Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszi, hogy szóltál, akkor másnak több jut, ha meggondolod magad, még pár napig megteheted.
(tuti hiányozni fog, de inkább bele se gondolok ebbe. nem is tudom, h mivel fogok játszani addig, nincs más játékom és nem is érdekel egyelőre semmi)VJ7: Tudom, hogy kifogytam a sanszokból.

Így alakult az idei...
Kristof: Ááá
tudom, hogy jót akarsz, de már döntöttem, de ha nem játszhatok a "kedvenc" lapjaimmal, akkor mind1. Biztos, bennem is van hiba, de nonszensz amit am játékon belül tapasztalok, nincs értelme erőltetnem már. 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Sorry,de nincsenek olyan képességeim, hogy az egész meccset megjegyezzem... Volt jó pár labdaszerzése, elfejelt labdája, kiharcolt szabadrúgása, kiharcolt sárga, mindig lekötött 2 védőt és mellesleg egy gólja!
A kapus meg elég hülye példa volt már sorry...ha nem kap kaupralovest, akkor valszeg jól végezte a dolgát a bedekezesert felelős szekció. Egy csatár ha nem kap labdát, akkor valszeg a támadó szekció nem végzi jól dolgát. De talán a többiek ezért tudtak lövöldözni, mert szalai addig lekötötte a védőket...
Imádom, hogy a hozzád hasonló óriási, nemzetközileg elismert szakértők eddig azzal jöttek, hogy persze küzd, de a csatárt a góljai minositik...gólt lőtt, de megint fanyalognak...
Angliában, németországban is jó pár szakkomentator méltatta Szalait...
Ibisevic meddig nem.lőtt gólt? Dárdai mégis leigazolta, aztán...
Lehet kritizálni Szalait, Storckot, de eddig minden a kapitányt igazolja...
Nikolic? Őt ki kell szolgálni, különben láthatjuk mire képes nemzetközi szinten! Semmire... -
#TOTTI
őstag
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
miért is nem játszott jól? Azért mert nem ver mesterhármasokat?
Egy zsem ékként küzdött, csúszott, mászott...Kapott labdák nélkül elég nehéz érvényesülnie egy csatárnak!
Ráadásul Dragovic kiállításában is nagy érdemei vannak!Plusz kotort egy gólt, mait nem kell megmagyarázni...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Gyerekek, égek mint a Reichstag...
Yoda ellen gyors kilépés, 2 nap alatt 7/7 lost, totál homály fonálvesztés.

Kolléga rendes volt, próbált biztatni, de katasztrófa mennyire leépült a játékom. Egyelőre nem tudom, hogy mi tudna segíteni, csak rosszul esik, hogy ami jól ment, az most nem megy.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Felraktam töltőre a fénykardomat.

GabiGy: ha az asszony nem folyt meg 1 kanál vízben, hogy megint nyomom, akkor mehet.

Pedig nem akartam tolni most pár napig, mert tegnap kiégetett, de ilyen kedves invitálásokra nehéz nemet mondani. Am kajak jobb ismerős (mihez képest) arcokkal tolni, mind div-ben...
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Erre kreáltam januárban csapatokat, mielőtt elnyitottam volna az összes zsetonom, hogy ne kapjak lószart se.

BBVA
Ligue 1
Serie A
Bundesliga
Premier LeagueAzóta megjelentek új lapok, szóval lehet, hogy frissítés szükséges, de az alapkoncepció látható.

Na szóval most van 2000 zsetonom, és 1 hét múlva záróvizsga, utána lehet, hogy visszatérek a FUT világába 4 és fél hónap kihagyás után.
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó, de honnan lehet tudni, hogy mely lapok esetén basztat engem a gép?
Mert én meg azt tapasztalom, hogy a magas ratinggel rendelkező sima Gold kártyákkal is ellenem van az alacsonyabb össz-számúakhoz képest.
Szóval van mondjuk egy 81-es IF lap, meg egy 86-os sima Gold. Melyik esetben lesz velem szemetebb a handicap? Mert ez nem tiszta.
Amikor nekem van hátszelem, az biztosan az, amikor sima Gold lapokkal vagyok, és a játékosok ratingjei is csak ilyen 76-82 közöttiek. Na de ez meg már annyira a csapatok legalja, hogy fillérekbe kerülnek. 5-10k-s csapattal minek játsszak, mármint mi értelme akkor a fejlődésnek?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát pedig el vagyok "keseredve" rendesen, nagyon nem úgy megy, mint gondolnám.

Tegnap is "rédszkviteltem" Blashe kolléga ellen, annyira nem volt türelem követni a játékot. Valamikor minden hibát elengedek, valamikor totál kikészít és felidegesítem magam. Most pont abban a fázisban vagyok, ha nagyon ráfekszel, simán verhető vagyok...
Annyi mindent teszteltünk idén, ez a rövid passzos játék is egy új stílus, ami egész jó egyébként, csak nem vagyok elég hatékony a kivitelezésében. (Nem vagyok elég jó ahhoz, hogy div1-et nyerjek idén. Tehát nem tudok annyi meccset stabilan lehozni zsinórban, mint korábban. Ez rajtam is múlik, meg a sok szerencsétlen gólon is, amit bekapok. Hogy erről ki tehet, a gép, vagy én, gondolom mind a ketten.)
Szóval ez a "stílus" is teszt alatt van, ígértem, ha sikerül elérni vele valamit, akkor megírom, de lehet előbb megírom, hátha más ügyesebb lesz vele. Blashe kolléga fedezte fel az embert, aki tolja, nyilván onnan szedtük, semmi spanyol viaszt nem találtunk ki, csak próbáljuk lekoppintani mit is csinál az ember...
Ha lesz elég időm, részletesen megosztom.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Erre kíváncsi lennék, majd írd le mit tapasztalsz.
A Ratinget én is régóta mondogatom, hogy biztos számít. Tehát az alacsonyabb ratingű csapatot lehet hogy a rendszer kicsit tolja. (Mondjuk ez ellentétes lenne az EA filozófiával, hiszen nekik az a jó ha minnél több pakkot nyitsz IF stb játékosok után kutatva meg költve)
Amúgy most kb az a csapatom amivel kezdtem szeptemberben
Csak akkor még 200K körülbe kerültek, most meg 50K ból kijön (kivéve SIF Kosicel..(még mindig nem tudom hog ykell írni) és Zouma). Vicces, főleg hogy kb 1 millát elvertem coinban minden hülyeségre(pakkok, transzfer hibák) -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem veszem magamra.

"attól még tűrhetően tolod"
Megtisztelsz! 
Maradjunk annyiban, hogy az eddigi 3 meccsünkből 1 meccsen sikerült szerencsésen nyerned, én legalább is így éreztem, hogy a 3 meccs teljesen egyforma volt, a karácsonyfa lapjaimmal semmi belassulást nem vettem észre (a másik kettő kicsit egyoldalú lett). De majd játszunk még, mert 3 meccsből sok következtetést nem vonnék le.
Minden esetre messze vagyok attól a szinttől, ahova sorolom magam fejben, az tuti, de amiket eddig láttam, még mindig várom azt a nagy verést.
Talán hamarosan megkapom a méltó büntetésem. (Más meg is adja néha.)
Javaslom vegyél fel még néhány kollégát rajtam kívül, kíváncsi vagyok, hogy ellenük mit sikerül alkotni. (gabigyerek, Blashe (sainthabakuk), de még tudok javasolni)
Ne érts félre, csak próbáltam viccesen reagálni, ha már bekategorizáltál, de ha nem az, akkor elb@sztam... Na mind1, várom a vissza vágókat, az tuti!

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mocsár effektus
ez lehetne amúgy egy hivatalos kifejezés is...Biztosan létezik amúgy, kár is tagadnia bárkinek, nálam is előfordult már és mindenkinél sztem.
És az a szomorú, hogy FUT online barátságosnál is bedobja. Tegnap egy spannal játszottam és az 5.-ik !!! percben mondtam neki, hogy ezt nem fogom megnyerni, mert nem volt középpályám és a csatáraim all out attackban is a középpályán nem mentek túl. Plusz a passzok sem sikerültek.Kicsit más:
Kapott már játékosotok 10.0-ás értékelést meccsvégén? Kapusom Begovic szerzette egy ilyet
igaz mindent meg is fogott. -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Semmi para. Nem volt sajna net. Meglátjuk, hogy a napokban, hogyan érek rá, előbb utóbb összejön.

