Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Én már próbáltam, és nagyon baba!
Az a phy update nagyon jót tett neki.
Érdemes várni amúgy még, mondjuk én egy szerencsés buy now után kipróbáltam 2 meccs erejéig, aztán 2k haszonnal továbbadtam
De pl. Bellerin a hétvégi hype idején 35k-ért ment, most már van 22-ért is. 1 hét, és 10k alatt lesz. -
marcess
senior tag
Most nézem, Martial upgraded lapja egész jó lett. + 14 heading, +3 positioning, +3 finishing, + 11 jumping, + 9 stamina, + 10 Strength. Majd mindenképpen kipróbálós darab lesz ha lement a hype.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A cserepad meg a tartalékok összesen 12 játékos, tehát van lehetőséged a teljes csapatot pihentetni. És ha minden csapattal csak 1-1 meccset játszol, akkor a legelvetemültebb sprinteléssel is csak ritkán tudsz 90 stamina alá csökkenni, amit meg kipihen egy meccs alatt.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Így van.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha 1-1 meccset játszol 2 kerettel, és a cserepadon a teljes (másik) keret fenn van, akkor vissza kell, hogy menjen 99-re a fitness mindegyiknél. Legalábbis nálam még nem fordult elő az ellenkezője ~1,5 év alatt.
Egyetlen magyarázatot találok, ha mégis így van, ha le sem szállsz a sprint gombról. Ez esetben javaslom a játékstílus változtatását
Garsza: Én Di Mariában nagyot csalódtam, nekem nagyon nem fekszik a játéka. Magamnak úgy raknám össze ezt a csapatot, hogy:
Di Maria -> Payet; Pereyra -> Pogba; Nainggolan -> Marchisio (Pereyra) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A keretcsere sem oldja meg, nekem alig nő közben a pihenő csapatok ereje.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Játék eleje óta nem használtam fitnesst.

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most ilyen a BPL keret: [link]
Sajnos hosszadalmas lesz az a középpálya, kell hozzá némi zseton. Rooney 17k, De Bruyne 39-40k, Touré 30-35k. Ez majdnem 90 ezer zseton, nekem meg van 16 ezer!
Közben ugye kell csapat fitnessre is a zseton... -
Garsza
veterán
Ez tervezem éjjel össze rakni
Szerintetek jó lehet?
Ben Yedert és Lacazetet ma már próbáltam egy meccsen eléggé bejöttek. Akkor még Valbuena volt mögöttük ő is jó csak gyorsan fárad. Ezért gondoltam hogy berakom oda Di Mariat csak így be kell raknom Pereyrat is z első csapatból. Hogy meglegyen a chem. -
dtrms
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
dtrms ugyan úgy az originem is
hát statok alapján Baines. nekem is ő a cserém, de valahogy nem az igazi, Azpilicueta megint nem az igazi :/
Igazából úgy szoktam még a cserét , hogyHerrera CM - Schneiderlin CDM
Jordi Alba LB - Varane CB - Koscielny CB -
dtrms
aktív tag
Ja amúgy nincs kedve valakinek játszani ellenem ?

(PC... Originem: dtrms )
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én pont őket használom!
Elég komoly középpálya...mindenki tud védekezni, a meccs végéig bírják, nehéz őket elnyomni és brutálisan lőnek távolról. Plusz Tourét eddig nem sokan fejelték le...a kapus kirúgásoknál ez nagyon jó, mert általában középre jön a labda, ahol ő áll....Annyi hogy én most túl adok De Bruyneön, mert jön a winter upgrade és lejjebb megy az ára...aztán majd visszaveszem olcsóbban vagy ha lesz keretem rá akkor az újat. Bár lehet RM lesz az upgradelt lapja.
Ez most a keretem
Shaw szerintem a legjobb LB a BPL-ben a ratingje ellenére. Smallingból meg ugyancsak jönni fog egy 81-82 körüli upgrade. -
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát elég "ultimate" középpálya, hogy stílusosan fogalmazzak
Én úgy alkalmaznám, hogy Yaya CDM, a másik kettő meg CM.
Örülök, hogy elszántad magadat a váltásra, (még ha kellett is érte b...gatni rendesen
) meglátod, nem fogod megbánni! 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Rooney már elérhető ár, mert van 15k zsetonom.
Konzolok szervize. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan rendelted?
Elég bitang kis KP lehet. Nem olcsó, viszont támadásnál és védekezésnél is igenigen jók.
-
Kristof_94
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pihentesd a játékot, amíg meg nem jön a kontroller, aztán nekiállhatsz gyakorolni!
Amúgy nem tudom, miért nem kaptál e-mailt...
-
Kristof_94
nagyúr
Elegem van a játékból. Most estem ki a DIV6-ba... Ez nem azon múlik, hogy billentyűzeten vagy kontrolleren nyomom. Ez nevetséges, egyszerűen semmi nem jön össze. Ha 3-4 meccsig ez lenne, akkor azt mondom, hogy oké. De a DIV3-ból a DIV6-ig zuhanni 0 győzelemmel?! Ennyire béna azért nem vagyok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
dracox
üzenetére
Idén az ergyábbnál is ergyább a pakk felhozatal. Tavaly abban bírtam, hogy idén talán ez javul valamit, de ehhez képest tavaly ezerszer jobbakat nyitottam. (Persze akkor azzal se voltam elégedett, mert nem is volt akkora nagy szám, de most már tudom, hogy nem szabadott volna lebecsülni.) Nagyon sittes pakkot nyitni, egyáltalán nem éri meg.
-
dracox
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Én már hetek óta nem kaptam ettől a csodálatos cégtől...
-
MdewC
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem se jött már. Egyébként ez a világ egyik legnagyobb "bullshit"-je... Nekem senki nem esett, aki bármire is jó lenne. Idén 1 db Lacazette volt, aki ért valakit, de persze mondanom sem kell, hogy azért nyitottam párszor... Az ajándék heti 2 db lóléből pedig senki.

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem volt még két pakkom ma hajnalban, ezek szerint ez a 40 csomagos cucc, amit annak idején kirimánkodtam az EA ügyfélszolgálatos srácból.
Mondanom sem kell, h semmi értelmes nem jött belőlük, ma például annak is kifejezetten örültem, hogy legalább volt egy-egy rare player bennük

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is lejárt.

Azt, hogy ki volt a legjobb már nem tudom. Nyilván nem véletlenül...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem Isco...

-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
20x2 csomag.
Én sem kaptam, úgy tűnik most járt le
-
losilee1337
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Erre gondoltam èn is ,de mintha 40x hèt rèmlenè.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Lehet, hogy bezárt a bazár.

-
losilee1337
aktív tag
Üdv aki hètfönkènt pakkot kap meg kapta ma,mert nekem semmi ilyenkor màr règ meg szokott lenni.
-
_adaml21_
őstag
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Én személy szerint CAM, és CM pozícióban is keresem a High attack és HIgh defense workrate játékosokat. Én sokat futtatom őket, mert szeretem ha jelen vannak a pálya minden területén.
A játék stílusodhoz kell igazítani ezt is, mivel ha te inkább előre ívelgeted a labdálkat LW,RW,ST-nek akkor felesleges olyan midfielder aki kivenné a támadásból a részét.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Olvasva az előző hozzászólásokat csak azt tudom javasolni, hogy ha nem megy a játék akkor bizony pihentetni kell egy jó darabig. Én 1 hét után most hétvégén ültem le újra játszani a season kupában. A hétvége mérlege a PC online bajnoksággal együtt 16 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Amikor már éreztem, hogy fáradok vagy kezdett felhúzni a játék, egyből abbahagytam.
Kipróbáltam egy új dolgot amit a Youtube-on láttam: a controller settingsben átállítottam a lob pass assistance-t manualra. Hihetetlen, hogy milyen jól működik, végre nem az ellenfél védőjének a fejére megy a labda, lehet váratlan indításokat tolni, az üres területekre hatalmas labdákat lehet adni.
Üdv!
Origin: hunyadi_1456
-
gabigyerek
senior tag
Skacok!
Azt már nézte valaki, hogy offline draft és online draftban a nyeremények között van különbség? csak mert az offline jóval egyszerűbb

Tegnap az első online draftomon az első ellenfélnek fekete EA sport meze volt...nagyon megvert. (4-1)
Mondom indítok mégegyet, és mi lett az első ellenfél???? Fekete EA sports mezes csávó

Kivagyok...

-
dracox
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Én is most zuhantam ki div3-ból. Kb. Esélyem sem volt a bent maradásra. Aztán 2 meccset letoltam div4-ben kiváncsiságból aztán ismét 2vereség.... Ellenfél kapusa a szememet kivédi az enyém meg kerüli a labdát.. Egy 90-es IF Godin van a csapatomban. Azóta nem tudtam meccset nyerni divben. Pár napig hanyagolom én is... Mafia2-t kitolom addig

-
thebigK
addikt
Az idegeimen táncol a játék, nem tudom mivan velem, de úgytűnik a div3ból is kifogok zuhanni, jelenleg 1-1-5el állok. Pár napja még 1-1 pontokra a div1be való feljutástól, most meg...
(az uccsó meccs vezetésnél szerverkidobós vereség volt...) Azt hiszem a következő pár napban egyáltalán nem fogok div meccset nyomni, akinek lesz kedve barátságoshoz, azzal játszok majd, az élvezetes, de a divet hanyagolom, nemtudom miért kerültem gödörbe...egyszerűen nem megy. Általában kétszer annyi lövésem van egy meccsen, mint az ellenfelemnek, mégis elvernek, pedig játék alapján nem jobbak. Az előbb is 1-6ra (!!!) kaptam ki úgy, hogy 6 kapura lövése volt, nekem 14. Nonszensz. -
_adaml21_
őstag
Csak a középpályára van 90k, vagy a teljes keretre?
Ha az előbbi eset, akkor CDM mindenképp Yaya Touré, két CM pedig De Bruyne és Rooney/Ramires. Én bevállalnám a két CAM-ot CM-ben, ha ott van mögöttük Yaya. Mondjuk így.Ha 90k van az egész keretre, akkor finomíthatunk

Szerk: Most látom, elnéztem a felállást. 433(4)-ben én mindenképp két védekezőbb, de ügyes játékost raknék CM-be, CAM-nek meg mehet Rooney/De Bruyne, vagy a titkos favorit, a francia
PirloPayet.
Ha rám lenne bízva, én a Ramires-Yaya-Payet(CAM) sort raknám össze. De ha mindenáron többet akarsz költeni, akkor Rooney-Yaya-DeBruyne(CAM). Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal jobb lesz. -
Z'Z"
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Néztem a statokat, de tegnap este az ellenfeleim többségének fogalma sem volt arról, hogy létezik.

Vagy csak szimplán lesz@rták.
Nem érdekel a pace, nem az én stílusom.
Más:
BPL-be tudnátok összerakni, illetve ajánlani erős kp sort.4-3-3 (4)
90k a keret
-
LendvaiFeri1
veterán
SIF Modric??!!?

-
dtrms
aktív tag
van valakinek olyan játékosa hogy: Sanchez, De Bruyne, Özil és/vagy David Silva?
Ha igen akkor kérhetnék róluk véleményt?4-3-3 (2) -es felállást használok. Sanchez nyílván LW lenne, de a 3 másik sima CM (nem cam-es felállás).
Fonts, hogy jól tudjanak lőni és/vagy cselezni és passzolni. Statok alapján szimpik, csak David Silvatól félek kicsit mert van egy ilyen traits-e: Avoids Using Weaker Foot....
De Bruyne RW IF lapját próbáltam már draft módban. Az valami brutális volt, de arra nincs keretem

Valamint a 15-ben a Mesut Özil - Sanchez páros volt a bal szélen nálam és nagyon bejött. (akkor még Memphis ugye nem volt BPL-es....Sanchez most is csak csere lenne
) -
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Asszem fent vagy nalam, krizsaa07. 10 perc mulva lesz idom jatszani egyet ha gondolod

-
_adaml21_
őstag
Felszámoltam a "csodacsapatomat", amiből egyedül Lacazettel voltam megelégedve, illetve fogtam az imádott, de BPL keret kihasználatlansága miatt elhanyagolt Payet-Ramires-Willian triót, és összedobtam belőlük EZT.
30k-ért elég bomba kis csapat, megér egy próbát
Következnek majd ŐK, de csak ha lement Bellerín ára ésszerű szintre.
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már próbáltam, de annyira nem jött be.

-
Z'Z"
őstag
~28k-ért Jamie Vardy-t szerintetek érdemes megvenni?
Vagy jobban megéri őt választani
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nálam mindenkin noname van.

-
evibly
senior tag
Olyan jó nézni - persze csak akkor, amikor nem az emberrel történik a dolog

-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, online seasonba a legtöbb játékosnak sima két színű noname a csukája. nem mindenkijé, pár játékoson nike, adidas stb. van. lehet ezt vhogy állítani?
-
thebigK
addikt
Ne tudd meg kollega....

Amúgy tegnap nekem sem ment, a div2ben jelenleg 0-1-5el állok
Viszont a 100napos tervem szépen halad, ez a második nap kezdete kereskedés szempontjából, tegnapelőtt kevesebb mint 10k-val kezdtem neki, most olyan 45-50k körül állhatok. Ha így folytatom, az 1milla nagyon alábecsült összeg lehet 
-
MdewC
nagyúr
Hú Skacok.
Tegnap barátokkal toltunk egy all in napot, mondjuk most rottyon vok.
1,5 squash, aztán 3 óra Aqua Word, aztán kaja, pia, buli hajnalig, kimaxoltuk a napot! Mi az a fifa?? 
-
dtrms
aktív tag
Én tegnap zsinórban megnyertem 5 meccset és ma meg nem megy.
Legfontosabb meccs laggol, de úgy hogy megáll és mire újra indul elment mellettem
ilyennel még nem is találkoztam....
A meccs elején az a 3 sávos (zöld, sárga vagy piros) jelző az reális? Mert van, hogy full zöld de laggolMeg szerelem, visszapattan hozzá, megint szerelem és megint visszapattan....ezt így 4 emberemmel, mire már csak a kapusom marad
ezek a dolgok zseniálisak.
Meg legutóbb kaptam egy fejest Iniestától.....Smalling és Touré között ugrott fel
A valóságban ha Messi bakot tart Iniestanak és feldobja se kerül magasabbra, mint ez a két szörnyeteg 
(Én most nem vagyok kiakadva csak leírtam ezt a pár zseniális fifa bakit, amikből amúgy egy kicsit elegem van, de túlélem.)
+ ja meg hát az hogy az egyik meccsen minden passzom pontos és 88%-os passzpontosság...és a következőn meg kb 20%-os és 40 eladott labda
és persze azokból gól.... -
Dorcika50
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Újraindítottam a gépet és jó volt, ha még egyszer kiadja akkor megcsinálom amit írtál. Kösz

-
Rypejakten
addikt
válasz
evibly
üzenetére
& Elroy: a szokásos.
van hendi, amivel abszolút nem lenne bajom! tényleg! elfogadom, hogy néha vert helyzetből kell felállni, az a tipikus pisilsz, de szembefúj a szél esete - nem jön össze semmi. no big deal!
a gondom abból fakad, hogy az ilyen meccseknél mintha sorscsapásszerűen, csak a community krémjével kerülök össze. BPL sweat team, az össze-vissza cikázós fajta - laggolva, nehogy már le tudjam védekezni.
OP Serie A csapat, ahol vért izzadok, a 75. percben megszerzem a vezetést, majd 5 percre rá szögletből Mertens egyenlít, Lisandro-t átugorva, hogy aztán 6chem Tévez adja meg a kegyelemdöfést egy fizikát meghazudtoló ívű lövéssel, totális védelmi hangover után.
nem baj, 3-4 meccset én hülye végigszenvedtem, talán az ötödik nem lesz ilyen - gondolja Mr Naivety.dehogynem.
egy olyan csapat ver el, ahol a srác egy egyeneset nem tud passzolni, de minden lőtt gólja után a legmegalázóbb gólörömöket tolja. és a legrosszabb, hogy nem tudsz mit tenni, hogy visszaadd, mert semmi sem jön be.
a kiszolgáltatottság legegyedibb fajtája, és ez az, amit én, de a legtöbb egészséges önbizalommal rendelkező ember nem, vagy csak nehezen tud befogadni. egyszerűen a tudat gyűr maga alá, hogy egy 12 éves génhiba (Aubameyang-Doumbia csatársor, előbbi 69, utóbbi 1-es mezszám, gondolom leszűrhető a szellemi szint) aláz meg a játék szeszélyei miatt, és nem tudok elégtételt venni.
gyűlölök frusztráltnak lenni.most egy időre szüneteltetem a fifát. a játékot, ahogy Elroy Te is mondod, szeretem, és leköt, de ehhez a kiszámíthatatlansághoz még egy, 3 rész és vagy 2000 lejátszott mecs után sem tudok hozzászokni.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ne aggódj, megtettem már a szükséges lépéseket.
Egyben elnézést kérek mindenkitől, aki reagált ennek az "észlénynek" az agymenésére, és töröltem a kommentjét, de ennek itt nincs helye. -
vegitossj7
addikt
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én több mint egy hete leraktam a FIFA-t, nem bírtam tovább idegekkel (kb 1400 meccs után online). Megvettem a Rocket League-t, csak hogy maradjak a focinál
. Gondoltam arra jó lesz, hogy ha megvan a napi 2 agyérgörcsöm, akkor pihenésképpen jó. De őszintén szólva kifejezetten élvezem, így a FIFA most hosszabb időre pihen. Sajnos egyre idegesítőbb az egész játék, főleg a közösség, ahogy Te is mondtad, ott szopassuk az ellenfelet, ahol tudjuk. Amit imádok: gólt szerzek, azonnal elnyomom, nem kell visszanézni, minek... Ellenfél kiegyenlít, megnézi a gólt, ok, nézze ha szereti. Rúg még egyet, na itt már a sétát és minden szart vissza kell nézni. Innentől kezdve pedig a kapurarúgást/szögletet/dobást, mindent visszanézünk. Most komolyan, ez ekkora örömöt okoz egyeseknek? Legutoljára pedig az egyik PH-s friendly meccsen a kollega a 11-es gólját nézette vissza sétával együtt, 0-3-as állásnál a 90.percben, nálam ez az alja. Az ilyenek veszik el a kedvem, nem maga játék.
Nektek kitartást és peace!
-
Mr.Rain
senior tag
A High/high, Med/high stb. ratingeket mennyire
veszitek figyelembe a csapat összeállításánál? Mennyire
fontosak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a phy update nagyon jót tett neki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(az uccsó meccs vezetésnél szerverkidobós vereség volt...) Azt hiszem a következő pár napban egyáltalán nem fogok div meccset nyomni, akinek lesz kedve barátságoshoz, azzal játszok majd, az élvezetes, de a divet hanyagolom, nemtudom miért kerültem gödörbe...egyszerűen nem megy. Általában kétszer annyi lövésem van egy meccsen, mint az ellenfelemnek, mégis elvernek, pedig játék alapján nem jobbak. Az előbb is 1-6ra (!!!) kaptam ki úgy, hogy 6 kapura lövése volt, nekem 14. Nonszensz.