- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Ha megy a false9, akkor oda Muller jo valasztas lehet, valamint ha nem sajnalod a zsetont, akkor SIF Kruse, de egy architect lappal meg talan aubameyang is hasznalhato lehet cf-kent.
Az emlitett triorol nincs tapasztalatom, papiron erosnek tunik, egyedul a kozeppalya lassusaga okozhat gondot, ha versenyt kell futni. -
dtrms
aktív tag
német vegyes csapat . esetleg egy ilyen?
-
dtrms
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Én is szoktam hamis 9-essel játszani, az a másik alakzat jött még be.
Akkor kipróbálom majd ezt a Bundes csapatot is. Vidalt meg mindenféleképp CDM-nek hagyom mert egy gyilkológép, de amellett technikás is annyira hogy kihozza a labdákat egyedül és még lőni is tud. Én azért játszom egy CDM-es felállásokkal mert jobb szeretem hátulról irányitani a játékot és a CDM az irányitóm a CAM helyett.
és a 2 CM pozició működik nálam CAM/CM-ként. azért szoktam oda visszavont csatárokat is betenni (pl.
ooney-t). És ott ha van rá lehetőség akkor jobban szeretem, ha egy kicsit agresszivabb játékosok vannak, hogy már ott lehessen szerelni és ne engedjék a kontrát.
A szélsőket is ezért szeretem, ha erősebb játékosok mert akkor az LW/RW és a 2 CM kitesz egy védelmi vonalat úgy hogy még a két hátsó szélső védőm is felfut. De ha mégis lekontráznak akkor a CDM visszahúzódik (mert be van állitva hogy hátul maradjon) középső védőnek. Amig azok feltartják, addigra a két szélső védőm is visszaér (ezért kellenek gyorsak) és a két szélső támadóm is hátra fut segiteni, addig meg a 2 CM kifut valamennyire a két szélre.
Szóval elég furcsán játszom
na mindegy.Amúgy Müllerrel semmi bajom. Szimpatikus játékos, szóval teszek vele egy próbát.
Meg a másik heppem még, hogy csak olyanokkal játszom akiket a valóságban is vagy szeretek, vagy legalább nem utálok

Most még elgondolkodtam egy full német csapaton is. Azzal kapcsolatban nincs esetleg tapasztalatod?Pl egy Kroos, Schweini, Özil középpálya. -
thebigK
addikt
Hernandezt nem probaltam, mivel hamis9es formacioban jatszom, igy rola nem tudok velemenyt alkotni. Auba jo vetel lehet, ha nem szimpi Muller, mehet O helyette. Douglas Costa nalam egy vicc, Mkhitaryan es Bellarabi nekem jobban bevaltak, de proba szerencse, szerintem nem er annyit, mint amennyiert ellehet hozni, kiveve ha kitudod hasznalni az 5* skillt. Ami Mkhitaryan (tobbszor nincs kedvem mar leirni, ilyen nevet...
) mellett szol, az az 5* WF. Kagawa, Gotze nalam jok, cm-kent is szoktam oket hasznalni, Calhanoglu passz. Lb-nek Insuat hasznalom meg, o is eleg jo, a tobbieket nem hasznaltam.
Amig nincs Reusra penz, addig Schurrle tokeletes, szvsz az egyik legjobb szelso a jatekban, es befejezni is tud!
A kozeppalya kozepere esetleg mehetne cdm-nek Luiz Gustavo es akkor Vidal egyel feljebb lephet.
Cb-nek van Sokratisom. O is jo nalam, Hummelst nem probaltam, de tavaly a legjobb cb-m volt a nem tul nagy sebessege ellenere. Esetleg meg Toprak! -
dtrms
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Az összeg nagyjából ilyesmi. Kezdésnek lenne olyan 50-70K, de ez még nőhet, mert épp kereskedek. Meg apránként megvenném a hiányzókat is.
Annyi hogy van egy IF Chicharito-m, mert 15K körül meg tudtam venni anno, és igy ex-Unitedesnek megvettem, de még ki se próbáltam. Róla van véleményed vagy tapasztalatod?Valamint pár kérdés még posztokra. Tetszik a csapat amúgy.
ST: Aubameyang vagy IF Borsó?
RW: Douglas Costa? (rengeteg like-ot kapott Futheaden)
CM: Kagawa, Götze és Calhanoglu?
CB: Hummels és Sokratis?
LB: Rodriguez vagy Wendell?őket cserének gondoltam esetleg. Mert LW-nek pl mindenféleképp megvenném kezdőbe Reus-t, ha egyszer összejönne az ára. (addig Schürrle tökéletes kezdőnek tűnik) Valamint ST-be Lewát, mivel ahányszor olyan csapat ellen játszottam amiben ő ott volt kikaptam....mindegy honnan lőtt vele kapura az illető gólt lett

Calhanoglut csak a szabadrúgásai miatt venném meg cserének.
Douglas Costat esetleg kezdőnek és Mkhytariant vissza CM posztra RM-ként?
Vidalt mindenféleképp megvenném. Már Juve-ban is egyik kedvenc volt. Meg Leno is adott lenne kapusnak, mert olcsó is és szerintem nagyon is jó, őt már volt szerencsém kipróbálni. -
bajzal
őstag
75 órám van a fifa 16-ban, de még mindig furcsa a 15-höz képest...
irreálisan sok kapufám van. A helyzeteim 3/4-e kapufa. A másik, hogy ti milyen controller beállításokat használtok? Mert néha nem oda passzol ahova irányítom. Meg indítani nagyon nehéz Y+LB-vel, mert túl hosszú mindig.
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
A múltkori tippjeitek nagyon bejöttek szóval megint a segtitségeteket kérném.

Szeretnék kipróbálni más ligákat is, mert eddig csak BPL csapatom volt. Amik érdekelnének az a Német, Olasz és Spanyol, maximum még a francia. Tavaly spanyol csapatom volt, az bejött, de idén nem próbáltam onnan senkit (kivéve Varane-t, Laport-ét és Jordi Albát.)
Most igazából mind a 4-re érdekelnének variációk.Ami fix az a felállás. 4-3-3 (2)
És leirnék egy kis infót, hogy én milyen poszton milyen tipusú embereket szeretek, hátha segit.LB/RB: gyors és valamennyire technikás, mert én felszoktam őket küldeni támadáshoz (pl.: Darmian, Clyne, Shaw, Baines, Walker)
CB: itt is jobban preferálom azokat akik inkább gyorsabbak és erősek is (pl.: Smalling, Micah Richards, Koscielny, Rojo, Otamendi)
CDM: itt inkább védekezni tudjon, mert őt hátul hagyom, de ne gyilkológép legyen és tudja segiteni is a támadásokat (pl.: Schweinsteiger, Shcneiderlin és Touré)
CM: itt sokszor használok visszavont támadókat is, de itt a legfőbb az hogy jól cselezzen és passzoljon, és/vagy nagyon jól lőjjön (pl.: Rooney, Wijnaldum, Schweinsteiger, Herrera, Coutinho)
LW/RW: itt vagy nagyon gyors és jól lövő, vagy nagyon technikás és laposan passzolós...beadni nem nagyon szoktam, mert nem tudok fejelni :/ (pl.: Depay, Wijnaldum, Mata, Walcott, Willian és most újonnan Ibarbo is bejött, aki inkább egy agressziv és erős állat
)ST: itt vagy erős vagy gyors, de tudjon távolról is lőni. Ezen a poszton nagyon kevés ember jött be eddig. (Benteke, Remy, Rondón és Lukaku....mások nem jöttek be. Rooney-t is visszavontam CM-be. Agüerot még nem probáltam, mert annyi pénzem sose volt
)Ha esetleg ráértek ilyenekre és küldötök csapatokat, akkor nagyon szépen megköszönöm.
De ha csak egy-egy posztra általatok már használt embert ajánlotok az is nagyon jó.Akik más ligákban tetszettek eddig az pl.: Aurier, De Marcos, Varane, Laporte, Jordi Alba, Jackson Martinez, Lucas meg még nem is tudom kik. Őket csak a DRAFT alatt próbáltam ki és ennyire emlékszem.
Szerk.: a szélső emberek a legfontosabbak nekem! A LB/RB és a LW/RW posztok.
-
Garsza
veterán
Ezért nem kellett volna lapot kapni az ellenfélnek? Azért szerencsére Dyabala büntetett.
-
Dorcika50
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mutatsz egy-kettőt?
-
Dorcika50
tag
Csináltatok már Belga Ligás csapatot?
-
Sanyicucu
aktív tag
Tegnapi szerver leállás vagy karbantartás után tapasztaltok valami változást a játékban?6 meccset játszottam és olyan volt mint ha nem is irányítanám a játékosaimat.Egy passzom se jó stb....A 6 éves lányom lefutotta volna a játékosaimat.

-
Tomenko
tag
Kezd elegem lenni a csalókból. FUT ( pc ) tele van coin farmerrel, div1-ben nem tudok meccset játszani mind megszakad a rohadékok miatt. Nem emlékszem mikor volt ennyi idióta, néha előfordult egy-egy de ez pfff.
Ha akarok játszani akkor kénytelen leszek kiesni. -
Sanyicucu
aktív tag
Nekem ezt írja *FUT_CREATEMATCH_ERROR. WTF?

-
Z'Z"
őstag
Karbantartás van minden platformon!
-
ali75
aktív tag
A telefonos Companion app sem jön be nálam tegnap éjszaka óta!
Másnak jó?
Köszi
Közben látom ott sem...
-
dracox
addikt
Akkor szimplán sz*r megint...
-
Ezért szeretem a Premier League-et ennyire. Ott még a kiesésközeli csapatok is olyan játékosállománnyal rendelkeznek, hogy sokszor nemzetközi kupaporondon lévő csapatoktól vásárolnak kulcsjátékosokat, és olyan színvonalat képviselnek, hogy sosincs olyan meccs, amire bármelyik topcsapat úgy megy el, hogy ezt biztosan meg fogják nyerni. Menedzser módban is mindig ezt választom. Abban nagy unalom lenne, ha a Reallal, a Barcával vagy az Atleticóval mennék pl, és a szezon meccseinek nagyrésze olyan meccsekből állna, hogy szinte tuti nyerem, és csak a néhány erősebb csapat ellen lennének érdekes meccsek.
-
MdewC
nagyúr
Mondjuk legalább megnéztem a Norwich-Pool meccset összességében, 4-5. Hát védekezni azt nem nagyon tudnak, vagy legalább is baromi sok védelmi hiba volt, a kis csapat viszont tolta mint az állat, ilyen sok gólt és legalább így egy nagyon fordulatos meccset, már rég láttam. Teljesen király volt.

-
Garsza
veterán
válasz
sipike97
üzenetére
Vagy ez is egy megoldás
Így mind az 5 játékos megmarad amit előre megadtál. -
thebigK
addikt
Karbantartas van
-
MdewC
nagyúr
Nálatok is szarakodik a szerver???
-
Garsza
veterán
-
MdewC
nagyúr
Nagyon mérges vagyok.
2 tiszta meccs, semmi lag, semmi belenyúlás. 1 meccs, online kupa elődöntő, div 1 nyertes arc (mez), 2-0-ra megyek, egy túlzott piros lappal a zsebemben, végig ember hátrányban. A végén a fáradt védőkön átcikázott, szerzett két szép gólt. Nem baj. Hosszabbításban sikerül megszereznem a 3. gólt, erre a 119.-ben kapusomról levágódó lövés megtalálja a csatárát 2 védő között, üres kapu, gól... Tizenegyesekkel kaptam ki megint egy ilyen arctól, kapusom már akkor se véd, ha eltalálom az irányt, mert bepattan róla... Egyet hárítottam, Ő kettőt, pech...

Másik meccs, div3, 2 kapufa nálam, erre szöglet góllal kikapok, mert a kapusom kijön, és két összeakadó embere közül egy belefejel, a labda meg mint a lehulló falevél, átmegy a fetrengő kapusom felett... Ki a retek hívta ki???
Mit lehet tenni, hogy a kapus soha ne jöjjön ki szögletnél??? Nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok ma, hogy sima, tiszta meccseken ilyen nyomoroncon kapok ki.
-
sipike97
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem rossz,közbe sikerült ezt kihozni eddig: [link]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy megvettem a csomagot!

-
sipike97
tag
Ki hogyan folytatná? [link]
Igazából a középpályával vagyok bajban mert BBVA nem rossz középpályások terén,de kellene egy olyan hármas mint pl Marchisio,Pogba,Guarin,Pereyra stb.Valamint Cuadrado chemje is fontos lenne. Előre is köszönöm a segítséget. -
thebigK
addikt
Elkezdtem a div kettot. Ket meccs, ketszer vagott ki a szerver, ket vereseg

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legközelebb point helyett inkább egy controllert vegyél.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, újabb csodás pakk mobilon. Rare gold champion pack a neve és 5000 pontba kerül! Ezzel a szöveggel: guaranteed 85+ player and "absolutely nothing else"
Avagy fizess 50 dollárt egy Cavaniért

-
dtrms
aktív tag
Na ez tetszik
csak akkor már jobb bek-nek Dani alves és akkor Ramires is full chames.
Ezt ki fogom próbálni.
Annyi hogy megtaláltam a megfelelő csatárt. Sajnos Diego Costa az én csapatomba soha nem fog bekerülni mert elmondhatatlanul utálom a valóságban
Viszont Rondónt most kipróbáltam...brutális. 2 meccs alatt 7 gól
csak úgy néztem hogy honnan belövi és hogyan. Erős, gyors és távolról is jól lő.
Ezt a felállást ki fogom próbálni. Még talán Azpilicuetan változtatok majd, mert tőle nem ájultam el. Megvettem, de Shaw-t nem tudta kiszorítani.Esetleg valakinek van tapasztalata Özilről vagy Fabregasról? Az előző részben nagyon szerettem őket, de itt még nem próbáltam.
-
Ronin1
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon fifáztam manapság, nem követtem az eseményeket..így nem tudom,hogy mikor lesz Winter Upgrades..van erről már valami információ? Köszönöm a segítséget előre is, ha erről már van valamiféle hír!
-
_adaml21_
őstag
Van egy harmadik BPL keretem is korábbról. A TOTYból végülis jól jöttem ki, viszont most rákívantam erre a keverékre.
dtrms: én amit változtatnék, az Diego Costa STbe, és Willian RWbe, ők biztosan javulást hoznának. IF Martail nem éri meg LWve, Depay jobb, hagyd őt meg. CDMnek talán Yaya Touré lenne jó, de akkor meg kell bontanod a védelmed bal oldalát is, én azt inkább hagynám.
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni

Most épp elegem van a fifából. Épp a 2. osztályból az 5-be zuhantam úgy, hogy zsinórban 20 vereség legalább... Még jó hogy nem csalja el a gép.
Volt olyan meccs ahol 2-1re kikaptam, úgy hogy nekem volt 10 lövésem, és 6 kaput talált. Neki meg 1 lövés....de 2 gól
zseniális. Na mindegy. (ha kell küldök erről képet is)A kérés igazából a csapatom tuningolására szólna.
most így néz ki: http://www.futhead.com/16/squads/8325124/
+ emberek: Baines, Clyne, Laporte, Rojo, Jones, Sterling és Matic valamint Sturridge.
De Matic és Sturridge szerintem borzalmasak. Legalábbis nekem.
Matic nagyon jó lenne, de nekem nem fekszik ez a terminátor stílus így irányító ként.
Valamint Sturridge elképesztően lassú és darabos (tudom, hogy 89-es a pace, de akkor is). Senkit nem tud lefutni, nem tud egy normálisat passzolni....szóval nálam nullaigazából Bal szélre akit még megvennék az IF Martial, és kapuba De Gea-t
Javaslatokat szeretnék kérni csapatra igazából, hogy hol kéne javítanom és kiket. A felállás fix, mert csak ez jött be nekem eddig.
Nem kell BPL legyen teljesen...jöhet bármilyen keverék. Csak pár emberhez ragaszkodom igazából, de őket se feltétlenül kezdőbe: Depay, Rooney és Wijnaldum.A javaslatokat előre is köszönöm

+ a keret max 100K, szóval nyílván ilyen Hazardokra nincs pénzem :/

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Akkor 2 elég jól összerakott kereted van, jól jöttél ki a TOTY-ból nem?

- Cuadrado: kicsit hátrébbről indul, de. Bárhonnan helyzetbe cselezi magát, egész jól ad be és ha tényleg helyzetbe kell kerülnie, akkor beindul. Érdemes játékos utasítást is tenni rá, hogy tudja mi a dolga. Sztem a legjobb választás rá, a + 3 PHY és SHO, hogy magabiztosabban lőjél vele kapura.
- Pereyra: Sztem érdemes kipróbálnod egy HUNTER lappal.

- A svájci: teljesen megbízható, semmi extra, de elég fürge, nem gyenge, masszív és egész tűrhető a rövid passza. Javaslom a +2 PHY DEF és PASS lapot. Nekem azzal vált be.
Örülök, hogy tetszik Dybala.

Jakson milyen? A kék lapját nagyon szerettem 14-ben, de gondolom most is egy monster.

(#10129) Citroghost: Hát az tuti, hogy vannak furcsaságok idén.
Még talán TOTY szombaton, a vége előtt, amikor még 19:00 előtt voltak 100K-s lapok, amikor még a csatárok voltak, akkor voltak eléggé lent az árak, akkor bánom, hogy nem vettem meg TIF Higut 80K-ért... Pár órával rá, 40K-t drágult... 
Nyugi, SIF Dybalát most én is eléggé alá becsültem, bánja is az összes befektetésem, egyedül SIF Kurzawa maradt meg, meg 50K. Nem mertem tovább várni, nagy eséllyel olcsóbb lesz, de most nem vártam tovább.

Szerk.: Ez szinte tuti, előtte lehet el kell adni, főleg, ha CSAK 1 UP-ot kap, ebben az esetben csak az alap lapja változik, az IF lapjai nem kapnak, mert 80-81 rating (sima 78), aztán szépen beesik a francba az egész...

-
Mondjuk ez a SIF Dybala árbecslésem eléggé mellément.

Ezért nem kereskedek én már inkább, mert minden második alkalommal bebuktam.
Már rájöttem, hogy kb két lépéssel kell a birkanyáj előtt haladni. Van a birkanyáj, akik kezdők és pl TOTY héten elhiszik hogy sok esélyük van TOTY-t nyitni és nyitogatnak összevissza, aztán megbánják. Aztán vannak a tapasztaltabbak, a marhacsorda, azok meg már tudják ezt és pont arra számítanak, hogy majd TOTY héten minden olcsóbb lesz ezért úgy időzítik a felvásárlásokat. Igen ám, de olyan sok ilyen kereskedő van már, hogy igazából kurvára nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre logikusan lehetett következtetni: pont akkor drágul minden, amikor olcsósodni kellett volna. Az IF lapok árai a TOTY héten mentek fel a leginkább, mert mindenki kivárt addig, hogy na majd akkor úgyis minden olcsóbb lesz és megveszi, valaki a csapatába, valaki kereskedni. Na és pont akkor drágább lett minden.
Ugyanez a nem IF lapokkal. Mindenki arra számított, hogy majd a TOTY hét végén lesz mélyponton az ár, akkor lesz minden a legolcsóbb, és pont ezért mindenki akkor kezdett vásárolgatni, amitől meg is dőlt ez a terv, ezért a TOTY hét elején volt minden a legolcsóbb, amire én sem számítottam. Szóval úgy tűnik, hogy IF lapot TOTY hét előtti héten érdemes venni, nem-IF lapot pedig TOTY hét elején... aztán ki tudja, lehet jövőre megint másképpen lesz, mert akkor meg már mindenki megint pont ezt fogja csinálni, amit most írtam le... ezért megint megdől

Én egyszer az ír kupa miatt buktam sokat. Felvásároltam pár játékost hónapokkal hamarabb, hogy majd Szent Patrik napján drágábban elmennek, erre pont akkor lettek sokkal olcsóbbak, mert olyan sokan csinálták ugyanezt, hogy mindenki akkor tette ki eladóvá és a túlkínálat miatt fillérekért mentek, ezt már az azt megelőző nap észrevettem, hogy bukó.
A sok marha. Köztük én. 
Ezzel a gondolatmenettel haladva lehet, hogy ha SIF Dybala upgrade-et kap, upgrade után olcsóbb lehet, mint előtte, mert most mindenki felvásárolja, és akkor majd kiteszi.... és ismerjük a sztorit.

-
_adaml21_
őstag
Kis fáziskésés:

Jah, nagyon jónak tűnik így papíron, főleg a 5x4* valamint Cuadrado 5*-ja miatt. Ezen felül erős védelem, kreatív középpálya, Jacksont ismerem, nála 20x annyiba kerülő csatárokat is üt a csapataimban.
Egyedüli félelmem Cuadrado M/H workrate-je, valamint Lichtsteiner, ő teljesen ismeretlen számomra, bár papíron ő is ígéretes.Más: a budget teamem (amire azt mondtad, hogy hasonlóval nyerték meg youtube-on a div1-et) igen jól működik, Rooney CM létére kettesével lövi a gólokat, Dybala pedig.... szenzációs, tényleg egy hidden gem, nagyon OP! Pereyra eddig nem igazán jött be, talán CM poszton jobb lenne, de a chem miatt muszáj Dybala mögé CAM-be.
A 25k-ből összerakott keretem ezerszer jobban szuperál, mint a 150k-s Alaba, Ribery, Vidal, stb. brigádom... -
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
De most te is degradáltad, ezzel ugyan úgy személyeskedtél, vagy más szemében a szálka jobban észrevehető?
"Ha olyasvalaki, akinek adok a véleményére, azon jobban elgondolkodom. De ha olyasvalaki, aki már máskor is hülyeséget mondott..." Sztem te is mondtál sok hülyeséget, mégis adok a véleményedre.
Biztos én is hordtam már össze ökörségeket.

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ne viccelj, én voltam most a fő OFF-oló, szóval téged itt senki nem fog csesztetni.

Citroghost: Semmivel sem volt különb, mint ez (#10123) Citroghost a hozzászólás, ennyi erővel és a korrektség kedvéért ezt is simán lehetne törölni. Sőt. Ne higgye senki, hogy különb a másiknál.
(#10122) Garsza: Most a chemekkel szórakozok, mert valaki most pát meccig lehet, hogy csak 9-es lesz.

-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Jól tetted, hogy törölted, ráadásul az adott személy azóta pont bizonyította számomra, hogy intellektuális képességek terén mi a helyzet valójában, de én is annak a híve vagyok, hogy ezt a fajta személyes véleményt egy ilyen topikban az ember tartsa meg magának ahogy én is, ne pedig egymásra zúdítsa.

(#10124) MdewC
Hinni és gondolni bármit lehet, csak max ne mondja ki az ember, ha sértő.
Én azért szeretek különbséget tenni aközött, hogy ki mondja azt, amit mond. Ha olyasvalaki, akinek adok a véleményére, azon jobban elgondolkodom. De ha olyasvalaki, aki már máskor is hülyeséget mondott... -
_adaml21_
őstag
Írtátok, hogy ez az OFF belefér, de a hozzászólás, amit töröltem, már kezdett személyes sértegetésbe torkolni véleményem szerint, ezt szerettem volna megelőzni, remélem megértitek.
Ha pedig ezzel belegázoltam valaki lelkébe, kérlek, jelezzétek, és többet nem teszek ilyet.Így is kaptam már dorgálást az elmúlt időszakban a moderátoroktól, hogy egy bizonyos ügyben nem voltam elég határozott, és nem tettem eleget a topikgazdai felelősségemnek.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ohcard
üzenetére
Felesleges a vita, én már elengedtem. Ne felejtsük el, hogy a csapat idén alakult, szóval az eddigi eredmények és játék (tavalyi BL, bajnokságok), azok nem számítanak... Majd idén kiderül, csak mi indulunk tiszta lappal, mi nem élhetünk a múltunkból.

Béke van srácok, menjünk játszani.
Majd az nyeri a BL-t, aki mindenkit lever... Hogy egy igazi közhellyel éljek. Ha a Barca megnyeri és megvédi a címét, akkor meg is érdemlik és mindenki lenyugodhat a p.csába.

LFeriéknek azért lesz ehhez 1-2 szava, úgy mint a Bayoroknak/olaszoknak, vagy PSG-nek... Csak nehogy bedurvuljon a Chealse...

SIF Dybala 318K azonnaliban jelenleg bestbuy volt PS4-en, csak, nehogy vasárnap este vakargassam a fejem, amikor tele lesz 250K-ssal a piac...
-
válasz
ohcard
üzenetére
A meccs képe általában többet elmond arról, hogy egy csapat mennyire erős, mint maga az eredmény...
Nem mindegy, hogy úgy fognak-e kiesni, hogy esélyük sem volt és magasan veri őket a Bayern, vagy úgy, hogy igazi szoros párharc lesz, kemény küzdelem, aminek a végén valahogy a Bayern jön ki éppencsak. Ez a két kimenetel teljesen más színben tünteti fel az ellenfelet...

-
ohcard
tag
válasz
Citroware
üzenetére
Citromos szellem:
1, Ne áltasd magad ilyen hülyeségekkel kérlek, hogy az angol középcsapatok is villognának a BL-ben, mert jól láthattuk az előző idényben is, hogy a bejutott csapatok milyen szépen teljesítettek...
2, Az is hülyeség, hogy egy Serie A csapat jobban rá tud készülni egy BL meccsre, mint egy PL csapat... Igazából sokkal jobban készülnek egy-egy adott meccsre az olaszok, mint az angolok... Az angolok felmennek azt futnak, minden bajnokin... Oly' mind1...
3, Koefficiensek
Ha nem lett volna ez az elcseszett sorsolás simán előzhettek volna az olaszok... Még így is, de nagyon nehézzé vált
4, A Juve nem topcsapat? Hol élsz te? Majd ha a Bayernt kiejti az lesz? Ha pedig egy olyan csapattól esetleg kikap, mint a Bayern, akkor nem az? Jézusom... -
Pedig semmiféle ellenséges elfogultságom nincs a Juvéval kapcsolatban, én objektíven állok hozzá a dolgokhoz, nektek viszont - már csak Juve-fan lévén is - egyértelműen van szubjektivitásotok.
Ha van csapat, amihez ellenségesen állok hozzá, az a Barca az elmúlt években nagyon jellemző színészkedés miatt (amivel piros lapot, kamu tizit és így meccseket nyertek meg), illetve a Chelsea, a MU és az ATM amikor antifocit játszanak. De amit mostanában művelnek a Barcánál, még azt is elismerem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Én legalább is ebből szűrtem le, hogy nem minden objektív és igazat se tudok adni.
(B)(#10116) Citroghost
/B) Persze, hogy van, ezért próbálok a legóvatosabban fogalmazni. De ez nem kérdőjelezheti meg a véleményemet. Plusz ettől neked se lesz igazabb a mondani valód. (Nekem is Ők az etalon ellenfél, évek óta. Akkor viszont ebben nagyon egyet értünk...
Inkább gyere játszani és beszéljük ki a gránátvöröskékek elleni hadjárat részleteit...) 

AdamL kollégát kérdezek, hogy mi alapján törölt egy feljebbi hozzászólást, mert tudtommal semmilyen szabályt nem sértett vele a hozzá szóló! Ez azért elég gáz volt így.
-
Garsza
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
De ha jól emllékszem én azt kérdeztem hogy kik tartoznak a top 10 be vagy top ötbe. Te meg jössz olyasmivel hogy ezek megvernék a Juvet. (A City előtt kéttszer is ott volt a lehetőség.)
Akkor kérlek fetsk ki bővebben hogy mitől top klubb egy klubb. Met mostmár nagyon nem értem a gondolat meneted. -
thebigK
addikt
Egy kis ON is legyen:
Vegre haladok -
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ebből a listából kapásból 4-5 csapat alig nyert valamit az elmúlt pár éven. Maximum bevételben előzik a Juvét, de se minőségben, sem eredményességben nem előzik az olaszokat, többen pláne.
Az pedig, hogy ki-kit verne, csak szimpla találgatás, feltételezés, nem mérvadó.
Szép is lenne.Liverpool sajnos még BL-ben sincs. Hazai kisebb csapatokkal is meggyűlik a bajuk néha, messze vannak az elvárt top szintjüktől. A múltjuk miatt többre hivatottak, lesznek ők még esélyesek a BL-ben is.
Ha már a bevételeknél tartunk TOP 11:
A Deloitte 2014-15-re vonatkozó listája a következő:
1. Real Madrid | €577m
2. FC Barcelona | €560.8m
3. Manchester United | €519.5m
4. Paris Saint-Germain | €480.8m
5. Bayern München | €474m
6. Manchester City | €463.5m
7. Arsenal | €435.5m
8. Chelsea | €420m
9. Liverpool | €391.8m
10. Juventus | €323.9m (duplája a 4 évvel ezelőttinek)
11. Borussia Dortmund | €280.6mEgyébként egyet értek Garsza kollégával, nem megbántásból, de sztem se kerek minden ott a foci dolgokkal.

DE szorítok egy Liverpool - Juve BL meccsért, mert kellenek az angolok, de nem szét hajtva, mint a verseny lovak.

-
válasz
Garsza
üzenetére
Az Arsenal most jobb mint az elmúlt években, a PSG legalább rendszeresen eljut a legjobb 8-ig, a City úgy előzte meg a csoportkörben a Juvét hogy az angolok szinte mindig tartalékosan mennek a BL csoportkörökre, vagy a felállás más vagy az alapemberek nem futják szarrá magukat, mert többet kivesz az energiájukból a sokkal kiélezettebb bajnokság, mert ott sok csapat hajt reális eséllyel a trófeáért és kurva könnyű a BL helyről is kicsúszni, meg két nemzeti kupa van, az is több meccs és jobban elfáradnak.
Többször fordult már elő az elmúlt évtizedben, hogy olyan angol csapat volt a BL élmezőnyében, amelyik a bajnokságban a dobogón sem. Ugye Chelsea-féle BL-győzelem...pl. Angliában még a bajnokság sokadik helyezettje is simán tudna mit keresni a BL kieséses szakaszban.A Juve rá tud készülni a BL-re rendesen, mert ott semmi harc nincs évek óta. Még ebből az őszi mélypontból is viccesen könnyen visszajöttek. Így azért könnyebb nekiállni egy BL párharcnak.
-
Garsza
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
És a Dortmundon meg az Atletikón kívül melyik csapat játszott BL elődöntőt az elmúlt években? A City volt hogy a csoportból sem jutott tovább ahogy az Arsenal is ha jól emlékszem vagy ott sem volt. PSG meg rendszeresen elvérzik még a legjobb nyolc között.
Ne haragudj de ten nem értesz a focihoz.
-
válasz
Garsza
üzenetére
Tessék:

Barcelona
Bayern
Real Madrid
Arsenal
Manchester City
Atletico Madrid
PSG
Borussia Dortmund
habár a Chelsea hanyatlik jelenleg, de formájuk bármikor visszajöhet és akkor én valahova előrébb tenném a Chelsea-t is
És valahol ezek a csapatok után jön kb a Juve szerintem. De a Premier League-ből nehéz válogatni, mert az a legkiegyensúlyozottabb bajnokság (és ez többet kivesz a csapatok energiájából, ezért nem tudnak annyira koncentrálni a BL-re). Komolyan nem lepődnék meg, ha a kedvenc csapatom, a középmezőnyben lévő Liverpool is meg tudná verni a Juvét. Vagy a borzasztó játékot játszó, de eredmény terén sokszor jól kijövő MU. -
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Egyébként pedig legalább pörög a topik, egész délelőtt pangott amúgy is. Tudom, hogy nem vagyunk ON, de legalább értelmes keretek között vitázgatunk. (cserélünk véleményt...)
Sztem...

Ha valaki kérdez, úgy is válaszolunk, ha vmi érdekes lesz megnézzük, ha pedig valakinek meg már nagyon tele ezzel az egésszel a brán.re, akkor szóljon.

-
Garsza
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
Tudod mit akkor mondjál már nekem 10 olyan csapatot aki az elmúlt 3 évben mindég ott volt a legjobb 16 között a BL ben.
Vagy mond el hogy mi tesz egy csapatot TOP csapattá.
Mert én úgy néz ki nem vagyok tisztában vele.És kik vannak benne az első 5 top csapatban?
3 adott várom a másik 2 -
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
A sok angol és német, vagy francia csapat kiszorította őket...
A 2 spanyolról nem is beszélve. Vicc.A múltbéli eredmények pedig nem is számítanak.
Egyébként valóban a németek az esélyesebbek, de hosszú távon a Juve ismét ott lesz (már most is ott van), amit Garsza kolléga mondott.
AdamL: Jó meccs nézést, nagy rangadó lesz és köszönöm, hogy képes voltál előítéletek nélkül leírni egy kommentet.
Ha tényleg ez a csapat, akkor le a kalappal.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ooney-t). És ott ha van rá lehetőség akkor jobban szeretem, ha egy kicsit agresszivabb játékosok vannak, hogy már ott lehessen szerelni és ne engedjék a kontrát.
na mindegy.
) mellett szol, az az 5* WF. Kagawa, Gotze nalam jok, cm-kent is szoktam oket hasznalni, Calhanoglu passz. Lb-nek Insuat hasznalom meg, o is eleg jo, a tobbieket nem hasznaltam.

A Pool a saját helyzetét nehezítette meg, szerencséjük is volt. Ebből lett egy valóban jó nyílt sisakos meccs.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak úgy néztem hogy honnan belövi és hogyan. Erős, gyors és távolról is jól lő.