Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam jobban teljesített mind a kettő.

-
tigomigocika
senior tag
PS4 szekció
kukkantsatok át off topicba
Kész a sorsolás
egyenlőre 2 fordulót raktam ki
-
Z'Z"
őstag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Elég patent lett!

Manolas helyett Jesus, vagy Miranda.
Lichtsteiner helyett Abate, vagy Peres.(#11294) adamlukacs:
"Míg Sprint Sándor, 9 éves FIFA gémer"

Lulic is jó oda, de ez persze játékstílus kérdése.
Viszont a második mondatoddal egyetértek.(#11295) Garsza:
Zuniga
Na ne viccelj. 
Sandro sokkal jobb! -
Garsza
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Király

Nekem mondjuk nincs visszaesés, csak ha lagol a meccs, akkor nagy valószínűséggel kikapok. Míg Sprint Sándor, 9 éves FIFA gémer, olyan, mint disznó a mocsárban: bár más számára undorítónak tűnik, ő még kifejezetten élvezi is!#11293 ProgenXL: Ha már mindenáron teljes Serie A csapatot építesz, akkor ne hagyd ki Pereyrát, mondjuk Lulic helyett tedd be. Plusz én Higut dobnám, helyette Dybala.
-
ProgenXL
őstag
Elsőre egy ilyen csapatot sikerült összerakni. Egyenlőre csak fejben létezik. Igyekeztem a minőséget és az alacsony árat valahogy jól összehozni

-
evibly
senior tag
Olvasom, hogy többeknél nagy visszaesések vannak, én viszont valahogy elkaptam a fonalat. Múltkor ugye már a 2. osztályba feljutásért mentem, aztán végül az 5-ben kötöttem ki. Nekifutottam megint, a 4. elég könnyen meglett, most pedig ezzel a mérleggel jutottam fel a 3. osztályba:
Nem akarom megint szítani a játékmechanizmus/hendi/script kérdéseket, de legalábbis elgondolkodtató, hogy miként lehetséges ilyen szélsőséges eredményeket elérni.
Az biztos, hogy a Bundes csapatomat egyre jobbam érzem, Vidal és Schürrle komoly pluszt jelentenek, mióta megvannak, Kruse meg ellenállhatatlan csatárként. Ezek a között a meccsek között nem akadtak könnyűek, nem volt rage quit, mind komoly odafigyelést igénylő mérkőzés volt, és ahogy nyertem egy meccset, aznap már szezonban már nem játszottam. Kíváncsi leszek, mire megyek ezután...
-
_adaml21_
őstag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Jó a másik kettő, kollegák által linkelt csapat is, én azért szeretem jobban a sajátomat, mert Konoplyanka jobban visszamegy a középpályára valamint védekezni, mint Anderson (amellett, hogy támadásban is jó), valamint Jackson 1 kategóriával magasabb szintet képvisel, mint Mandzu vagy Higu (4*, 4wf). Cserébe viszont Gayá gyengébb, mint Alex Sandro, viszont van belőle IF, vagy cserélhető Jordi Albára Iniestával karöltve. Ja, meg nem mellesleg egyedibb, mint egy tucat Serie A csapat, de ezt már csak a saját perverzióm miatt jegyzem meg

-
ProgenXL
őstag
Akkor Seria A meg esetleg kis BBVA értem
Az árakat nézve nem lesz gond 
-
_adaml21_
őstag
Én inkább egy hybridet javasolnék, Serie A védelemben verhetetlen, középpálya is elég jó, de azért támadószekcióban van jobb elképzelésem (szinte csak jobb
).
Mit szólsz ehhez? Én nagyon nagy megelégedéssel használom őket, és viszonylag olcsók. Stílustól és cointól függően mehet Iniesta (Jordi Albával), Chiellini, akár Neymar is bele, de én pl. így használom, és az eddig legjobb keretem 16-ban, pedig volt már 5x ennyibe kerülő csapatom is. -
ProgenXL
őstag
Mivel a fitness lapok árai olykor az egekben van, így a BPL csapatom mellet mostmár kelleni fog egy másik is hogy tudjonak pihenni. Melyik ligát javasolnátok sok passzos játékkal 4-3-3 felállásban? Ahhol olcsóbban lehet viszonylag jót összehozni. Eddig mindig BPL csapatom volt így a többit annyira nem ismerem.

-
Garsza
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
És az 1-6-4 hogy hoztad össze 10 mecsből?

Én meg 4 meccs után 2-1-1 el áltam a 4. Osztályban. Tegnap éjjel leültem jàtszani. Most 2-1-6 álok. Volt olyan meccsem is hogy 20 perc alatt már 3-0 ra vezetett az ellen. Nagy nehezen megfordítottam 4:3 ra majd az utolsó 10 percben még rúgatott az ellennel 2 gólt a gép.Jelenleg lenyugodva még mindég ott tartok hogy többet ezzel nem játszok. Pacos bajnokságát esetleg lejátszom ha már jelentkeztem. De online dived vagy kupát soha többet nem.
-
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Úgy látom mindenki ugyanarra panaszkodik, szerintem központilag lehet valami hiba.

Á, dehogy!
A hiba az ön készülékében van!
(#11274) MdewC:
👍

-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Ne viccelj. Inkább küld el nekik ezt és adjál nekik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
FINO ALLA FINE
-
Garsza
veterán
Esküszöm levagdalom az ujjaim ha még egyszer leülök ez elé foshalmaz elé játszani.
-
Z'Z"
őstag
Tévez-re milyen chem. lapot érdemes rakni

-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Szoktam, de nem túl gyakran, attól függ, hogy milyen a szitu.
A legjobb, ha rutin szerűen megy több is és váltogatjuk... 

(#11257) Stylerr: Nem tudom a szitut, de sokszor a közhelyek segítenek, csak kell hozzá egy kis erő.
"Kutyaharapást szőrével" Sok idő családdal, barátokkal és hobbival, melóval és túl leszel rajta.
Kitartást.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
üzenetére
Nem csak te használod, hanem én is a BPL keretemben! A lassúsága és a gyors fáradékonysága kicsit hátrány, de nagyon stabil vele a középpálya! Ha kell támad, ha kell védekezik és távolról is lehet vele szép gólokat lőni! Ha idén nem baszták volna el Yaya Toure workrate-t, akkor talán csak ő tudná kiszorítani...de így marad a csapatban! Max Ramires helyett beteszem Yaya-t! Agüero elől meg kész életveszély...nincs olyan helyzet, ahonnan nem tud gólt lőni, hol bal, hol jobb lábbal! Csak ajánlani tudom!

-
_adaml21_
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Amúgy az is felmerült bennem, hogy nem az van-e, hogy a rendszer mindenki ellen összeesküdik, és amikor teszem fel én nyerek, akkor az ellenfélnek akad úgy, ahogy most nekem?
De el is vetettem, mert akármilyen gyenge, fogalmatlan ellenfelet kapok, én akkor sem sprintelek meg szlalomozok eszetlen f*szkalap módjára Aubameyangokkal meg Doumbiákkal.
Legyen meg a napi öröme az ilyen Szlalom Matyiknak
Amikor nem akad, esélye sincs, csatárral, CAM-el hátrafutok, aztán a kaputól 20m-re se előre, se hátra, se jobbra, se balra, aztán ilyenkor általában rákúrja, na de nyilván nem kapura, hanem csak az egyik védőm lábára 
-
_adaml21_
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Én azt tapasztaltam, ha a befele mozdulatot (tehát a másodikat) nem csak "flickeled", hanem "hold-olod", akkor marad a Berba spin.
Más: én is kifogtam most egy 15fps-es meccset, és az idegeimet kinyírta. Komolyan mondom, az elmúlt 10 vereségemből 9 az így történt. Szóval jött egy Romas kerettel, kiegészítve Alex Sandroval, Marchisioval, meg elöl Doumbiával, Felipe Andersonnal. A játéka pedig abból állt, hogy SPRINTELT, SZLALOMOZOTT, meg nem állt. Persze felhozta bennem a (főleg szimpatikus fórumtársak miatt) elfojtott olasz foci utálatomat, és a végére torkom szakadtából üvöltöztem a monitorral. Pedig az elején odafigyeltem, nem szegte a kedvemet a korán bekapott gól sem, de egyszerűen nem tudtam mit csinálni - a lag miatt minden, értsd MINDEN ütemet késett - szerelések, passzsáv lezárások, lövések, passzok, cselek, MINDEN!
Vicc, hogy emiatt kb. ugyanannyi vereségem van, mint győzelmem. Mert, mint mondtam, a vereségeimből ha nem is 10/9, de 10/7 biztosan elkerülhető lenne, ha ez nem lenne, mert látszik az ellenfeleken, hogy agyatlan f*szok, 2 focimeccset nem láttak életükben végig, játszani meg nyilván 1-et sem, mert még a Digisport nézésétől is izomlázuk lesz. -
thebigK
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
De 5* jatekossal is meglehet csinalni a berba spint. Mas kerdes, hogy nemtudom hogy mert nalam egyszer ezt csinalja, egyszer a mcgeady spint

-
törölt tag
Rajtam kívül használja valaki innen Schweinsteiger-t?
A pace miatt riasztó lehet elsőre, de nekem nagyon bevált. CM-ként használom 4-4-1-1 és 4-5-1 felállásban, szinte több gólt lövök vele, mint a csatárokkal. Ma is szereztem vele egy mesterhármast az egyik meccsen, és ez már nem az első eset.
Valahogy mindig ő kerül a legjobb lövőpozícióba, csak legurítom neki és távolról nyugodtan el lehet vállalni, a 16-osról rengeteg gólt rúgtam vele már. Annyi, hogy nem szabad vele sokáig vezetni a labdát, mert könnyen lefutják, de a többi stat-ja egész jó, ha futni kell, akkor meg általában akad más játékos akivel lehet.
-
Garsza
veterán
-
Stylerr
addikt
Na uraim, meg van annak az előnye is, ha dobja az embert az a nő akit szeret.. 2 napja itthon ülök (mert hát nyilván ilyenkor még az edzés is elmarad, nehogy valamivel el tudjam terelni a figyelmem) és 2 divizót repültem előre sima title győzelemmel.
-
dollarZ18
tag
Milyen jelentése van ezeknek a színes lapoknak? Lila, narancs, stb., tudnátok linkelni valamilyen oldalt ahol az összes leírása megvan? köszi

-
Garsza
veterán
Nem azt a cselt vetetted be aminél előröl félkört csinálsz a jobb analóggal? Mert ahoz csak 3* szükséges.
Esetleg ha rászánod magad a cserére, akkor ha Sandrót teszed LM -nek LB -nek berakhatod Zunigat ő 4* skiller volna azon az oldalon is egy 4*. Bár azt nem tudom a szélső védők menyire vesznek részt a támadásban nálad. -
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Ne viccelj, semmi gond, hogy nem nézted meg, csak jó dolog, ha valaki szán rá időt.

Egyébként köszi, hogy megnézted, igen, mind a 2 gól így jött, egyébként 4*-os cselek voltak.