Annyi a para, hogy ma jött nekünk is a patch, kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja majd a játékmenetet, majd meglátjuk. Ha kérhetem, akkor ne "twiccseljünk"
nem akarok semmi akadást, ha meg akarod osztani a meccset, akkor utólag mentsd el nyugodtan. Én is elmentettem az előző meccsünket. De fölösleges egyébként mentegetni, mert úgy is annyi lesz még, hogy elfogy a tárhely, egyedül CR gólja miatt mentettem le egy időre... 
Ha online leszel, akkor írj nyugodtan és mehet.

-
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Na igen, ugyanezen a verzión gondolkodtam amit mondasz, az ész ezt is diktálná (olcsóbb, jobb is talán). Csak az a probléma ezzel a megoldással, hogy Real Madrid drukker vagyok, ezért is lenne a végső verzióban 5 Real játékos, ezért is használom IF Carvajalt, Dani Alves helyett (pedig ez sem logikus tudom
). Viszont, ha betenném az olasz hármast akiket mondasz, végleg kiölné a csapat identitását. Azt meg nem szeretném, kissé szentimentális dolog ez tudom, de azokkal szeretnék játszani akiket kedvelek. 
-
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem az a baja, hogy nincs 6-nál több chem, hanem hogy különböző az érték futhead-en és a játékban.Közben írták a többiek is.Nem tudom mitől lehet, én is tapasztaltam már, hogy más a chem a játékban, mint futhead-en. Lehet az edzőhöz is van köze, próbálj meg egy francia BBVA edzőt, hátha...
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem 6 chem bőven elég lenne, így is terveztem, hogy felhúzom 7ig 10 meccsel, de ez így fail. Futhead átvert.
Checkoljátok itt 6 chemnek is írja, ezért is vettem meg.4 chemes pogba ott középen fail nagyon? Ha igen adom is el.
Rypejakten: Megpróbáltam, 3 chem marad, úgy tűnik ez nem bug, ez sajna így van, aztán futhead rosszul írja, de ez így nem ok, mert borult a hosszú távú tervem. (nem lesz meg ennek a teamnek így a 100 chemje, ha Pogba marad 4en
) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
vagy lepasszolja egy befutó játékosnak, esetleg én szoktam mozgatni a a kurzort jobbra-balra, amíg nem kezdenek el befelé tömörülni az embereim, ilyenkor izomból bepasszolom az egyik szabadon állónak, azzal pedig legtöbbször be is verem...
(#16277) Kristof_94:
ez mit rejt magában?erről sajnos lemaradtam... -
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Teljesen egyetértek

Távoli szabadrúgások esetében, példa kedvéért egy jobb lábas játékosból indulva, én személy szerint a kapuban eltalálni kívánt pontot a sorfalhoz mérem. 20 yardról a leg jobboldalibb sorfalban álló játékos a nekem jobbra eső kapufán kívülre állítom. 30 yardról 2 játékos essen a jobb oldali kapufán kívülre. 40 ről 3 játékos.
Ezt úgy kell meglőni, hogy az indikátor majdnem érje el a maxot, de mégsem. Plusz bal analógot tolni előrefelé (csak előrefelé, egyik irányba sem térhet ki)
Dani Alvessel többször igazoltam ezt az elméletemet

Nekem bejön rengetegszer.
16-17 méterről nem vagyok hatékony, ott mindig legurítom az érkezőnek és azzal bumm

