- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #19498 üzenetére
Persze, személyes review sosem árt.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #19493 üzenetére
HEllo!
MI az fshud árazára? csak regisztráció után adják a tudtomra?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ini A350 -et beszerezte már valaki? Fel voltam rá hypeolva, de aztán pár infó alapján mégsem biztos hogy megéri az annyit.
-
cintula187
addikt
BUÉK mindenkinek. Induljon a dupla szilveszter.
-
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19150 üzenetére
" ahová mi megyünk nincs szükség
utakrafutóművekre"
nekem amúgy adott most épp. -
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19103 üzenetére
amúgy megéri? Jó az app?
-
cintula187
addikt
2020 -ban most azt vettem észre hogy pl. felszállás közben a futópályán a középen futó fehér csíkokból nem mindegyik széle van "kisimítva" Ez melyik grafikai beállítás? Texrure supersampling vagy aniso filtering?
-
cintula187
addikt
redditen olyanokat olvasok már erről hogy nemhogy a premium deluxe ot de a standardet sem éri meg summer sale ben a jelenlegi formájában.
-
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19076 üzenetére
Nem értem mia problémád, mutatták, hogy jobban lesz textúrázva a talaj.
-
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19053 üzenetére
Nálam biztos nem leszel népszerütlen
Én inkább ezért fizetek ki 50-et 4 évente plusz néha pár fizetős gépért , mint egy AAA nak elhordott foshalmazért. Pl. SW Outlaws -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Van tapasztalatotok, hogy OS reinstall esetében ennek a mappának a mentése elegendő?
(graphichm camera settings főleg)C:\Users\your_name\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData
xboxos tehát a felhőbe is besyncely a profilt?
-
cintula187
addikt
Bocsi ha basic kérdés lesz, de ha simbriefben pl. üres vagy x számú pax al szeretnék járatot tervezni akkor az airframe ben kell a maxot átállítanom vagy van erre más módszer is?
edit. úgy se marad a csökkentett számon a pax number.
-
-
cintula187
addikt
Az durva, hogy megöltük a SimBrief -et?
-
cintula187
addikt
Meglátjuk, hogy fog muzsikálni, 2020-ra még lesz egy ideig támogatás aztán úgyis csak a 2024 marad. P3d re biztos nem megyek vissza
Xplane mókolásához, meg nincs türelmem/ időm. -
-
cintula187
addikt
2020 trailerek is mesésen szépek voltak, itt még fentebb van a léc. Akarom, igénylem hogy elragadtasson végre valamilyen termék. Nyivákolás lesz, én se fogok kimaradni belőle. Drága lesz de más game -re ennyit úgyse költök és megnyugtat hogy legalább nálunk a net jobb. Amcsi játékosok sokat panaszkodnak miatta, "csak" szerver hosting oldalròl legyen rendben.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #18936 üzenetére
Kipróbáltam Török régióval és egy huszassal olcsóbb a premium deluxe így.
-
cintula187
addikt
2020-al lehetett trükközni hogy más időzónára állítva hamarabb szedje le megjelenéskor a simet.
Továbbmenve xbox store régiót átállítani és úgy beszerezni olcsóbban a 2024-et adhat bannolásra okot a készítőnek?
-
cintula187
addikt
Egyre több infó kezd beesni az MSFS 2024-ről. Van ami pozitív;pl. a beigért látványhoz képest érthető HW követelmények, de a "csak" 50gb szükséges tárhely és a tulzottan a felhőre támaszkodó működés még gigabites netnél is aggodalomra ad okot nekem. Meglássuk
-
cintula187
addikt
GSX pro ismeretekben gazdag személy akad itt a fórumon ?
-
cintula187
addikt
Nem hittem volna, hogy a 2020-as trailer után ennyire fel tudnak majd csigázni ilyen rövid időn belűl. Azt gondoltam, hát akkor ugrottunk egy nagyot az FSX hez képest és most nyugika lesz, folyamatos update- ekkel. Erre BAMMM.
-
cintula187
addikt
Valami nagyon nem stimmel vagy a legutóbbi SU óta vagy az FBW A320 nak van gondja, de approach közben bekattan a játék és folyamatosan laggol. MIndjárt szedek le grafokat közben.
-
cintula187
addikt
SimBrief Takeoff & Landing Calculations Tutorial
[link] -
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18889 üzenetére
Ritkán szokott szerencsére ilyen iszonyat beakadás lenni. Eddig kétszer volt 1 hónapon belül.
-
cintula187
addikt
Amúgy pár hete is volt már SU15 előtt és most utána is épp leszálláskor akkor laggolási roham van hogy 2-3 fps el repülök. proci max 50%. VGA avg 46%, max 86%
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18886 üzenetére
A310 el repültem és kiakadtak a kijelzők egy idő után.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
LOWW hez ezeket a transition pontokat melyik charton találom meg? (beadhatom a navigraph screenshotokat ide)?
