Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyelőre nem, nem bírom elhagyni a 4-2-3-1 variációit, ez az abszolút kedvenc és mivel nincs kedvem kockáztatni a győzelmet kísérletezés miatt, ezért hanyagolom.

-
szyLord
csendes tag
Mikor varhato ez a Winter upgrade?
Sztek akkor megeri venni par SIF Dybalat?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
IF Aurier/Buffon.

-
Vampire Bat
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ne viccelj!

Azért remélem 2-őt csak megkap Dybalabinnyó!

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
A 80-as tényleg egy határ, mert a 80-as alatti játékoknál szokványos az, hogy az IF lapjuk nem 1-gyel, hanem 2-vel vagy akár 3-mal növekszik, és egy upgrade esetén annyit be kell hozni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem értelek.

Ugyan erről beszélek. Akkor miért mondod, hogy nem így van? Már nem egyszer írtam, hogy az IF lapjai csak akkor fognak UP-ot kapni, ha az új meglesz 80-as (magyarul az alap lapja, az új alap lapja, csak nem fejtettem ki ennyire, de már régebben is írtuk ezt).
Ha 79-es lesz csak, akkor cumi van.
-
Rypejakten
addikt
az, hogy az alap lapnak el kell érnie a 80-at, hogy az IF is kapjon pluszt.
akkor kapnak upgrade-et az IF-ek is, ha az IF alacsonyabb értékű lenne, mint a frissített, új kártya.
pl. ha Dybala csak 1 db IF-et kapott volna, ami ugye 80-as értékelésű, de a téli upgrade-je csak 79-es kártyát eredményezne, nem kapna az IF lapja UP-ot. de mivel 99%, hogy Dybala 81-82-es lesz az upgrade után, az IF lapjai is vele fognak nőni. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mi nem így működik?

AdamL:
Ezen jót nevettem. Egyébként jó meccs volt.LedyGY: Az A verzió kéne, a védelem miatt, de Di Mariaval. Dógozz rajta még egy picit...

-
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A Verzio csak Di Mariaval Pastore helyett. Jobb feléről befele törve szerintem nagy gólokat lehet vele lőni. Az a támadó trió meg nagyon ütős szerintem.
Más:
Magyarázzátok el nekem hogy mért van az hogy Barátságos meccsen partiban vagyok egy DIV 1 játékossal. Divben meg az 5. osztályban szenvedek. Kibaszottul nem értem. -
-
TBMC
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek! Megfogadom a tanácsotokat!

cseréket illetően hogy szoktátok intézni?
Minden második meccsen a csere squaddal játszotok?
(En eddig ugy jatszottam volt osszerakva meg 1 squad, es ha a primary squad pihent akkor ezzel jatszottam, es igy tovabb egyik meccsen ez, masikon az, hogy mindig 100on legyenek) -
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát nem használt az meccs közben elfogyasztott 5 korsó, na

Kibuggyant a kapanyél
-
bab1987
tag
Szeretnék másik nyelvű kommentátorokat a játékba. H tudom megtenni? Tudnátok benne segíteni?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Őkkel/velük, sztem tök mind1.

-
Rypejakten
addikt
nem, ez nem így működik, Ménez esetében a pozíciócsere játszott közre.
adamlukacs: őkkel? ŐKKEL?

amúgy Böde meglepően intelligens játékos, tökéletes targetman, a Bendtner szint az Szalai.
Rooney meg fölöslegesen fut sokat, semmi kreativitás nincs a játékában, ha visszavontan játszik, csak melózik, robotol. ingame jó CAM-ként, de valóságban kapásból van 2 jobb alternatívája oda a MU-nak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ez közel se biztos, de a lényeg, hogy az alap lapja érje el a 80-ast. Különben az IF lapok nem kapnak UP-ot.
AdamL: Pedig Zlatan szervezni is tud, nem is akárhogy, de minek szervezzen, ha a világ egyik legjobb befejezője. Szabadokat is félelmetesen vállalja.
Közben a Barca fordított és ember előnyben van.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Luigi0086
üzenetére
Én se akarok nagyon támadni, de Rooney és Ibra nagyon távol vannak egymástól stílusban... Rooney sokkal komplexebb játékos, képes visszahúzódva szervezni, osztogatni, amellett, hogy jó befejező is.
Míg Ibra sokkal jobb befejezésben, gyilkos ösztön van benne, de nem tudnám elképzelni, mint szervező játékos. Bödét meg őkkel egy lapon említeni... Na jó...
Bendtner neve jó, hogy előjött, esetleg hozzá lehetne hasonlítani.
Az előző irományom Rooneyról pedig a FIFÁra vonatkozott. -
Dybala a heti frissítésekben kapott még plusz 1-et, most már 81-es alapból, szóval valószínű, hogy az alap kártyája 78-ról 81-re fog növekedni, az IF lapja 80-ról 82-re, a SIFje 83-ra.

-
tigomigocika
senior tag
Valaki elmagyarázná nekem Ipad-en hogy tudok be loggolni facebook accal?
Mert csak anonym van és nem tudok tradelni,hiába kattintok az anonym feliratra,nem dobja fel a facebook logint...köszi előre is!
ÉS PM légyszives aki segíteni tud....

-
Luigi0086
csendes tag
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem ez a kicsit Böde vagy Ibrahimovic esete,hogy a nagy nehéz ,erős fizikum miatt lassabbak és jobb ha hátulról tudnak beindulni,több idejük van de ha beindul a zetor meneküljenek előle... Ibrát is sokan leírták,nekem mégis a mai napig benne van az álom 11 be!! Egy igazi kő tufa emberileg,de nagyon érzi a zsugát

-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nagyon egyet értek. A ratinget már évek óta nem nézem, semmit nem számít. Az IG tulajdonságok sokkal fontosabbak. Ezerszer. Az a legjobb, ha alacsony az össz rating, de bivaly minden egyéb stat.
(#10566) Luigi0086: Sztem ez egyértelműen a játékra vonatkozik. Rooney IG jobb CAM mint ST.
-
Luigi0086
csendes tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Rooney mióta született cam (támadó kp) posztra??
Már úgy bocsi,nem támadás ,de na...
Rooney egy jó fizikumú igazi tank erőcsatár és disznó nagy gólokat lő,erejéből kifolyólag!! Az más tészta hogy nem megy neki most... És a buzi van gaal ezen a visszább vont poszton játszatja... Mondjuk van gaalnak se sok köze van az angol focihoz és remélem hamarosan eltakarodik manchesterből... Számomra a cam inkább a csapat esze,forog,szervez,irányít a támadók mögött,de összefogja a középpályát is, ilyen ronaldinho vagy xavi figura
A cdm meg a legnagyobb zongora cipelő poszt,megy darál és a többi... Makelele óta se láttam olyan inteligens és jó munkabírású cdm et, talán yaya toure mostanába... Naingollan is cdm, a fizikuma megvan ,de egyébként igazi suta kőbunkó stílusa van,favágó... Mondjuk pogbára se értem miért cdm?? Jó jó az ereje... De belőle én egy igazi gólvágót is kinéznék,nem azt a sík hülye Balotteli félét
Én nálam pogba cm vagy cam és jól teljesít ,mind fifába,mind a pesbe!! 
-
_adaml21_
őstag
Mindenképpen Rooneyt ajánlanám, gyakorlatilag mindenben jobb, és a CAM posztra született

Hosszútávon tanács, hogy az IF rating legtöbbször nem jelent előnyt, meg az overall rating alapján sem szabad ítélkezni, egy jó példa, hogy CM posztra Fabregas87, Enzo Perez 79, mégis 10/10 esetben Enzo Perezt preferálnám.
Úgy érdemes posztra lapot választani, hogy végigbogarászod Futheaden a részletes statisztikákat, és az adott poszthoz legfontosabb tulajdonságokat, workrate-et, esetleg weak footot, skillt, ha szükséges. -
MdewC
nagyúr
Ez jól néz ki, mondjuk én nem cserélném rá Rooney-t, tennék rá egy hunter, vagy egy katalizátor lapot és kész. (Mondjuk én eleve gyorsabb CAM-ekkel játszok, 85+, itt a két játékos sebessége között már nincs számot tevő különbség, viszont Rooney jobban lő, erősebb, agilisebb.)
-
_adaml21_
őstag
Hát én ezt nem erőltetném, én csak olyan csapatokat rakok össze, amiben 10chem-es játékosok vannak - Wijnaldum így csak 6 vagy 7.
Emellett Strootman igen messze van egy Yaya Touréhoz képest (de megkockáztatom még Sissokonál is gyengébb), illetve Mandzukic is csak egy bizonyos stílushoz passzol, átlag játékos nem nyomja vele olyan jól, de ez egyénfüggő. Pereyra egész jó, őt érdemes beépíteni, Hamsik se lehet rossz, de én ennyit nem szánnék rá, Marchisio jobb nála 5-öd annyi pénzért. -
Kristof_94
nagyúr
Az EA-nek a csalók bannolása helyett arra is lehetne esze, hogy kiszűrje végre a laggolókat... Amikor egymás után 2-3 jön az már kissé idegesítő. Az ilyen játsszon a gép ellen és ne tegye tönkre más játékát. Gépre, konzolra meg fifára van pénz, de netre nincs, gondolom azt nem adják hitelre...

Ja és nem nálam van a hiba, sokszor leteszteltem a netet. -
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt hol, mikor, mire, miért, mibű'?

-
LendvaiFeri1
veterán
Kevin-Prince Boateng helyére CM poziba Medel és Nainggolan mellé Marchisio, vagy CAM poziba Hamsik helyére Guarín?

-
_adaml21_
őstag
-
TBMC
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Koszonom! Es MdewC nek is! Elnezest , hogy nem irtam coint es felallast. 433-4 lenne a felallas. Coin pedig jelenleg kerek 100nal tartok, eladtam mar jonehany jatekosom de van ben kb ilyen 110-20korul lesz a vege (mar nincsenek olyan nagy jatekosaim meg talan rooney aki 15k korul el fog menni)
Nagyon koszonom segitsegeiteket!

-
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Én abban reménykedem, hogy Rémy megy a Newcastle-hez! Jó lenne végre erősíteni... Bár a védelre férne rá inkább

Beruháztatok már potenciális "winter upgrade" lapokra?
Elvileg kiderültek kik kapnak fejlesztést. -
_adaml21_
őstag
Ezzel a balszéllel össze lehet hozni, ezek mellé bármit rakhatsz igazából. Ha megmondod mennyi coinod van, összerakok egyet szívesen

Sissoko nagyon OP, én is használom, még mielőtt megtévesztene a ratingje - méltó társa lehet Pogbának, Marchisionak, stb, egyedül a skill és a wf lehet hátrány.
-
TBMC
addikt
Sracok!
Valahogy be tudom epiteni wijnaldum if lapjat a leendo serie A csapatomba?
Egyszeruen imadom ezt a lapot.Koszi!

-
_adaml21_
őstag
Újabb átigazolások :
- Martín Montoya Betisben (én próbáltam, egész jó kis RB ingame)
- Pato a Chelseaben kölcsönben (bár asszem ezt írta már valaki)
- Emmenike a West Hamben!
Szerk: jól látom, hogy neki nincs idén lapja?
Eligazolt valahova Dubaiba kölcsönbe, hát akkor ezek szerint egy tankot bebuktunk idén, pedig igen beteg lap volt 
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az egy másik eltiltás volt, ő a harapás miatt nem játszott, az átigazolási tilalom miatt még játszhatott volna.

Amúgy mindkét lehetőség rossz a Realnak, ha eltiltják őket, ha nem - Ha eltiltják őket, akkor a 12 éves szurkolók (akik a bázis 40%-át teszik ki
Na jó, ez túlzás
) elpártolnak, mert nincs meg az évi szokásos 100 milliós bombaigazolás, és akkor nekik nagyon rossz. Ha meg nem tiltják el őket, akkor az egy újabb alkalom, hogy egy ilyen bombaigazolással szétbombázza a csapatot Herr Führer. 
-
Henker2
addikt
Srácok!
PC-s FIFA-m van.
Az lenne a kérdésem, hogy ha sorban nyomatom az online meccseket, a lejátszott meccsek száma után fejlődnek a játékosaim, vagy automatikusan a pont akkori "passzban" lévő értékek szerepelnek?
Az miért van, hogy az overall szépen megy felfelé a játékosaimnál, és pl. kb 1 jét játék után az Origin kiírja, hogy nem tudta szinkronizálni a felhőadatokat. Ekkor mindig kiválasztom, hogy a helyi adatokat használja, DE ilyenkor megint az összes játékosom akik fejlődtek megint alapra kerül az overall-juk!
Segítsetek!
Köszi
-
dracox
addikt
bocs srácok, de ezt le kell írnom

BREAKING! A FIFA felfüggesztette az átigazolási tilalmat a Real Madrid számára. A szövetség elfogadta a csapatok (Real Madrid és Atlético Madrid) fellebbezését, és a következő ítélete meghozásáig visszavonta a korábban kiszabott büntetést. -
TBMC
addikt
köszi! megvan nyitva minden a kezdetek óta.
egy box restart megoldotta a problémát, bár inkább ne oldotta volna
még mindig vicc ez az online seaon basszus.. div10ben az ellenfél, minden játékosa 5x gyorsabb, nem érem utol őket, simán lesprintelnek.
VICC. 12 kapura lövésem volt ebből 11 pontos, vagy kapufa vagy úgy kiszedte a kapusa mint a szart. ő rugott összesen 3 at pontosan, mind 3 bement, az én kapusom semmit nem bírt kiszedni, nem értem...ha támadtam, neki 2 játékosa mindig fenntmaradt, nem futott haza, és ha szereltek, a védűjükhöz került a labda egyből ellentudott így támadni. én hiába vagyok ultra attacking-en akkor sem marad ennyire fennt 1 játékosom se...

-
TBMC
addikt
másnak is offos az UT online részlege?
- vagy egyszerűen nem értem mi van. searching for opponet és itt áll tíz perceket és nem csinál semmit.- FUT-ot online utoljára kb 1hónapja játszottam, tökéletes volt
- FUT online draftot pedig 2 napja, szintén tökéletes voltmi a fene lehet?

-
Z'Z"
őstag
Sorry a dupláért!
DEFENCE
Sentinel: (SEN) Defending, Physical - DEF: 3, PHY: 3
Backbone: (BAC) Passing, Defending, Physical - PAS: 2, DEF: 2, PHY: 2
Anchor: (ANC) Pace, Defending, Physical - PAC: 2, DEF: 2, PHY: 2MIDFIELD
Architect: (ARC) Passing, Physical - PAS: 3, PHY: 3
ATTACK
Hawk: (HWK) Pace, Shooting, Physical - PAC: 2, SHO: 2, PHY: 2
Marksman: (MRK) Shooting, Dribbling, Physical - SHO: 2, DRI: 2, PHY: 2
Finisher: (FIN) Shooting, Physical - SHO: 3, PHY: 3Sentinel mehet a CM, CDM-re is.
-
dtrms
aktív tag
Chem lapokat hogy érdemesebb használni? Ti a gyengeségekre tesztek plusszokat vagy pl ha van egy 85-ös lövése akkor arra még 3-at, hogy egy állat legyen?

Tehát a gyengeségeket érdemesebb felhúzni vele vagy az erősségekre még jobban rádobni?
-
Garsza
veterán
Valaki linkelt itt egyszer egy oldallat ahol a fut statisztikákat meg lehet nézni. Be tudná nekem linkelni valaki még egyszer?
-
dtrms
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát ezt nagyon köszi!!!
Én tegnap este ezen agyaltam, de nem tudtam összerakni. Viszont ezek alapján most megvan.
EZ lesz most akkor a cél.Nainggolanról van valakinek CAM-es tapasztalata? A 3as skill és 3as weak foot mennyire zavaró nála, ha CAM-ként használom?
-
dtrms
aktív tag
Tudnátok nekem segiteni? Szeretnék egy Serie A / BPL vegyes csapatot, de úgy hogy van pár olyan ember aki kéne bele. Az alakzat nálam 4-3-3, de úgy nekem nem sikerül összehoznom sehogy se, szóval vevő vagyok más felállásokra is.
Az emberek:
középpálya: Rooney, Schweini, Nainggolan, Marchisio, Pogba, Guarin és De Bruyne.támadók (szélsők): Depay, Candreva, Sanchez, esetleg Hazard, de rá még nincs keretem

A csatár mindegy, hogy ki igazából.
A védelem pedig vagy a Chiellini vezette olasz, vagy BPL-ből Smallingra, Otamendire, vagy a belgákra (Kompany, Verthongen) épülő.
Igazából azért szeretnék egy ilyet összehozni valahogy, mert most barátkozom a Serie A-val és valami elképesztő a középpálya. Pogba, Nainggolan és Marchisio (+Guarin) nagyon meggyőző, viszont imádom Rooney-t (CM/CAM), De Bruyne-t és Schweinit is. Valamint a bal szélsőkkel nem vagyok megelégedve Serie A-ban, viszont BPL-ben meg a bal szélsők a legveszedelmesebbek pont (Depay, Sanchez, IF Wijnaldum és Hazard is).
-
thebigK
addikt
Na, zseton elnyitva, jatekosok eladva, nincs nekem ehhez turelmem tovabb

A forumban aktiv resztvevo leszek, segitek, tarsalgok ahol lehet de a jatekot inkabb hanyagolom
-
MdewC
nagyúr
Skacok!
Van egy kis dilemmám, véleményetekre lennék kíváncsi. Adott ugye a 2. keretem, SIF Kurzawaval, akivel nagyon elégedett vagyok, de a sima lapja is jól teljesített. Illetve kijött most IF Matuidi, aki elég jó plusz statokat kapott, új tackler képességgel. Sima Matuidivel nem mindig voltam megelégedve (talán amióta +3 PHY és PASS lap van rajta, azóta jobban tudom használni), gondolkoztam is a cseréjén, de nem tudtam úgy megoldani, hogy a Di Mariat és Tevezt ne kelljen cserélni, ami elég nagy vezéráldozat lenne, ezért maradt a francia CDM. (Például Radja azért jobb azon a poszton, de előbbiekért nem cseréltem.)
Szóval itt a dilemma, hogy mi legyen. SIF Kurzawa nagy valószínűséggel winter UP-ot is kaphat, megy is feljebb az ára, most 110K környéke, de el kéne adni ahhoz, hogy meg tudjam venni IF Matuidit, plusz a maradék 65K coinom is elveszne, persze Matuidi ára még kell, hogy csökkenjen a napokban. Nekem fontos azonban, hogy az LB/RB ne csak jól védekezzen, hanem erős és jó passzos is legyen, a labda kihozatalok és a kereszt passzok miatt, de egy minőségibb Matuidinek is nagyon örülnék.
Vélemények pro/kontra?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Igazából csak gonoszkodni akartam, hogy egy mai eseményt kirakni már sztem értelmetlen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mintha egy szabad napot erre kivenne az ember.
Bár ki tudja? Vki írhatna egy képes beszámolót a hosztesz csajokról. 
-
Yodamest
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát csak annyi, hogy sok kis csíra eldöntötte egymás közt, pont mi a kemény mag maradtunk ki belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet olyan nyert, akivel közülünk sokan feltörölnék a padlót.
-
zsolti72837
addikt

-
Yodamest
veterán
Köszke, hogy így kikerested a cselt. Ezt sose tudom, hogyan lehet úgy belinkelni egy YT videót, hogy az pont onnan induljon megnyitáskor ahonnan akarjuk?

Jók ezek a 4* cselek, lehet most már el kellene kezdenem ezt is figyelembe venni játékosoknál.
Eddig csak a 3* volt a cél, de ez a "könnyített" spin nagyon bejön most. Már csak azért is, mert a 360-nál sokszor nem is adja be...Még egy kérdés: ezt a hülye segédlet karikát a játékos körül kilehet úgy kapcsolni véglegesen, hogy analógkar lenyomásra se aktiválódjon? Az a bajom, hogy sokszor véletlenül lenyomom cselezés közben a kart és irritáló, hogy feljön ez a segédlet tököm amitől meg alig látok valamit

(#10505) Garsza megnyugtatlak, Hamsik nekem se vált be! Néha tud jó lenni és mindig adok neki esélyt, de abszolút nem hozza nálam sem azt, amit mondjuk egy Mertens.
-
pcsabat
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
köszi! Akkor nem bújom a netet

-
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Értem. Ne érts félre én nem támadni szeretnék. Csak megosztom a tapasztalataim. És kíváncsi vagyok más véleményére is. Nekem például Hamsik egyik lapja sem adta. pedig mind a 3 próbáltam már. De az is lehet hogy ép ellenem volt a rendszer és azért. Perisic viszont nagyon jól muzsikált CAM ként mikor próbáltam.
-
pcsabat
őstag
ERRE tud valaki valamit infót adni?
-
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én személy szerint 2 szoktam. Berbaspin és a kétszer gyorsba átlósan hátrahúzva a jobb analógot. De azt nem tudhatjuk hogy a kolégának menyire fontos.
Én személy szerint mostanában kezdek csak ráálni a cselezgetésre. De a Berbaspin nagyon sokszor jól jönne. Például sokszor van olyan szituáció amit Agüeroval meg tudok oldani egy Berbaspinnel például, Tevezzel a másik oldalon viszont nem mert ő csak 3* -os. Perisic mitől jobb csatárnak mint CAM -nek? Szerintem Dybala, Mertens, IF Perisic és Dybala is jobb opció CAM -nek mint Hamsik. De persze ez mind az én szubjektív véleményem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1 a no Hamsík cserére...
főleg az sif lapja lett brutál...

számomra fontos a ball controll, posintioning, finishing tulajdonság, pl emiatt többre tartok, mint if Perisicet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezen jót nevettem. Egyébként jó meccs volt.
Kicsit tanácstalan vagyok... 
jó meccs volt a 60. percig, ott meguntam a favágósdit - szeretem az Atleticót, de nagy csapatok ellen annyira brutálisan élvezhetetlenül játszanak, vagyis inkább akadályozzák a másik csapatot a játékban, hogy az nézhetetlen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)