- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
elkészültem egy 60-70K-s kerettel, vélemények?

[link] -
castiels
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tudod hogy kell előre hìvni?
-
castiels
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért hogy 1-el többen legyek és a végső pillanatban x-re vagy épp nyereségre tudjam hozni az összecsapást
-
válasz
castiels
üzenetére
Gondolom az erős lövés tudod, hogy melyik gomb.
Természetesen azt is lenyomva tartom, és attól függően, hogy a sorfal mellett el tudom-e tekerni, ha lehet akkor mellette próbálom eltekerni és akkor olyan jellegű csavarást választok, ha viszont úgy néz ki a dolog, hogy csak sorfal fölött fog menni, akkor lefelé csapódó csavarást választok, azaz az analógot felfele. Így lehet a legtöbb erőt belevinni úgy, hogy ne menjen fölé.
Ha viszont a 16-os vonalához elég közel vagyok, akkor valószínűleg az erős lövés nem fér bele, mert elakadna a sorfalban, kivéve, ha a hosszú oldalt választom. De a rövid oldalt szoktam választani, mert a kapus a hosszúra áll, a sorfal fölött/mellett viszont olyan közelről nem erős, hanem csak sima gyenge lövéssel lehet eltekerni.
-
LendvaiFeri1
veterán
(#8585) Citroghost
Elég, ha arrébb viszed a sorfalat, akkor átáll a kapus is.
-
válasz
castiels
üzenetére
Megbikázom teljes erőből úgy, hogy még éppen a léc alá beférjen. Másképpen nem is lehet, mert a buzi köcsög troll népség (most már én is) állandóan kijelöl egy játékost és beáll a kapuba a rövid kapufához. Már háromszor fejelték ki nekem a gólvonalról az elmúlt hónapban úgy, hogy a kapus már verve volt. Fasza.

-
Vampire Bat
aktív tag
És már megint a +3 perc hosszabbításban kapok gólt

Na és persze az sem semmi,hogy Insigne elfejeli Buffon elől a lasztit.
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Megvettem

-
_adaml21_
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Szánom-bánom, hogy a TIR még mindig nem készült el, de a suli jobban lefoglal, mint arra előzetesen számítottam. Ígérem, hamarosan lesz jókis információbánya a topik elején!

Addig is bátran ajánlom a youtube-os videókat FIFA témában
(nem, nem a Krisztillyán csatornát).
Speciel szabadok elvégzéséhez nézd meg ezt. -
castiels
addikt
Pl szabadokat hogy szoktátok rugni?
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó-jó CB, viszont tavaly hasznosabb volt, mivel idén inkább számít a Strenght, és Koscielny kicsit gyenge, de a Pace kompenzálja ezt.
-
castiels
addikt
Valaki tud egy kis segìtséget, tutorialt ìrni a 16-hoz, mit hogyan kellene nyomni? Passz, lövés. Controllerer persze.
Sokat változott a 15 höz képest..Pl a kapust hogy tudom felhivni szögletnél?
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Viszont ő 10K körül mozog, ami szerintem nem olyan olcsó. (Ps4)
Na jó, nem érdekelt
Sosem volt még, 9100-ért vettem egyet, ez volt az egyik legolcsóbb.
Eléje CB-nek Koscielny mehet gondolom nem? -
Chereiose
addikt
Szerintetek "olcsó" kapusnak ki a legjobb? Howardot probáltam már, meg volt Hartom is. Begovicot még nem próbáltam, ő is jó?

-
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
No problem.

Ha lesz kedved, írj nyugodtan.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nekem nem működik, hiába írom be az origin nevet

(#8567) tigomigocika:
Ennek nincs köze a coinhoz! A Twitch nevű oldalon lehet streamelni, de ez nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy valaki adományozzon neked pénzt sokan kell, hogy nézzék az élő adásaidat. Úgymond "szponzorálnak"... Illetve van egy "subscribe", azaz feliratkozás opció is, ami havonta 5 euró. A feliratkozó így "extra" előnyökhöz juthat, pl. nyereménysorsolás, illetve csak feliratkozók számára elérhető chat, stb.
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Privátban Skacok a coinos dolgokat. Plz.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
FIFA pointért nem bannolnak.....
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudnál nekem mondani erről a streames dologról infokat?
Hogy lehet úgy cionhoz jutni?
Twitchen streamel és ennyi? -
Casti98
tag
válasz
bab1987
üzenetére
Osztom a velemenyedet.4. ligaba siman feljutottam,par meccses,szezononkenti veresegekkel,erre par napja karacsony utan egyszeruen nem meg a jatek,jelen pillanatba a 7. osztalyba vagyok es nem tudok visszalepni!
Elfelejtettem jatszani v nem tudom,kesz meguntam,hagyom es ha jatszok Fifaval akkor max offline!
Felfoghatatlan! -
Megnéztem komolyabban azt a Futscope oldalt, és rákerestem rengeteg játékosra, és ezt a következtetést vontam le:
Azok, akik igazán sok meccset játszottak (minimum 100-as nagyságrend, de inkább több), ezért arányaiban már nem számít, hogy az első pár szezonban nagy volt a győzelmi arány a sokadik osztályok könnyűségének köszönhetően, mert sok szezont eltöltöttek már a legfelső néhány divízióban, na ezek az emberek szinte kivétel nélkül 40% körüli győzelmi aránnyal rendellkeznek, plusz-mínusz 1-2%. Keressetek rá nyugodtak, a statisztika nem hazudik. 40% győzelmi aránya van annak is, aki nem játszik olyan jól, és annak is 40% győzelmi aránya van kb, aki sokkal jobban játszik. Van összehasonlítási alapom. Nekem ebből az jön le, hogy de igenis így dolgozik a hendikep, nem hagyja hogy túl sokat nyerj, akármennyire profi vagy. De azt sem hagyja, hogy sose nyerj. Ha nagyon szar szériában vagy sokáig, elkezd segíteni. Ha jó szériád van, akkor utána elkezd ellened lenni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem tudom, hogy bannolják-e. Azt sem tudom, hogy miként ad el ilyen olcsón fifa pontot.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy éri ez meg?
12ezer point kb. 20ezer fortint.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
+ a Coin, amit gyorseladásból szerzett.
Mellesleg mire megy a fifa pointal, ha bannolják? Hogy adja el? Mi értelme van ennek?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A meccsek számából ítélve szerintem vett egy pontokkal feltöltött accountot. Pl. PS4-re egy 60ezer ponttal feltöltött acc 130 euróba kerül. Így nem jön ki olyan rosszul, főleg ha húz egy pár jó játékost, ha meg streamel akkor könnyen összejön annyi adomány.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem menőség, ez alap dolog.

-
válasz
Stylerr
üzenetére
Én is több meccset játszottam már összességében, mint amennyi ott van. Nem tudom, hogy mely FIFA részeket számolja bele. Lehet, hogy csak a FIFA 16-ot. Lehet, hogy a FIFA 16-ot pont nem, csak FIFA 15-öt. Vagy az összes részt együttvéve, kivéve a FIFA 16-ot. Nem tudom, hogy jönne ki nekem annyi meccs, amennyi ott van, de az biztos, hogy ennél az évek alatt sokkal többet játszottam.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát, csak a képernyőn lévő fifa point ér, kb 60 ezer forintot.
Ez kérem, egy kb. 300-400 ezer forintos beruházás lehetett, de lehet sokkal több, ha ez jött neki.
Nyugaton ez a menő.
-
MdewC
nagyúr
Citroghost:

Jó ez az oldal, köszi, h linkelted, mert láttam már régen és kerestem is, mert már nem tudtam a linket.

Sztem ez a tavalyi statom, a statisztika hasonló, csak az osztályok nem stimmelnek idén. De rágyúrok!

Deszkaúr: reménykedjünk.

Vampite Bat: jelenleg ott szenvedek én is, ennyi belenyúlt meccsem még nem volt...
-
Vampire Bat
aktív tag
Emberek! A 4. osztályban lehet nyerni? 1.,2. meccsen kikaptam,3.,4. meccs döntetlen (úgy hogy a 3 perc hosszabbítás kb 5 percig tartott,kb addig amíg be nem talált az ellenfél) 5. meccsen kikaptam ez ellen a csapat ellen 2:1-re (nem mondom,hogy hendi volt,mert a kapufák aránya 3:2 volt az ő javára,na de akkor is)

-
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az én accountomat se látja normálisan. 20 meccset lát, aztán játszottam vagy 300at.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én meg II. Erzsébet unokája vagyok!

-
Kristof_94
nagyúr

Twitteren találtam! PC-n ez laza 1,3-1,4 millió zseton

-
Z'Z"
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lehet, hogy egy beépített ügynök vagy, azért nem.

tigomigocika:
Lényegében azt írja, hogy a hosszú labdákkal óvatosabban kell bánni.
A labdabirtoklásra több figyelmet kell fordítanod! -
Ez az oldal, amit linkeltél, brutál jó!

Rákerestem magamra, és teljesen azt írta, amit én is leírtam magamról korábban, hogy kockázatos passzokat vállalok be, stb. Rákerestem Mdewc kollégára, és róla is pont azt írja le, amilyen a játékstílusa ellenem. Eléggé beletrafált.

-
dracox
addikt
Valaki tudna segíteni hogyan tudom beállítani a kommentárt spanyolra? Azon kívül, hogy az indítóképnél spanyolt választom az angol helyett, mert akkor a menü is spanyol lesz de az meg nem hiányzik nekem.

-
Z'Z"
őstag
Te a játék hibáit említed, viszont itt a csapat összeállításról ment a vita, hogy ez mennyire befolyásoló tényező. Szerintem semennyire.

Vegyük MdewC videóját, amiben lehetett látni, hogy mind a két oldalon ott volt a csapatban Tévez.
Ameddig az ellenfelet "tolta a gép", (lag, stb.) addig ment neki a játék, viszont utána a kolléga tudta jobban kihasználni a játékos képességeit. Én erre gondoltam, amikor a játék tudást említettem.
Sorry, ha félreérthetően fogalmaztam!
Egyébként pont szóba hoztam az előző hszmben a kupákat, hogy ott mennyire jelen van a handicap!
Az utolsó mondatomat meg vegyétek semmisnek, mert az nem a FUT statisztikáira vonatkozik, amit én láttam.
Egyébként meg itt van egy link, ahol elvileg meg tudod tekinteni.
Persze azt nem tudom, hogy ez mennyire hivatalos.
Ezek a FUT statisztikák semmire sem jók, mert nem a valóságot tükrözik, mert sok a hacker közöttük! -
bab1987
tag
Látom mindenki panaszkodik. Én még1xer nem fogom leírni a szokásos köröket. Kb. 1 hete negatív spirálban vagyok. Liftezés az osztályok között 2-5. Ami teljesen kicsinál, h teljesen mindegy kivel játszok, mindenki letol a pályáról. Szó szerint nem tudok megmozdulni, körülményesen megy a támadás. Bárki ellen játszok mostanában, úgy megy át rajtam mint kés a vajon. Ilyen szembeszélben meg már nincs kedvem játszani

Akár mit állítok olyan mintha én gyök kettővel játszanék az ellenfelem ellen. Már belefásultam teljesen, annyit nem ér ez az egész h állandóan 220 legyen a vérnyomásom. -
Garsza
veterán
Van itt valaki aki PC DIV1-3 és akár nyert már több kupát is, és hajlandó velem tolni pár barátságos meccset?
Egyszerűen már nem bírom felfogni hogy hogy a büdös ..... életbe nem tudok behúzni egy nyamvadt kupát.
Már azon a véleményen vagyok hogy nem tudok játszani. -
ali75
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez így van!!!
Mikor új csapatot építek mindig engem tol a gép kb. 5-6 meccsig!
Aztán egyszer fent egyszer lent... -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Engem ez a teljesen random faktor csinál ki. A gép ne döntse már el ellenem, hogy most nyerhetek, vagy nem. Ebben az a legszomorúbb, amikor egy kisebb tudásúval találkozok, szerencsével megver, majd összefutok egy nálam jobb játékossal, ott kikapok, aztán vért izzadok, hogy egy lagos meccsen meglegyen a döntetlen és el is ment a statisztika az adott div-ben, örülök, hogy ha bent maradok... Már lassan kezdem megutálni az egészet, mert úgy állok neki, hogy minden meccs előtt imádkozok, hogy csak legyen végre tiszta. Ennyire belenyúlósnak rég éreztem a játékot, mit most idén.

-
Rypejakten
addikt
válasz
üzenetére
srácok, évek óta nonrare csapatokkal játszom, nincs bennük semmi mágia, nem fog neked kedvezni a gép.
egyszerűen csak az újonnan épített csapatokat tolja a rendszer egy ideig, utána meg felültet a hullámvasútra, vagy fenn vagy lenn.
mennek a trükközgetések, hogy egy inform, vagy két inform.. a hendit nem lehet elkerülni úgysem, bármilyen csapattal játszol.
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Pont tegnap szereztem egy olyan gólt, hogy a kapufáról a kapus háta mögé pattant a labda, aki ekkor szó szerint hátracsapott a kezével és beütötte a labdát a kapuba.
Ha nem látom, nem hiszem el.Más:
Korábban írtam, hogy nem éreztem, hogy segítene a hendi az alacsony értékelésű olaszokkal, viszont tegnap a 83-as BPL ellen összedobott egy iszonyú gyenge, full non-rare csapattal. Chemistry ötven valahány volt, még azt a nevet is adta nekik a gyerek, hogy "Tards from packs".

Hihetetlen, minden kapuralövéséből gól született, amikor támadott, a védőim teljesen használhatatlanok voltak, nem tudtam velük csinálni semmit. Pedig nem kombinálta túl, sima szlalomozás, bármiféle skill move nélkül.
Viszont én is tudtam gólokat szerezni, volt olyan pont, amikor 5-3-ra vezetett, sikerült megfordítanom a 60. perc körül 5-6-ra, ekkor rage quit-elt. De ha van türelme, akkor a meccs alapján lehett volna akár még 10-8 is a vége oda...
Lehet ki kéne próbálni nekem is egy ilyen non-rare csapatot, a karácsonyi pack-okból úgyis van egy csomó eladhatatlan játékosom, akiket nem használok semmire.
-
castiels
addikt
ilyennel találkozott mar valaki??
Ilyen bakit...

-
Garsza
veterán
Nemsokára jön két videó tőlem is. Mai két első meccsem online kupa. Az első 15. percben 2:0 kilépett az ellen szinte labdához sem ért addig. Következő meccs pont fordítva 3:0 ig szinte labdához sem értem kb. 25. percben már 3:0 volt az ellennek. Utána varázsütésre megtanultam focizni és feljöttem 3:2 és megvoltak a helyzeteim akár az egyenlítésre is de nem jött össze. Csak az összefoglaló van meg de abból is tisztán látszik hogy hogy alakult a meccs.
-
MdewC
nagyúr
Köszi Skacok!

Örülök, hogy vissza jeleztetek. Azóta 3 meccset toltam, 1 db IF és 2 db IF játékossal a 2 keretben, igazából most olyan, mintha téglákat vettem volna a vállakról, szóval lehet, hogy fordult a kocka, pedig "csak" 1 IF-el van kevesebb a keretben... Ezzel nem akarok mondani semmit, csak ez van. (Az első meccsen csak kapufák voltak és meg is szakadt a meccs 0-0-nál, de a kapufák aránya 3-1-ide, ziccerek maradtak ki, felvettem ezt a meccset is...
)Most azt érzem, hogy folyékony a játék, de hátul egyáltalán nem érzem a magabiztosságot a keretben. Na mind1...
Ha van rá igény, akkor teszek fel még meccseket, persze amik érdekesebbek, szívesebben rakok fel teljes meccseket, amiken minden látszódik, hogy mi történik, mint mondjuk csak a gólokat, persze ezt most megosztom veletek, ez még az előző videó előtt készült, hivatalosan ez az első videóm, egy gól összefoglaló...
(Egy első osztályt megjárt játékos ellen, szóval lehet, hogy velem volt a játék, nem tudom, de van ilyen is.) Gól összefoglaló.Szóval ha van rá igény, akkor néha teszek fel teljes meccset, amin történik valami tanulságos dolog, akár védekezésben/támadásban/belenyúlásban, vagy valamiért nagy a tétje.

-
Garsza
veterán
Ha szerinted csak a játék tudás számít, akkor azt hogy befolyásoljam hogy az általam nem irányított játékosok úgy helyezkedjenek úgy mozogjanak ahogy kell. Mert rengetegszer van hogy nem úgy helyszkednek hogy akciļt lehessen felépíteni. Vagy nem lehet védekezni mert tök értelmetlenül helyezkednek és mozognak. Persz az ellentétje is igaz mikor minden úgy megy ahogy kell. Még egy meccsen belül is tud változni a helyzet. Egyébként én olyat is tapasztaltam hogy ha gyorsan meglövöm a vezető gólt utána elkezdi nyomni az ellent a játék.
Játékos statisztikákat hol tudok nézni egyébként? -
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Legalább itt az első osztályban maradna jövőre is.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most már értem, miért beszélnek annyit Hazard-ról...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
„Akinek gyengébb csapata van, vagy sokszor kapott ki, azt segíteni fogja a rendszer.”
Ne haragudj meg, de szerintem ez baromság.
Meg mit jelent az, hogy jobb csapat?
Aláírom, hogy a színes lapok befolyásolnak valamit, mert ezt már tavaly tesztelték itt a topicos kollégák is, mivel olvastam elég sokat róla.
Egyébként meg maga a csapat összeállítás nem befolyásol semmit, mert teljesen mindegy, hogy az bronz, vagy gold, illetve rare, vagy nem rare.
Itt egyetlen dolog van, ami számít, az pedig a játéktudás, egyéb tényező csak Placebo hatás.„És a világ egyik legjobb játékosa, aki bárkit le tudna nyomni. De a FUT őt sem hagyja többször nyerni, mint minket.”
De ő már nyert, és itt ez a lényeg!
Nézd meg Ovvy-t, hogy ő hol tart most a győzelmi átlagát tekintve. -
LedyGyuszi
addikt
aki esetleg ráfeküdne a mai kupára: kupa
Pedro (HUNTER lappal) kegyetlen, 5 meccs/8gól/5assziszt - talán az idei legjobb LF-em...(#8508) MdewC:
az csinos!ráismertem 1-2 meccsemre...
főleg mostanában van sok laggos meccsem...
Az idei játékban még 1 IF lapot sem használtam, de ezek után nem is merek, max vmi pozi módosítottat... -
LendvaiFeri1
veterán
Mennyei.

-
,,És honnan szűrik le azt, hogy ki a kezdő, illetve ki nem?
"Akinek gyengébb csapata van, vagy sokszor kapott ki, azt segíteni fogja a rendszer.
Ezzel az a gond, hogy a szopóágon azok vannak, akiknek jó csapatuk van, és jól játszanak. Valami FIWC verseny helyezett is rengetegszer kikapott. Nem jobb a győzelmi átlaga, mint bármelyikünknek, valahol láttam.
És a világ egyik legjobb játékosa, aki bárkit le tudna nyomni. De a FUT őt sem hagyja többször nyerni, mint minket. -
Z'Z"
őstag
Én is végignéztem a videót, és már csak azért is jár a gratuláció, hogy az egész mérkőzés szinte laggos volt és még ehhez rengeteg hiba is társult, de te ettől független nem adtad fel.

Néha egyébként az ilyen szituáció egy kis adrenalint visz az emberbe, és szerintem pont ezért jön az eredmény.
(#8518) Citroghost:
„de az esélyegyenlőség érdekében ez a játék része (hogy akik full kezdők, azok is tudjanak nyerni)”És honnan szűrik le azt, hogy ki a kezdő, illetve ki nem?

Miért van az, hogy a handicap a kupákban szerintem még jobban előjön, teljesen mindegy, hogy az most online, vagy offline?
-
Sanyicucu
aktív tag
Nekem is pár napja nagyon laggol (pc) meg ugyan ez a nem tudok labdához érni se.A kapuig nem jutok el.Szinte az embereim álva várták a labdát és ha náluk is volt alig szaladtak vele.10 meccsből 8x kikaptam 2x meg döntetlen lett.Mondom magamba vissza állok a támadós felállásról (4-3-3 4) a jó bevált 4-2-3-1 (2) re és nem használok semmilyen taktikát és player instrukciót.Láss csodát jönnek az eredmények.Na ilyenkor mi van?Nincs egy színes lapom se.
-
Olvastam már olyat, hogy a 2. kérdésedre válaszoltak. A supportos elköpte a világmindenség kérdésére a választ. Egy magyar kérdezte egy nem magyar supporttól, magyarul
, és azt válaszolták vissza - angolul
-, hogy értik, hogy mit mond - gondolom google fordítóba benyomták - , de az esélyegyenlőség érdekében ez a játék része. (hogy akik full kezdők, azok is tudjanak nyerni) -
MdewC
nagyúr
Ez a baj, sajnos van benne valami!!!

(#8514) Stylerr:
Köszi a tippet! 
(#8515) Citroghost: Bizony, ez egy baromi fontos dolog és tényleg így van!!! Látszik jó néhány szituban, hogy a játékosaim más helyezkedése akadályozza meg a támadás építését, ami nálam előtte egyáltalán nem működött...

Sztem is egyértelmű!
Köszönöm, a visszajelzéseseket!

-
Én is megnéztem, nekem a szerelési kísérletek a legszembetűnőbbek. Amikor őt tolja a gép, akkor alig tudod szerelni, a játékosaid nem jól helyezkednek és simán átjut rajtuk. Amikor téged tol a gép - vagy legalábbis változott valamit -, akkor minden jól pattan neked, a védőid átjárhatatlan falat képeznek. A helyzetek nem maradnak ki. Szóval egyértelműen látszik, hogy van hendikep.
-
MdewC
nagyúr
Köszi, hogy végig nézted és írtál, de ehhez a győzelemhez nem kell gratulálni, ez egy óriási szerencsétlenkedés és belenyúlás volt szerintem, ezen a meccsen semmi nem a tudásról szólt... Egyéni taktikát a meccs előtt állítottam, az nem látszik a videóban, de jogos, meccs közben az ég világon semmit nem állítottam, még mentalitást sem, egyedül csak cseréltem.
Lagos, nem tiszta szánalom volt az egész... Szvsz.
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Végig néztem a videót!
Először is grat a győzelemhez!Hát elég érdekes,mivel sem taktikát se semmit nem állítottál a csere után( én úgy látom) csak a csere történt meg.A csere után egyből ment a sok passzos játék feltűnően minden labda emberhez pontosan,előtte viszont semmi!Nekem inkább ez a legfeltűnőbb dolog, mivel én is a sok passzos játékot tolom.
De lehet hogy az ellen is váltott valamilyen taktikát állított vagy jobban előre jött nem tudom de tényleg látszik a nagy változás!Nem tudom hogy a Sif játékos lehozatala eredményezte ezt,mivel én nem használok ilyen lapokat ( illetve egy db van valahol),mert szerintem annyival nem jobb mint a sima lap! Kivétel a pozíció modosításon átesett lap!Grat a meccshez!!!
-
VaasottVili
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!
Most mibe lenne érdemes befektetni 300-400ezer coint? -
MdewC
nagyúr
SIKERÜLT feltölteni videót!!!

Ígérem lesznek később gólok is, de ezt nézzétek meg (tudom, hogy első videónak gáz, de ezt látnotok kell!)
Az elején látszik, hogy sima GIGI és SIF Kurzawa az új érkezők.

Annyi kiegészítés, hogy annyi a hiba a cseréig, hogy 5 meccs alatt nem csinálok ennyit, de majd meglátjátok, avatott szemmel nézzétek, van itt minden, mint a búcsúban! (félre szerelések, rossz emberváltások, félre fejelések, labdakezelési hibák, elkésett szerelési kísérletek, rossz helyezkedés, le nem fújt szabálytalanságok, ember összeakadások, minden ütemet tévesztett, csak nyomozom a labdát, gyakorlatilag nem az történt, amit nyomtam, például 2:46, kapus rossz helyre gurít ki, vagy 2:58 nem passzol Matuidi, stb...)
Van 1-2 megállítás is, bíztam abban, hogy enyhül a lag, kontrollert is kikapcsoltam párszor, de nem segített!
Aztán 4:27-nél, a cserénél sok minden megváltozik. Figyeljétek! (passzok, szerelések, helyezkedés, cselek...)
Tudom, 15 perc hosszú, de egyben nézzétek (akinek van kedve), mert úgy az "igazi"... Persze ez nem egy profi cucc, sajna ennél többet nem tudok kihozni belőle, sokat ne is várjatok, de vállalom és sztem magáért beszél.

Na szóval: Helyzet jelentés.
-
MdewC
nagyúr
Üdv Skacok. Giga sztorim van, videó is készült, nem tudom feltölteni PS4-ről youtubra, hiba üzenetet kapok feltöltés közben, de megvan, nem fog elveszni.

Közben azóta is folyamatosan bekakkantok.

(Tegnapi előzmény, lehet kitiltanak egy időre PSN-ről, nem tudom, hogy erről van-e valakinek releváns infója, hogy megy ez, de már kaptam figyelmeztetést csúnya beszédért, tegnap a csodálatos laggolós meccseim után megint írtam egy emberkének, nem írtam ki ugyan a teljes szavakat, csak mással hangzókat, két sorban, "lucky sht" címszóval és kilátásba helyezett egy kis ban-t, nagyon kedvesen gondolom jelentett, nem volt neki elég a mák győzelem, ez van, viselem a következményeket.
)NA DE A LÉNYEG!
Eladtam IF GIGI-t, mondván, hogy sok az IF a csapatban, elegem van a szívatásból, újra indítottam a routert is, biztonság kedvéért, minden zavaró netes eszközt kikapcsoltam a lakásban, asszony telója, én telóm, laptop, stb..., hogy még véletlenül se legyen még a wifin se semmi...
Persze nem bírtam magammal, megvettem GIGI árából SIF Kurzawát, mondom most még jó áron megy, jó lesz befektetésnek is, a winter upgrade-nél... Mondom maradok a MAX 2 IF játékosnál, ugyan mi történhet???
4. osztály, 2. meccs, tegnap ugye 1-et már elcsalt a gép, mondom most élből mély víz, nem gyakorlok, élből kezdem is.
Ha még éltetek belenyúlós meccset, hát ez az volt:
- lag, hol kisebb, hol nagyobb, de jelen van, videóból is szépen átjön
- totál homály passzok, embert nem találok, minden labdámat szereli az ellenfél
- esélytelen vagyok visszaszerezni a bogyót
- gólt kaptam, kapufát kaptamGyakorlatilag irányíthatatlan volt a csapat, semmit nem tudtam csinálni és még lag is hátráltatott.
A gól és kapufa után, a félidő felénél, LECSERÉLTEM SIF Kurzawat, gyakorlatilag 1 IF játékosom maradt, Dybala. A csere a kapus kirúgásnál történt.
Attól a másodperctől kezdve, minden "VARÁZSÜTÉSRE" helyre állt, minden átbillent az én oldalamra, minden passzom emberhez, szerelni nem tudnak. minden kisebb csel is ül és MINDENRE van idő,, hogy kényelmesen lenyomjam a gombot...
Abból a kirúgásból, egy simán végigpasszolással a saját térfelemről indítva kiegyenlítettem, majd a félidő végén egy hasonló szituban felrúgtak, 11-es és már 2-1 IDE!
Tökéletes munka ea...2. félidőben folytatódik a széria, a lag ugyan úgy megvan, csak nekem ad be mindent, Tévez lő egyet 26-27-ről, majd egy csere után Auba emel egyet 20-ról, a kapus felett, aztán ellenfél ki is lépett...
HA NEM VELEM történik, nem hiszem el, DE MEGVAN A VIDEÓ, vhogy megpróbálom felrakni, de hihetetlen, hogy egy SIF lap lecserélése után, csettintésre, attól a másodperctől fogva, ahol előtte úgy játszottam, mint egy újszülött döglött kiskutya, hirtelen vágok 2-őt, majd megint 2-őt, úgy, hogy az ellenfelem szinte bele se szagol!!!
VICC!!!
VICC!!!
Ez nem az a videó lesz, ahol bárki jól játszik, de az eredmény, ami kisült belőle, az valami katasztrofális.

-
Garsza
veterán
Helló! Nem tudjátok mi lehet Chiellinivel? Egy darab fekete lapja sincs a piacon. És a simából is csak 5 darab kb.
Közben tárgytalan a Companionnal volt valami.
-
yozsee11
aktív tag
A draftért kapott ilyen pakkok megmaradnak hétfő után is? Inkább TOTY idején próbálkoznék a nyitásukkal... (Bár az eredmény ugyanaz lesz, de legalább a tudat...
)
-
LendvaiFeri1
veterán
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na csak nem whisky van a dologban?...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sosem volt még, 9100-ért vettem egyet, ez volt az egyik legolcsóbb.