-
cintula187
addikt
Nekem is behalt most. Eseménynaplóban ezt találtam.
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden lelkes fotelpilótának!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #18810 üzenetére
nevermind megoldva.
-
cintula187
addikt
Segítségnek kérnék!
Végre beruháztam egy pedálra. Thrustmaster Tflight.
Eddig a fék funkciót a joystick 1-es gomb látta el. PMDG 737 nél (sima turbopropnál nincs gond) ha akár az egyik pedált is kicsit előrebillentem fékezéshez teljesen megáll a gép. Ahhoz hogy újra előre tudjon mozdulni vagy parking brake on / off vagy a joystickon az 1-es gombot meg kell kicsit nyomnom. Ha törlöm az inputot ehhez a gombhoz akkor nem indul el a gép.illetve a pedálok ha fizikailag felengedem őket a pilótafülkében nézve benyomva maradnak.
-
cintula187
addikt
Sziasztok! ATR -t vásároltam meg. Próbálok ismerkedni vele eddig zuhanás nem is történt
WIN
Tutorial videokat próbálom követni.Minden alkalommal taxizás közben ha idle a tolóerő akkor visit a warning( több soros sárga üzenet),hogy kevés áramot adnak le a generátorok. Amint kicsit is feljebb megy a throttle egyből megszűnik. Ez így "normális " vagy valamit bénázok? -
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18724 üzenetére
bocsi most látom nemide
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18724 üzenetére
igen. Végre bemerészkedtem EGLL, KJFK-ra FSLTL trafficcal.
-
cintula187
addikt
Furcsa mód én akkor kezdtem el pozitívan csalódni amikor lecseréltem a VGA -mat 1660 superről 6700xt re.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18704 üzenetére
A release notesban főleg kis gépekre vonatkozó / +garmin frissítést írt.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #18702 üzenetére
Hali. Felrakott nekem ma valamit és nem vagyok beta tag. (héten nem igazán játszottam )
Fura hogy az xbox szerint júniusi a verzió: -
cintula187
addikt
Más change nem volt a gépemen, minthogy ma felraktam az MSFS update et és azóta néha 1-1 másodpercre elmegy feketébe a kép.
-
cintula187
addikt
Tehát ha tényleg bele adnak mindent, akkor 4 év alatt bőven látható a fejlődés. És aki 4 évente nem tud kiadni 60-100 dollárt egy ilyen játékért mint az MSFS, az inkább ne is játsszon vele. Havi szintre lebontva pár száz Ft.
Lehet szarrágónak nevezni de ez nem egy freemium játék amire néha befizetek egy kisebb nagyobb összeget. Nem is bérlem a játékot hogy x évente megújítsam -
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
A luegotóbbi MSFS frissítés óta hiába jelölöm be ,hogy a repcsi gate -nél álljon betöltéskor minden eseteben kifutón van és főmenübe vissza lépve és ugyanazt beállítva végre a gate -nel áll. Találkoztatok ilyennel?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #18509 üzenetére
-
cintula187
addikt
semmi se akarja rendbehozni
-
cintula187
addikt
válasz
Csorbi #18503 üzenetére
Ezek jónak tünnek, ehhez rossz az URL jük
Microsoft Store version - How to repair or remove and do a clean install of Microsoft Flight Simulator
de nézem máshonnan megnyitva -
cintula187
addikt
Sose kaptam még, de most Insert game disc hiba fogad MSFS indításnál. Xbox bol ki és beléptem. Kilőtt netttel is ezt kapom.
CPU cseréhez ehhez gondolom nincs köze. Azóta tudtam már vele játszani
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #18496 üzenetére
nvm, megjelentek
-
cintula187
addikt
Szokásos próbakör az üres majd visszapakolt community mappával megvolt. Eddig nincs gond. Hungary VFR nál viszont mintha nem látnék a villamos megállókban járműveket.
-
cintula187
addikt
válasz
solti_imre #18491 üzenetére
Ancsa? Antonov lesz benne ingyé?
-
cintula187
addikt
Így néz ki most a helyzet. Végülis épp pörög a GPU kihasználtság és sürű területen ezt nem mondanám rossznak jelenleg. A limited by Main Thread és GPU pörög váltakozva
5800x -en gondolkodtam, de erősebb chipsettel rendelkező alaplapban. De ha van értelme a jelenlegi deszkába is lehet megteszem a cserét ha dob a GPU-n is kicsit.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nvidia driver, MSFS vagy azon belül a jelenlegi SU baromsága, hogy egy idő után 90% -ról visszaesik a GPU load 50% alá. Nincs power limit beállítva pl. Afterburnerben sem
-
cintula187
addikt
MIért nem tudták SU10 ben se megoldani hogy a kisgépek trimje a menüből visszalépve ne legyen -100% on?
-
cintula187
addikt
Ha már a longhaul.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest