Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms
    aktív tag

Hát ez rajtad múlik.
    Itt a legtöbben Serie A-val játszanak. Én pl Manchester drukker vagyok és rendszeresen nézek BPL meccseket is, szóval ezért kezdek mindig BPL csapattal. Most én tervezem kipróbálni a többi ligát is. Az olaszhoz pl már meg is vettem 5-6 játékost, de még nem teszteltem.

Ha egyáltalán nincsenek kedvenceid és nem számit az, hogy kivel/kikkel nyomulsz, akkor elvileg az olasz a legjobb ár/érték arányban. (De erről itt többen is jobb infókkal rendelkeznek, mint én. Én csak BPL-ben tudok segiteni.)

Van hogy full Manchester Uniteddel nyomulok 4-3-3 as felállásban. De amiket leirtam szerintem teljesen használható. Én 2. osztályban szoktam stabilan maradni. Egyelőre még nem sikerült fejlutnom az elsőbe, mert folyton elrontok valamit (vagy épp a gép nem úgy akarja :D ) De teljesen elvagyok a 2-ikban.

Ha gondolod irhatok neked pár BPL keretet, szigorúan objektiven :D (pl Diego Costával én még soha nem játszotta, mert iszonyatosan utálom a valóságban...)

Szerk.: A magas értékelés semmit nem jelent. Ott van pl Fabregas....szerintem egyáltalán nem nagy cucc, viszont Wijnaldum, aki csak 80-as simán lemossa. Sokkal jobb mindenben szerintem, nagyon jól cselez, jól mozog és jól is lő. Ugyan ez van pl LB poszton. Shaw simán jobb, mint Baines meg Azpilicueta (és ez a valóságban is igy lenne (lesz!), ha nem törték volna el a lábát...)

Új hozzászólás Aktív témák