- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hát nekem még kihagyhatatlanabb ajánlat volt. Nemrég váltottam platformot, és most már SATA3-as az alaplapom. Barátom is rendelt Chip magazin előfizetést az SSD-vel, de neki csak SATA2-es az alaplapja, ezért megéri a csere neki Az én gépemben lévő egyik OCZ Vertex2-őt cserélem az ő Samu 830-as SSD-jével és kap ezért 10K-t. A másik Vertex2-őt 20K-ért eladom/eladtam. Így 18K-ért ( 29 az előfizetés, mínusz 10K ami megmaradt az eladott Vertex2-ből) van egy egy éves Chip előfizetésem, és váltok a SATA2-es Vertex2 RAID0-ról SATA3-as Samu 830 RAID0-ra. Megvolt a fejlesztés és az éves előfizetés 20K alatt együtt.Nekem jó vásár volt, mert egyébként is évek óta előfizetek a Chip-re.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy mit tud a két 830-as RAID0-ban, és használat közben érzek-e különbséget, remélem igen.
( Hozzáteszem: Nem azért cserélem le a Sandforce vezérlős OCZ-ket, mert nem vagyok elégedett velük ( többször is kiálltam mellettük, mikor itt a topicban ócsárolták őket), hanem azért mert egyrészt sebességmániás vagyok, másrészt a fejlesztés tekintetében ez kihagyhatatlan ajánlat volt számomra. Ha nem Samu SATA3-as SSD-t adtak volna ajándékba, hanem mondjuk Vertex3-at vagy hasonló Corsair Force GT-t, akkor is beleugrottam volna)
Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest