Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Hú de ismerős. Nálam is előfordul, de ezzel sztem nem vagyunk egyedül. Az írás végén bereccsentem... :DDD :R

(#10467) Luigi0086: Kolléga, nagyon szépen kérlek, hogy ezt a PES dolgot ne erőltessük tovább. Megértem/megértjük, hogy szereted, örülök, ha tetszik, de ez egy FIFA fórum, itt 10/9-en szeretünk játszani a játékkal, nem kell téríteni senkit a másikra, akkor se ha nem tökéletes a FIFA. Így szeretjük/nem szeretjük, de én például nem akarom mindig megvédeni a játékot. Köszönöm.

:R

(#10463) Rypejakten: +1

(#10470) Rypejakten: Köszönöm szépen! :R :R

"érdemesebb inkább területbe bemozgatni a hátul levő védőt, és containnel nyomulni a labdásra a közelivel. kisebb az esélye az akarva-akaratlanul bekövetkező elváltásnak / fifa bullshitnek. plusz, kevesebb meló is"

Igen, biztos emlékszem írtam korábban a védekezésről, hogyan használom, nagyon egybe esik amit írsz és igazat is adok. Itt most valamiért annyira jól jöttek ki a dolgok, hogy tudtam agresszívebben szerelni, ettől függetlenül használom a csapat társ cointaint, néha jobban sikerül, néha kevésbé, de igazat adok. :K

Új hozzászólás Aktív témák