Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Szoktak kupa meccsek után MOTM lapokat adni az EA -nél?
Mert 7db TIF Higuain vár eladásra nálam. De ma játszanak az Interrel és félek ha jól játszik akkor kap egy újabb lapot és a TIF ára nem fog felmenni. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Nem számít.
-
j.peter65
tag
Nagyon olcsó sikerült szereznem Lewandowskit Hummelst Müllert Iniestat Modricot James Rodrigezt kb80-90k ból és most eladtam őket összesen 165k ért az nem rossz nem ?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azért az a 35 shooting nem semmi.

-
Z'Z"
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyre jobb.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mennyiből lett meg?

-
Z'Z"
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
És a többi bronz játékos hova lett?

(#9890) j.peter65:
Ha Tévez-re gondoltál, akkor igen!
-
j.peter65
tag
Sziasztok Teez-re és/vagy Agüero-ra megéri építeni egy csapatot?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Megcsinálnám, de az a LF elveszi az életkedvem.

Ez lett belőle most.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bocsásd meg közönyünket.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ProgenXL
őstag
Aki gondolja felvehet engem is vagy ha kapok nevet felveszem én az illetőt
PC-n játszom. ProgenXL néven. A csapatom Neve Progen FC a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne hogy esetleg nem lehet átnevezni? -
dokee78
félisten
Valakinek van ötlete miért nem engedi a demót letölteni az Origin?
Rányomok a letölésre majd pörög mintha kezdené és a játék könyvtárra ugrik,de nincs ott a demó.
Biztos Origin hiba,mert gép reinstall után sem tölti le.Ez már lekezeli a gamepadokat?
Vagy mókolni kell,mint a Fifa 14-nél?
Bár az sem sikerült. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem igen. Még Modric és Silva is el lett találva, erre beteszi De Gea-t

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sokkolnia kellene?

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 3-at tévesztettem

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak engem sokkolt?

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
Garsza
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azért ha nem egykézel játszom, akkor nem lett volna esélyed.

De a viccet félre téve nagyon jó a kolléga, van még hová fejlődnöm. Úgy néz ki nem véletlen hogy div6 -ban vagyok csak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
És milyen igazad van!

Majd ha egyszer még is úgy alakul...

-
MdewC
nagyúr
(#9864) vegitossj7: Nyomassátok!
Ezért mondtam én is VJ7 kollégának, hogy vegyen pléjkót, mert hiányoznak azok a jó kis szoros meccsek.Most is tartom, ha beruház, akkor vendégem 100K-ra!
Visszakapja az adományt.
A kamatot pedig gólokban törleszteném...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve, ha már bronz csapatot nem csináltam, itt egy videó, ahol talán egész használható bronz team van felvéve... Hátha jó ötlet indító.

-
Garsza
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gyere barátságosat. Majd jól elkenlek hogy ne unjad.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem megy ez nekem, most legalább is, nem ismerem őket, időm sincs, meg kedvem sincs molyolni... 

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
1-2 csemege IF lap lehet benne?

Akkor ok, ránézek, kell egy kis türelem, idén ilyet még nem csináltam.

-
vegitossj7
addikt
Valaki tudna egy csapatot csinálni nekem?

1 kikötésem lenne: Bronz legyen.

A max összeg 200k
(#9858) Mr. J:

(#9862) MdewC : Lehet, de így sem lesz sztem a piacon.

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Elvileg végleg kizárták a fórumról. Max ha másik alaplapot szerzett emiatt

-
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Azt láttam am.

Akkor egyébként bejövős, úgy látom.
Pereyrat szokni kell, mindenben jó, de egyikben sem igazán kimagasló. Viszont gyors, cselez, jól adogat és támadó poszton is jól tud védekezni. Nálam ezért OP.
Már várom a szerdát, bízom benne, h Dybala jönni fog, ha csak tartaléknak, akkor is.
VJ7: Nálam is volt már, a szerver hibánál jobb, de nem sokkal...

-
Z'Z"
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szia,
Ment pü.
Remélem tudtam segíteni. -
vegitossj7
addikt
Szia!
Nem kötekedésből, de linkelnéd a Klub és felhasználó neved?

Figyelni kell mostanság a "Lelkes újoncokra", mert van egy tag akinek az okoz boldogságot, ha csinálhat 15 accountot és írkálhat olyanokat, mint te, szinte naponta.
Még egyszer, nem ellenszenvből, de igen hasonlít a stílusotok.

-
Rexcsek
tag
Szia!
A szlalommatyik ideje sajnos újra beköszöntött. Vannak olyan meccsek, ahol tök mindegy mit csinálsz, egyszerűen képtelenség szerelni, főleg ha rossz formában van a csapatod. Én azt csinálom egy ideje, hogy ha kidobja a szélsőnek a befelé szlalomozás miatt, akkor leváltok a védőmről és elkezdek abba az irányba sprinteli a védekező középpályásommal és ketten próbálunk szerelni ha sikerül. Nagyjából ennyit szoktam csinálni, vagy bejön vagy nem.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=uUR4kNU0k2w
-
thebigK
addikt
Nehany hsz-el feljebb

Amugy Dybala meglepoen eros, harcias, mert elnyomni nemigazan tudtak, jol tudtam vele labdat tartani. Hamsik nagy kedvenc lesz ha igy folytatja, mert labdabiztos, tavolrol ia bombaztam mar vele egyet
Pereyra eddig talan egy eros atlag, de kell oda, mivel a tempoja megvan ahhoz, hogy ha a palya szelere kerul, ne vesszen el. Ot es Mertenst felvaltva jatszatom. -
MdewC
nagyúr
Kifogtam én is 2 toty lapost, egy Marcelo és Alves. Egész jó csapat volt, online elődöntő, egyszer hibáztam, lebecsültem Messit
de szerencsére több lövése nem volt, csak az az 1, így 2-1-re hozta Costa Neuer ellen. 
-
Z'Z"
őstag
Vannak még furcsaságok ebben a játékban.
A cél az online 7. osztályba feljutás, amihez még 1 pont hiányzott.
Este mondom lejátszom az utolsó meccset, ami jól is kezdődött, mert az első félidő normálisan lezajlott, ahogy kell.
Aztán 1:1-el kezdtünk neki a második 45 percnek, ami egy kész rémálom volt;
Első megmozdulása az volt, hogy megindult a kapu felé nyíl egyenesen, amit én szerencsésen levédekeztem és utána egy kontrából majdnem vezetést is szereztem, viszont Dybala 30 méterről az üres kapu mellé bombázta.
Azért írtam, hogy szerencsésen, mert az emberváltás nálam néha még mindig katasztrófa.
Na, ekkor az ellenfél leállította a játékot és utána úgy elkezdett laggolni, hogy én még ilyet a 3 éves FUT pályafutásom alatt nem tapasztaltam. Konkrétan játszhatatlanná vált a game a részemről.
Neki persze jöttek a gólok, de én már a 3.-nál letettem a kontrollert, ezt ő 5:1-nél észrevehette, mert kilépett.
És ami érdekes, hogy az eredményt lekönyvelte, meg le is ment a csapat fitnesz, de az 1 mérkőzés megmaradt a feljutáshoz.
Az ünnepek óta nagyon keveset játszom, de amit észrevettem, hogy a TOTY óta megnőtt a pace huszárok száma.
Ezzel még nem is lenne gond, mert ha le tudom védekezni, akkor nem érdekel, de ahogy írták már előttem is kezd idegesítővé válni, hogy csak ilyenek jönnek velem szembe.
Leszámítva a kezdeti nehézségeket szerintem elég jól indult ez a játék, de ezzel teljesen 15-ös feelingje lett az egésznek.
Egyébként érdekelne, hogy ezek ellen milyen felállás, taktika, illetve játékos utasítás hatásos?Ui: Hozzáteszem,nem siránkozni akartam!

-
thebigK
addikt
Na, eleg penge az olasz csapatom. Hisz olyan egyszeru volt megnyerni a div4et, mint meg soha

-
Kristof_94
nagyúr
Ekkora dilibogyót...

Egy magyar lett a 3. a futhead TOTY versenyén, de hogy... [link]
De Gea... -
yozsee11
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
dvtkfan
üzenetére
Értem, hogy zavar. Van olyan kolléga, barátom, aki 0 coin vásárlással ennél 10x drágább keretet hozott össze és még tudása is volt. Az, hogy a képen látható mivel szerezte be, az jó kérdés, ha vett coint, akkor tiltást érdemel, ha a nagybácsi vette, ahhoz szvsz senkinek nincs köze, ha meg kereskedéssel gyűjtötte, akkor le a kalappal. (Bár utóbbi ritkább.) Az, pedig hogy győztél ilyen spéci lapok nélkül, az téged dicsér, csak sztem kár ez miatt "idegeskedni". De ehhez meg nekem nincs semmi közöm.

-
Dorcika50
tag
SIF Brunot próbálta már valaki?
-
dvtkfan
senior tag
Nem azzal van a baj, hogy milyen lapjai vannak, hanem, hogy én a kevés játéktudásommal legyőzöm, akkor honnan vannak ilyen lapjai?
Vagy vett coint, vagy pedig nagyon sok pakkot nyitott point-ért, amit gondolom a papa fizetett neki...itt csak ezzel van a baj...de mivel én nem vagyok jó játékos, így nem is használok olyan lapokat...

-
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pedig nem mond hülyeséget.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Félre ne értsd, én nem magamra értettem, mert én a 6.osztályomban lófaszt se érek, meg tudásom sincs olyan mint akár a tiedé vagy akár vegitossj7-é (aki a legjobb fifás itt a fórumon szerintem), hanem az ilyen játékosokra, akik a játék legértékesebb lapjait birtokolják és nem tudnak két értelmeset passzolni, meg a csak a glitcheket használják...mint ez is pl csak Ronci dribblingjéből élt, meg basszuk ki szélre és fussunk a nyulakkal...
Szimplán csak erre írtam...(meg azért én is kipróbálnék 1-2 ilyen lapot, hogy milyen...)

-
dvtkfan
senior tag
Talán ha Lessit nem kölcsönözte volna, hanem megvette volna akkor esetleg lett volna esélye...ja bocs mégsem! Játékosokat lehet venni, de játéktudást sose...

-
Kristof_94
nagyúr
Nem az én képem, de nem is az a lényeg. Tipikus EA

Legalább ha 500 pontért adnák... Legkisebb értékű TOTY ami jöhet belőle az 1,3-1,5 millió coin. Vagyis semmi, mivel egy 100k pakk nálunk 400k lett december elejétől...
Ez a csomag elvileg már eltűnt, személy szerint nem láttam de sokan megosztották, úgyhogy lennie kellett.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, azt tudom, te már Friend vagy.

-
Mr.Rain
senior tag
Hello Fifások!
Játszik valaki Xbox One-on? Szeretnék nálam jobb és sokkal jobb játékosok ellen játszani, így arra kérlek titeket vegyetek fel és aki ráér, azzal játszhatnánk párszor...

Szívesebben tanulok magyaroktól, meg innen a fórumról származóktól, mint a sok tirpáktól (tisztelet a kivételnek) online.

Szóval MrRain86 és a este 9től ráérek.

-
thebigK
addikt
Na, eddig 3 meccs, abból egy ragequit-el összehozott győzelem, egy X, ahol nem ment be semmi, meg egy nyögvenyelős győzelem, aminek a végén kibaszott a szerver és elkönyvelte vereségnek....

A csapatról: fura, hogy nincs kimondott szélsőm, de a Pereyra-Perisic párossal kiválóan lehet cselezgetni a szélen, ha odakerülnek. Higu olyan mint vártam, 3 meccs, 3 gól, eddig SIF Hamsik is nagyon meggyőző, valamint Radja eddig a legjobb CM-em a játékban. Dybala pedig csereként halálos, kövi meccsen kezdetem.
Csak az a kurva szerver.... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezosztigeeeen.
-
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az igen.

-
Garsza
veterán
Szerintetek TIF Higuain ára felmehet 140k körülire PC -n ha nem lesz nyitható?
-
bab1987
tag
FUT katalogus 32-es szinten (kölcsön De Gea) nincs tovább nálam.....Pedig 60-as szintű vagyok. EZ vmi bug, vagy ott van a vége?

-
-
ProgenXL
őstag
Imádom ezeket a felfogásokat. Egy gyerek megmagyarázta nekem hogy BPL-be Walker jobb szélső védő mint Zabaleta mert gyorsabb
kész ezzel el van intézve.. a többi stat dísznek van 
-
Dorcika50
tag
Köszönöm a tanácsokat! A másik csapatról mit gondoltok oda ki kéne még?
szekto: A loan Vidalt én is beraktam

Néztem most gyorsan a piacon a Boatenget, volt Schalkés meg Milanos is. Akkor ő most hol játszik?

#9808 LedyGuszti: Azt gondoltam, hogy nekem a schalkés kell!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest