- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Ezúttal a madridi csapatok nem igazolhatnak! A FIFA büntetése értelmében a két madridi (Real,Atletico) alakulat már most januárban sem igazolhat, illetve a 2016-os nyári időszakban sem erősítheti meg játékoskeretét. Ez igen. Spanyol sztárcsapatokat rendesen kikezdték
-
Garsza
veterán
Nem tervez az EA valami 4 órás karban tartást? Vagy nem tudja valamelyikőtök leállítani a szervereiket. Rálicitáltam egy kék Pogbára 510k -ért. Ha leálnának a szerverek nem tudnának túl licitálni.

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem mindenkinek csak az én rendszeremben,de halott ügy az egész.
szerintem annyira nem lenne bonyolult megcsinálni a EA-nek, de az már plusz munka lenne nekik. Egész évben minek foglalkozzanak vele. Elég ha csak a 16--ot átírják majd 17-re. -
dracox
addikt
Nem tudjátok, hogy FUT-ban a játékosok cipő színét nem lehet valahogy átváltani? Hamarabb felismerem a cipőjéről a játékost mielőtt oda kerül a labda hozzá. Két játékost meg keverek emiatt, mert ugyanolyan a kinézetük meg a cipőjük is. Azt meg kicsit későinek érzem hogy a gép kiírja kivel vezetem a labdát éppen..
-
MdewC
nagyúr
TIF Higu PS4-en is elkezdett beesni a "béka segge alá", ha így folytatja, akkor hétvégére 100K alatt lesz, ez esetben 1 db-ot tuti, hogy félre teszek.

Yeddet is az Aldiban osztják...

-
MdewC
nagyúr
Most néztem, hogy jó pár, ha nem az összes TOTY, új traiteket is kapott...
-
Garsza
veterán
Emberek muszáj valahogy megszereznem kék Lamile -t hogy be tudjam tenni IDE
Közben TIF Higuain ára közeledik a 100k felé PC -n egyet már vettem is 110k ért liciten 135k elment azonnaliban.
Szerintem hétvégén bőven 100k alatt lesz. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Cacerest adom, egyik kedvenc!

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Engem inkább az érdekelne jobban, hogy amióta a játék megvan neki, mennyi coin értékben nyitott, és mennyiért tudta eladni a tartalmukat.
Meglepődnék, ha az 1. és a 2. szám különbsége nem negatív lenne
-
j.peter65
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Első

-
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez jó érv végül is. Na majd hétvégeig rágódom rajta, mit csinálja, ha adott esetben lessz anyiért amit még ki tudok érte fizetni. Meg hogy azon kívül hogy jól nézne ki a csaptban van e értelme egyáltalán. Pereyra és Marci között előtte IF Dybala mögötte IF Buffon.
-
Rypejakten
addikt
nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy 1 millióért vegyenek játékost, és biztos vagyok benne, hogy senki nem fog gondolkodni, hogy eladja-e 800k-ért vagy olcsóbban, ha látja, hogy nem viszik egy milláért.
MdewC: Manolas is egy állat alapjáraton, de Caceres-nél meg Koscielny-nél nincs jobb védő a játékban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Garsza
veterán
Szerintetek Pogba ára be eshet 1000k álá idővel? Vagy még lejjebb? Nekem egyik kell a csapatomba. Jelenleg 600k bírnék össze kapirgálni rá.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Csak akkor szoktam "cáfolni", ha úgy érzem jogos...

Egyébként pont ezért nem is vettem meg Chiellot idén, mert rajta sokat tényleg nem dobott az IF, amúgy is brutál lap, szóval ár/értékben az Ő esetében nem éte volna meg az a +200K. Ilyen mondjuk Manolas is. De például egy Zouma esetében, vagy egy Umtiti esetében látnám értelmét, ha velük építenék csapatot.

(#9361) Vampire Bat:
Besírtam, szét röhögtem magam, nem a kedvencem, de van 1-2 mondata amit adnom kell néha. Mint most az utolsó. 
(#9370) Citroghost: Szerencsére Nekünk kellett, annyiért amennyiért jött pláne. Egyik kedvenc, ha tovább igazol, akkor se fogunk rosszul járni anyagilag, de hiányozni fog. Minél később, annál jobb.
Brutál lett ez a kék lap. Jó lenne nyitni, illúzióim nincsenek, de lehet megkérem az asszonyt, hogy nyisson, 2 éve Ő húzta ki nekem IF Pogbát...

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor takard le a fejét és nézd csak a pakkokat

Nem az ember miatt raktam fel,csak azért,hogy milyen szarokat nyitott. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
PC-n egy TOTY Pogba van a piacon

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég gyenge eresztés.

-
Szerintetek melyik a jobb?
-
Kristof_94
nagyúr

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Mellőzzük ezt a fószert, köszi.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Ez a gyerek... Nem is vettem fel a hangot mert féltem, hogy esetleg felére csökken az intelligencia szintem

-
Vampire Bat
aktív tag
Ha valaki pakkot akar nyitni,előtte nézze meg ezt

-
Rypejakten
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
nem, nem sokkal drágább nála a SIF. és amúgy is, Pepe ugyanazt tudja, tizedáron.
illetve szvsz. a védő IF-eknek nincs szignifikáns ráhatásuk a csapat teljesítményére - majd jön MdewC kolléga aztán jól rámcáfol, de a lelke mélyén ő is tudja, hogy IF Chiello-t csak a Juve szeretete miatt használná, amúgy a sima is bőven elég mindenhova.

Citroghost: Godín most kapott FIF-et, amúgy Messinek, CR-nek és Highuain-nak minden évben van vagy 4-5 különleges kártyája.
-
j.peter65
tag
IF Godín megéri az árát?
-
BlessedElroy
senior tag
Azt tudni, hogy hány órakor jönnek a középpályások?
-
Volt már valaki negyedik és ötödik IF lap?

-
MdewC
nagyúr
Akkor jól jöttél ki belőle.
Még figyelgetni kell, messze van az UP, addig remélem jön még SIF belőle, ez azt is jelenti, hogy nyeri a meccseket a Juve.
Azért lett volna jó, ha a héten jön, nagyon jó, mert most baromi olcsó lett volna!Minden esetre TIF Higut figyelni kell, PS4-en a 100K-s ára a SIF-nek elkezdett esni, bízom benne, hogy a TIF társa is követi és akkor belőle kell vennem! Nem irreális a 100K környéke a TIF-nek.

VBAT: Hát elég sok játékos hiányzik, 1-2 IF-ről lemondanék (GIGI és Aurier, ha nem lesz elég a coin, akkor rajtuk spórolnék, mert IBRA, Yedder ára most lesz a minimumon, Pogba pedig nemsokára kék lesz, pár óra, szóval Pogbát én MOST meg is venném...), de akkor már inkább így tenném össze.
Marcival
-
MdewC
nagyúr
Ezek után nálam az is kérdés, hogy kap-e egyáltalán UP-ot. Lejjebb szerintem csak akkor fog menni, ha megint esélyes lehet IF-re, de legközelebb én is biztosabbra megyek.
Ha tutira biztos vagy benne, hogy kap UP-ot, akkor vegyél, persze most megint megy feljebb az ára, de csak akkor.

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Sztem még igen! 1-2 darabot szerintem megéri félre tenni, nekem is el van téve 1 db, hátha kap UP-ot.

(#9342) Citroghost: Ne is mond, nagyon kivagyok, hogy nem jött SIF Dybala, helyette jött Higu... plusz még veszteséges is volt a spekuláció... Benne van. Viszont ha Higu kapható lesz 100K környékén, akkor veszek belőle 1 db-ot.

(#9344) Rypejakten: Igen, gondoltam, hogy Yedder-nek sokan fogtok örülni, baromi jó lap lett.

-
thebigK
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére

A lenyeg, hogy qrva jol nez ki az a lap!
-
Rypejakten
addikt
naggyon rendben van ez a TOTW. Maxwell személyes kedvencem, Pizzi is jöhetett volna, mert Taarabt-on kívül nincs rare CAM a portugál ligában, Hamsik is kvaliti, Ben Yedder nonrare kártyája a második legjobb nonrare csatár idén (Vietto után), CF-ben nagyon vad lesz.
Sorrentino helyett adhattak volna képet Consigli-nek, ha valaki nem látta azt a meccset, akkor csekkolja le az összefoglalót - esküszöm, rég nem láttam ilyen jó iramú Serie A meccset, Handanovic lassan Buffon-i magaslatokban, de Consigli egyszerűen átment szuperhősbe. brutál.
-
_adaml21_
őstag
SIF Martialra szerintetek érdemes beruházni? Tényleg szaré' hugyé' megy most még.
-
Basszák meg Higuaínt, ez már a harmadik IF lapja és még mindig nincs olyan jó, mint a sima Tevez.
-
Garsza
veterán
Nincs SIF Dybala helyette van TIF Higuain
MdewC
Szerinted érdemes most bevásárolni IF Dybalabol vagy fog még csökkenni az ára? Az Upp miatt akarok venni belőle vagy 5 kb. 110k most PC -n De szerintem így hogy nem kapott SIF lapot elindul felfele az ára.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vagy 2-3 hétig enne belőle a koliban.

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na igen...

-
szakii16
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tökmindegy, csak vegyél már pontokat, különben úgysem fogsz lenyugodni.
Csak vedd fel videóra a nyitást meg a reakciódat és tedd it közzé, hogy később használni tudjuk elrettentő példaként. 
Egyébként jól tudom, hogy ez kb 6000 Ft? Megér ennyit az az 1-2% esély arra, hogy nyitsz egy TOTY játékost? Továbbmegyek, ha biztos lenne benne egy, egyáltalán akkor is megérné a játék árának a felét az, hogy tudsz venni belőle pár durva játékost, amivel ugyanazokat az eredményeket érnéd el, mint a mostani csapataiddal?
(#9331) Citroghost: Ugyanez, csak én a 16-tal kezdtem az UT-t, és az első nyitásom egy Lewandowski volt.
Elment 100k felett, aminek a felét elnyitogattam, az eredményt már mondanom sem kell... Azóta én is csak ingyenes pack-ot nyitok, meg ha esetleg ha néha játszok Draft-ot. De hogy valaki még valdói pénzt is képes adni érte? Pff... -
válasz
_adaml21_
üzenetére
Én kb két éve egyetlen egy csomagot sem nyitottam.
Csak azt, amik ingyen jöttek.
És most a karácsonyi csomagban nagyon jól adott játékosokat, semmi full extrát, de azért visszahozta a csomag értékének kétszeresét/háromszorosát, mármint amennyibe került volna.Ezzel én arra gondolok, hogy ha van is valamiféle manipuláció abban, hogy kiknek mit dob, akkor akik amúgy is sokat nyitnak, azoknak nem dob semmit, viszont akik nem nyitnak csomagokat, és úgy adódik, hogy mégis nyit egyet az ember, akkor bedob valami jót, hogy elhúzza a mézesmadzagot és utána megjöjjön a kedve nyitogatni, amivel el is bassza azt a hasznot a játékos, amit az első mézesmadzagos nyitással profitált.
Nekem pontosan ez történt a FIFA 12-ben (vagy a 11-ben), amikor először kezdtem el Ultimate Teammel játszani. Nagy nehezen összekapartam 7500 zsetont, és kinyitottam belőle egy csomagot. Az első csomagom egy Maicon volt, aki akkor 30k-ért ment. Gondolhatjátok mennyire behülyített ezzel a csomagnyitogatás, mert aztán a következő hetekben annak a sokszorosát csesztem el úgy, hogy nem jött semmi.

-
_adaml21_
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Kib*szott mézesmadzag ez, nem elég, hogy a játék maga is k*rva drága, még ezzel is le akarnak húzni minket.
Mert persze, mindannyian csak azt látjuk meg, hogy valaki húzott egy Suarezt, és amellett eltörpül az a 2-300 nyitás, amiből semmi nem jön... Meg ha szerencséd is van, nyitsz 10.-re valami jót, akkor meg tuti, hogy a következő 100 nyitásodból semmi nem jön. Aztán lehet számolgatni, hogy ez mennyi coinba kerül. -
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én, mint már múltkor is mondtam, 2200 point értékben olyan pakkot nyitnék, amiben benne van egy rare-gold moziba vihető kislány, vagy egy rare-gold haveri társaság, az "igyunk meg pár sört" teambe pont beleférne

De te tudod, saját döntésed...
-
dracox
addikt
én kérek elnézést
Citroghost elképzelését az árak csökkenésével én annyival egészíteném ki, hogy a nagyok is csökkenhetnek jócskán, de nem azért mert keveset nyitnak belőle hanem minél hamarabb eladják minél olcsóbban a piacon a prémium 50-100k pakkok kinyitása érdekében bízva abban hogy esik egy TOTY lap. Az már más kérdés hogy ezeket hamar elkapkodják a piacon
Ezért ezeknek a levadászása egy külön ceremónia. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a 2 db 50K-sra szavazok, de ha azt nem adnak be hétvégén, amikor minden nyitható lesz, csak 100K-sat, akkor az is ok. (Persze relative, mert az se éri meg. Idén nyitottam párat, de semmi... Neked több szerencsét kívánok.)

-
Kristof_94
nagyúr
Egy kérdés! Ha esetleg arra vetemedek, hogy veszek 2200 pontot milyen csomagot nyissak belőle? 1db 100k vagy 2db 50k?

-
Kristof_94
nagyúr
Balogh Norbert aláírt a Palermo csapatához!
Mit jósoltok 2-3 év múlva? NB1? Angol harmadosztály? Serie B?
-
dracox
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Nem tudom SIF Martialnak mennyi a minimál ára PS4-en, de én vettem egyet 27.500-ért piacolni PC-n, de a kezdő licit 27k ha ki szeretném rakni eladásra. Tehát 20k alá hogy mehetne le?
max ha az EA lerakja a kezdő licitet... Ha PS4en más a helyzet ilyen téren akkor nem szóltam 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Akkor mi lesz azzal a 100K-s felajánlásoddal? Pont jó lenne most nekem.

(#9314) Citroghost: Tudtam én, hogy "biztosra" nem szabad fogadni...

(#9296) Kristof_94: 180. meccsnél bőven meg volt nekem is keret értékben a linkelt csapat és egy deka coint nem vettem illegálisan.

(#9292) adamlukacs:
sztem a legjobb CM-ek: Marci, Pereyra, Pogba. 

-
Nekem ez csak jó, mert az a legdurvább az egészben, hogy a játék Top 5 középső középpályásából három: Nainggolan, Marchisio és Guarín viccesen olcsó lett, mert már eleve nem voltak drágák.
(ha az IF lapokat nem nézzük)Ha esetleg érdekel valakit, mi alapján állítok fel top sorrendet:
ITT látható a játékos statok összessége, ami mérvadó lehet, mert azt mutatja meg, hogy egy játékos mennyi téren jó, és egy középső középpályásnak kb minden téren helyt kell állnia, védekezés, passzolás, támadás.... -
válasz
lovi0930
üzenetére
Ennek szerintem az lehet az oka, hogy a Csomagnyitó Pistike kinyitja Lacazette-et, Tevezt, Nainggolant, Marchisiot stb, és azt mondja hogy hmm... hát ez nem kell, aztán kiteszi a piacra... nem kell senkinek, nagy a kínálat. Ekkor megveszem én, mint rohadt jó vételek.
Pisike kinyitja Agüerót, Ibrát, Robbent, Hazardot és hűűűűűű ez kurvajó, ezt meg kell tartani. 
(#9310) adamlukacs
Na ha valakire, Neymarra hatványozottan igaz az értéktartás. Ugyanis őt nem is nyitják a csomagokban, nem növekszik a kínálat, mivel úgy tudom, hogy akiből van TOTW vagy TOTY, annak nem nyitható a sima lapja. Így az ég világon szinte semmi nem viszi le az árát, csak az, hogy a "konkurenciái", azaz a többi kártya ára csökken, és ezzel valamelyest az övé is, de alig.Bmeg akkor ezért nem igazán csökken Pogba ára sem, tényleg.

-
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azt figyeltem meg, hogy a drágább játékosok ára nem csökken akkora arányban. Ezek a PS4-es árak: Pl Reus is, hát már nem emlékszem pontosan, de úgy kb 85-90k volt és most 63k. Én a PS4-es piacon Alaba árára múlthétről vagy az azelőtti hétről 52-55k-ra emlékszem, most pedig 43k szóval ez is csak -20%. Pogba ára sem csökkent olyan nagyon sokat, csak vagy 10-20k-t. Úgy tűnik, hogy minél olcsóbb egy játékos, annál nagyobb arányban csökken az ára. Pl akik ilyen 8-10k-ba kerültek, most már 3-4k-ért mennek.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A Futscope oldalon elérhető statisztika a 15-re vonatkozik.
-
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egész múlthéten egyformák voltak az árak, plusz-mínusz 1-2 ezer de annyi ingadozás mindig van. Lacazette is múlt héten 15k-ért volt minimumon, aztán vasárnap 16k volt, de ennyi a max különbség és ez elhanyagolható, ami számít az az, hogy mióta bejött a TOTY, ezen a héten mára bement az ára 10k alá. És ezt kb tökmindegy hogy 15 vagy 16k-hoz viszonyítjuk.
Úgyhogy de, múlthét bármelyik napjához viszonyítva helytálló az, hogy kb 40%-ot estek a játékosok árai. Valamelyik már most több mint 50%-ot, valamelyik meg csak vagy 30%-ot, ez egyénenként is változó, de átlagban kb 40%-os az esés. -
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pedig a Futhead szerint igen, kérdés, hogy te mit nézel.
De én saját szememmel nézve is szoktam vizsgálni a PS4-es piacot. Lacazette vasárnap még 16k volt, most 10k alatt van. Tevez 16k volt, most 10k alatt van. Courtois 20k volt, most 13k. Hulk 7k volt, most alig több mint 3k. Griezmann 11k volt, most 6k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konzol Screenshot
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem annyira nem lenne bonyolult megcsinálni a EA-nek, de az már plusz munka lenne nekik. Egész évben minek foglalkozzanak vele. Elég ha csak a 16--ot átírják majd 17-re.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

((((((