Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
10500 - 10401
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Nem bírtam ki, hogy ne javasoljak legalább 1 csapatot.
Sztem kezdésként egy ilyen keret tökéletesen megtenné, minden poszton jó ember van, bármelyik DIV-ben megállnák a helyüket. Moratat a fejesek miatt tettem be, ha szeretsz arra játszani, hunter lappal a tempója is nagyon rendben van, de persze variálható... 

-
Rypejakten
addikt
-
TBMC
addikt
hálásan köszönöm mindenkinke! de tényleg!

remélem mihamarabb széttudom árulni-normális árakon- a BYCet, és belevághatok a seria A-ba.
-
Garsza
veterán
Vagy még egy nagyon jó megoldás CAM nek ha már Hamsikból is IF van IF Perisic. gyorsabb, és 4* skill 5* gyengébbik láb.
-
MdewC
nagyúr
Köszi kolléga!

Igazából semmi rosszat nem mondtál, tuti, hogy nem volt a legjobb formában az illető. Ez a 3. meccs volt, ezt írtam is az összefoglalóban és egyébként elég jól űzi ezeket az 1 v 1 szituációkat, az első meccsen is így jött fel 2-0-ról a fáradt védők ellen, a másodikon, amikor én voltam fáradt, akkor 4 ilyen gólt kaptam, szóval ebben jó az ellenfél, itt sikerült nekem is elkapni nekem is egy jobb fonalat, de elképzelhető, hogy nem volt max formában.
Pörgettyűs cselek: Amit Rype kolléga is írt, itt találod, amit még szoktam én is a Berba spin, szintén benne van a videóban, mellett van még néhány hasznos... A sima 360-as forgást kevésszer alkalmazom, nem mindig áll rá a kezem és nem is mindig pörögnek, a linkelt pörgés, az valóban egyszerűbb. A leghatékonyabb verziója, ha átlósan futsz valamerre és akkor nyomod be, ezt kell csak gyakorolni picit, hogy melyik átlós futásnál merre kell elhúzni, hogy ne kelljen csel előtt ezen agyalni, hanem reflexből jöjjön, különben nincs rá elég időd és szerelnek.

(#10494) tigomigocika: Teljesen érthető döntés, azért mielőtt elpattan, nyomassunk még 1-2 meccset. Hétvégén nem leszek, talán vasárnap, vagy hétfőtől...

-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség valahogy átvarázsolni a 15-ből a mentéseim (karrier mód lenne a lényeges) a 16-ba? Előre is köszönöm! Természetesen mindkét program eredeti, de eddig nem sikerült rájönnöm ennek mikéntjére.
-
tigomigocika
senior tag
Hali mindenki!
Úgy döntöttem eladom a ps4-et és ha valakit érdekel akkor írjon rám!
Eladás oka: Autót szeretnék venni, és ennyi
Bocsi az offért!
-
szpal17
őstag
-
Garsza
veterán
Szerintem érdemes. Mert Hamsik csak 3* skiles Pereyra 4*, és énszerintem Hamsík lassú is arra a posztra.
(#10490) Yodamest
Nem fog annyit védeni a Buffon mert nem hagylak majd annyi helyzetbe kerülni.
De viccet félre téve tényleg Buffon -nak volt a legtöbb érdeme a győzelemben. Na meg Agüero két góljának.A baloldali CM az előző squdban Biglia CDM a hivatalos posztja.
(#10491) Rexcsek
Nyertem 2:1 re. De ő egy papíron gyengébb csapattal jött, és a szerencse (vagy a rendszer) mellettem volt. Buffon -nak nagy védései voltak. Kapufák aránya pedig 2:1 volt neki.
-
Rexcsek
tag
-
Yodamest
veterán
Serie A, ezért már egy jó pont

Viszont én azt mondanám, hogy habár a védelem és a támadósor teljesen rendben van, a középpálya nem jó így.
Semmi leütköző védekező játékosod nincs ott, simán átfognak gázolni azon a 3 emberen. (a bal szélső CM-et nem vágom így arcról, hogy ki lehet, de nem tűnik egy védekező jellegű játékosnak)Mindenképpen középpályára az alábbiakból tegyél be: Pereyra, F. Melo, Nainggolan, Marci, Lulic, akár Sturaro.
Nagyon nagy érték egy védekezni és támadni egyaránt jól tudó játékos, nem is hinnéd....
(#10487) Garsza mindenképp jövök egy randira, de most nem fog mindent védeni a kapusod
(a végén is 5-ösön belülről az a Mandzukic fejes hárítás, nagyon fájt a lelkemnek) -
Garsza
veterán
-
Rypejakten
addikt
Biglia helyett talán Sturaro-t raknám oda - box-to-box középpályás, picit kevésbé ügyes a labdával, mint Marchisio vagy Nainggolan, de cserébe discard price körül mozog.
én személy szerint bírom El Sharaawy-t, de a srácok majd be fogják dobni Felipe Anderson nevét, mind opció, ügyes ő is. a többi abszolút oké.
Garsza: Hamsik-ot semmi értelme cserélnie.

-
Garsza
veterán
-
TBMC
addikt
-
Rypejakten
addikt
-
Yodamest
veterán
Megnéztem a meccsedet és ha megengeded mondanék jó meg rossz dolgot is

- 360 spin amit sokszor csinálsz, vagy annak valamelyik másik fajtája? Az nagyon tetszett, jókor volt használva és sokszor nagy helyzetelőnyhöz tudtál vele jutni.
- maga a játék is szép, nem az a bármi áron labdatartós, félórát hátul járatós dolog (kicsit féltem, hogy olyan lesz)-Viszont hozzá kell tennem, hogy az ellenfelednek semmi ötlet nem volt a játékában, lehet agyilag le volt fáradva vagy nem tudom. Az esetek 90%-ban 1-1-ben próbálta átvinni a labdát akár 2-3 védődön is, abszolút nem törekedett a csapatjátékra. Megindult aztán "hátha lesz valami" alapon játszott, nem volt semmi sémája az egésznek. Amikor az alapvonalnál befelé cselezett, akkor is egy középre passz helyett inkább kicselezte magát a 16-os vonaláig aztán ott el is vesztette.
Szóval te jól toltad, (a 360-at írd majd meg kérlek hogyan is csináltad pontosan) csak nem éreztem ezt az ellenfelet közel sem veled egy szintűnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodamest
veterán
Garsza gratulálok jó volt a tegnapi meccs, de ezt nem fogom ennyiben hagyni, ma keresni foglak és ezt vedd fenyegetésnek
-
szakii16
csendes tag
-
Garsza
veterán
Winter upgradet lehet már tudni mikor lesz? Mert SIF Dybala ára fel ment már 340k ra én még 200k vettem. Jó volna előtte eladni és utánna olcsóbban vissza venni mert szerintem vissza fog esni az ára. Meg TIF Higuai ára is elindult most felfele.
-
Garsza
veterán
Abatet mért nem emlegeti senki a Serie A ban. Szerintem ő a legjobb RB. És ezt úgy mondom hogy fanatikus Juves vagyok. Sokáig Lichsteinert használtam de egyszer kipróbáltam Abatet és azóta ő van játékban.
-
Stylerr
addikt
Azért remélem azt megfigyeltétek, hogy a sima Online season az tökéletes, és csak a FUT ilyen okádék. Ég és föld a két játékmód. Mintha nem is egy játékkal játszanék.
-
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok.
Azt megtudná mondani valaki,hogy imádott játékunk miért ilyen@*%§&@€|+....
2egymást követő meccset nem tudok befejezni mert vagy az ellenfelet vágja le ,vagy engem, vagy a meccs végén hibaüzenet és kilép a főmenübe.
15nél semmi ilyesmi nem volt.
Borzalmasan idegesítő.Olvastam már külföldi fórumokon ugyanezt a problémát és az Eanek is jeleztem.
Ps3on játszok amúgy. -
MdewC
nagyúr
Ez vmi next gen fícsőr lesz vmikor a távoli jövőben...

Más:
Ma tuti van vmi a levegőben, vagy valamit ma vissza adott a game a 2 múltkori kupa sorozatomból, mert fáradtan is sikerült behúzni egy online döntőt, hozzáteszem, az ellenfelem nagyon jól tolta, nem volt szerencséje, mert 3 kapufája volt (nekem csak 1), ebből neki az egyik a 90. percben, a másik a 120. percben, közben GIGI is megmentett párszor, aztán a 11-esekben most nálam mentett a kapus 2 középre menő labdát. (Képzelem mennyire lőtte középre...)
Ezt a kupát elég nagy mákkal nyertem maradjunk annyiban...
THEBIGK: Így valahogy?
-
thebigK
addikt
Asszem ezt a draftot nem erőltetem tovább. Most is csak azért kezdtem bele, mert van 3 fasza csapatom, van zsetonom, így miért ne....de áhh, nem éri meg az idegeskedést. Valahogy mindig ugyanaz a vége. Mármint hogy az első két meccsemen brillírozok, aztán jön a harmadik, ahol totál elfelejtek játszani, a játékosaim mintha betéptek volna, olyan esetlenül és bénán mozognak és persze olyan szépen pofánverik a csapatomat, mint ligeti k*rvát a körhinta. Kösz, többet nem.
-
dracox
addikt
-
MdewC
nagyúr
Biztos emlékszelt akartam írni...

Egyébként tudom, hogy nem lépnél ki, mert emlékeim szerint a kollégák sokat dicsértek a masszív játékod miatt, meg szerintem nem is szoktál kilépni, szóval tuti, hogy egy jó meccset nyomatnánk, mert kvázi a két játék stílus veszélyes a másikra, szóval sztem jó meccs lenne. Kár, hogy sokan PC-n vagytok...

-
_adaml21_
őstag
Már másodszor látom leírva, nem akartam szólni, de most már nem bírom megállni: Azog ki lett tiltva a fórumról, mert kb. 5 accja volt egyszerre, és amikor az egyikkel betelt a pohár, váltott másikra.
Amúgy meg az, hogy elment PESezni, hülyeség, neki FIFA az élete, kb. 2000 órája van már neki benne. Az, hogy leírta, hogy abbahagyja a FIFÁt, kb napi rendszerességgel megtörtént, majd 1 nap múlva jött, hogy összerakott egy teamet, és lejátszott vele 30 meccset... Szóval inkább hagyjuk. -
MdewC
nagyúr
Hú de ismerős. Nálam is előfordul, de ezzel sztem nem vagyunk egyedül. Az írás végén bereccsentem...

(#10467) Luigi0086: Kolléga, nagyon szépen kérlek, hogy ezt a PES dolgot ne erőltessük tovább. Megértem/megértjük, hogy szereted, örülök, ha tetszik, de ez egy FIFA fórum, itt 10/9-en szeretünk játszani a játékkal, nem kell téríteni senkit a másikra, akkor se ha nem tökéletes a FIFA. Így szeretjük/nem szeretjük, de én például nem akarom mindig megvédeni a játékot. Köszönöm.

(#10463) Rypejakten: +1
(#10470) Rypejakten: Köszönöm szépen!

"érdemesebb inkább területbe bemozgatni a hátul levő védőt, és containnel nyomulni a labdásra a közelivel. kisebb az esélye az akarva-akaratlanul bekövetkező elváltásnak / fifa bullshitnek. plusz, kevesebb meló is"
Igen, biztos emlékszem írtam korábban a védekezésről, hogyan használom, nagyon egybe esik amit írsz és igazat is adok. Itt most valamiért annyira jól jöttek ki a dolgok, hogy tudtam agresszívebben szerelni, ettől függetlenül használom a csapat társ cointaint, néha jobban sikerül, néha kevésbé, de igazat adok.

-
Rypejakten
addikt
most jutott időm megnézni.
védekezés jó volt, de néha nagyon embert akarsz fogni, érdemesebb inkább területbe bemozgatni a hátul levő védőt, és containnel nyomulni a labdásra a közelivel. kisebb az esélye az akarva-akaratlanul bekövetkező elváltásnak / fifa bullshitnek. plusz, kevesebb meló is.

tudod, az én rákfeném a kényszerítő meg az elsőérintéses foci, de biztos vagyok benne, hogy én a kapkodásommal csomó labdát adok el azért, mert ezt erőltetem, míg te stabilan tartod a lasztit - a gép elleni játék átnevel arra, hogy becsüld a labdát, úgyhogy abszolút megértem.
amúgy 30 perc után kilépnék ellened, mert az idegszálaimat vágnád gallyra a driven pass-szal meg hogy lehetetlen leütközni / megelőzni a passzaid, mert óriási területet (egész pálya, gyakori oldalváltások, keresztlasztik) játszol be, kb. lehetetlen ezt lepressing-elni.
ezt vedd elismerésnek.
amúgy gratula, jól toltad!
-
thebigK
addikt
Komam eddig ezen a forumon csak pes imado hozzaszolasod volt. Eltevedtel? (no offense)
Hozzateszem a 16 pc-n szerintem eleg ratyi lett... -
Rypejakten
addikt
-
Luigi0086
csendes tag
De van. PES nek hívják,körítésbe tényleg ultra gyenge ez igaz. Viszont gameplaybe,fizikába veri a fifát. Foci a lényeg,nem a hangulat. Azog barátotok is elment pesezni. Megjött az esze!
Ez a fifa egy szét updatelt valami, full lutri szerencsejáték. Ha nyerőgépezni akarok kaszinóba megyek! 
-
Stylerr
addikt
-
Luigi0086
csendes tag
-
thebigK
addikt
Ez a jatek egy nagy vicc semmi mas....nekem ne mondja barki is, hogy szamit a chemistry. Draft, direkt 100as, lehetoleg minel tobb zold sarga vonalas csapatot probaltam osszerakni, egy db piros vonal volt, mig az ellenfelemnel csak piros, es olyan passzokat csinalt, ugy baszkodta odebb kis girnyo jatekosokkal toty pogba-t es ugy elvert mint buzi a faszat, hogy csak lestem...en persze ket passzra keptelen voltam mer nem ment emberhez ...
-
Rypejakten
addikt
Guarint és Radját cseréld meg, Cuadrado meg jobb wingerként, mint Candreva.
mindenki veszett jó ingame, érezni fogod a minőségi váltást. sőt, szerintem a védelemben csúcsosodikki igazán a Serie A előnye.
jobbra Lichtsteiner, középre Manolas/Caceres/Barzagli/Castán/Bonucci ha van pénz, Chiellini. balra Alex Sandro / Evra.
kapuba /Handanovic / Perin / Buffon, de itt neked kell kitapasztalni, neked ki válik be.Dybalán sok kicsit a hype. én is használom, szeretem, de nem ő a megváltó. ha nem jönne be, Jovetic vagy ha tank kell, Morata vagy Higuain is opció.
-
dtrms
aktív tag
Tudnátok nekem ezekről a játékosokról mondani valamit?
Serie A - ezt a csapatot most állitottam össze és már venném is meg őket. (+Cuadrado!!!)
A középpályát elég hardcore-nak találtam. Mindenki H/H és nagyon brutálisan lő távolról is, valamint cselezni is tud (statok alapján). A széleken ugyan ez, próbáltam jól lövő, gyors és cselezni is tudó játékosokat válogatni.
Dybala azt hiszem alapvető csatár a Serie A-ban a fórumon olvasottak alapján. Szóval róla nem kell mondani semmit
Az lenne a kérdésem, hogy ezekről a játékosokról (+Cuadrado) tudnátok e nekem irni részletesebben? Mennyire jó in-game ez a csapat? (esetleg valahol változtassak?
+ még egy kérdés, a H/L workrate és az M/M mennyire befolyásoló? általában csak H/H vagy H/M M/H wr-tel játszottam BPL-ben.
-
törölt tag
-
MdewC
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
Én mindenképpen ajánlom, hogy adj el mindenkit, és építs 0-ról eg új csapatot, átgondolva, akár a mi tanácsainkat felhasználva!
Seria a azért népszerű, mert olcsón lehet bomba védelmet és kp sort összerakni, így mindenképp ajánlott. De persze ha úgy vagy, mint pl én, aki spanyol foci szerelmes, lehet abból is jobbat alkotni. En is azzal kezdtem, de rájöttem, hogy egy újabb minőségi ugrás 100ezrekbe fájna bbvaban, így nekiálltam hibrideket összerakni. -
TBMC
addikt
-
thebigK
addikt
-
törölt tag
Gondoltam kipróbálom, hogy végig tudom-e nyerni online draftban mind a 4 meccset coin csalókkal (jó pár hónapja csak az offline-nal játszok), direkt elfogadok minden ellenfelet, azt is akin rögtön látszik, hogy csaló.
Most 3 gyôzelemnél tartok, egy negyed órája viszont csak olyan ellenfelet dob, akik öngól nélkül lépnek ki.
Azt hiszem ez mindent elmond errôl a játékmódról, még a pack-okra leszek kíváncsi... -
MdewC
nagyúr
Üdv az Uraknak!
Készültem egy új VIDEÓVAL nektek, remélem sokan megnézitek.
Volt még egy korábbi sztorim, egy elvesztett kupa elődöntő egy DIV 1 győztes külföldi kolléga ellen, kicsit pechesnek éreztem magam, de ezt írtam is.
Szerencsére tudtam írni neki, azóta felvettük egymást barát listára, vasárnap játszottunk egy meccset, gondoltam vissza vágok, annyi volt a probléma, hogy túl voltam egy másfél órás fal labdán, elég fáradt voltam és kaptam egy combos 4-0-át tőle.
Nem volt nagy dolog, fáradtan nem szabad játszani, csak néha nehéz megállni. Átrohant a védelmemen, helyzetbe nem kerültem sokszor, volt 1 vagy 2 kapufám, már nem emlékszem, de nem is fontos, az eredmény reális volt.Ma sikerült újra meghívni játékra, végre a port nyitások rendbe tették a meghívásomat, nem dobja el a meccset a szerver, ha én hívok barátot játékra, de sztem a meccs közbeni net stabilitásomnak is jót tett a dolog.
Szóval ez a linkelt meccs, egy online barát elleni meccs, duplán kellett törleszteni, mert ha ezt is elbukom, akkor már sztem nem jött volna többet játszani.
15:00 perces felvételi lehetőség miatt 1-0-ról megy a videó, a végén látszódik az első gól is, illetve volt még 2 kapufa is, de ezek benne vannak! Igazából próbáltam megfontoltan támadni, az előny birtokában, illetve ritmusokat váltani, de ami igazán örömmel töltött el, hogy sikerült lehoznom az idei szezonom egyik legjobb védekezését (sztem) és az egyik legtöbb szerelését egy meccsen.
(Minden esetre nem volt ellenem a gép.)Fogyasszátok, remélem alaposan nézitek, ha vannak észrevételek, azokat örömmel olvasom.

-
Rypejakten
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Stylerr
addikt
-
BlessedElroy
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Nincs nagy különbség. Legalább is ami zavaró lenne. Tökéletesen kiegészítik egymást és egymás alternatívái.
(#10449) Luigi0086: Hát ez eléggé kivitelezhetetlen, úgy, hogy ne nézzen ki rosszul. Minden esetre itt egy tipp: Brazil/SerieA

-
Luigi0086
csendes tag
Légyszi segítsetek! Építeni kéne,chem veszteség lehet ,de ne túl vészes,ha egy mód van rá. Hulk-ra kéne építeni úgy, hogy a sima Dybala lapja is beférjen. Kicsit ilyen Dél-amerikai csapatra gondoltam enyhe Portugál beütéssel. David Luis,Dani Alves, Jonas a Benficából, Imbula és Brahimi a Portóból. Szóval ilyen jó kis joga bonitó team
Dybala és Hulk mindenképp kell!! A többi felsorolt az csak kis kedvenc,de rátok bízom. A kedvenc felállásom a 4-1-2-1-2 holding,ez a szélesebb verziója ennek a felállásnak
Köszi urak!

-
TBMC
addikt
-
dtrms
aktív tag
Hát ez rajtad múlik.
Itt a legtöbben Serie A-val játszanak. Én pl Manchester drukker vagyok és rendszeresen nézek BPL meccseket is, szóval ezért kezdek mindig BPL csapattal. Most én tervezem kipróbálni a többi ligát is. Az olaszhoz pl már meg is vettem 5-6 játékost, de még nem teszteltem.Ha egyáltalán nincsenek kedvenceid és nem számit az, hogy kivel/kikkel nyomulsz, akkor elvileg az olasz a legjobb ár/érték arányban. (De erről itt többen is jobb infókkal rendelkeznek, mint én. Én csak BPL-ben tudok segiteni.)
Van hogy full Manchester Uniteddel nyomulok 4-3-3 as felállásban. De amiket leirtam szerintem teljesen használható. Én 2. osztályban szoktam stabilan maradni. Egyelőre még nem sikerült fejlutnom az elsőbe, mert folyton elrontok valamit (vagy épp a gép nem úgy akarja
) De teljesen elvagyok a 2-ikban.Ha gondolod irhatok neked pár BPL keretet, szigorúan objektiven
(pl Diego Costával én még soha nem játszotta, mert iszonyatosan utálom a valóságban...)Szerk.: A magas értékelés semmit nem jelent. Ott van pl Fabregas....szerintem egyáltalán nem nagy cucc, viszont Wijnaldum, aki csak 80-as simán lemossa. Sokkal jobb mindenben szerintem, nagyon jól cselez, jól mozog és jól is lő. Ugyan ez van pl LB poszton. Shaw simán jobb, mint Baines meg Azpilicueta (és ez a valóságban is igy lenne (lesz!), ha nem törték volna el a lábát...)
-
marcess
senior tag
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik a 4-2-3-1 mindkét variációját játsszák most is vagy tették eddig, hogy a két formáció között van-e érezhető különbség ingame? Ha igen melyik a jobb?
-
TBMC
addikt
köszönöm a segítséget!
kicsit próbálok majd jobban belemerülni, az hogy BPL, hát ebben kezdtem valami csoda folytán még a 15ben, aztán meg is maradtam benne. Félre ne értsetek nem vagyok nagy focirajongó, néha megnézek 1-1 meccset, de nagyon szeretek néha esténként-hajnalban tolni egy meccset xboxon, meló után kikapcsolódásként.
Így a trendekben sem avgyok otthon, jó ismerek pár focistát, adatait stb, de egyáltalán nem vagyok otthon e témában, így külön köszönet a kommentért, megpróbálom ez alapján építeni.Avagy havasoljátok, hogy lépjek BPLből? vagy "jó" lehet így a csapat az általad leírtak alapján?
köszi!
mely ligában vannak amúgy magas értékeléssel rendelkező, és tényleg jó játékosok? (ésszerű árak között)
-
dtrms
aktív tag
Hali
Én eddig csak BPL csapatokkal játszottam és már mindenkit kipróbáltam szinte. Özilt pont nem, de ő nekem az egyik kedvencem volt tavaly, viszont azon a poszton tényleg szörnyű.
Az az igazság, hogy ez szerintem inkább egy drága és nagy számokkal rendelkező rossz csapat :S
A védelem:
Baines nagyon jó de kicsi és gyenge, ezért lefejelik, elnyomják és egy nagyobb támadóról le is pattan. A legjobb ezen a poszton BPL-ben az Shaw. Ne tévesszen meg a száma, nagyon brutális, de amúgy a BPL szerintem gyengélkedik a bal bekkekben...
Terry és Shawcross: mind a kettő lassú és inkább védekezős, favágó játékosok. Én akiket javasolnék: Otamendi, Smalling (belőle várd meg az upgrad-et), Micah Richards, Koscielny és esetleg Mangala. Ők viszonylag gyorsak (védő létükre nagyon) és erősek is.
Jobb szélen én Darmiant használom, ő kicsit lassabb de nagyon jó támadásoknál. Viszont talán Clyne és Walker jobbak azon a poszton, mert gyorsabbak és Walker pl nagyon erős is.CDM: Matic nagyon jó szűrű, de támadásban haszna vehetetlen. Én Tourét vagy Schneiderlint ajánlom, esetleg Ramirest.
Herrera és Arteta nem rossz, de ezekre a posztokra 100 jobb ember van a BPL-ben. Szerintem Özilt tedd bal CM-nek és jobb szélre keress valaki mást, Herrera se rossz amúgy ott.
Fabregas szerintem megint csak a kicsi, gyenge és túlértékelt játékos. Oda inkább egy Rooney-t vagy Wijnaldumot ajánlok. Wijnaldum eszméletlen jó lett szerintem ebben a részben.
Támadó szekcióba pedig Costa mellé vagy egy gyorsabb játékost pl Remy-t tennék vagy egy hasonlóan erős "állatot" pl: Lukaku, Benteke vagy Rondón.
+ sokaknak bejött nagyon Sturridge is... nálam ő nagyon gyenge volt (én egy csatáros felállással játszom.)Védelembe egyébként egy full Manchesterrel is nyomulhatsz és akkor mindenki max chemes. Shaw-Rojo-Smalling-Darmian és kapuba De Gea (szerintem elképesztően jó lapok, csak Rojo helyett inkább Otamendi)
Vagy nekem ez van: Jordi Alba - Varane/Laporte - Koscielny - Darmian/Clyne
-
TBMC
addikt
gülü?
- ha Özilre gondolsz, van helyette rooney-m is 
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Pacos
tag
-
TBMC
addikt
-
Yodamest
veterán
-
dracox
addikt
-
thebigK
addikt
-
TBMC
addikt
-
Garsza
veterán
-
Pacos
tag
Újraindítottam a FIFA15pc.hw.hu oldalt! Átírtam a kódot, így ha minden igaz lehetőség van rá hogy akár több eszközön(PC,XBOX,PS) és többféle verziójú FIFával(15,16,stb.) is lehessen bajnokságot/kupát lebonyolítani!
Egyelőre FIFA15/FIFA16 van beállítva PC-re, de ha ph-n, mailben, az oldal üzenőfalán külön szóltok akkor megfelelő számú jelentkező esetén más eszközön játszóknak is legyártom a megfelelő felületet

Akik tavaly játszottak ill. megvannak nekem Originen azokat már személyesen is értesítettem!
-
Yodamest
veterán
Láttam tegnap kaptam pár jelölést originen. Ma próbálok fent lenni, aztán remélem összejön 1-2 mérkőzés
Aki érzi a powert mindenképp legyen elérhető! Az erő legyen veletek! -
_adaml21_
őstag
Sok kitartás, és idő kell hozzá, hogy eredményt érj vele el! Fontos, hogy old fel az achievementeket, legyen egy 100-as transfer listád, amit folyamatosan "utántöltesz". Tehát, megveszed lehető legalacsonyabb áron a fogyóeszközöket, és folyamatosan árulod őket, ha valami elkelt, azonnal pótlod, és törekedsz, hogy mindig tele legyen a 100-as listád. Ez persze az elején 40-50k befektetéssel is járhat, nem nehéz kiszámolni, de ha folyamatosan csinálod, a profit is folyamatos.
Kell kb. 500k coin, mire elkezdhetsz IF lapokkal kereskedni, annak pedig az az alapja, hogy megérzed, mi az aktuális felhozatalból, ami plusz értékkel bír, pl. pozíciómódosított, vagy nagyon népszerű valami különleges liga-nemzetiség párosítás miatt. Amikor épp futnak, felvásárolsz belőlük párat, majd pár hét múlva szépen felkúszik az áruk, akkor pedig eladod őket. Ez pedig nyilván hosszútávú befektetéssel jár.
Most érdemes lehet talán olyanokból IF lapot venni, akik valószínűleg kapnak winter upgrade-et, pl. Dybala, Aubameyang, mivel az upgrade után feltehetőleg drágábbért fognak menni, de ez sem biztos, mert lehet, hogy túl sokan alapoznak erre, és épp emiatt alacsonyabb lesz az ára, mikor kikerül több tucat az upgrade-et követően.
Nyilván ez a "megérzed", meg "feltehetőleg", stb. meglehetősen sok bizonytalanságot hord magában, szóval ez a fajta kereskedés lutri tud lenni. A consumables kereskedés tuti, de lassú, és "macerás".U.i.:Vicces a neved, mindig arra asszociálok, hogy TiBiMaCi

-
thebigK
addikt
Az árak akkor esnek legmélyebbre, ha valami nagyszabású (TOTS, TOTY, black friday) esemény van és napokon keresztül lehet 50-100k csomagokat nyitni. Ilyenkor sokan eladnak, amit csak tudnak, hogy nyissanak és essen egy nagyértékű lap. Ha kereskedni akarsz, szvsz fogyóeszközökkel (chemistry style, squad fitness) érdemes, valamint ahogy észrevettem a legalacsonyabban reggel lehet elhozni játékosokat, így érdemes nézni a piacot, ha van rá lehetőség

Plusz ugye most felment Ramires, Gervinho, Guarin ára, mert kínába igazoltak és nem lehet majd nyitni a BPL-SerieA lapjukat
-
dracox
addikt
Ha kereskedni szeretnél egy kicsit, hogy több coinhoz juss akkor fogyóeszközökkel érdemes ezt tenned. ( szerződések, chemlapok,stb) megveszed a legolcsóbbat és dupla áron tovább adod órai listázásokkal. Plusz nyitogatod a 750-es bronz pakkokat. Abból is listázol mindenkit és nem leszel
Minuszban. Egyszer beeshet belőle egy bronz IF lap azt már több ezer coinért eltudod passzolni. Sima játékosokkal a 15-ös price range óta nehéz kereskedni. -
tomixx
csendes tag
-
Yodamest
veterán
-
marcess
senior tag
-
tomixx
csendes tag
-
TBMC
addikt
-
marcess
senior tag
-
tomixx
csendes tag
Sziasztok!
Tevezt így szeretném beépíteni a Serie A csapatomba: [Tevez Serie A]
Működhet? Problémás lehet elől a 6-os chem?
-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
Tavaly én is 0 meccses basic lapokra voltam ráizgulva, de idén már nem akartam ez miatt pénzeket bukni.
Szerintem azért veszik ezeket, mert ha mondjuk a játékos statisztikáit akarod megnézni, sokkal áttekinthetőbb, hogy csak az általad lejátszott meccseket/gólokat látod ott, nem pedig egy számot és mellette még ()-ben, hogy a TE csapatodban mennyi gól, mennyi meccs.Szóval aki sűrűn nézegeti, hogy egy adott játékosa hogyan muzsikál így statok tekintetében, annak ezáltal áttekinthetőbb esztétikusabb az élményt.

-
Stylerr
addikt
-
_adaml21_
őstag
-
Garsza
veterán
-
Stylerr
addikt
-
Garsza
veterán
Szerintetek érdemes lehet megépíteni?
Esetleg valami gyorsabb CAM -et tudtok ajánlani? -
Garsza
veterán
Lehetséges hogy Morata a mai két góljáért kapjon MOTM lapot? Mégis csak az ősi riválisnak lőtte egy elődöntőben.
Remélem össze szedi magát ettől, nagyon kell egy jó Morata előre.
-
_adaml21_
őstag
-
MdewC
nagyúr
Dettó, 0 meccs, 1. tulajtól. Könnyebb is eladni utána bárkit.
Csak halkan írom, talán egy MOTM Morata? 2-0 eddig.
-
LendvaiFeri1
veterán
Király, lehet, hogy összerakom a 7végén.
adamlukacs
Az még belefér.

-
Rypejakten
addikt
minden nonrare discard price, szóval 300-350 coin, Enzo és Pastore voltak 1-1 ezrek fejenként, Dybala meg 8 (volt a piacon 6900-ért is, de háklis vagyok arra, hogy csakis 0 meccses játékosokat vegyek, basic chem style-lal.
Tévez volt 12,5k, de őt valszeg eladom, majd később visszaveszem olcsóbban. -
_adaml21_
őstag
Futhead szerint amúgy 15k-ból kihozható

-
LendvaiFeri1
veterán
Mennyiből tákoltad össze?
Bandicam vagy action?
-
Rypejakten
addikt
én ezzel nyomulok pár napja, Pastore valami ordas nagy mágus, bátran ajánlom mindenkinek Di María tehermentesítésére. ragad hozzá a labda, és távolról is meglepően jól lő.
kiemelkedik még Peruzzi, Lisandro López, illetve lefelé kilógott sajna Tévez, ebben a formációban nekem nem jön be, kétcsatáros játékhoz nem jól használható, csak egycsatároshoz.

úgy linkelnék gólokat, de egyik felvevőprogramot se bírja el a gépem. van valami, ami talán opció lehet? i3, 4GB RAM, HD7770. köszi!
-
ali75
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Néha meccselhetnénk is...

-
Luigi0086
csendes tag
-
MdewC
nagyúr
Mit mondjak
, nekem már régóta ez a második keretem, sztem jó. 

-
thebigK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
10500 - 10401
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Drón topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sztem kezdésként 
Perisic meg inkább csatár, mint CAM, de majd a kolléga kipróbálja őket, és kitapasztalja, neki ki válik be.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt a kupát elég nagy mákkal nyertem maradjunk annyiban...