- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
fatal` #19350 üzenetére
Én ma próbáltam kicsit játszani, felraktam az új dll-t és átállítottam a profile K-ra, olyant crashelt hogy öröm volt nézni kb. 1 perc repülés után. Ezután nyomtam az nvprofilon egy visszaáll nvidia-ra, visszacseréltem az előző DLSS4 driverre, utána tudtam repülni de szerintem eddig jobb volt. Hozzáteszem az egész xbox cucc alig akart elindulni, most meg az fs2020 se indul el, töltés közben félúton crash. Szóval én mára elengedem, vagy a gépem vagy a MS oldalon valami nem kerek. De így első blikkre az új dll+profil+nvdriver nekem rosszabb lett mint volt 2 napja.
-
-
HantekDSO
tag
válasz
fatal` #18975 üzenetére
Ez tiszta és világos - de ez sem ad magyarázatot arra, hogy a Wold Update-eket miért kell(ene) minden egyes alkalommal újra és újra letölteni??? (Ez olyan, mintha pl. a Windows 11 is a megjelenéskori állapotában lenne a gépeden és ahányszor bekapcsolod, le kellene tölteni hozzá az azóta megjelent update-eket!
- semmi, de semmi értelmét nem látom!) (Az időjárás és a térképadatok teljesen jogos - na de a World Update-ek??? Na mindegy, meglátjuk - ezek úgyis csak találgatások...)
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
fatal` #18542 üzenetére
Látod erről írtam neked AMD-vel kapcsolatban, hogy mindig ez van, papíron szép meg jó de mindig valami légy kerül a levesbe. Egy 40mp-es boot, egy RAM beállítás minden indításkor, szir-szar alaplapok vagy biosok, vagy most a leégés - baszki felpúposodik a proci ALJA??? ... és a végén az ember marad inkább a papíron lehet lassabb de legalább stabilabb Intel vonalon.
És ez a 13.gen úgy nézem elég jól sikerült.Tegnap beraktam az új procit, 10600K -> 13600K 100% CPU gyorsulás úgy, hogy minden maradt - ram, hűtő, gpu stb. csak alaplap+proci csere.
[link] Én ezzel most hepi vagyok, és még nincs is meghúzva csak minden default BIOS.
-
sheep
addikt
válasz
fatal` #18544 üzenetére
Inkább kisgépekkel repülök földközelben, felfedezem a világot. Azt észrevettem hogy a PMDG 737 nagyon visszaveszi az fps-t nálam, néha a kép is megakad mikor körbenézek a kabinban.
Igazából nem is a kimaxolás a lényeg, én már annyak is örülnék ha a reverbet fel tudnám tolni natívra és meglenne a 60 fps asw.
Most 80% on van és medium-high beállításokkal, így nagyjából tratja a 30 fps-t. De kipróbáltam resolution downscale nélkül is és tök jó éles volt a kép. Csakhát a 3080 nem bírja
De a 4090 meg csak úgy éri meg ha van hozzá egy jó proci is, szóval teljes gépcsere lenne. Az meg durva lóvé lenne, egyelőre kibírom így is. -
energomatt
őstag
-
sheep
addikt
válasz
fatal` #18524 üzenetére
A 4090--es kártyát nem tudom miért tesztelik 1080p-ben, az 4k-ra és vr-ra való, ott meg eléggé elvérzik az AMD.
Én játékra kizárólag Intelt vennék. Tudom hogy vannak grafikonok ahol porba alázza az AMD a kékeket, de a saját -és a fórumokban olvasott- tapasztalatok alapján maradok a kék oldalon.
No offense, aki elégedett a vörös cuccokkal használja sokáig egészséggel. -
wollnerd
aktív tag
válasz
fatal` #18161 üzenetére
És a repcsik?
Engem kezdettől fogva érdekelt a classic C172 és majd elkezdett érdekelni a Cessna Citation Longitude is, el is lettem árasztva a látogatott weboldalakon Longitude-s "Sky is Calling" és társai hirdetésekkel is.
Így upgradeltem a Premium edition-ra és nem bántam meg.
Szerk: megelőztél és már döntöttél is, ahogy látom
-
Gudi
tag
válasz
fatal` #17701 üzenetére
Köszi, megoldódott a probléma..A mappa kiválasztásnál csak rávittem a kurzort és nem nyitottam meg, és így elfogadta, de nem volt felajánlva update.. a szükséges hely 0,000 GB, és nyomtam egy updatet, erre kiírta hogy installation succesfull... és akkor continue, és ha mi sem történt volna beindult a szimulátor...
Valami megzavarhatta az agyát, lehet hogy front van..
Úgyhogy köszi mindenkinek az aggódást, minden rendben.. -
válasz
fatal` #17406 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ettől tartottam. A megjelenés óta most telepítettem harmadszorra a játékot, és kicsit sem volt egyszerű dolgom. Állandóan megállt a letöltés, számtalanszor újra kellett indítanom, stb... elég frusztráló és hosszadalmas folyamat volt, h őszinte legyek. Gondolom, h ebből adódhat ez a hiba is. Nem értem, h miért nem lehet úgy telepíteni ezt a játékot is mint az összes többit (a Store-ból)?!
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
fatal` #17285 üzenetére
Az ügy végül megoldódott miután elmagyaráztam 2x-er a tudatlan Gamivo Staff-nak, hogy az EU-ban létezik dobozos verzió és kötelező a DVD a meghajtóba. (és én ilyen kulcsot kaptam)
Felvették a kapcsolatot az eladóval aki másfél napos keresgélés után egy fórumnak az egyik eldugott topic-jába a 241. hozzászólásába talált egy 0,22MB-os DVD képfájlt amit ha bemountolunk Démon Tools-ba akkor elindul a game.
Megköszöntem nekik a fáradságos munkájukat, megírtam nekik, hogy ez így akkor sem korrekt és b@....djanak meg.
Nem nagyon érdekelte őket, egy sablon válasz jött rá.
Innen sem kell többet key-t vennem.
Japán DLC:
Láttam ingyenes naná, hogy letöltöm.
Mármint letöltöttem volna, ha elindult volna a letöltés, csak a Downlod Failed Failed és Failed hibát kaptam.
Na nézzünk utána Gógliba mert hát 100%, hogy NEM nálam van a hiba.
Meg is van. Ha 2MB/s fölé megy a letöltés akkor megszakad.
MEGSZAKAD????????? És még mindig azt mondjátok, hogy ez így jó?????
Le kellett szednem a NetLimiter nevű progit, hogy lekorlátozzam a játék letöltési sebességét 2MB-ra, hogy le tudja szenvedni azt a kemény 2GB-ot.
Ez kriminális komolyan...
Ekkora hulladékul megépített játékot sem láttam még, 3000Ft-ot nem ér nem hogy 20k-t.
Azért ilyenkor elbeszélgetnék a fejlesztőkkel, hogy sztetek jóvanezígy?
Meg hol a sárkányrepcsi és a kétfedelű hidroplán?
Na jóccakát. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
fatal` #17285 üzenetére
Még ha vissza is adnák a pénzt, hogyan tudom még egyszer megvenni a Store-ban?
Nem fogja kiírni, hogy már meg van véve a játék?
Steam-en annó volt ilyen "hibám", hogy más régióból vásároltam és nem engedte, hogy újra megvegyem magamnak a játékot EU régióban.
Csak úgy sikerült, hogy írtam a Support-nak és töröltettem a játékot az acc-omról.
Mind1 írtam az oldalán a Ticket-re választ meg PéjPal-on is indítottam egy vita rendezést lesz ami lesz ennél több vesztenivalóm már nincs.
Közben már ki is kapcsoltam a Game Pass megújulást. -
-
lo_jo
senior tag
válasz
fatal` #17059 üzenetére
Jézusom, az az ár brutális. Tudom, máshol is ennyi, de ez régen 30k körül ment. Ahogy az én hotas x-em is nagyjából a duplájára drágult, úgy ez is.
Tegnap este sikerült a logitech saját oldalán lecsapni egy yoke systemre, 52 volt. Pedál helyettesítésre egyelőre marad majd a hotas x gázkarján a hátsó tengely, de később biztos veszek egy pedált is a fékek miatt.
-
lo_jo
senior tag
válasz
fatal` #16845 üzenetére
Ilyen igényes munkáért én is nagyon szívesen fizetek, de sajnos jelenleg úgy alakulnak a dolgaim, hogy még az FS-t is csak a gamepass verzióval játszom, addig pedig nem nagyon akarok fizetős modokat venni, amíg nem a teljes van meg és bármikor kirúghatja a széket a lábam alól az MS. Tudom, nagyon kicsi ennek az esélye, de megvan.
-
lo_jo
senior tag
válasz
fatal` #16841 üzenetére
Igen, kb ugyanez van kormányok terén is. Én lecsaptam egy akciós G29-re 68-ért tavaly nyáron és a váltóra 15-ért télen, azóta mindenki félprofi szimulátoros lett, újra 100k a G29 és 25 a váltó. Persze az egész arra jó, hogy az első kanyart ne lehessen bevenni Assetto Corsában, mert a roncsderbi ahhoz képest semmi. Nagyjából ezt látom itt is, minden Flight Sim hw ára az egekben vagy egyáltalán nem is elérhető, de legalább a játékban mindenhol Pittsek és Extrák köröznek az approach és a pálya fölött, szerencse, hogy nincs collision.
-
sqpp
őstag
válasz
fatal` #16149 üzenetére
Nem teljesen pontos, mondjuk nem tudom milyen időközönként van frissítés, no meg komolyabb esővel sem találkoztam még, de majd kiderül, nemsokára itt az új béta. Most az NDA-t kicsit félre teszem, nem azért mert hülye vagyok, hanem azért, mert bízom bennetek, hogy nem jelentetek fel
Egyébként valami oknál fogva LHBP-n nincs is kapu, csak Parking, szóval pesten nem is tudom kipróbálni asszem a pushbacket nagyon.. Parkingban sem volt egyébként Ground Service.
-
Cypresss
senior tag
válasz
fatal` #16140 üzenetére
És talán active skyra sem.
Sajnos a Hifi Sim nincs is fent a listán, és hiányzik a FlyTampa valamint a Navigraph is, de nagyon remélem, hogy előbb-utóbb ők is megerősítik, hogy lesz FS2020-as port mindenből. [link]
(#16082): Hát akkor nem biztos, hogy az első vásárlók között leszel: [link] Bár azért nem zárták ki teljesen a Steamet, de jelenleg elég csekély rá az esély.
(#16113): Egyetértek, tök gyerekes ez az összehasonlítósdi, egyébként is mindenki tudja, hogy a 747-es egy szerethetőbb és jobb gép, felesleges is ezen agonizálni.
(#16116): Az Airbus komfortját illetően ajánlom tanulmányozásra Bjorn videóját, abszolút komoly szakmai titkok is kiderülnek belőle: [link]
-
Đusty
addikt
válasz
fatal` #15976 üzenetére
DX12 van win7-re is és eddig minden új játék hibátlanul futott rajta. (lehet van kivétel de én nem találkoztam vele) A támogatás megszűnése meg nem érint mivel az a win10-nél is csak [problémákat okoz] , és az óraátállítás is hibátlan.
De nyugodtan ekézzetek csak tovább legalább pörög a topik. -
Csorbi
addikt
válasz
fatal` #15293 üzenetére
Fú, és van valahol valami "lista", hogy milyen kiegészítőket érdemes rakni P3D alá? Egy ilyet lehet érdemes lenne betenni az összefoglalóba, mint ajánlott alap kiegészítők. Gondolok olyanokra, mint mondjuk földfelszín textúrák, időjárás kiegészítők, esetleg valami jópofa cuccok, úgy mint fizetős és ingyenesek
Ez mindenképp nagy segítség lenne - nem nekünk - hanem azoknak akik információgyűjtés végett látogatnak el ebbe a topicba
-
Korcsii
őstag
válasz
fatal` #15120 üzenetére
Tetszenek a kommentek, hogy FSLabs helyett inkább FlightFactor-t vesz majd így a nép (vagy adott kommentelő).
Halló, az egyik P3D a másik XP. Ennyi lenne már csak a határ a kettő szim között?Amúgy Froogle rávilágít, hogy a válságkommunikációjuk elég pocsék (pökhendi?). [link]
Ez a detektívesdi azért tetszik: [link] -
Korcsii
őstag
válasz
fatal` #15114 üzenetére
Ha jól rémlik erre mondta anno a PMDG - amikor a festés telepítő ha rossz cd kulcsot észlelt valamelyik ini-ben, akkor törölte az FSX néhány nélkülözhetetlen mappáját - hogy mivel nem történt vásárlás, semmilyen szerződéses viszonyban nem állnak a kárt elszenvedőkkel. Nettó degec kategória, de frappáns visszavágás a wareznek.
Jelszavakat babrálni viszont tényleg megkérdőjelezhető. Mert azt meg senki nem tudja bizonyítani, hogy normál használat során nem élnek ezzel a lehetőséggel - merthogy ahhoz ismerni kéne az összes forráskódot, az meg szép nagy pofon lenne az egész DRM-nek.
-
Korcsii
őstag
válasz
fatal` #15073 üzenetére
Live: X-Plane Developer Q&A 01/2018 - ATC
What Would Make the ATC System Better?VR után ráállnak az ATC fejlesztésére/befejezésére.
-
Korcsii
őstag
válasz
fatal` #15073 üzenetére
IVAO/VATSIM
Alapból se rossz a 737, de moddal valóban toppon van: [737 Zibo mod]
-
sqpp
őstag
válasz
fatal` #15067 üzenetére
Valamiért leáll a driver valszeg, ha ablakban fut, akkor nem csinálja...
dareal Így van, arra fele, máshol nem volt bug, de vicc volt, hogy konkrétan mentem a duna felett és konkrétan magasabbra kellett emelkednem mert egy dombszerű víz volt az egész.
Amúgy nagyon patent az XP11 grafója csak kár, hogy nincs hozzá annyi Addon meg minden. Ha az FSLabs A320 meg PMDG bekerülne, akkor akár át is állnék
-
Korcsii
őstag
válasz
fatal` #15049 üzenetére
És akkor még ott van az is, hogy P3D-re némelyik cég (pl PMDG) dupla annyiért kínálja kb ugyan azt a terméket, mint FSX-re. Tudom, 64bitre drága volt átállni. Meg persze vannak olyan fejlesztők, akik meg egy licenc alatt kezelik a két szimet.
X-Plane-ben meg kevesebb a study level airliner per pillanat, de végül is el lehet lenni, és legalább ár-érték aranyban nem rossz.
-
Cypresss
senior tag
válasz
fatal` #14951 üzenetére
Valószínű, azért küldtem egy mailt, hátha nem tünik fel nekik.
Más: az ünnepek alatt végre volt időm két dologra, kialudni magam és felrakni a v4-et.
Bámulatos a különbség a v3-hoz képest. Stabil, gyors, brutálisan terhelhető mindenféle kiegészítővel, nem akad, nincs CTD, OOM, nem kell gépészkedni vele, hogy működjön. Mint az álom.
Kirpóbáltam ORBX LOWI-val, úgy hogy fent van a Global Base Pack, open LC EU, és a Vector+PMDG-vel repültem. Alább a végeredmény.
Bállítások:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest