Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Yodamest #10484 üzenetére

Köszi kolléga! :) :R

Igazából semmi rosszat nem mondtál, tuti, hogy nem volt a legjobb formában az illető. Ez a 3. meccs volt, ezt írtam is az összefoglalóban és egyébként elég jól űzi ezeket az 1 v 1 szituációkat, az első meccsen is így jött fel 2-0-ról a fáradt védők ellen, a másodikon, amikor én voltam fáradt, akkor 4 ilyen gólt kaptam, szóval ebben jó az ellenfél, itt sikerült nekem is elkapni nekem is egy jobb fonalat, de elképzelhető, hogy nem volt max formában.

Pörgettyűs cselek: Amit Rype kolléga is írt, itt találod, amit még szoktam én is a Berba spin, szintén benne van a videóban, mellett van még néhány hasznos... A sima 360-as forgást kevésszer alkalmazom, nem mindig áll rá a kezem és nem is mindig pörögnek, a linkelt pörgés, az valóban egyszerűbb. A leghatékonyabb verziója, ha átlósan futsz valamerre és akkor nyomod be, ezt kell csak gyakorolni picit, hogy melyik átlós futásnál merre kell elhúzni, hogy ne kelljen csel előtt ezen agyalni, hanem reflexből jöjjön, különben nincs rá elég időd és szerelnek.

:R

(#10494) tigomigocika: Teljesen érthető döntés, azért mielőtt elpattan, nyomassunk még 1-2 meccset. Hétvégén nem leszek, talán vasárnap, vagy hétfőtől... :)

Új hozzászólás Aktív témák