- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Csorbi kérdés: "Ha a frissítéskor a telepítési mappának betallózod a másik SSD-n lévő telepítési mappát, akkor mi történik?"
Válasz: Ha arra a meghajtóra szerettem volna telepíteni, ahová először, (és nem a C -re amit ő javasolt) és úgy, hogy csak kijelöltem a meghajtót, nem fogadta el, mondván hogy jelöljek ki alkönyvtárat. Viszont ebben nem találtam olyan alkönyvtárat, amit ő a C re javasolt. Users/Laci/Appdata.. stb még egy csomó /.. Ezért fogtam magam és kijelöltem egy üres Winchestert, azon csinált egy "új mappát" és elkezdte tölteni valami botrányos lassúsággal. Kiszámoltan, ha így halad, holnap este 10 körül fejeződik be..
De látom, hogy úgy hülyeség az egész, ahogy van...
Még jó hogy innen simán le tudom törölni anélkül hogy belerondítana az egyébként tök jól működő szimulátoromba. Egyébként nem csináltam semmi ccleanert vagy ilyesmit, nem neveztem át mappákat, elérési utat.
Azt végképp nem értem, hogy nincs Cancel vagy ilyesmi, ha nem akarom letölteni, ezért nem is tudom használni, mert nem lehet, csak kilépni..
Mi lesz ebből? Töröljem az egészet ezt is meg az alapprogramot is és telepítsem újra? Ráadásul én megvettem a GAME PASS-ban akciósan 19 e ft-ért..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest