Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Úgy látszik az EA mostantól elindította a szokások MOTM mizériát, már várható volt, tavaly is az év második felében kezdte jobban tologatni ezeket a lapokat, idén még korábban indultak be, de sztem mostantól rendszeresen jönnek ki ezek a lapok. Szóval aki beruház valamilyen IF lapra, akkor nem árt, ha jobban figyeli az aktuális játékos teljesítményét, főleg, ha érdekelt valamilyen rangosabb kupában, BL/EL, vagy a saját nemzeti kupa sorozatában kiemelkedőt alkot...
Mert ha random és hirtelen kijön egy ilyen színes cucc, az odaveri az alatta lévő IF lap árát.

-
Dorcika50
tag
Varane a tegnapi BL meccsért kapta ezt a lapot?

-
dtrms
aktív tag
Hétvégén a fogyóeszközök ára felmegy vagy inkább lecsökken? Csak mert ugye akkor kezdenek el nagyon sokan játszani....
Ilyenkor a kínálat is nő vagy inkább csak a kereslet? Én most hétvégén azt tapasztaltam, hogy jóval magasabbak lettek az árak, de általánosságban mi a jellemző? -
bab1987
tag
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, és a válaszokat. Ebben a szezonban már a Második TOTW lapot húzom. Az első TOTW Benzema (sajnos nem adható el) még karácsonykor nyitottam az ingynes csomagokból. De húztam már 2 db Yaya Tiurét is és most Salah. Szóval nem panaszkodom.
Szerintem eladom és veszek belőle egy TOTW-lapot az olasz keretembe.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
bab1987
üzenetére
Tegnap életemben először nyitottam én is egy ilyen fekete Salah-t.
Láttam licitet érte 150 felett is, de tőlem csak 120-ban vitték el.
Életemben nem nyitottam még olyan pakkot amiben ekkora értékű játékos volt. (A plafon egy 85-ös Hamsik volt~35K)
Gratula hozzá.
Más:
Összeraktam egy spanyol csapatot és kérdés, hogy szerintetek ki lenne jó CDM-be? A chemistry már régen nem érdekel annyira
Ott a kispadom is, de onnan nem hiszem hogy bárki beleillene. -
-
thebigK
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Egyaltalan nem zavar. Csak nem ertem minek minden sztarbol harmincfele szines lapot krealni. Akkor megertenem, ha nem csak szokoevente lenne esely nyitni belole egyet, de igy ez csak mezesmadzag. Persze gratulalok annak, aki kinyitja. En is kiprobalnam de miatta nem fogok fifa pontot venni, hogy elverjem a semmire
-
szekto
aktív tag
2016. januárjában alapított FUT klubbal ilyen játékosai voltak az előbbi ellenfelemnek: Özil, Schweinsteiger, Cech, Diego Costa, Hector Bellerín. Egész meccsen laggolt, mint állat, persze, hogy a legvégén kapok ilyenből egy gólt.
Biztosan nem hacker, cheater, meg coinbuyer az ilyen....
Kedves EA, mikor jössz rá végre, hogy ez az egész rendszer így egy bullshit?!
-
MdewC
nagyúr
-
evibly
senior tag
válasz
InferBeast
üzenetére
A másik kérdésedre: ennyi zsetonból az összes nagy ligában tetszetős csapatot lehet összerakni, szóval ez ízlés, kedvelt felállás, játékstílus kérdése.
Ha ennyit elverhetnék, akkor a Bundesligából készítenék valamit...
-
InferBeast
csendes tag
Kis érdekesség, ezért OP A Record Breaker lapok, amiből Fifa 16-ban 2 van( Cech,Vardy)
Vardy statján 11 szintet dobott, és majdnem 1 millió coins-ba megy.
http://www.fifauteam.com/record-breaker-cards-fifa-16/ -
tigomigocika
senior tag
válasz
InferBeast
üzenetére
Akkor úgy teszem fel a kérdést hogy mikor jönnek az extra jó lapok?
Es azt pakkbol kell nyitni?
Tudjatok az upgradelt lapok..... -
ProgenXL
őstag
Ahhoz képest mennyire Real győzelemre tippelnek sokan, jól tartja magát a Roma
-
InferBeast
csendes tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Mivel Team Of The Season, szerintem szezon végén, május, június fele, de leeht hogy oltári nagy baromságot mondtam.
-
tigomigocika
senior tag
Valaki meg tudna mondani mikor jönnek a totts lapok?
Csak hogy tudjak rá spajzolni.... -
InferBeast
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna leírást adni arról a kártyáról amin Vardy 82-es?
Talán Record breaker a neve, vagy valami ilyesmi
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
A 15ben az elejen voltak nagy nyitasaim, 7,5k packbol esett fekete alexis, sima suarez ami akkor egy milla korul ment el, rengeteg Di Maria, Reus, de iden eddig semmi. Bar sokmindent halisten nem is nyitottam. Na majd a TOTS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
InferBeast
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, tudna ajánlani Ligát amit megéri építeni, 250-300k-ból? -
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
nem, én fifa 15 elején nyitottam egy Sánchezt, aki 50k-ért ment el, azóta nem hazudok, a legértékesebb nyitásom egy Hunter chemlap volt, ami 4k-t ért.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Azért csak kierőszakoltam

Jelenleg ezzel a kerettel vagyok képes feljutni a div2-be és leesni a div7-be is

Ma örömmel nyugtáztam ,hogy Pato ott van a Chelsea csapatában,be is cseréltem, de sajna a gól elmaradt...igaz ez frendly meccs volt eger18 kollégával toltunk párat az ultimate team bajnokink után...
Ezek szerint most hogy kína beindult az igazolások terén(bár nem tudom honnan van a pénzük a klubboknak mivel kína a gazdasági összeomlás szélén áll a bankok miatt, egyesek szerint 4x akkora lesz a baj mint volt 2008-ban a gvv-nél...)akkor a chemet baxhatjuk?????
Nem szeretem látni ha az adott csapatomban piros a kis vonalka...legyen narancssárga vagy zőőőőd
Jó látni amúgy hogy itt a fórumon nyitnak jó pakkokat neves és speciális kártyás játékosokkal

Ugyanakkor őszinte ember vagyok és irigykedem is picit.....

tényleg én vagyok csak ilyen szerencsétlen, hogy már annyi pakkot nyitottam , mint égen a csillag és semmi full-full játékos?

Igazán el tudnék viselni egy nagyon csúcs szuper játékos kártyát, mert gőzöm sincs mi a külömbség a sima és a kék feket,tarka barka játékos közt...
Gondolok itt a meccs közbeni teljesítményére
-
thebigK
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ugyes vagy Tigo, gratula, gyerunk tovabb
ProgenXL- ha ejjel fent maradsz szerzodeseket venni, en leszek ma a vetelytarsad mert ejjeles vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tigomigocika
senior tag
-
ProgenXL
őstag
A non rare szerződéssel való kereskedéssel kapcsolatban.
Másfél nap után azt már elmondhatom hogy működik. Eddig igaz csak maximum 50 szerződést tudtam egyszerre árulni így összesen kb 20.000 coint kerestem. De vettem hely növelőt ezért a továbbiakban már több lesz kint. Délután, kora este elég nehéz vásárolgatni belőle olcsón. 250ért még csak csak ellehet hozni de 200coinért ahogy már előttem írták 3 másodperc alatt röhögve elviszik. Szóval ebből kevesebbet sikerül venni az említett napszakban. Viszont éjjel 1 óra fele már telefonról is kényelmesen vásárolgattam 200ért is. Itt az a bökkenő hogy nem mindenki marad fent csak ezért 1 óráig
De persze nem fog elsőre elmenni az összes. Van hogy pl 30ból nem megy el csak 7-8 de lehet hogy 14 is. Teljesen változó.Szóval összesítve működik és kellő türelemmel szép összeget összelehet hozni pár nap alatt. Napi 20ezer viszont teljesíthető ha van utánpótlás.
-
evibly
senior tag
Amikor az EA még a megjelenés előtt e Draftról beszélt, akkor azt mondta, hogy igen, megtérül a 15k. Csak azt nem mondták, hogy ezt pakkok formájában (értékében) kapod meg, de legalábbis én nem emlékszem, hogy erről szó lett volna.
Én anno nagy reményeket fűztem ehhez a játékmódhoz, de pár offline és egy a tiédhez hasonlóan végződő online menet után soha többet nem próbáltam és nem is fogom. Nézem mások draftjait és ha végigtolod győztesen, akkor is a legtöbb esetben hulladék lapokat kap az ember a pakkokban, pedig sztem egy ilyen menet után megérdemelné a játékos, h legalább 80 feletti játékosokat kapjon. Nem sok értelme van az egésznek sztem, nagyot csalódtam ebben a játékmódban sajnos

-
dtrms
aktív tag
DRAFT-nál, ha az első meccsemen kikapok nem úgy volt hogy visszaadják a pénzt? Vagy rosszul emlékeztem?
Játszottam egy Online Draftot....büntetőkig ment és kikaptam...
Mondom játszom mégegyet. Belépek, IF Ronaldo, IF Neymar, Messi, IF Bale stb játékosaim voltak. Kapuralövéseim: 27/23 neki 3/1 ...persze lett egy 9,9-es kapusa és 0-1re kikaptam. :@Aztán beléptem még egy harmadikra hátha...EA feketemezes srác TOTY Messivel és TOTY Ronaldoval....kiis kaptam.
szóval -45K
Nem tudom mit ártottam az EA-nek, de ellenem folyton 9+-os kapusok lesznek. Pedig a lövést is gyakoroltam, játszottam haverokkal és ott simán bemennek a helyzeteim...vicc !?
-
toome1985
tag
Nálam ez a Spanyol megy most, bpl-t cseréltem le rá. Nagyon bejön. Középpálya és a védelem igen jól dolgozik, Costát összaehasonlítanám Benzemával de a Realos nálam sokkal hatékonyabb egyenlőre.[link]
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert ezek a lapok csak és kizárólag XBOX-on vannak, se PC-n, se PS-en.

Ez van sajna, mehet másra a coin.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van XBOX-od is kolléga? Mert a legendák csak ott vannak, PS-en nincsenek ilyen lapok.

-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Komolyan? Nah ha beledöglök is megszerezem annyiért

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem 600k körül már megkapod...

-
Sirandrish
legenda
Oh bakker..most látom hogy van Berkamp a játékban? Uristen de imádtam a palit.
Tuti vagy 20M..beszerzem.
Ugyanitt elfogadok felajánlásokat
-
Garsza
veterán
Akkor nálatok olcsób. Nálunk 280k alatt nem lehetett kapni. Figyeltem végig az árát.
(#11647) Mr. J
Erre nem merek jósolni mennyi lessz. De talán Dybala árát fogja egy kicsit lefele vinni. Mivel bővül a gyors CAM ek száma a Serie A ban. Viszont azt nem értem mért CAM. Mert úgy rémlik nem azt játsza. -
MdewC
nagyúr
Valahogy így...
FULL IF Serie A(#11645) Garsza: 1 db-ot vettem, 217K-ért.
-
Garsza
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem az aktuálisan nyitható IF lapokat mindég érdemes. Miután nem lesznek nyithatók altalában felmegy az áruk.
(#11644) MdewCIF cuadratot menyiért sikerült beszerezni?
Én vettem kettőt 280k/db. -
MdewC
nagyúr
Új TOTW: Ja, nem...

Barza elég jól mutat, IF Cuadradot még épp meg tudtam venni befektetés céljából hátha megy feljebb. (IF Sandrot eladtam és kiegészítettem picit.)

Salah pedig CAM! Sima 4-2-3-1 vele és IF Andersonnal a széleken...

-
LedyGyuszi
addikt
aki esetleg ugyanolyan vaksi, mint én (mondjuk nem szoktam offline kupázni), de offline fut united cupáért egy jumbo gold pack a jutalom...
-
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez is platform függő, mert x360-on most ~35k-ért veszik.
-
gabigyerek
senior tag
Szerintem most ne nagyon piacozzon amúgy senki játékosokkal, mert szépen mennek lefele az árak!
(Kivétel 81 Dybala, mert őt tegnap plafon áron 50 ért éppen hogy csak lehetett találni a piacon, ma már 55-körül viszik)
vagy valakinek valami tuti tipp kit érdemes venni?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
5% az adó...

-
Z'Z"
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ez a folyamat nem ma kezdődött, csak nézd vissza a korábbi átigazolásokat.
Ezek voltak a favoritok -> (orosz) Premjer Liga, Süper Liga, vagy pl. MLS.
De ott van pl. Némó is, aki az arabokhoz $zerződött, és szerintem még elég sok nevesebb labdarugó fogja őt követni. $$$
Szóval ezen nem kell meglepődni. -
gabigyerek
senior tag
Azért az a legkomolyabb, hogy eladok 170 ért egy Higuaint, meg egy mertenst 4 ezerért, és 168 ezer az egyenlegem.
Thanks EA!

-
thebigK
addikt
Rengeteget jatszottam bundesliga csapattal, par info: Reust eddig FUT-ban iden meg nem probaltam, sokallom az arat, helyette Schurrle tokeletes megoldas egyenlote. Mkhitaryan regi lapja is jo, ergo az uj megjobb lehet, ha nem, akkor Bellarabi, vele sem volt gondom. Auba egyertelmu, a kozeppalyam detto ugyanez volt, cserenek mehet Junuzovic es Castro. A vedelem: Alaba draga, olcso megoldaskent Insua, Bernat vagy Ricardo Rodriguez is megallja a helyet, Boatenget nem probaltam, nalam naldo parja vagy Benatia vagy Sokratis volt, Piszczek meg ugye alap. Ha valtasz formaciot, akkor CAM/CF poziciora ajanlom IF/SIF Kruset! (bar o sem olcso)
-
gabigyerek
senior tag
Én öszeraktam egy full Bundes csapatot már. Nagyon jók. De valamiért megrekedtem vele ezért tegnap egy Olaszt raktam össze de nem ment. Úgyhogy ma egy BBVA-t fogok
próbálgatom a szárnyaim.Viszont a bundes keretedbe mindenképpen próbáld ki Chicharitot. 82-es lappal. Egy állat. Naldo nem jött be nekem, inkább Hummels, de valamiért furán mozogtak boatenggel, ugyhogy egy egyszerű Martinez is megteszi.
BBVA keretről holnap tudok nyilatkozni

-
Sirandrish
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére

-
zsolti72837
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
dtrms
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Mindenkinek megvan a kivásárlási ára. Ha ezt megadja egy klub, akkor már csak a játékoson múlik hogy aláír e oda. Viszont általában ez egy nagyon magas összeg, jóval a valós értéke fölött. És ha ezt pl egy kínai klub megadja, akkor a régi klubja elengedi...
-
dtrms
aktív tag
Most építem a 2-ik csapatomat (újra).
A Serie A-t kipróbáltam, de nekem sajnos nem jött be. Van egy két nagyon jó játékos, mert egyéni teljesítményükben nagyon jók, valamint a védelem zseniális. Viszont nekem összességében nagyon nem működött! Nagyjából két hétig használtam, mert hagytam neki esélyt, de nem ért fel nálam a BPL keretemmel.Most 3 opció közül válogatok. Az egyik a Bundes, a másik a BBVA, a harmadik meg egy full brazil keret.
Spanyolra EZT gondoltam. Nem tudom itt a full M/M-es középpálya mit művelne.....
Van valaki aki tolja ilyen vagy ehhez hasonló BBVA csapattal? Vélemény?A némettel szemezek most a leginkább, mert német csapatok ellen java részt kikapok, nem tudom miért. Arra egy ILYET találtam ki. Reus egyelőre csak a B terv, mert nem adnék ki érte egyből ennyit, majd csak ha teszteltem a többieket.
És brazilnak meg egy ILYET gondoltam. Az az IF Jonas elég veszélyesnek tűnik, plusz a két szélső védő is és Naldo is tud rendesen lőni....
Vélemények? Melyiket érné meg összerakni?
Most ezzel játszom, ami nagyon bejött: BPL -
tigomigocika
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Gyerekek mi ez a kínába eladjuk a játékosokat mizéria?????
Csomó játékos ha akar ha nem akkor is mennie kell.....
Szegény Nikolic is parázik e miatt....
Csak úgy fogja magát a vezetőség és eladja?
Annak idején Lampard kivásárolta magát a Chelseatől, hogy szabadon tudjon majd igazolni,mivel állítólag minden egyes szerződésben van egy záradék, hogy ha beérkezik egy játékosért egy visszautasíthatatlan ajánlat akkor eladják.....
Kész vicc az egész! -
dracox
addikt
Közben Lavezzi is lelécelt Kínába..

-
ProgenXL
őstag
válasz
dracox
üzenetére
1óra fele már 200ért tudtam venni vagy 20darabot. meg előtte amik jöttek. szóval most 50db piacon van reggelig
ahhoz képest hogy 4000körüli összeggel kezdtem délután, most ha ez mind elkel átszámolva már közel 20ezer. 100/100 nemtudom hogy lehet mert csak 50et enged max kitenni. -
dracox
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Szerintem sokkal jobban jársz ha veszel más fogyóeszközöket is és dupla áron elpasszolod őket óránkénti listázással. 100/100-as legyen a listád mindig. Én a nap végén mindig feltöltöm a listámat, mert napközben nincs már kedvem azzal is foglalkozni annyit kereskedtem ebben a 16-ban már
napi 10k tiszta haszon legtöbbször megvan. Hétvégén érthetően még több, mert akkor játszik a nép 
-
szekto
aktív tag
Web App-ba belépve megint osztogatnak ajándékokat, tegnap egy 500 coin-os csomagot, ma egy 2500 coin-os csomagot kaptam.

-
thebigK
addikt
Qrva idoigenyes es nagyon gyorsnak kell lenni, altalaban az ilyen nonrare gold szerzodesek 3!! Mp alatt kelnek el.
-
ProgenXL
őstag
Beszámolok róla pár nap múlva hogy mire jutottam

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Minden ilyen jellegű módszer idő igényes, de megéri... Sztem.

-
ProgenXL
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Inkább gép mert mire telefonnal odalépünk simán elviszik.Oda kell figyelni eléggé. De aki eddig nem talált megfelelő módszert, ez egy tanács
Hogy mennyire időigényes azt nem tudom. Nagy mennyiségben még nem tudok venni egyenlőre. -
ProgenXL
őstag
Egy viszonylag hatásos trade módszert mutatnék az arany szerződésekkel.
200-250 zsetonért azonnaliba elég sűrűn raknak ki. Nagyon gyors reakció kell hozzá mert pillanatok alatt megveszi más. Ezeket ha kirakjátok pl 350 kezdő, és 400 azonnaliba akkor nagy eséllyel hamar elviszik. Ez már 100,150, 200 pluszt jelent darabonként. Persze ezt nagy tételekben érdemes csinálni folyamatos pótlással.

-
Mr.Rain
senior tag
Na pár nap alatt "összekukáztam" 100k-t a meglévő zsebpénzhez és megvettem Pogbabát 5000-rel olcsóbban, mint a többi. 
Egyelőre nem "adja", de ma nem is ment a játék a délután magamhoz képest. Nem, nem a hendi miatt, az szerintem nincs.
Mielőtt megvettem, fejben másra, másokra is elköltöttem az árát, pl. IF Martial LM lapjára, mellé egy IF Valbuenaval, Koulybalival. Vagy pici gyűjtés után IF Matuidire pl.
Na majd meglátom, várok, hátha megtanulok játszani és akkor Pogba is jobban játszik majd.

-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azt hogy gondolnád el?
-
Sanyicucu
aktív tag
Segítenétek befejezni vagy felépíteni újra egy másikat?[link]. Nem ragaszkodok ezekhez a játékosokhoz de 10K feletti játékost ne rakjatok bele.
Köszi. -
Tomenko
tag
Div 1-ben 16 pontot gyűjtöttem a szedett-vedett csapatommal. Természetesen coin hackerek tömkelege, és rögzítettem 2 jeles honfitársunkat is aki szintén eme műfajt űzik. Talán valaki itt ismeri őket. Véleményem szerint aki játékban képes csalni az való életben is egy szarkupac amit a legyek hortak össze.Szóval 2 coin gyűjtő barátunk:

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott a kispadom is, de onnan nem hiszem hogy bárki beleillene.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)