Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dollarZ18
tag
Most jutottam fel először div 4-be, de idáig minden meccsen úgy kitömtek, hogy öröm volt nézni. Jelenleg ez a csapatom, eléggé gyengének érzem ebben a division-ben

http://www.futhead.com/16/squads/9274705/
Tudnátok adni pár tippet, tanácsot?
-
_adaml21_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valóban, a Draftról nincs szó (még!) az összefoglalóban, ez az én saram legfőképp

Leírom röviden: ez egy új játékmód, 15 000 coinba vagy 300 pointba kerül a "nevezés". Lényegében olyan, mint az online/offline kupa (tournament), csak itt nem a saját játékosaiddal játszol. Legelején kiválasztasz egy formációt, majd az egyes posztokhoz a gép "sorsol" neked 5-5 játékost, melyek közül egyet kiválasztva megépítheted a csapatodat a következő 1-2-3-4 meccsre. Ami miatt különleges, és érdekes játékmód, hogy kipróbálhatsz új játékosokat, anélkül, hogy megvennéd/csapatot vásárolnál köré. Nagyon gyakran sorsol IF, MOTM, TOTY, stb. lapokat, amiket aztán valószínűleg pláne semmi esélyed kipróbálni (főleg egyszerre ennyit). Utána ugyanúgy működik, mint minden tournament: játszol egy nyolcaddöntőt, negyeddöntőt, elődöntőt, majd egy döntőt. 90. perc döntetlen után hosszabbítás (majd büntetőrúgás) van. Értelemszerűen ha kikapsz, akkor ott vége a Draftnak, és többet nem is tudsz játszani az összepakolt csapatoddal. A Draft jutalma meccsek után a szokásos 4-500 coin, valamint kieséskor/megnyeréskor különböző pakkok. Minél tovább jutsz, annál értékesebb pakkokat kapsz: ha már az első meccsedet elbukod, akkor 15k értékben kapsz alap arany, és ezüst csomagokat, de ha megnyered, akkor akár Jumbo Premium és Rare players pakk is ütheti a markodat.
Ami nagyon fontos még, hogy az offline drafttal nyert pakkok tartalma untradeable, tehát nem rakhatod piacra, míg az online draftnál igen.Na, ez annyira részletes lett, hogy kis átdolgozással megy is az összefoglalóba

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Kösz a kérdést kolléga, egyelőre gyűjtögető/halászó/vadászó időszakban vagyok. IF Costa és SIF Dybala ára felmenőben, meg tudnám már venni Pogbat, de egyelőre kivárok, mi lesz Dybala UP-jával. Még várok, majd kiderül. Kell egy cél 1 hónap múlva is.

Mondjuk ha idő közben kijönne egy IF Pereyra,
az sok minden felül írna. 
-
Garsza
veterán
MdewC
Hogy ász a TOTY Pogba projekttel? Beruházol rá vagy inkább nem? -
evibly
senior tag
Én ezzel kapcsolatban azt vettem észre, hogy akkor szopok be egy ilyet, ha nem számítok rá. Nem figyelek, a meccs eleje van, elbambulok. Ha valaki nyom egy ilyen gólt, utána már nincs esélye, de néha becsúszik.
Szerintem éppen, hogy nem oldalról, szemből kell levédekezni, hanem pont, hogy hátulról. Ha szemből rontasz rá, akkor a hirtelen irányváltásokkal (csellel) megszívat - utóbbi időben elég sokan Ribery-vel alkalmazzák ezt. Tili-toli, csiki-csuki, és a védő egyszerűen nem tudja követni.
DE ha hátulról mész az irányított játékossal, a többit meg hagyod a gépre, akkor egyszer a fordulások miatt biztosan lelassul és már be is érted, le tudod sodorni a lábáról a labdát, vagy egyszerűen felrúgod, én ezt is sokat alkalmazom, ha nem szép, akkor is

-
thebigK
addikt
100 napos terv, 6. nap, összefoglaló.
Az elmúlt 1-2 nap a csajozásról, a kocsmázásról, edzésről és az éjjeles műszak miatt a telefonról való kereskedésről szólt. Most állhatok olyan 170-180k körül, pedig nem is szántam rá annyi időt, mint szerettem volna, elégedett vagyok magammal
Stratégia a szokásos, de a pénzmagból 10k a div4 megnyerésének számlájára írható, de szerintem így sem rossz eredmény 
-
MdewC
nagyúr
(#11384) Sirandrish: Nem tudom, hogyan sikerült kiemelni a szöveget, de nem így akartam.

Itt egy keret, amit kb 3K-ból ki lehet hozni, persze fekete lap nélkül, itt meg egy picit erősebb, ami egyébként nem lehet több 15K-nál.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1 Köszi kolléga!

(#11384) Sirandrish:
Abszolút offline kezd el!
Aztán szép lassan jöhet az online is.Topik összefoglalóból állítsd be a kamerát, az irányítást és jöhetnek a kezdő kupák és az offline div, szokni a játékot és közben megy a farmolás.
Javaslok egy alap olasz csapatot, amit lehet tuningolni folyamatosan.
PAKKOT coinból ne nyiss, ha van point, akkor abból lehet draftolni, de kezdésként ne azzal indulj. Sima kupa, divízió és amikor már rutinosabban megy, akkor jöhet a draft. Ott a nyeremények egyébként pakkok, de annyira random lehet belőlük nyitni, hogy jobban jársz ha a megnyert coinból csapatot csinálsz. 20-30K-ból már kiváló kereteket lehet faragni.
PSN: Mdewc

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
MdewC kolléga keni-vágja ezeket, ráadásul ő is ps-en tolja. Vedd fel barátnak, aztán faggasd ki ezekről a dolgokról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem találtam meg benne pl hogy mi az a Fut draft és azt sem hogy kezdőként érdemes arra összegyűjtenem, vagy a kezdő lapokat fejlesszem. Illetve pl ami Fut alatt draftolok azt lehet fejleszteni vagy az a csapat az annyi?
Ha benne vannak az összefoglalóban ezek akkor átolvasom újra
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Topik összefoglaló.

-
Sirandrish
legenda
Üdv!
Beszereztem PS4re a játékot. Régebben rengeteget Fifáztam, de ez kb olyan 05-06 körül abbamaradt.
Ultimate Teamel pl sosem volt még dolgom, de most csak ezért vettem meg mert mindig is érdekelt.
Offline szeretnék játszani. Mi ajánlanátok egy full full kezdőnek?
Hol kezdjem, mit csináljak? Mi az a Fut draft? Érdemes lenne arra gyűjtenem vagy inkább teljesen nulláról?Köszönöm előre is

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi kolléga.

Tigo: Van coin Alexisre?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Bolasie egy isten.

-
ProgenXL
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Depay! másban ne is gondolkozz

-
tigomigocika
senior tag
Na kösz mindenkinek!
Úgy látom nem egyedi a dolog

Más:
Pedro nálam picit gyengécske phy,viszont bődületes gólokat lehet vele lőni..
Bolasie viszont nem jött be!
Depay?Ő jó?
Kit tudtok ajánlani LW posztra?
Most megköveztek , de Firmino-t szoktam be cserélni oda végső esetben ha ég a ház...Csak BPL csapatom van más opció nincs

-
dtrms
aktív tag
Hát lapvetően középkezdésnél máshogy vannak az embereid. A középpályások (akiknek az lenne a dolguk hogy azt szűrjék) épp a kezdő körnél vannak. Tehát ha átjut azon a pár emberen, ami elég könnyű, onnantól csak 1 vagy 2 játékosod marad plusz a teljes védelem.
Igazából már azzal az 1-2-vel ami marad előtte le lehet védekezni, de ha nem megy akkor ott a védelem. És nem utánna futni kell hanem elé állni és hívni még egy embert...aztán ha nem lesz hova mozdulnia, csak vissza akkor majd vagy passzol (ez hozzád megy akkor nagy valószínűséggel) vagy visszafut.... -
ali75
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezt egyből gondoltam!👌
Csak gratulálni tudok! Ügyes!👍👍👍
Én ma is kaptam így gólt... -
ali75
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nekem is volt és van is ilyen ellenfelem!Gólt lövök aztán középkezdésből rögtön szlalommal kezd majd gólt rúg! De ezeknél a középkezdésből való megindulásoknál amiből gól lesz én úgy érzem hogy itt nem az ellenfél szlalomozik jól,hanem hogy a gép nem enged szerelni! Többször figyeltem már ezt.Itt a gép nem engedett szerelni.A játékosom vagy későn vagy korán,illetve mellé csúszik,illetve mellé szerel elég látványosan!
Gondolom ezt abból hogy ma is volt ilyen,kezdésből rögtön szlalom majd gól!Aztán a következő 89 percben nem tudott szlalomozni egyik játékosával sem! Mondjuk nem is nagyon próbált csak egyszer kétszer megindulni...de nem ért haza! -
dtrms
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ezt én is utálom rettentően. Mostanra sikerült eljutnom addig, hogy nagyjából le tudom védekezni. A Skill Games-nél csináld végig a defence -t. Ha ott mindegyiket meg tudod csinalni 'A'-ra akkor hidd el le fogod tudni védekezni

Én még nem tudtam megcsinálni mindegyiket, de ezek tényleg segítenek.
Szeritnem iszonyatosan nehéz levédekezni a gépet ha ő nem akarja azt hogy levédekezd
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ne is mond, ez tényleg idegesítő. Ellenük azt csinálom, amit írtam is, hogy a csapat társat küldöm rá, egy emberrel pedig próbálok behátrálni, közben bal alsó és a 16-os környékén legkésőbb megpróbálok beállni elé...

-
ProgenXL
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ilyen volt ellenem is. Berakta Navast középre mivel az gyors és jól járatja a labdát. Egymás után 2 passza volt maximum az is addig amíg oda nem adta Navasnak a labdát aztán indult a szlalom. 2 gólt kaptam be így a mérkőzés legelején, plusz egyet ami védés után pont elé pattan. Második félidőben már hamar visszazártam és nem tudott úgy elmenni. Lőttem 2 gólt aztán ott húzta az időt ahol csak lehetett. Végül 3-2-re nyert.
Statisztika is erről árulkodott. Navas nevénél 19 dribbling
a többinél elenyésző. Ahogy a passzai száma is. -
tigomigocika
senior tag
bocsi srácok az offért előre is de ez most ki kívánkozik belőlem....
annyira jó hogy hatalmas hangsúlyt fektettek a driblingre hogy hihetetlen!
szlalom matyik sora és sajnos olyan szinten elsajátitotta pár ellenfél hogy hihetetlen!
nagy nehezen egyenlítek erre középkezdésből szét szlalomozza az egész pályát és beveri....
gondolom erre veri otthon...
0 játék és nyert....szánalom hogy felrugni sem tudja az ember ha kifog egy ilyen homokládát...
-
evibly
senior tag
Ma egy gyors kupameccsen egy full Legend támadósorral (Best, Larsson, Pires, stb.) megpakolt csapat jött egy német védősorral (Hummels, Boateng, Picszek) megtámogatva.
Ellene a non rare, vegyes felvágott, épphogy 80-as Bundesliga csapatom. Nyertem 2-1-re.
Ennél nagyobb elégtétel nincs.Általános szabályként nem merem kijelenteni, de aki fullos, szivárványszínű, vagy legendákkal megtömött csapattal jön (ellenem), az legtöbbször nem tud játszani.

-
ProgenXL
őstag
Középpályára olcsó megoldásnak Henderson is egész jó.
-
dtrms
aktív tag
válasz
toome1985
üzenetére
Ha nem zavar a sebesség, akkor én Darmiant ajánlanám jobb szélső védőnek. Ő nem túl gyors (de nem is lassú) viszont mindenhol ott van és nagyon jól támad is és védekezik is. Nálam Always Overlap-ben van szóval fel alá futkos végig és el se fárad....nem egy gólt lőttem is már vele, meg rengeteg gólpassz, valamint a félpályánál már tudja szűrni a kontrákat is. Cserének én Clyne használom, ha esetleg gyorsabb védőre lenne szükségem.
Bal szélen meg szerintem Shaw a legjobb. Ott cserének Baines és Clichy van mert még épp keresgélek....
Lb-nek eddig Jordi Alba, Sandro és Evra volt nekem elég jó csak (Shaw-n kívül)CM meg ahogy már előttem is írták többen Rooney, Wijnaldum és szerintem még Schweini, Coutinho, De Bruyne és Schneiderlin.
Nálam úgy van hogy CDM: Touré és Schneiderlin (plusz néha Schweini, mert ő nagyon jól tud onnan irányítani).
CM: Roonoey - De Bruyne alap és cserének Coutinho, meg IF Wijnaldum (de amíg nem volt meg addig a sima).
-
Z'Z"
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Én már komolyan mondom nem lepődök meg semmin ami itt megy a Fifában.

A video alatt azért elég szánalmasak a hozzászólások.
„Térj át Pesre.”

Mondjuk az összes szájbab*szott kisp#cs elt@k@rodh@tn@, akik csaláshoz folyamodnak.
A Fifát meg hagyják meg azoknak, akik szeretik a focit, vagy csak játszani szeretnének. -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az csak nyelvbotlás volt,de akkor is,olyan program ami leviszi a fitnesst,ez vicc.
Érdekes módon csak ő találkozott ilyennel. 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
meccs közben elfogyott az embereinek a szerződése?

-
Vampire Bat
aktív tag
Tudom,hogy mondtátok,hogy hagyjuk ezt a srácot,de ezt mégis honnan szopta ki,hogy leszívják a fitnessed? Valaki találkozott már ilyennel?

-
toome1985
tag
Köszi az ötleteket. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Majd írok mire jutottam hátha hasznos lesz valakinek.
-
Z'Z"
őstag
Valaki próbálta már a Rómás El Shaarawy-t?
toome1985:
Ment pü. -
toome1985
tag
Hát feljebb írtam hogy Touré lassú középpen, őt cserélném magas jól fejelő támadásokat szűrő, fürge emberre, de nem klasszikus cdm-re. 😁 Amúgy 2/1. A második tanácsot megfogadom, de ki kell próbálni hogy válik be. Én is érzem hogy lassú a jobb hátvéd, de tudok vele együtt élni, ha van jobb és ezek szerint van akkor kipróbálom. De ha pontosítani kell akkor legyen a két szélső hátvéd és Touré.
-
Garsza
veterán
Szerintem be fog esni. Most még alig nyitnak. Nincs is belőle a piacon. Pénteken jön a következő winter upgrade csomag. Hétvégén lesznek speciális packok szerintem 100k is. Igaz hogy ez a kezdő ár élég magas PC -n 300k de szerintem le fog menni bőven. De most már nem vagyok teljesen biztos hogy 100k alatt lesz, de közel lesz hozzá.
Én most arra várok hogy TIF Insigne ára feljebb menjen. 3db vár eladásra. Eddig 4 -5 oldalnyi volt listázva most hogy nem nyitható már csak 2 van. Szerintem lassan elindul felfele. Legaláb 100k szeretnék fogni darabján 170k vettem darabját.
-
toome1985
tag
Meglesem őket, ha jobbak mint Zabaleta akkor baj nem lehet, a sebességén kívül vele sincs nagy problémám.
-
toome1985
tag
Próbáltam, nálam Navas jobban bevált.
-
toome1985
tag
Nem müködik futhead a telón ezért csak beírom a csapatom, ha tudtok építő jellegű kritikát hogy legyen jobb akkor köszönöm előre is. Kapus Hart. Balrol jobbra. Clichy, Otamendy,Kompany, Zabaleta. Kp.D.Silva, De Bruyne, Touré. Elöl. A. Sanchez,D.Costa,Jesus Navas. Aguerora nincs pénz. 😁 Természetesen bpl csapat 433(4)
-
toome1985
tag
Valaki kérdezte hogyan működik David Silva, De Bruyne, Touré hármas. Nálam 433-ban cam os középpályával elég használható, Touré olyan mint a csuklós busz a többiekhez képest, marad is védekezni nálam általában. Kirúgást visszafejelni, támadást lassítani meg távolról ellőni jó, de keresem már hogy kire cseréljem. Silvát és De Bruynet imádom. Jól lőnek, Silva fürge léptű jól fordul. Kedvencem lett.
-
dollarZ18
tag
Tudnátok pár spanyol (4-3-3) csapatot linkelni? Kíváncsi lennék a lehető legjobbra is

Most coin farm megy folyamatosan, jelenleg 110k-nál járok. Lassan elkezdenék építeni valami komoly csapatot, várom a tippeket. Köszi

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jogos, az időszak se volt ideális, meg lehetőséget se kapott sokat.
-
dracox
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Abban a Modric hibában amiből gólt kaptak erősen bele trollkodott a bíró is ha láttad.
Tényleg meccsek óta Modric a Madrid legjobbja. Előbb venném ki az élő legendát CR-t a csapatból, mint őt. De sztem sem ért SIF lapot Modric talán, ha mind a kettő gólt ő jegyezte volna. 
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én néztem, és félreértés ne essék, tényleg jól nyomta a Granada, és tényleg Modric volt az egyetlen, akiben benne volt a potenciál a Realból (még ha az nem is, hogy ekkora gólt lőjön).
De ez nem volt SIF teljesítmény, és úgy látszik, nem is vagyok ezzel a véleménnyel egyedül, egyetlen TOTW predictionben se láttam, még a padon se. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szégyen?
Nézted a meccset? Igenigen jól játszott a Granada.A gólban egy kicsit a bíró is benne volt.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Plusz nem is játszott makulátlanul, a gólt az ő hibájából kapták előtte. Értem én, hogy kedvenc csapat, meg szimpátia, de gondolkodjunk objektíven, én se hiányolom Suarez tizenkilencedik IF lapját egy öngóllal, meg kinyílt védekezéses, 93. perces kontragóllal kiszenvedett győzelmet követően

-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
előző héten kapott egy informot. egy gólra minek akarsz SIF-t?
a másik meg, hogy rég szégyen, hogy egy Granada elleni kiszerencsétlenkedett 2-1-es győzelem után még felmerülhet egy inform Real játékos neve.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért, ő mit csinált?
-
TBMC
addikt
Mikortól lehet totw Cuadra-t beszerezni?

-
Rypejakten
addikt
-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem is ők tetszettek meg, de Toprak nát tú máccs ápgréd, Cuadra meg brutál drága lesz szerintem

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
akkor javítok: x1-es tapasztalatom alapján...
szerencsére nálunk a nincsenek coinhackerek...
a laggolásról meg annyit (láttam már korábbi hszed is), hogy bizots van vmi program ,amit alkalmaznak! tegnap seasonsben nyomultam egy kicsit, 1:2-nél a félidőben kiléptem, mert nagyon laggolt (francia csávó). megnéztem az utsó 6 meccsét, mindegyik 0:3 volt (gondolom a rq-ek miatt), bár lehet ez csak a véletlenek műve...
(#11310) MdewC:
mit láttál?
egyébkétn nekem a legkomplexebb védők: David Luiz, Thiago Silva, Boateng -> mindent tudnak, mai nekem kell, főleg labdát járatni jók, mert Chiellini 1-2 passzától is néha agyvérzést kapok...

-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tartósan Div2-ben, néha Div1-ben vagyok. Div2-ben 10 meccsből 3 tuti Szlalom Matyi, néha több.
Érdekes módon én Div1-ben nem azt tapasztalom, mint mások. Picit tényleg több a coinhacker (értsd Div2-ben 2 szezononként találkozom 1-el, Div1-ben olyan 3-4 meccsenként), de általában tényleg jó játékosokkal sorsol össze. Ha nem, akkor lag, és szlalom sprinttel fűszerezve. -
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Láttam egy két dolgot, most külön nem válaszolok, de a tapasztalataim alapján nálam így van az erő sorrend.

Manolas (+3 DRI és PASS lappal) >>> Jesus (Sztem sokkal jobb a görög.)
Lichti (+2 PASS DEF PHY lappal) >> Peres (Komplettebb mint a brazil.)
Pereyra CAM-be (hunter lappal) >> Lulic (Tempósabb, ügyesebb, jobb.)
Sandro >> Zuniga (Ez pedig nem is kérdés, hiába a 4* csel.)A védőknél a WR sztem idén is elég fontos. Nálam X/H, de kinek mi.

Röviden.

(#11309) Kristof_94: Ez beteg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Chat shit get banged: [link]

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Értem amit írtál, csak ez a „hányad osztályban” kérdés volt furcsa számomra.

Szerintem is idén az erő jobban dominál a CB-knél, persze a passzolás se elhanyagolandó.
A WR M/H, én úgy gondolom, hogy lényegtelen.
Egy a lényeg, hogy a „Sprint Sándorokat + Szlalom Mátyásokat” le tudják birkózni.
-
ProgenXL
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyenlőre az 5. 6. osztály között vergődök szóval a 4. is még csak álom

-
LedyGyuszi
addikt
félre ne érts,semmi rossz indulat nem volt a kérdésben!
De véleményem szerint a 2-3. osztályig (lehet utána se...) sztem teljesen mindegy, hogy Manolas, Jesus, Miranda vagy Mauríció van CB-ben...
mindenesetre sztem a védő statoknál a DEF statok a legfontosabbak, PHy-nál pedig a strenght (80 felett sztem már bőven jó), a WR M/H sem elhanyagolható sztem, a passzolásnál LONg/short passz, reakció idő pedig a kipattanóknál jön jól + persze egy kis speed sem jön rosszul -
ProgenXL
őstag
Ilyen mérkőzés se sűrűn van. Ellenfelem 2 góllal vezet az első félidőben majd otthagyja a gépet.
Gyorsan berámoltam neki 4-et végül kilép
-
dollarZ18
tag
Mi a leggyorsabb módja a szintlépésnek? Katalógusban akarok vásárolgatni, de elég lassan növekszik az XP

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt most nem vágom.

Mi köze annak, hogy hányad osztályban játszok egy játékossal?
Egyébként 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- 0perces Kolink KLA-003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A bayern ellen meg egy MOTM lapot hozhatna össze.

az sok minden felül írna.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a többinél elenyésző. Ahogy a passzai száma is.

Nézted a meccset? Igenigen jól játszott a Granada.