- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMy_
tag
Quest(2) nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ott trükközni kell nemkeveset, hogy a PC címekkel játssz.
Ha a fő szempont, hogy nem akarsz szenzorokat, de a gatyádat se akarod rákölteni, akkor Rift S, ha a pénz nem számít, akkor az új Reverb (ha van hozzá vasad)
De inkább nézz át a [VR topic] -ba, ott a tulajdonosok elmondják a véleményt a headset-ekről. -
Tegnap kb három óra alatt sem sikerült leszednem azt a 16 gigát. Vagy nagyon lassan jött csak, vagy meg is állt és olyankor már nem segített csak az újraindítás. Három vagy négy gigát tudtam így leszedni, vicc az egész. Az előbb megint elindítottam, most a játék kapott egy frissítést (1.78GB), ami kevesebb mint öt perc alatt lejött. Ezután újra elkezdtem a plusz adatok letölteni, egyelőre ugyanolyan akadozva jön mint tegnap - bár ránézésre sokkal gyorsabban. De akárhogy is nézem, tényleg napokba telik telepíteni ezt a játékot. És az a legszebb az egészben, h közben folyamatosan futnia kell, nem lehet "normális módon" a háttérben telepíteni. Szval menjen a gép, és lehetőleg ne is játsszak mással addig. Ez egyébként nem a MS szervereiről jön? Mert a napokban telepítettem újra a FH4-et is, és az lent volt 1-2 óra alatt.
Szerk.: Most hasít lefelé. Már lejött a 80%-a. Ki érti ezt?!
-
-
dareal
tag
az egész fórumot, főleg MSFS2020 témában
youtube tutorialok is vannak, szájbarágós
-
lanszelot
addikt
Volt egy Logitech MX Key is, de kukaztam,mert meg kukaba is pocsek.
Ez 100 szor jobb annal.
Senki se tud ajanlani, igy ez van.
Jaaaa, nincs nagy elvarasom: vezetek nelkuli, beepitett aksi, es ha megnyomok egy billentyut akkor a gepen jelenjen meg az a karakter. Ennyi.
Kb 3 logitech meg nem tudom mi volt meg egyik se tudta.
Ez a kis xar tudja, ezert ez.Vesa: a beszelgetes kerdesekbol, valaszokbol all, vagy allitas tagadas...stb
Ha a kozepere erkezel vminek nem kell egybol letorkolni vkit, mert te ugy gondolod hogy...
eloszor erdemes megtudni mi volt elotte mig te nem voltal. -
lo_jo
senior tag
De épp ezaz, a játék indításánál nyúltam utoljára az egérhez és az első tutorial végén akkor tettem le a kontrollert, amikor visszaadtam az irányítást az oktatónak. A kettő között még a menüben is a kontrollert használva állítottam át drónról defaultra a profilt, amit merek feltételezni csak azért kellett, mert előtte a hotas volt az irányítás és automatikusan a drónra állította a kontrollert. Ezen felül tényleg tutorial módjára írja a játék, hogy mit csináljak, addig az a felirat marad ott, amíg nem teljesítettem a kívánságát, ha megtörtént, akkor bezöldül és kapom a következő feladatot. Ha eddig nem sikerül eljutni, akkor nem tudom, hogy hol akad el, mert "Tobbszor probaltam, de a tutorial 1es palyan se tudok atmenni.", "semmit se ir mit tegyek, de varja hogy megtegyem." és hasonló felütések vannak, akkor én feladom. Vagy tényleg azt hitte bárki, hogy ez úgy megy, hogy bekapcsolom a kontrollert és megy? A beállításokat nem nézzük meg első repülés előtt?
-
Vesa
veterán
Ez így van, azonban hasonló -pontosabban kapcsolódó- szabadalmak sokasága még mindig él, így jogi bizonytalansággal erősen terhelt a kérdés. Emellett pedig az FFB piac elenyészően kicsi volt, tulajdonképpen az Sidewinder-t leszámítva, ha az MS nem tolta volna annyira a 90-es években, még ennyi sem lett volna. Drágítja a terméket, bonyolítja a technológiát, cserébe nem jelent értékelhető eladásnövekedést. Ezért nem foglalkozik vele szinte senki. A joyok piaca FFB termékek nélkül sem túl nagy, sajnos.
-
Vesa
veterán
Szabadalmi és piaci okokból nincs már szinte egyetlen FFB-s joy sem, de a téma igen hosszúra nyúlna, inkább bele sem kezdek.
RCH663
Köszi, ezeket néztem már, de az elsőn nincs HoneyComb, a másodikon pedig nem sok látszik a szerkezetből. A sín az fém azt láom, a felfogatás és maga a szerkezet az műanyag, de ezzel a kialakítással ettől még lehet jó.Aki pedig full immerziót szeretne, vegyen ilyet.
-
-
Na, úgy döntöttem hogy várok. Futottam egy kört a hazai meg a külföldi témába vágó oldalakon, kb. őrültek háza van. Mindenhol az megy, hogy most add el a 2080ti-t amíg van ára, mert a 3090 oda fog verni, stb... A szomszédos Nvidia topicban több külföldön élő fórumtárs postolgat kinti használt árakat ("tegnap láttam elmenni 7500 SEK-ért 2080ti-t", "ma vett egy haverom 600 GBP-ért ebayen 2080ti-t", stb..). Az YT-n is szaporodnak a videók amiben hasonlókat ajánlgatnak.
Ahogy nézem ezért érdemes a helyén kezelni a dolgot, az ebayen pár száz ilyen kártya van, és azért nem igen dobálják őket 300-400eFt-nek megfelelő USD/GBP/EUR alatt, bár az tény és való, hogy látszik a tendencia, és vannak jó vételek (ami akár öngerjesztő is lehet, és az eladók jól megbánják 1 hét múlva).
Összességében azt gondolom, hogy nekünk ez most jó, illetve hogy most érdemes várni kicsit bármilyen combosabb gpu vásárlásával
-
fatal`
titán
+1. Már csak azért sem szeretném, mert így legalább a későbbiekben mégszebb lehet az erősebb hardveren. A platform valószínűleg kiszolgál vagy 10 évig.
@sqpp: Úgy látom még mindig nem érted, hogy ez nem GTA, "kicsit" nagyobb a táj és kb 6 milliószor több dolgot kell számolni. Ráadásul annak a portja egy kalap szar volt mikor megjelent.
-
sqpp
őstag
Jah, a 3090, 1400 dodó lesz kint, akkor idehaza legaláb 1800 dolcsi, végül is csak 540 egy VGA-ra.. és ez csak ref, akkor majd nézzük meg mennyibe lesz egy STRIX vagy ZOTAC, MSI.. Ha neked ez vállalható, akkor egészésgedre. 1080ti-t már annó mikor új volt kb vehettél 250 körül.
-
wollnerd
aktív tag
Nekem volt T1600m hotas-om. Szerettem, de sajnos kb. max. 3/4 év után tönkre ment, az is hozzájárul hogy túl sokat használtam. Állandóan nyüstöltem vele az Elite Dangerous-t.
Egyébként is csak szinte csak a csavartengelye ment tönkre, nem volt rudder pedál mellé, (most lesz.) ezért váltottam x52pro-ra. Arra kéne figyelni még hogy a gázkart valahogy rögzíteni ajánlott, mert elég (túl) könnyű és nálam csúszkált és így lejöttek a gumi "tapadó"korongok...Egyébként is az első HOTAS-om szintén T.Flight volt és azt is nagyon szerettem, annak kb. fél év alatt (szintén rengeteg óra az ED-ben) szintén csak a csavartengelye ment tönkre.
De mivel a rudder pedállal együttesen tervezel venni, nem számít, a rudder lesz a csavartengely helyett.
SZERINTEM a T.flight-es verzió is jól megéri, de majd mások is megmondják.
+ Kérdezz a joystick topic-ban is. -
nonsen5e
veterán
Valami videóban pont láttam a 2070 supert, hogy írták.
1440p kimaxolt grafika 40-45 fps.
Ultra és high között meg átlagosan 30-35% performance különbség van, és sok esetben alig lehet meglátni a különbséget.Talán a digital foundry videó volt az...?
-
Korcsii
őstag
Örvendetes!
Korábban épp írtam, hogy ha túl jó lesz a multi, akkor vajon mi lesz a mostani hálózatokkal.
Így aki profibban szeretné tolni, az biztos nem fog a multiban ragadni, hanem gondolom lesz promo/beépített lehetőség komolyabb hálózatra lépni.Viszont elég last minute bejelentés, vajon megjelenéskor már benne lesz?
Bár tekintve, hogy "csak" adatokat kell küldözgetni, meg max formátumot, esetleg codecet konvertálni, így olyan hűdebonyolult nem lehet összehozni (feltéve, hogy pl a szimben megadható flightplan elég részletes, tartalmaz minden mezőt). -
wollnerd
aktív tag
"mert a 4790K-nál erősebb proci nincs az lga 1150-hez. "
Óó baszki. Tényleg, ezt kifelejtettem a számításból!
Hát, ha muszáj lesz, tényleg költséges lesz.... Mert számomra új ház is kelleni fog, esetleg +hűtő.
FullHD-s monitorom révén, FHD-n fogom futtatni a játékot...Szerk: Őőő... Mit is jelent ez a "bottleneck"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest