Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Köszi kolléga!

Igazából semmi rosszat nem mondtál, tuti, hogy nem volt a legjobb formában az illető. Ez a 3. meccs volt, ezt írtam is az összefoglalóban és egyébként elég jól űzi ezeket az 1 v 1 szituációkat, az első meccsen is így jött fel 2-0-ról a fáradt védők ellen, a másodikon, amikor én voltam fáradt, akkor 4 ilyen gólt kaptam, szóval ebben jó az ellenfél, itt sikerült nekem is elkapni nekem is egy jobb fonalat, de elképzelhető, hogy nem volt max formában.
Pörgettyűs cselek: Amit Rype kolléga is írt, itt találod, amit még szoktam én is a Berba spin, szintén benne van a videóban, mellett van még néhány hasznos... A sima 360-as forgást kevésszer alkalmazom, nem mindig áll rá a kezem és nem is mindig pörögnek, a linkelt pörgés, az valóban egyszerűbb. A leghatékonyabb verziója, ha átlósan futsz valamerre és akkor nyomod be, ezt kell csak gyakorolni picit, hogy melyik átlós futásnál merre kell elhúzni, hogy ne kelljen csel előtt ezen agyalni, hanem reflexből jöjjön, különben nincs rá elég időd és szerelnek.

(#10494) tigomigocika: Teljesen érthető döntés, azért mielőtt elpattan, nyomassunk még 1-2 meccset. Hétvégén nem leszek, talán vasárnap, vagy hétfőtől...

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest