképre a SID-ek útvonalait ha fölé viszem az egeret. Ebből ki tudtam találni egy jól kinéző felszállási procedúrát a ténylegesen megadott pályához: LKTB/27 TUMK2A BITSI. ATIS által mondott 27-es kifutóra tervezve. Gondolom van ennél precízebb megoldás is.
-
ToMy_
tag
Közben megnéztem, hát az MSFS pont lesz@rja, hogy honnét fúj a szél, ha egyszer eldöntötte, hogy melyik az aktív, akkor az marad, még ha pont pályairányban is fúj az 50 csomós szél. Azért ezt kijavíthatták volna.
Ettől függetlenül a többi része a fentieknek helytálló, tervezés előtt hallgasd meg az ATIS-t, és az ott jelölt pályához válaszd a SID-et. -
Jadro
veterán
Értem, akkor van itt még minek utánaolvasnom.
Nekem akkor ott ment ez félre, hogy ha legenerálom a repülési tervet, akkor a route kezdőpontjaként az ICAO mellett ott van a futópályakód is. Ezt valahogy szentírásnak vettem és ehhez terveztem a felszállási eljárást.
No meg nem mindig a mostani időpillanatban repülök, mert így a téli időszakban túl sokat repkednék sötétben. Live weathert hasznáok ugyan, de az időt visszatekerem. Itt akkor elmászhat egymástól a friss repülési terv illetve az időjárás.
-
Vesa
veterán
Nyugalom!
Ilyen összegért ennek semmi értelme nincs szerintem. A játékok esetén ugyanis nem az van, mint a filmeknél vagy a zenénél, ahol 1 hónap alatt elfogyaszt az ember annyi tartalmat, hogy azt külön megvenni körökkel többe kerülne, így megéri a havidíjasra előfizetni. Egy jobb játékot viszont hetekig, hónapokig játszik az ember, tehát sokkal érdemesebb megvenni, mert 3-4 hónap alatt bejön a retail ára és utána már netto ráfizetés, a kínálat többi részét pedig ezidő alatt úgysem nagyon használja senki. Egyetlen értelmét látom ennek, az a demózás. 1 hónapra előfizetek, végignézem, kipróbálom ami érdekel, és amit így már érdemesnek látok rá, azt megveszem.
-
Vesa
veterán
Azért erre ne vegyél mérget. Az áruhiány oka most egyértelműen az FS, a Joy-ok piaca nem volt túl nagy eddig, most az Fs meglökte, de vissza fog állni minden. Az is biztos, hogy több lesz az eladó vezérlő, olcsóbb is lesz használtan természetesen, de arányaiban nem fog változni semmi, mert senki nem fogja negyedáron eladni és egy csomó pénzt bukni csak azért, mert megunta a szimulátort.
A piaci árak meg már korábban felmentek, a Saitek vezérlőket a Logitech pusztán azért adja 30%-al drágábban, mert volt kedves rászitázni a logóját.
-
Vesa
veterán
-
tembopapa
tag
Sziasztok,köszönöm a tippeket talán összejön egy teljes konfig csere. Már több mint 10 éve repszimezem folyamatosan,még FS4-el kezdtem Herkules monitorral. Voltam klubtag is több helyen de nekem jobban bejön az egyedül repülés. Nyugdíjas éveimre szeretnék egy kpl Saitek cockpitot kiépíteni, talán az új konfiggal összejön.
Üdv és jó land mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest