Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
megvan ! még 4 Gb-ot tölt innen. Remélem utánna elindul végre.
sheep: értem, köszi, a cach -t töröltem és újat hoztam létre, a Community könyvtár áthelyezés csak lehetőség ha nem frissülne ... ehhez már nem nyúlnék hozzá,ha eddig nem kellett. Ráadásul kettő ilyen könyvtár van: 1db a felh....app....Roming....packagesben ez üres a másik a valahol a játékban, ahol minden van. A gondom az hogy nem látom a marketplace-ben ezt a free letöltés lehetőséget. -
buke
tag
sheep: köszönöm a reagálást, a Steamről letöltött valami nagyon kicsit aztán jött a játékban a 23 Gb letöltése. Semmit nem láttam a marketplace helyen csak a fizetős dolgokat ehhez az orbx-től.
Mi az a Store ? Valami Microsoft áruház ? A Steamen mit kell tennem, hogy lássam is a játékban ? Eddig nem volt szükség a Microsoftra, ha jött egy nagy update és a Steamen vásárolta meg valaki a programot. -
buke
tag
Sziasztok! Letöltöttem az UK frissítést, 1 óra 50 perc alatt le is jött.
A szimulátorban azonban csak a régebbi scenery látszik.
Semmihez nem nyúltam előzőleg az első augusztusi beállítások után, ill. a magától kikapcsolódott--gondolom az előző frissítésnél -- bring world data-t visszakapcsoltam még januárban. Igy a letöltés azóta is működik egyéb,--számomra először használt--területeken bárhol, de érdekes módon nem gigabájtok töltődnek le, hanem csak pár száz mb.Ez akkor a standard mennyiség újabban ? Megvizsgálva a helyszíneket minden olyan amilyennek lennie kell. Az eredeti fotoreal városok, városrészek megvannak. Mit kell átnéznem, vagy beállítanom újból augusztus után, hogy megjelenjen a fotoreal UK ? Köszönöm a segítséget ! -
buke
tag
válasz
Razor18
üzenetére
Razor18: nekem is eltűnt Hotas X-nél az érzékenység állítás, pedig most nagy szükségem lenne rá,mert az egyetlen nagyvas a 787-es, amit tudtam manuálisan irányítani a patch óta nem reagál az emelésre eléggé vagy inkább sehogysem.Egyszerűen lezuhanok.
Amúgy meg az fps cockpit nézetben nagyvas esetén giga város és sok nagy reptér mellett, 75% ai-val maradt a 22-25 körül, de végül is egy 1060-as kártya ennyit tud. Valakinél javult az FPS ?? -
buke
tag
válasz
cintula187
üzenetére
cintula187 : ezeket a funkciókat nem is ismerem, de igazán az airbust is hanyagolom.
-
buke
tag
válasz
cintula187
üzenetére
cintula187 : Kipróbáltam a videód alapján, bár a teljes előzményt nem ismerem ( load/save -ből töltötted-e be? stb. ),nálam e tekintetben manuálisan ment minden, 3D cockpitnél,de a robotpilota bekapcsolásánál megbokrosodik eléggé
, amúgy nálad bekapcsolva maradt a VNV, én is így tettem és ment a gázkar virtuális manuális húzogatása automatika beleszólása nélkül. Eddig egyszer mentem ezzel egy AP-s útvonalat ott is a finalon mindent kikapcsoltam, persze én soha nem a virtuális gázkart használom, hanem a fizikait, de ezzel sem volt gondom. Ámbár az a fránya VNV ekkor sem volt bekapcsolva. Mellesleg az sem ártana, ha tudnám mi jót okoz ez a VNV 
-
buke
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
CptAdamica: érdekes, nálam ilyen nem történt, csak a kicsi adag, utánna befejezte.
lo_jo: A 330mb -ot a steam kínálta fel, majd jött az ingame kicsi.
-
buke
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
CptAdamica : Ezt hol és mikor láttad ? Nekem az "update" képernyőn csak egy apró valami töltődött le. Steam jelezte a frissítést. Kellett volna felülírni az egész 91 Gb-os csomagot ? Mivel ? Már másodszor látom ezt leírva, de a procedúra elkezdését nálam semmi sem jelezte, jelzi

-
buke
tag
Kíváncsi voltam mennyire "Live" az annak nevezett valós forgalom és amíg egy járat ( AUA620 ) a szimben Budapest felett repült a flightradar24 szerint már Győr közelében volt.
-
buke
tag
dareal :
cintula187 : sajnos nekem is hasonló a helyzet, ha nagy repterek közel vannak egymáshoz és csak kicsivel is növelem az (live vagy sima ai %-ot) elkezd a reptér ( repterek ) közelében töltögetni, ilyenkor leesik az fps pár másodpercre. Rosszabbik eset, ha be se tudok lépni, mert levág az egész program. Szóval az ai-val valamit kellene kezdeni, mert ha lesznek add onok ott aztán folyamatosan gond lesz. Egyenlőre az mp.-t be se kapcsoltam.
-
buke
tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy benchmark programot, amely ingyenes és széleskörben elterjedt. Soha nem használtam még ilyet, de mostmár kíváncsi vagyok, hogy a 4 éves gépemen a különféle videók alapján történő állítgatások után milyen változás érzékelhető.
-
buke
tag
válasz
Szőrös
üzenetére
Én ezzel kezdtem 1990-ben
. Érdekes nekem akkoriban először nem tűnt fel, hogy egyenletesen szaggat, pedig egy 286-os AT IBM PC-n ment, amiben volt 0.5 mb ram. Később átépítettük 386-ossá a gépet, plusz bővítettük a ramot teljes 1 mb-ra ! Ezután ment mint a meszes
.
Próbáltam kiegészítőket szerezni hozzá, de nem kaptam.
-
buke
tag
External nézetben, hogyan tudom véglegesíteni a FOV csökkentését, ami ez esetben a csúszkák szerinti 50-ről kb. 55-60 lenne ? Én úgy látom, ---bár ez szubjektív szempont---, alapból egy kissé széthúzza a képet. Engem ez zavar és folyamatosan át kell állítanom egy hajszálnyit. A cockpitot lehet módosítani azt látom,de nincs opció erre a nézetre, vagy tévedek ?

-
buke
tag
Free camera esetén (dron), lehetséges fixálni egy repcsire úgy hogy maga a kamera se mozduljon el ? Valamiféle torony pozicióra gondolok mint régebben. A szabad követés az beindul a TAB -bal,de ilyenkor a gép nem irányítható. Ezenkívül ha resettelem num5-el a free cam-ot, akkor már nem tudok újat indítani az insertel. Nekem zavaros ez a téma. Mindig elakad a cirkuláció.
-
buke
tag
Sziasztok! Egy egyszerű kérdésem lenne: revers thrust beállításhoz hol találok valamiféle váltógombot ? Xplane 11 -nél elvileg ez működött, azaz ugyanabban az irányban növeltem a tolóerőt a gázkaron, amikor bekapcsoltam azt a gombot. Itt nem látom ezt a külön opciót.Ha a reverset bepipálom csak kicseréli a normál thrust növelés, csökkentés irányát. Esetleg billentyűzeten van valami?
Viszont éppen belenéztem egy bizonyos CptCanada mostani élő adásába (787 London) és pont a landolást láttam ahogy földetérés után egyből kapcsol valamit, --de nem a cockpiton-- és rögtön megy a revers thrust. Köszönöm a segítséget. -
buke
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Mentem egy kört vele, az autopilot szerint mindent végigcsinált , egyedül amikor mindent kikapcsoltam a teljes manualis landoláshoz akkor nem igen tudtam kikapcsolni az AT-t, de ez az én hibám volt. Ebből nem lehet kiszűrni szvsz, h. vannak-e AP hibák,nagyon régen repültem így ezért inkább egyenlőre maradok a VFR-nél. Lényeg, hogy nem fagyott egyszer sem. Én még egyenlőre a cockpit beállítást sem találom jónak mindent látni kéne a fontos műszerekből úgy hogy mellette a kifutó is ott legyen. Ezt jól betenni nem kis móka lesz.
1060-as kártya erőn felül teljesít
-
buke
tag
cintula187 : Na, csak megjött 6 óra késéssel egy ki belépés után tartalomként a prémium is.
Érdekes a kiegészítőknél egyből érzékeli azt, hogy steames fizető vagyok. -
buke
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Oké, köszönöm a tájékoztatást.
-
buke
tag
Sziasztok ! Megvettem Steamen a Premium csomagot, utána be kellett lépnem az xbox live-ba a microsoft accountommal majd 3 óra után befejezve a 91 Gb letöltést és a preset elvégzését azt látom, hogy csak a 20 gép van.Ez ügye a standard pack. Valahol aktiválnom kéne a prémium csomagot külön? A marketplace-ben buy and download van, tehát fizessem ki kétszer ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg az fps cockpit nézetben nagyvas esetén giga város és sok nagy reptér mellett, 75% ai-val maradt a 22-25 körül, de végül is egy 1060-as kártya ennyit tud. Valakinél javult az FPS ??
, amúgy nálad bekapcsolva maradt a VNV, én is így tettem és ment a gázkar virtuális manuális húzogatása automatika beleszólása nélkül. Eddig egyszer mentem ezzel egy AP-s útvonalat ott is a finalon mindent kikapcsoltam, persze én soha nem a virtuális gázkart használom, hanem a fizikait, de ezzel sem volt gondom. Ámbár az a fránya VNV ekkor sem volt bekapcsolva. Mellesleg az sem ártana, ha tudnám mi jót okoz ez a VNV 

. Érdekes nekem akkoriban először nem tűnt fel, hogy egyenletesen szaggat, pedig egy 286-os AT IBM PC-n ment, amiben volt 0.5 mb ram. Később átépítettük 386-ossá a gépet, plusz bővítettük a ramot teljes 1 mb-ra ! Ezután ment mint a meszes
Érdekes a kiegészítőknél egyből érzékeli azt, hogy steames fizető vagyok.