-
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Körülbelül 100 zseton jár neked egy néhány másodperces meccsért, a szerződés viszont ugyan úgy fogy, szóval hagyjuk ezt a zseton farmolást, mert olyan nem létezik. A hacker viszont megnyeri a meccset, akkor is ha öngólt rúg, de ezt te nem láthatod. Ezzel meccsenként 300-400 zsetont kap kb., nem emlékszem hirtelen, hogy mennyi jár egy nyertes meccsért.
Ha megnézed a toplistákat a játékon belül, a top 100 nagy túlnyomó része hacker és ez EA nem törli őket, pedig vannak évek óta létező accountok. Valószínűleg csurran-cseppen valami az EA-nek is a zsetoneladások után, így ők is jól járnak. -
gabigyerek
senior tag
-
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
A bajnokság Yodamestnek
(S)nem vettem észre,hogy már ŕták(/S) -
tigomigocika
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Érdekes amit leírtál
Néha az az érzésem, hogy ezek emberek vagy gépek ?
Es az a vicc,hogy nem Messi, Ronaldo,Neymar akikkel tolják magas szinten.
Tényleg szenvedés , de ha megveri az ember őket nagy nagy tett,bár ha ki kapsz akkor úgy érzi az ember magát mint most Te....
Hmmm.....no mindegy...Ez van be kell nyelni,de van olyan érzésem, hogy kis sosem fogunk azon a szinten cselezni ahogy ők....
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
az előbb jött ötletem: IF Rodriguez(Fiorentina, CB), múlt heti TOTW...még olcsón hozzá lehet jutni és seasonsben 82-es ratingja van, hátha itt is kap +2-t... sztem pár lapját érdemes megvásárolni, bukni nem hiszem, hogy lehet rajta
áresés mostanában sztem azoknál a játékosoknál lesz max, akik upgrade-t kapnak...
-
Z'Z"
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Üdv Kolléga!

Elnézést, hogy megint "kötözködök", de nem bírom megállni, ha olyat olvasok, amivel nagyon nem értek egyet.

(#10912) Yodamest komment is ide tartozik.
Az egy teljesen egyéni dolog, ha nem állítasz egyéni taktikát a csapatnak és így is megy, de az egyáltalán nem igaz, hogy nem hozhat változást és eredményeket. Sőt. Egy jól beállított egyéni taktika egy jó játékos kezében minimum +20%-ot dob a csapaton, ami jelentős előnyt hozhat bizonyos szituációkban. Tehát azt kijelenteni, hogy ennek semmi értelme sincs, az egyszerűen nem igaz.
Ugyan ez vonatkozik a játékos instrukciókra is. Nem azt mondom, hogy agyon kell állítani minden játékost, de a saját stílusunknak megfelelően beállított instrukciók, akár játékmenetbeli hibákat is kiküszöbölhetnek. Gondolok itt arra, ha valaki stabil védelmi vonalat akar, akkor az LB/RB-re mindenképp rá kell tenni a "stay back while attack" instrukciót, különben nem lesz stabil a védelme oldalt. Ez ilyen egyszerű, de számos példa van még. Szóval én mindenképpen bíztatnék mindenkit arra, hogy használja és tapasztalja ki saját magának, hogy mi hozhat javulást a játékába, lehet valakit csak ennyi választ el attól, hogy egy hajszállal jobb legyen és behúzza az áhított divíziót.

(#10920) Mr. J: Tavaly is ugyan ez volt PS3-on, ezen kár is agyalni, sajnos ilyen...

-
LedyGyuszi
addikt
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Jelenleg német. Főleg bayernes vonal. (Amúgy nem kedvencem ez a csapat de jól lehetett eddig játszani velük.)
Jelenleg ez a csapat és ez a felállás.

Most kb annyi coinom van, hogy a kapuba kell egy erősítés neuer személyében. De előre még lewa lehetne opció a 4-3-1-2-es felállásra.
Nem divatból tettem össze ezt a csapatot (mert PSG a favorit
), hanem mert a vidal-müller-lahm (götze) közép nagyon jól megy fel és le. (Tudom minden 3ik csapat ugyanez, de hát ez van :/) -
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszönöm a tippet. Kipróbálom én is ezt a 4-3-1-2-et. (Bár nekem fura ebben a felállásban, hogy nem tudom oldalra kitenni a labdát a szélsőnek, főleg ha az ellenfél is ebben a felállásban játszik, akkor rohadt nagy a tömörülés a pálya középső részén és nehéz passzolgatni)
Lehet hülye kérdés, de ha beállítok egyéni taktikát, akkor azt a következő meccs indításkor újra be kell állítani?
Sorry ha amatőr kérdés, de hát amatőr vagyok

Még csak most kezdtem el jobban belebújni a FUT témába.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
(Pace+Strength+Shot Power)/3=x 99-(player rating)/3=y x+y=beast rating
Dybala 80-a abszolút nem magas, sőt, az alacsonyabbak között van. a sebessége húzza fel.
ezt már anno ugyanúgy neked zongoráztam végig, hogy nem azért jó a játékos, mert 91 a beast rating-je, hanem mert akkora elcseszett a game engine, hogy a gyors, erős tankok tudnak a legkönnyebben érvényesülni. tavaly ez főleg igaz volt, lásd Ibarbo, Emenike, Sturridge.
thebigK: kitartás főnök! napi 3-4 meccs, utána tedd le, nem éri meg, hogy ez a bithalmaz miatt sürgesd meg a tüdőrákod.

MdewC: köszi szépen!

-
Garsza
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Le lehetett volna még védekezni de idegességemben az sem ment. Utána még Buffon rúgott egy öngólt és kész is volt.
Beast Reating Ő például nem vált be de lehet csak azért mert nem tudom használni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszi kolléga!

Igazából semmi rosszat nem mondtál, tuti, hogy nem volt a legjobb formában az illető. Ez a 3. meccs volt, ezt írtam is az összefoglalóban és egyébként elég jól űzi ezeket az 1 v 1 szituációkat, az első meccsen is így jött fel 2-0-ról a fáradt védők ellen, a másodikon, amikor én voltam fáradt, akkor 4 ilyen gólt kaptam, szóval ebben jó az ellenfél, itt sikerült nekem is elkapni nekem is egy jobb fonalat, de elképzelhető, hogy nem volt max formában.
Pörgettyűs cselek: Amit Rype kolléga is írt, itt találod, amit még szoktam én is a Berba spin, szintén benne van a videóban, mellett van még néhány hasznos... A sima 360-as forgást kevésszer alkalmazom, nem mindig áll rá a kezem és nem is mindig pörögnek, a linkelt pörgés, az valóban egyszerűbb. A leghatékonyabb verziója, ha átlósan futsz valamerre és akkor nyomod be, ezt kell csak gyakorolni picit, hogy melyik átlós futásnál merre kell elhúzni, hogy ne kelljen csel előtt ezen agyalni, hanem reflexből jöjjön, különben nincs rá elég időd és szerelnek.

(#10494) tigomigocika: Teljesen érthető döntés, azért mielőtt elpattan, nyomassunk még 1-2 meccset. Hétvégén nem leszek, talán vasárnap, vagy hétfőtől...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó lenne!

Vannak azért innen a fórumról megbízható kollégák, csak sajna Ők is ritkán vannak. Nem mintha én olyan gyakran... De egy minőségi, nem lagos barátságos meccsnek több értelmét látom, mint egy vadidegen elleni lagosnak... Ez egyértelmű, még akkor is, ha kevesebb coin jár érte.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezt a sprint gomb nyomva tartást lövés közben, azért vitatom picit. Mert egyébként a sprint gomb megnyomása csökkenti a pontosságot, sokszor fölé is lövik, ha nyomva van tartva.
Sztem eredményesebb, ha a sprint gomb nincs lenyomva, a lövés gomb lenyomása után, mielőtt ellőné (közben erősség eltalálása), az analóg kart elhúzzuk a célozni kívánt sarok felé. Így pontosabb lehet a lövés, főleg, ha kevés idő van a kivitelezésre. (Távolinál lehet beakadt pár lövés így, hogy nyomva volt mellette a sprint, de ez inkább random. Közelebbinél pedig egyértelműen jobb, ha nincs mellette sprint, tudom, mert sokszor nekem ezen megy el a befejezés...)
-
dtrms
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, majd megnézem őket.
Amúgy azt megkérdezhetem, hogy miért mindenki Seria A-val játszik? Az a kedvencetek a valóságban, vagy most ennyire jók ott a lapok vagy mi ? Ezt puszta kíváncsiságból kérdezem.
Tervezek egyébként egy Serie A csapatot, és most lenne is rá keretem (kivéve Pogbára
) -
dtrms
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
hmm. Tudsz vagy tudnátok ajánlani olyan játékost aki középpályás (CM,CAM,CDM mindegy) és nagyon jól lő távolról? És nem a statjai alapján, hanem tapasztalatból, mert nekem sokszor akinek 85-90 közötti távoli lövése van el se talál addig, akinek meg 70-es lehet olyat lő, hogy 40-ről kapussal együtt megy be.
Jelenleg BPL csapatom van, de ha más ligákban tudtok azt is szívesen várom
-
_adaml21_
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nagyon egyetértek, nálam is napi 5 meccs a határ, amivel még sikeres tudok maradni. Persze, van, hogy 2 meccs után is dobom a kontrollert... A szlalomra ugyanez a taktika, 16-osig üldözöm kp-al, aztán ott vagy contain, vagy kirontok rá úgy, hogy közben mögötte biztosítok, így 3 irányból fogom.
dtrms: 1000-ből 1 ilyen szerencsés, de mindenki csak arra az 1-re emlékszik, a másik 999-re nem.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát, én egész játék során kerestem a nekemvaló játékosokat silverek és non rareek személyében.
A hendit én viccnek tartom, de a szerencse és a fals önbizalom már nem az.
A szerencsét nem tudod befolyásolni, de az te idegrendszeredet és az ellenfelét igen.
Silver csapatból csak 4 volt, német, portugál, bpl és francia.
Non rareból meg annyi mint a fene.
Ugye 3 dolog alakítja a játékost:
- A hírértéke
- A statjai
- És az "érzése"A hírértéket el kell felejteni teljesen, ha non rare csapatot akar csinálni az ember, silvernél még 1 "sztárjátékos" még nem a világvége.
A statok a non rare és a silver játékosok lelke, ezeket kell böngészni naphosszat. Pl. találtam egy 99 szerződéses Goretzkat 800-ért megjelenés után 1 héttel. Nem tudták mi az értéke.
Össze kell tenni a csapatot rendesen, ha szeretnél eredményes is lenni, kivéve ha...Az "érzésre" megy az ember. Ilyenkor összedobálja a játékosait, kiválasztva kik a jók a keze alatt.
Ezt nem javaslom div 1-2-ben, szétcincálnak, ha nem vagy biztos magadban és a játékosban.Mint régebben írtam, sok olyan non rare/silver játékos van, ami szubjektíven jobb mint a 100k-s alternatívája.
Egy non rare olasz csapat csodákra képes, elszórakoztatva az embert, idegesítve az ellenfelet.
Div2-t már nyertem meg non rare olasz csapattal, megéri belefektetni az időt.
Silver-t csak akkor ajánlom, ha már nagyon megy a non rare társakkal.
Sry mobilról vagyok, lehet elírtam pár helyen.
-
szpal17
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Simán vannak olyan Non rare játékosok, akikkel ott lehet játszani. Én elég sokáig jutottam velük...talán még a DIV 2-ben is a csapat 3/4 az volt.
Wijnaldum a mai napig a legjobb CAM a Premier ligás csapatomban...Div 1 tényleg játszhatatlan...sok coin hacker idióta. Amikor mégis lehet játszani, akkor izgalmas meccseket nyomok, de az nagyon ritka. Múlthéten 1 győzelmen múlt az újabb DIV 1 győzelem, de sajnos nem sikerült.

-
Rexcsek
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Nagyon igazad van!! Sokszor számomra is az a legnehezebb, hogy 1-2 vereség után lerakjam a játékot. Ilyenkor sajnos még erőltetem, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy képes vagyok nyerni, de zsinórban 3 vereség után már szerintem olyan szinten húz le a gép, hogy nem tehetsz ellene semmit. A múltkor 5 vereségem volt egymás után, kicsit pihentettem a játékot és 11 meccsen jött 10 győzelem és egy iksz( 3 különböző alkalommal). Én nem szoktam rögzíteni a meccseimet, de ha egy vereség sorozatot végignéznék egyszer, akkor szerintem sírva fakadnék.
Mondjuk a teljes képhez hozzátartozik az is, hogy gyerek, meló, család mellett nem akkor ülök oda Fifázni amikor akarok, hanem amikor van egy kevés időm rá... -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Kicsit még az üzletpolitikával kapcsolatban:
Ha megnéztek bármilyen online játékot, minden kiadónak az a célja, hogy te mint egyszeri játékos, minden nap odaülj játszani. Nem az a cél, hogy sokat játssz, csak az, hogy rendszeresen! Ez szerintem nagyon tetten érhető a fifában is, én magamon kérdőjel nélkül érzem ezt. Egész egyszerűen a hendi talán egyet is jelent ezzel, tehát a visszatérőket (akár napi szinten) díjazza és ha aznap már toltad 2-3 órát azt mondja, hogy na jó akkor téged kicsit hátráltatlak.
Mint egy lolban vagy heroes of the stromban vagy hearthstoneban a napi questek: játssz le 3 meccset és gold jutalmat kapsz, játszd le a napi 1. meccsedet stb.... csak itt a fifában ez nem jelenik így meg vizuálisan, de amíg ezt nem teljesíted nem fog hátráltatni a gép. Minden így működik a fifa miért ne működne így a háttérben?
Könnyen lehet egyébként, hogy a következő években ez rendes formát is ölt majd és átveszik a mobákból jól ismert díjazásos rendszert. Lehet nem is lenne rossz 5let.... napi questek lennének és kapnál egy kis extra coint a teljesítésükért. Na mind1, ha majd ilyen lesz jövőre vagy az után, akkor gondoljatok majd vissza erre a kommentemre

-
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Reagálok sorban

- nem játszok befeszülve, de amikor az 1. perctől minden labda odapattan hozzá meg kapushiba miatt gólt kapok akaratlanul is feszült lesz az ember
- nekem nem mennek ezek a "lesz ami lesz ellövöm 30ról" szituk, bocsi
számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani 
- Abban pedig nem értek egyet veled, hogy várok a csodára. Az szerintem nem egy váratlan dolog, hogy próbálkozok távolról hátha beakad vagy úgy pattan, hogy jó legyenpont az ilyenek qrnak fel a játékban, az bszna be ha még én is közéjük állnék és így nyerném a meccseket, hogy 1 gólos előnynél labdát tartok a félpályánál vagy csak 20ról lövöldözgetek, mert közelebb nem tudok kerülni a kapuhoz. Isten ments

inkább idegeskedek, hogy kikapok.. csak azért, mert a játékosok nagy része gyökér és erre játszik én még nem fogok beállni közéjük, inkább tisztességesen kikapok. Ha nem tolja őket a gép, mert ezek a "25ről való gólok" vagy a "szerencsésen pattan elém majd valahogy bekotrom gólok" minden csak nem tudás. Ez pont az, hogy egyenlő feltételek között esélye sem lenne győzni és ha ezeket nem tolja a gép elé gólképtelen lenne, majd egyből kilép, mert érzi, hogy a meccsen ezek nem fognak bejönni, mert nem tolja be a gép neki 25ről és inkább ki is lép, mert önállóan képtelen helyzetet kialakítani.. -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért ez talán túlzás, de akkor már, hogy stílszerűen válaszoljak Yodamester, így éreztem magam, amikor küzdöttem tegnap a játékkal és legyőzött... 
Egyébként ha az élet nem is,
de a játék eléggé felhúzott tegnap, jó lenne erőt meríteni belőle, viszont jó lenne, ha minél kevesebb ilyen ostobaság történne, mert így nagyon el tudja venni az ember kedvét... Tudással talán nincs gond, eddig legalább is úgy gondoltam, hogy nincs, ez persze nem jelenti azt, hogy idén is megvan, viszont mellé kitartás is kell, meg türelem, különben sok értelme nincs és nem jönnek az eredmények.Viszont, ha másképp nem megy és át kell állni ahhoz a sötét oldalra, hogy menjen a játék, megismerjük az erőt, amire szükség van, akkor ám legyen...
Lépjünk át a túloldalra, a birodalom odapakol a játéknak!(#4974) szpal17:

-
szpal17
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Detto ugyanez. Sima Season meccset nyomhatunk...FUT most nincs...tiltó listán van. Nincs csapatom se.

Azog the Orc: 4-1-2-1-2 jó felállás, ha két csatárt szeretnél. Így velük össze tudsz játszani. Két szélsővel is jó, bár ilyenkor középpályán elég üres a terület, így inkább a két CM és 1 CDM verziót javaslom, így elől is megvagy és talán visszafelé sem lesz annyira üres a terület. Széleket ilyenkor mondjuk nem nagyon tudod bejátszani, csak ha nagyon gyors védőid vannak.
-
bucketb0b
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tuti hiányozni fog, de inkább bele se gondolok ebbe. nem is tudom, h mivel fogok játszani addig, nincs más játékom és nem is érdekel egyelőre semmi)

Nekem is lehet bad ass napom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk a teljes képhez hozzátartozik az is, hogy gyerek, meló, család mellett nem akkor ülök oda Fifázni amikor akarok, hanem amikor van egy kevés időm rá...
számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani