- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
8900 - 8801
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Aki huzamosabb ideje jatszik kontrakra, tole kerdeznem: szerinte melyik a legidealisabb felallas hozza?
-
T1zenhármaS
csendes tag
Ne már hogy nem jött még egy nagyobb szám
Lehet függő vagyok 
Kipróbáltam a mexikói kommentárt, (FUT) hát valami veszett jó, nagy feeling, főleg az Estadio Azteca-ban mexi címerrel, mezben, feldobja a játékélmény. Góloknál huhúú milyen jó! Meg hogy más a kiejtése a játékosok nevének. PL: Rákitics hejett Rákitik

Pont egy kupadöntőn volt a próba, ahol nyertem 3-0-ra Reus triplával, a 3.gólnál extázisba jött

-
LendvaiFeri1
veterán
130 körül.

-
vegitossj7
addikt
Nekem "csak" 358 óra.

-
T1zenhármaS
csendes tag
Sikerült!

Most ahogy kerestem ezt közben megláttam, hogy 404 órám van beletolva a játékba, ez beteg?

Nektek mennyi? Remélem van aki többnél tart

-
MdewC
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Szerintetek a fifa point elköltésével érdemes várni még? Aranylabda átadás után gondolom lesznek jó pakkok..
Illetve most is van gold jumbo pack

-
T1zenhármaS
csendes tag
Köszönöm szépen!

-
Luigi0086
csendes tag
2015 ben hosszabbították meg 3 évre,plussz idén eb módot is kaptunk,jó helyen vannak ezek a pesbe
idén sok ember váltott át fifáról oda 
-
vegitossj7
addikt
Na, arról fogalmam sincs.

(#8890) T1zenhármaS: Azért, mert nincs a fájl hozzá.
Állítsd át az Originen belül a játék nyelvét.
Így letölti mellé a spanyol fájlokat. 
-
T1zenhármaS
csendes tag
Sziasztok!
Létezik hogy nincs spanyol/mexikói kommentár a Fifa16-ban?
Nekem nem enged angolról átváltani semmi másra. -
Garsza
veterán
Helló! Eladtam a nem szügséges IF lapjaim. Jelenleg van 500k Coinom. TOTY idején szeretnék belőle venni pár IF lapot akik byztosan kapnak Winter Upgradet. Tudnátok nekem adni pár tippet? Meg arról mit tudtok hogy ha például egy játékos (Dybala) 78 az IF lapja 80 és ha kap upgradet 80ra akkor az IF laja csak 81 növekszik vagy az is kettővel fog 82 re? Én az olasz ligát figyelem akik ott sanszosak upgradere az szerintem Dybala Higuain Insigne Pjanic. Szerintetek is így van?
-
LendvaiFeri1
veterán
Nem lenne rossz.
Mikor fog lejárni?
-
ProgenXL
őstag
Mi ezzel a baj?

-
LendvaiFeri1
veterán
-
vegitossj7
addikt
Okés, fals infót amúgy sem szándékoztam használni.
(#8883) LendvaiFeri1: Viszont a PES-nek lejárhatna már a BL licensze(i-)...
-
Rypejakten
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
Meg fogják újítani.

Mellesleg addig még lesz 7db fifa, csak lesz egy vállalható rész.

-
ProgenXL
őstag
Fura mert nekem úgy is tűnik hogy a játékosaim visszavesznek és kivétel nélkül el is veszítem az ilyeneket. Most az utóbbin végig a costum-om volt a pipa és meg is nyertem szépen. Na mindegy azért köszi a válaszokat

-
Rypejakten
addikt
-
vegitossj7
addikt
23 után mi lesz...
Mert akkor ugye lejár az EA licensz...
-
dracox
addikt
Utána megint kiveszik, hogy lássa a nép foglalkoznak a "javításokkal" minden évben. Gyökér EA

-
LendvaiFeri1
veterán
Majd a 17...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vegitossj7
addikt
-
ProgenXL
őstag
Az miért lehet hogy meccs közben a taktika vissza áll default-ra?
Costum-ba nekem be van állítva szépen, de hiába pipálom ki meccs előtt ha meccs közbe visszaáll az alapra.. pl félidőnél megint kiválasztom az után egy ideig úgy marad de ha ránézek a mérkőzés vége fele akkor ismét visszaáll deafult-ra.. mérkőzések tudnak ezen elmenni mert a játékosaim nem mennek kellően előre hogy rendesen tudjak pl indítani vagy nem támadnak le kellő képpen. -
MdewC
nagyúr
Erre inkább nem is válaszolok, a további hosszú, békés, baráti meccsek reményében...

Viszont a csapatom rá fog tenni még egy lapáttal, innentől.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Citroware
addikt
-
Sanyicucu
aktív tag
Milyen kamera beállítást használtok?
-
MdewC
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
Nemsokáig.
Nyártól a Nike arca is Neymar lesz.
-
Yodamest
veterán
Hát bennem is van a félsz rendesen, hogy csak kaptam egy kis "boostot"
Taktika váltásnál szokott ilyen lenni, már tavaly is megállapítottuk ezt.Ettől függetlenül azért reménykedek, hogy többről van itt szó már csak azért is, mert a 4-3-3 taktikot sosem éreztem annyira az én stílusomnak. Nyertem vele div2-t, meg elvoltam, de nem az én játékom volt. Ez a 4-1-2-1-2 (2), főleg serie a-ban viszont már inkább fekszik a stílusomnak. Így legalább befér a keretbe Marci, Pereyra, Naingolan, Pogba, De Rossi, stb stb.. hisz annyi jó CM, CDM, CAM van ott hogy pff..... nagyon OP ilyen téren.
Hát még ha visszatér majd kölcsönből a csatárok gyöngye, a fekete gyémánt hmm.. Doumbia hm.....
A borító arca témához: miért van az, hogy mindig csatárokat raknak be reklámarcnak.... jó persze, mert mindenki a nagy és sok gólt lövő csatárokat szereti, de tök poén lenne fifa borítón egy Chiellini vagy Courtois
Egy ilyen év igazán lehetne már. Ez így azt sugallja, hogy a foci csak a csatárokról szól és szerintem nem túl fer a többi poszton játszó ugyanolyan értékes játékosokkal szemben. -
LedyGyuszi
addikt
-
dracox
addikt
-
Z'Z"
őstag
-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
FIFA 16: hoppá! Messi lekerül a játék borítójáról?
Más:
Zinedine Zidane kedden megtartotta első edzését a Real Madrid első csapatának vezetőedzőjeként. A korábban a királyi alakulat tartalékcsapatánál dolgozó francia aranylabdást azt követően nevezték ki a Real Madrid élére, hogy hétfőn menesztették Rafa Benítezt a vezetőedzői pozícióból.

-
Yodamest
veterán
Gyerekek én tegnap olyan jót fifáztam

Ritka dolog ez az ember életében, ezért kell írnom róla pár sort:Onnantól lett jó, hogy a mostanában játszott 4-3-3-ról hirtelen felindulásból váltottam 4-1-2-1-2 (2)-re. Ez az ahol ugye nincsenek kimondott szélsők. Hát ez nagyon jó 5letlek bizonyult, mert utána ami történt, olyan nagyon régen történt már: kb 5-6 meccset játszottam így és vagy az lett a vége, hogy 4-0, 5-0-ra nyertem vagy pedig 3-4 gól után ragequitelt az ellenfelem
Ezt írásba kellett foglalnom, mert ritka kincs
Ma újult reményekkel szállok majd a ringbe. -
Yodamest
veterán
A winter update mikor várható idén? Tehát az átigazolások és a játékos stat változások beiktatása? Serie A-ba van valakinek infója, hogy lesz-e valami jó igazolás vagy lényegesebb erősítés?
-
Stylerr
addikt
Így van, ha a demo elfut, akkor a teljes is. Ez erre van kitalálva.
-
Rypejakten
addikt
-
thebigK
addikt
3 sort ha ittam

Amugy ertem en, hogy kontra volt, de az a piroslap akkoris barokkos tulzas. Mondjuk nem zavart mert utana rugtam meg kettot
Amugy ugyanezen a meccsen kaptam egy tizit, az ellen felrugott hatulrol. Sargaval meguszta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McSzaby
őstag
1024-n nyomom.
(#8855) Yodamest: Hája, kb. úgy játszok most is a 15-el.
-
Yodamest
veterán
-
BlessedElroy
senior tag
Lejjebb kell venni a felbontást. A magasabb felbontás a videókártyát terheli, az alacsonyabbnál a proci dolgozik jobban.
-
BlessedElroy
senior tag
-
McSzaby
őstag
Na, azért gondoltam a procira, mert az bezony U betű a végén, magyarul Ultrabookokra tervezett.1.8 Ghz a teteje.
Van annyira szar az Nvidia 720, hogy jobban járok az IGP-vel az I3-ban?
-
vegitossj7
addikt
Az a 720 engem nagyon elkeserít, a proci még okés.
Én néztem I7-es procival megáldott laptopon, 730M-el, alig tudott szegény elindulni.

Lesd meg a demot, ha az okés, akkor a "teljes" is menni fog.
És itt most nem a warezról beszélek, mert az tiltott ugye, hanem Origin accon belül letölthető Demora.

-
Yodamest
veterán
Hát az tuti, hogy nem a procid miatt akad be a fifa. I3 még notiban is simán jó hozzá, inkább az a GT 720 aggasztana engem

De ahogy mondták is, simán kitudod próbálni, ha mást nem, felmész a piratebayra és ott találsz belőle hivatalos orosz verziót dögivel
arra jó, hogy megnézd hogy fut. -
vegitossj7
addikt
Eközben próbálok kiesni az 1. osztályból, vagy 30 meccs, mind coinhacker volt és 1:2-höz az esélyem hogy én kezdem és kilépek, de annyira mákos vagyok, hogy csak 3 szor sikerült nekem kezdenem...

-
Chereiose
addikt
köszi, akkor megveszem

-
McSzaby
őstag
Ja nem, az a régi gépem csak még nem vettem le

A mostani gépem az egy laptop. I3-3217U és Nvidia GT 720. Mellette még 8 GB RAM, SSD.
-
vegitossj7
addikt
-
Yodamest
veterán
-
Jokko
tag
-
szpal17
őstag
-
McSzaby
őstag
Az teljes mértékben visszaadja?
Igazából a problémám az volt a Fifa-val, hogy néha kevés volt neki a procim. Tesztként felraktam egy NFS-t, aminek papíron ugyanaz volt a gépigénye és ott nem jelentkeztek ezek az apró laggolások, ami cpu szegénységnek tűnt. Sőt, felraktam nagyobb gépigényű játékot is és ment mint az álom.
Erre van ötletetek igazából?
-
szpal17
őstag
-
McSzaby
őstag
Hi,
nem tudtok valami megoldást, amivel tesztelni tudnám, hogy eldöcög-e a gépemen a játék? A 15 és a 14 már bizonyos beállítások mellett még játszhatóan ment.
Virágbolti verziót nem találtam, de mielőtt kiadnám a pénzt szeretném tudni, hogy fogok-e vele játszani. Procim papíron kevés hozzá.
-
LedyGyuszi
addikt
-
Yodamest
veterán
-
Z'Z"
őstag
-
thebigK
addikt
-
dracox
addikt
Igen ez a FUTMAS téma kicsit más volt idén sajnos, mint tavaly.. a 15-ben 230k-ból--->740k-t piacoltam egy hét alatt az áresések-emelkedések miatt.. Most olvastam a 15-ös topicot milyen forgalmas volt a TOTY idején a fórum. Market Crash idején Bale 750k volt jó vételben meg Neymar 250k ismét nagyon jó vételnek bizonyult.. Hát most ezeknek töredékéért lehet majd hozzájuk jutni. Pláne Bale-hez.
-
Z'Z"
őstag
-
losilee1337
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
-
lovi0930
csendes tag
-
Z'Z"
őstag
-
Stylerr
addikt
-
dracox
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Stylerr
addikt
-
dracox
addikt
-
Stylerr
addikt
-
MdewC
nagyúr
Új TOTW:

Más:
Múltkor ígértem, hogy csak teljes videóval készülök Nektek, igaz, csak offline meccs, online-t is hozok majd.
Igazából a védekezésemet szerettem volna megmutatni, hátha hasznos lenne valakinek, de talán a kontra támadásokban lehet inkább hasznos. Próbáltam minél jobban védekezni, volt már meccs, ahol jobban ment, GIGI is segített párszor, de talán az első félidőben lesz néhány olyan, amiből látszik mit, hogyan csinálok hátul (csapat társ cointain, ami dolgozik is rendesen néha, megelőzés, emberváltás automatán, zárással próbálkozás, ami nem mindig sikerült), a második félidőben pedig van pár kontra gól, ami remélem hasznos lehet, ha valakit érdekel.Készülök még, több védekezéssel, de addig is, ha van 15 percetek...
Offline ultimaten, Juventus ellen.
-
ProgenXL
őstag
-
dracox
addikt
Team of the year játékosok. Aranylabda szavazáson a legjobb kezdő 11 nyitható majd a pakkokból. Persze azok a leghúzottabb lapok minden fifa részben. Ezek a legdrágább lapok és ettől jobb statokat nem kaphat az adott játékos max alatta lévő hézagokat töltheti be pár IF lapjával.
-
Chereiose
addikt
Néztem ps4-en akciós a fifa 16 super deluxe, csak 12K. Lemezest eladom, így ingyen kijönne.
8000 Fifa pontot ad a super deluxe, azt akkor is kapok, ha má lemezesen elkezdtem az Ut-t? -
vegitossj7
addikt
Már most 12k, hétvégére 10.5k lesz

Olcsóbban úgyse, jönnél ki.

-
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk neked a képességed is megvan hozzá rendesen, hogy egy non rare vagy silver csapattal simán nyerj IF lapok ellen! Én valószínűleg még jobban bénáznék. Már ma is sikerült bent tartanom a csapatot a DIV4-ben, pedig a játék nagyon ellenem dolgozott!

-
ProgenXL
őstag
Mivel karácsony óta játszom csak, igy sok mindennel nem vagyok tisztában. Először is mi az a "toty"

Köszi a válaszokat.
-
dracox
addikt
Komoly statok. Kapus meg sem bírja fogni a löketeit csak boxolja kifele
11k-ért hozzád vágják -
LendvaiFeri1
veterán
Kemény a csóka. Ha van pezetád, akkor vegyél már még 1et légyszíves, 7 végén kifizetem.
-
thebigK
addikt
Na, most, hogy mar en is tolom ket hete a jatekot, "vegre" volt egy olyan szezonom, ahol minden megtortent, de tenyleg. Engem is nyomott a hendi, termeszetesen ellenem is dolgozott (0-1es vereseg, negy kapufat rugtam, ziccerek sorozatat hagytam ki, mig az ellen ket lovesbol egy golt szerzett), valamint utolsopercben szerzett gollal divizio6 gyozelem. Hurra. Most osszedobtam egy fasza kis torok csapatot, meglatjuk mire megyek veluk.
-
losilee1337
aktív tag
üdv én a tavalyi évet silver mexikoi ligás csapattal nyomtam div 4 jutottam velük,most is több ezüst mint arany van a csapatba de idén átértem mls ligás játékosokra div 6 egyelöre a legjobb eredmény de hát 74-75 ös csapatal nem egyszerü az élet

ui: persze szokott lenni egy két csere is aki lehet arany esetleg szines lap is,és nem tartozik a ligába de szeretek vele játszani,
-
vegitossj7
addikt
Ilyenkor elkap az agyfasz, amikor 15k fizettem reggel a sima IF-ért... [link]
Szerintem 99 agiltyje lesz, a legnagyobb a játékban 80+longhot és 90+ shotpowerrel.Viszont az a Slimani szexi nagyon.
-
vegitossj7
addikt
Hát, én egész játék során kerestem a nekemvaló játékosokat silverek és non rareek személyében.
A hendit én viccnek tartom, de a szerencse és a fals önbizalom már nem az.
A szerencsét nem tudod befolyásolni, de az te idegrendszeredet és az ellenfelét igen.
Silver csapatból csak 4 volt, német, portugál, bpl és francia.
Non rareból meg annyi mint a fene.
Ugye 3 dolog alakítja a játékost:
- A hírértéke
- A statjai
- És az "érzése"A hírértéket el kell felejteni teljesen, ha non rare csapatot akar csinálni az ember, silvernél még 1 "sztárjátékos" még nem a világvége.
A statok a non rare és a silver játékosok lelke, ezeket kell böngészni naphosszat. Pl. találtam egy 99 szerződéses Goretzkat 800-ért megjelenés után 1 héttel. Nem tudták mi az értéke.
Össze kell tenni a csapatot rendesen, ha szeretnél eredményes is lenni, kivéve ha...Az "érzésre" megy az ember. Ilyenkor összedobálja a játékosait, kiválasztva kik a jók a keze alatt.
Ezt nem javaslom div 1-2-ben, szétcincálnak, ha nem vagy biztos magadban és a játékosban.Mint régebben írtam, sok olyan non rare/silver játékos van, ami szubjektíven jobb mint a 100k-s alternatívája.
Egy non rare olasz csapat csodákra képes, elszórakoztatva az embert, idegesítve az ellenfelet.
Div2-t már nyertem meg non rare olasz csapattal, megéri belefektetni az időt.
Silver-t csak akkor ajánlom, ha már nagyon megy a non rare társakkal.
Sry mobilról vagyok, lehet elírtam pár helyen.
-
szpal17
őstag
Simán vannak olyan Non rare játékosok, akikkel ott lehet játszani. Én elég sokáig jutottam velük...talán még a DIV 2-ben is a csapat 3/4 az volt.
Wijnaldum a mai napig a legjobb CAM a Premier ligás csapatomban...Div 1 tényleg játszhatatlan...sok coin hacker idióta. Amikor mégis lehet játszani, akkor izgalmas meccseket nyomok, de az nagyon ritka. Múlthéten 1 győzelmen múlt az újabb DIV 1 győzelem, de sajnos nem sikerült.

-
Yodamest
veterán
Fúúú és erről esetleg nincs kedved írni egy kis szösszenetet, hogy silver vs gold csapatok, hogy érzed mik a különbségek, mennyire áll a hendi a gyengébbik oldalra stb? Mert ha te ezt így top osztályban is már megtapasztaltad sok kérdésre választ adhatnál, illetve akár a most indulóknak adhatnál egy extra lélektani löketet ezáltal. (tehát hogy kis csapattal is bármi lehetséges)
-
vegitossj7
addikt
-
Yodamest
veterán
Van köztetek olyan, aki mondjuk non rare csapattal van és 1.-2. osztály környékén tanyázik? Csak, hogy lehetséges-e, mert én lehet kipróbálnám, csak félek, hogy visszazuhanás és felbaszódás lenne a dologból

Ha senki ilyen nincs, lehet megpróbálkozok a lehetetlennel, aztán majd jelentek
-
vegitossj7
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
Mind1, hogy hány góllal nyersz. Ha nyersz, nyersz.
-
Yodamest
veterán
Örülj, hogy nyertél! Annál nincs bosszantóbb, amikor ugyan ez a stat, de úgy, hogy a végeredmény meg 1-1. Nemrég nekem volt is egy nagyon hasonló meccsem és sajnos csak talált estében 45-ről egy gólt a 89. percben..... kapusom akkor érhetett volna labdához végre, de akkor sem tette....
-
MdewC
nagyúr
Pedig örülnék, ha te is kipróbálnád, mondjuk 15-20 meccsen, hogy milyen, amikor 3-4 IF/SIF van a csapatban egyszerre, kíváncsi lennék rá, hogy mi lenne az eredmény. (Nem biztos, hogy dobna a csapaton.)

Erre most eléggé rápörögtem, baromira jó lenne, ha tesztelnéd.

Veszíteni valód nincs, HISZEN, jövő héten TOTY, csomó IF lapot tudnál venni olcsóbban, akiket beépítesz, nagy valószínűséggel még keresnél is rajta, ha drágulnának. WIN-WIN.

(Azt pedig tudtam, hogy Insignet nem fogod betenni, gondolkodtam is, hogy egyáltalán javasoljam-e...)
-
Yodamest
veterán
Na gyerekek jelentem én is elfoglaltam helyemet az 1. osztályban, UT-ben és seasonsban is, de ott aztán, hogy mi van....
Tényleg le a kalappal, aki még meg is tudja nyerni ezt az osztályt, mert itt már tudnak játszani na.
Én örülök ha bent tudok maradni, és itt már tényleg csak 2-3 meccseket szabad játszani, mert kell a maximum power. Seasonsban Juvéval vagyok, és büszke vagyok rá, mert 99%-ban Barca meg Reál jön szembe...... sajnos Ronaldo, Neymar, Bale, Messi olyan fegyvertény, hogy sokszor ellenállhatatlanul gólt lőnek, de én nem állok át a sötét oldalra akkor sem 
Az akadós/laggolós meccsekkel kapcsolatban: sokszor van olyan, hogy amíg egál van, addig tükörsima a meccs, de ahogy megszerzi a vezetést egyből atom durván átmegy diavetítésbe! Ezzel csak engem tisztelnek meg?
Sőt olyan is volt, hogy így akadozva is, de kiegyenlítettem aztán megint tükörsima lett a meccs.... kabaré egyesek mire nem képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8900 - 8801
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet függő vagyok 

idén sok ember váltott át fifáról oda

Így letölti mellé a spanyol fájlokat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)