Szóval ez a nagy dilemma, hogy így Sandroval nem lenne meg a 4*, bár ez csak az egyik csapatomat érintené, ott Pogba CAM lenne, a másikban, amit most is használtam, ott CDM. PS-en egyébkét folyamatosan csökkent az ára, amikor nyitható volt, akkor sokkal drágább volt. Vagy még pár hét gyűjtögetés és böjtölés és megtartom Costat... Hátha megy még lejjebb Pogba.
(így lenne ideális, persze elől UP Dybala lenne... Ehhez 500K kellene, ha nem adom el a bajor különítményt, ami baromi sok idő.)
-
Garsza
veterán
Na közben megnéztem az utolsó videód. És szerintem az is igazolja hogy nagy helyzeti előnybe lehet kerülni egy megfelelő ütemben kivitelezett csellel. A 3. és 4. gólod egy jól kivitelezett csel után született (igaz csak 3*) a csel után borult az ellen védekezése és pár passzal üres kapus szituációt tudtál utána kialakítani. Mert elcsúszott az egész védekezése.
-
Garsza
veterán
Belenéztem de egyiket sem néztem végig szégyellem is magam
. Most van egy kis időm az utolsót megnézem, hogy egy kicsit enyhítsek haragodon. 
Viszont ha használsz 4* vagy afölötti skilleket akkor én nem áldoznám be Costát. Egy megfelelő ütemben kivitelezett cselből nagyobb előnyt lehet kovácsolni mint egy best ratingű játékosból. De viszont meg tudom érteni menyire csábító az a TOTY Pogba lap. Mikor nyitható vol mennyi volt PS -en?(#11250) marcess
Insigneg 100% hogy LW lesz az upgradelt lapja. De én kétlem hogy amiatt vissza esne. Főleg a TIF ami már elég nagy Upp ban részesül a sima lapjához képest. És az Uppal ezek a statok csak nőni fognak. Ha legaláb 4* skiler volna akkor az egyik best LW volna a játékban. -
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Pedig ennyi, vagy ez alatt van.

Elérhető közelségben. Szóval gondolkodok rajta!

Használok-e cseleket? Akkor lebuktál, hogy nem nézted meg a videókat, főleg az utolsót.
Persze, hogy használok, azért nem cseréltem még Costat... De nagy a kísértés.
(#11248) Garsza: Nem tudom biztosra.
-
Garsza
veterán
Én most TIF Insingne -be tervezek befektetni. Ha már nem lessz nyitható biztos növekszik majd az ára, és ha még esetleg kap egy +2 Uppot.
SIF Dybala áresésében mennyire vagy biztos az Upp után? Mert jelenleg duplájába kerül mint amennyiért én vettem.Létezik valami oldal amin a sima seasons játékosok overal rating -jét lehet nyomon követni? Mintha valaki linkelt volna már ilyesmit.
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen.

-
Sanyicucu
aktív tag
A 4. DIV. mennyire játszható? 3 meccsből 1 győzelem 2 döntetlen de mind a 3 meccs nagyon laggolt.A labda megállt a levegőben.
Ja és mind a 3 ellenfelem csak a LT+B vagy A gombokat használta.Véletlen ha eljutott a kapum közelébe már rúgta is.Ez kb. 20-25 méter volt.Közelebbről nem ment de még távolról is kirúgta a stadionból.Borzasztó meccsek. 
-
Garsza
veterán
Az hogy lehet. PS en általában drágábak a játékosok. 1.2M környékén PC -n csak akkor volt mikor nyitható volt.
De még 1.2M is sajnálnék érte. Viszont annyit lehet hogy össze bírnék kaparni.
Nem tudom menyire szoktál cselezni. De szerintem főleg a szélen biztos hogy nagyon jól jön egy minimum 4* skiller. Egy berba spinnel sélről befele indulva nagyon meg lehet verni az ellent. Nagy előnyt lehet belőle kovácsolni. És egy 5* még hatékonyabban is csinálja. -
marcess
senior tag
válasz
CR2025
üzenetére
Amikor kiírja, hogy kilépett az ellenfél ne nyomj rögtön "ok"-ot mert akkor ez lesz a vége. Meg kell várni, míg a csapatod megjelenik a háttérben. Persze ez csak akkor van, ha már vezetsz, coin hackerek ellen meg sosem fogja megadni a 3 pontot (mert ugye az elején kilépnek)
-
CR2025
csendes tag
Azt nem tudjátok hogy csinálnak olyat ellenem hogy meccs közben kilépnek de mégse kapok 3 pontot. Ugyanannyi meccs van hátra, tehát mint a mutual quit de az meg nem volt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Láttam, amúgy köszi!!

Igen, csak közben elég nagy "projekt tervben vagyok..."
Nos, Cuadradinnyó elég jól nézne ki, inkább Ő jöjjön, mint TIF Dybala, mert az eléggé bekavarna. Nagyon agyalok TOTY Pogbán. Ehhez azonban el kéne adnom IF Costat, SIF Dybalat, mielőtt kijön az UP-ja, IF Matuidit, sima Pogbát, Boatenget, Alabat és Vidalt, plusz kéne még kb 100K... Így a szélre menne IF Sandro még, hogy meg legyen a max 2 színes lap. Viszon így elvesztem az 5* cselt a bal oldalról, a jobb befejezést, cserébe ott jobb lenne a védekezés, illetve CAM pozícióban meglenne a legjobb lap a játékban... Szóval dilemmázok már egy hete, hogy mi legyen, meg egyáltalán megér-e ennyit az egész és nyomjam tovább a balon IF Costaval, meg majd a SIF Dybala tovább UP-olt lapjával...

Ha jön IF Cuadra, akkor nem biztos, hogy megveszem, mert sok lenne az IF a keretben, elég a 2 is, IF Sandro jelenleg csak a keretben csücsül, hátha sorra kerül, meg talán megy fel majd az ára alapon... Cuad sima lapja is jó egyébként, nem biztos, hogy rá szánnék sokat, de majd kiderül, meg még ez a TOTY lap is porondon van.

-
Garsza
veterán
Láttad már TOTW predictiont? Szerintem neked tetszeni fog
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
10K korul. Amugy PU ment.
-
thebigK
addikt
100napos tervem 4. napja van, beszamolo. Tegnap es ma nem volt lehetosegem annyit kereskedni, mint szerettem volna, de most a mennyiseg helyett sikerult kifognom nehany, egy fokkal minosegibb fogyoeszkozt, igy a nap vegere mar 100K-nal leszek. Ennek oromere emelem a tetet, 1milliorol 1,5milliora, ennyi a cel a kovetkezo 96 nap utolso napjara

-
Kristof_94
nagyúr
Gyakorolgatok a kontrollerrel, de még nehezen megy, védekezni alig tudok.

-
Dorcika50
tag
Van kedve valakinek játszani egy meccset? (PC)

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
De az esernyőcsel már megy, igaz még azt sem tudom pontosan, hogy melyik a cselgomb

-
Kristof_94
nagyúr
SzKristof_1994
Köszi srácok, de azért várjatok még vele egy kicsit! Jelenleg irányítani is alig bírom! Amúgy az xbox logónál az a zöld fény mire utal?
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor kezdődjék a gyakorlás. Mi az origin neved? Felveszlek és ha van kedved játszhatunk majd.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Király

-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor mostantól úgy lehet csapatni, ahogy a nagyok teszik

-
Kristof_94
nagyúr
Na, megjött a kontroller. Este vagy 3-4-ig fent voltam, szóval nem akartam olyan korán kelni. Gondoltam ha beállítok egy csörgést elsőként kilencre az jó, mert úgy sem jön előtte. Hát jött! Csak kómásan arra ébredtem, hogy valaki felcsenget, rohanás ki felveszem a kaputelefont, felengedem. Ja és addig még át is kellett öltözni, hogy ne az egyrészes pizsibe fogadjam, ami mellesleg végig gombos. Szóval ilyen gyorsan még nem öltöztem át!

Bocsi az offért, de gondoltam megosztom ezt a kalandos indulást
-
MdewC
nagyúr
Üdv Skacok!

Készült egy új videó Nektek, úgy értem lementettem egy újabb meccset, a készítéstől azért messze vagyok.

Online DIV2, egy újabb div1 bajnok ellen sorsolt a gép, a párosítás is pikánsra sikeredett, a vezetést is hamar megszerezte, hibázgattam is, főleg a 2. góljánál, de azért... Meg sztem elmaradt egy tizim az első félidő végén, de... Inkább nézzétek meg minél többen.
Ha van kedvetek.Sajna nem a legelejétől van meg a meccs, de a végén minden gólt meg tudtok nézni. Rype kolléga számára próbáltam 1-2 kockázatosabb passzt bevállalni, de túlzásba azért nem estem.

(#11218) Mr. J: Ne viccelj, mindenképp kellett rájuk...
(Már rég ki kellett volna venni a játékból ezeket a lapokat...) -
MdewC
nagyúr
Az elmúl 25-30 meccsem nem lagolt, ma bedobott két nápolyi csapatot, szaggatott mint állat, sorba rúgtam a kapufákat... Remélem akkor le is tudtuk a Juventussal a szembeszelet vasárnapig...

Szombaton ugyan is Juve-Napoli. Aki teheti nézze, nagy meccs lesz.

-
Kristof_94
nagyúr
A youtube kicsit átalakította a minőséget, de nem baj!
A laggolás alapból is megvan kicsit, talán a felvevő hibája.
[link] -
Garsza
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy Khedira kevés CDM -nek.
(#11210) LendvaiFeri1
Hát nekem kevés a 65 Sprint speed de a gyorsulása még rosszabb ami csak 59.Amúgy így sem lehet rossz
-
_adaml21_
őstag
válasz
dollarZ18
üzenetére
Ha pakkot nyitsz, csak olyat érdemes, amiben csak játékosok vannak, ebből lehet a legnagyobb eséllyel értékes lapot nyitni. Jelenleg ilyen nincs, eseti jelleggel szoktak kidobni általában valami esemény miatt, pl. TOTY.
Én azt ajánlom élvezd ki a pointokat, a Drafttal jársz a legjobban, játszhatsz vele, és ugyanúgy megkapod a pakkokat. Ha szerencséd van, még eshet is valami... de ennek vajmi kicsi az esélye
Ezeket a Khedira-Kroos ajánlásokat én sem értem, CM-CAM posztra értékelhetetlenek a pace miatt, egyedül CDM-nek raknám be őket, de oda meg kevesek. Legalábbis nekem.
-
Garsza
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Khedira lassú nekem. Meg az ott sima CM post kell a PACE hogy odaérjenek mindenhová ahová kell. A Mr. T az amúgy ki?
-
dollarZ18
tag
leárazva most megvettem a deluxe editont, érdemes a 3000 fifa ponttal pakkokat nyitni? vagy inkább tartogassam majd online draftra?

-
Garsza
veterán
Lehet Ezzel is teszek egy próbát Sandro és Candreva miatt.
-
dracox
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Annyira már nem foglalkozom az ajándék pakkal, mert tényleg lóf*sz sincs benne csak ami jár az jár ugyebár. A BBVA csapatom pöccre kész mást már nem igazán akarok berakni. Most már csak élvezem a játékot ha hagyja érvényesülni az embert a rendszer.

-
marcess
senior tag
Ezt a csapatot építeném meg, ahogy számolgatom 10-15k maradna még. Vélemény? Meglátjuk, ha a formáció nem jönne be, akkor menne a 4-3-3 valamelyik formája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ne viccelj. 

konkrétan a hányinger kerülgetett játék közben. Le merem fogadni, hogy direkt csinálják! 

. Most van egy kis időm az utolsót megnézem, hogy egy kicsit enyhítsek haragodon.