Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Igazad van!
Egyébként korábban nyitottam 50k packot is, de még egy 20k értékü játékos se esett belőle.
Akkor érné meg igazán, hogy ha az ilyen nagy packoknak legalább az ára visszajönne. De nem!
Ennyit szerintem elvárhat az ember a pénzéért, ha már a játék ára mellett még ebbe is belefektet.
Persze lottózhatok is, mert ott se garantált a nyeremény, de szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Tanulópénznek jó volt! -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Többé-kevésbé.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A hendi ellen harcolunk mindig...

-
_adaml21_
őstag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Néztem youtubeon egy videót, a csávó elnyitott box-on 30 100k-s pakkot, és a jött neki egy Hazard, két Touré, meg egy Neymar. Tehát 3 000 000/500 000 az arány (befektetett/visszakapott). Ha nyitott volna egy TOTY lapot, akkor sem jött volna vissza az ára.
Szerintem nagyon alulértékelt néhány játékos, azért ilyen rossz a pakkok jövedelmezősége. Tehát egy Depay szerintem simán megérne 20k-t, de dobálják 3-4k-ért. Persze ennek a racionális átlagjátékos csak örül
-
LendvaiFeri1
veterán
vegitossj7, haladgatunk.

-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
DDDDD -
Z'Z"
őstag
Én már elnyitottam az összes pointomat, illetve coinból vettem még 2 db 7,5 k packot.
És a legértékesebb egy nagy lóf@sz volt.

Egyáltalán nem éri meg packokat nyitogatni, mert kib@$zott nagy szerencse kell hozzá, hogy essen egy értékelhető lap. -
MdewC
nagyúr
5 db kula pakkot nyitott az asszony, a legjobb Navas volt.

Jövő héten eladom... -
Garsza
veterán
Ha jól tudom minden nap volt. De nem tudom pontosan hány órától, de az esti órákban volt. Múltkor éjfél körül láttam. de szerintem érdemes minden óra kezdetén ránézni, aki tud.
Én meg azt lesem ezerrel hátha valaki megtéved és kirakja TOTY Pogbat min áron azonnaliban. Lehet nagyobb mák volna mint nyitni egyet.
-
MdewC
nagyúr
De mikor tették ki eddig? Mert ugyan akkor várható...
???
-
thebigK
addikt
Szerintem is lesz 50k pack ma, szoval akinek van ra ideje (nekem
), annak erdemes lehet lesni a piacot.
Ha megtudok idoben, joaron szerezni mindenkit akit akarok, egy 50k packot kinyitok en is -
MdewC
nagyúr
Mivel ma nincs se 50, se 100K-s pakk, megvárom a holnap 19:00 órát TIF Higuval, hátha még megy lejjebb, plusz csak lesz még vmelyik nagyobb pakk. Vélemények??????

Plusz lehet holnap nyitok csak, van betárazva 3 db 7,5K-s, 1 db 15K-s és 1 db 25K-s pakk. Lehet nagyobbat még nyitok egyet, de az még nem tuti.
-
MdewC
nagyúr
Lassan indul a móka!

-
_adaml21_
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Szerintem én is maradok az eredeti tervnél.
Te 2 kiegyensúlyozott csapatot raktál össze, én egy gyengébb és egy erősebb (ez utóbbin megy a filó) mellett döntöttem.
Ez a csapat már kész van, összesen 24-et költöttem (abból csak Rooney ugye 13), Depay megvolt, Piszczek még hiányzik.Rype:Köszi, de átgondoltam, maradok az eredeti tervnél. Egyrészt így bukom Mariskát, másrészt bukom Laca 4skilljét, harmadrészt Ribery stamina69 vs Reus stamina73, valahogy szerintem kibírom

-
thebigK
addikt
Koszi urak. Sztem Reus lesz a befuto, amugy LW-nek kell, ez nemtudom mennyit szamit

-
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vidallal lett volna igazán brutál ez a középpálya, de végülis kibírom, kösz a tippet!
Gündogannal van amúgy tapasztalat? Tavaly nem igazán kedveltem, gyenge volt, elnyomták, stb.Nincs elképzelésem, csak a pénz szab határt, a teljes keretre 200k PC-n, futheades árak szerint. A PSG-s küldöttséget már beszereztem (Di Marian kívül)
-
Rypejakten
addikt
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Idáig sikerül eljutnom, ez is csak a DiMaria-Pastore hyperlink miatt alakulhatott így :/ (mondjuk Pastore jónak tűnik, őt amúgyis szívesen kipróbálnám).
De ez a jobb oldal sehogy se akar összejönni...
-
Stylerr
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nálam játszott Ribery, és tényleg kevés az a stamina amellyel ő rendelkezik. Én Reust ajánlanám, bár nem tudom, hogy az M/M mennyit változtatott a tavaly H/M Reuson, de tavaly nálam brutálisan jó volt. Egyébként ha cseréled Reust, akkor se neki, se Lacazettének nem lesz meg a full chemje, tehát változtatnod kell a csapaton több szempontból is.
-
_adaml21_
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Én most fogom megvenni Riberyt, ebbe a csapatba.
Ami nekem gyengének tűnik benne, az a Stamina, de ezt +3 Phy-vel fogom kompenzálni, remélhetőleg.
Ami Ribery mellett szól: 5* skill, Dribbling, High attacking workrate.
Reus kicsit komplettebb játékos, ő alkalmasabb arra, hogy az egész szélt bejátssza, fel-alá futkozzon, szereljen alkalomadtán, ha úgy van, a távoli lövései is jobbak. Viszont LF-nek egyértelműen Ribéryt választanám a fentebb részletezett indokok miatt. -
Garsza
veterán
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Én CAM ként használom 4312 felállásban. Nekem nagyon bejövős Agüeroval és tevezzel gyilkos támadó triót alkotnak. +3 PHY és +3 PAS lapot használok rá. 16 környékéről gyilkos a ball lába technikás lövéssel. Meg arra kell vigyázni hogy ha a helyzet engedi akkor bal lábbal fejezzen be.
-
ProgenXL
őstag
Van most 60k zsetonom, bár ebből még nem jön ki egy Sanchez meg egy De Bruyne kettős. Nem tudom mennyire megy le még az áruk. 36k körül már el lehetne hozni őket. De akkor megvárjuk a 100k packokat

-
Sanyicucu
aktív tag
Sokan írtátok, hogy Dybala nagyon jó csatár.Nálam nem igazán jön be.Milyen felállásba és milyen chemistry lapot ajánlotok hozzá?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, kihúzott a bajból!
Am is csípem.BIGK: Hajrá!!

Marcess: +1
SanyiC: attól függ, milyen pozi, vagy finisher, vagy architect
-
marcess
senior tag
válasz
VaasottVili
üzenetére
Sztem akkor érdemes, mikor 100k-s packok vannak azok megjelenésétől, pár órán át. (megérzésem szerint az holnap este lesz nem ma) Ilyenkor az emberek kidobálják a 60 k-s játékost 45 körül, csak hogy nyissanak még, vagy kétségbeesés miatt, hogy minél előbb újra pénzüknél legyenek.
Illetve este 7-től is érdemes nézelődni, mert akkortól nyitható mind a 11.
-
thebigK
addikt
Na, klub kipucolva, ami a valamit ero jatekosokon kivul zsetont hozhat, azt eladtam, legyen az labda, cimer, training lap, plusz a discard price-t ero jatekosokat (squad fitnessek maradnak), van 130k-m, varjuk az este 6ot, es mivel ejjel meloban lesz idom telefont nyomkodni, remelhetoleg lesz egyket fincsi uzlet
-
Casti98
tag
Amugy hasznaltok valami egyedi iranyitasbeli beallitast?(angol neven controller setting)
-
MdewC
nagyúr
Sakcok!

Hoztam végre egy online meccset is.

Na nem azért mert mekkora spíler, hanem mert sztem nagyon tanulságos lett. Ezen a meccsen múlt, hogy az idei gyalázatos online div szereplésen javítsak (még jó, hogy az online kupák mennek) és végre feljussak div3-ba, szóval volt tétje. Ez után még volt két meccsem ugyan, de nem volt mind1, hogy hány ponttal futok neki.
Végül is ami miatt tanulságosnak gondolom a videót, az az, hogy soha nem szabad feladni egy meccset.
Pár gondolat:
- sikerült jól kezdenem, ahonnan indul a videó, már túl voltam két zicceren, amik folytatódtak is, kapufa, stb... (még jó, hogy Di maria egyik trait-je a chip shot...)
- nem volt nagy gond a védekezéssel, úgy éreztem, hogy relatíve kézben tartom a meccset, de figyelni kellett
- a meccs előrehaladtával egyre frusztráltabb lettem, ahogy nem sikerült gólt szerezni és kapkodtam is, aminek meg is lett az eredménye, az első komolyabbnak mondható hiba egyből megbosszulta magát
- erre jött egy kis extra a géptől...
(vagy hát úgy mondom, hogy eddig nekem 1 vagy 2 ilyen gólom volt idén, ami nem sok)
- ITT VOLT AZ A PONT, amikor majdnem kiléptem! De nem szabad, mert az ellenfél védelme is hibázhat és hibázott is, sztem a taktika sem volt rendben a túloldalon a végére.A lényeget itt találjátok, akinek van kedve.
Visszatérés vesztett helyzetből.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szó dú áj, bát valaki olyantól vártam választ, aki 100%-ra tudja ezt

-
_adaml21_
őstag
Van egy dolog, ami régóta foglalkoztat, és kérem, hogy valaki magyarázza már meg nekem.
Tehát, adott egy játékos FUTHead-en, pl IF Sterling 84. És alatta általában mindig van valaki, aki kommentben leírja az alábbit:In-Game Rating "Sterling 84"
- LW: 87
- LF: 86
- ST: 81
- CF: 86
- RF: 86
- RW: 87
- LM: 86
- CAM: 86
- CM: 79
- CDM: 66
- RM: 86
- LWB: 71
- LB: 68
- CB: 57
- RB: 68
- RWB: 71Ez mégis mit kell, hogy jelentsen?

-
turorudi
aktív tag
Köszönöm!
Azért kell mert így mindenre magától kell rájönni a gyereknek (8 éves) és sztem egy csomó funkcióra így rá sem jön. És pl. a chemistry összefüggéseit nem látja. Meghát sztem az egy jogos alap elvárás, hogy egy ittho forgalmazott terméknek legyen magyar leírása (angol se nagyon van, ahogy látom). -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Abban az esetben ha el szeretném adni a Fifáimat 14-15-16 akkor csak az Origin fiókommal együtt tehetem meg? Tehát adni kell gondolom a jelszót meg mindent?
Előre is köszi!!
-
evibly
senior tag
válasz
turorudi
üzenetére
Mivel az egész játék angol nyelvű, ezért ilyen magyar leírás szerintem nem létezik. Hivatalos legalábbis tuti nem.
A Fifa 15 topikban (felül, lenyitható formátum) készült egy átfogó GYIK szekció, azt érdemes elolvasni, bár elsősorban az itt is sokat taglalt FUT játékmód lehetőségeiről van benne szó. Tavaly óta van pár változás, de a legtöbbje most is megállja a helyét.
Végül kérdezz tőlünk! Miért kell egy ilyen leírás?

-
_adaml21_
őstag
Ezt a fitness csapatot álmodtam az éjjel

Vélemény? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Majd jövőre.

Vagy nem.
-
turorudi
aktív tag
A FIFA 16-nak van részletes magyar leírása?
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Én hét közepén nyitottam egyetlen egy 7,5k-s pakkot ami majdnem beadta TOTY Pogbat de mégse...

-
BlessedElroy
senior tag
Amúgy valaki nyitott már TOTY játékost?
-
szekto
aktív tag
Szervusztok!

Két hónap kihagyás után visszatértem sikeresen

Jól vettem észre, hogy volt valami olyan patch, ami a szereléseket is érintette? Mintha nem adna minden 2. keményebb belépő után szabadrúgást.
-
csbence94
csendes tag
a mostaninál drágábbak lesznek a TOTY játékosok? mert ahhoz képest elég jó áron fut 1-2

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért a hozzászólásokat se felejtsd el. Én is már az egyéni arcképre várok, nekem 74 napot kell már "csak" kibírnom.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
ProgenXL
őstag
Sikerült kifognom egy csalót.. a csapatába nulla összhang, na mondom ha nem nyerek csalóval van dolgom..
Érthetetlen módon megszerzi a vezetést, oké semmi gond 0-1. kiegyenlítek 1-1 és már is diavetítőben folytatódik a játék. Megszerzem a vezetést 2-1 és puff megszakad a meccs DNF
beadta vereségnek. Annyi szerencsém lett hogy a 3 lejátszható mérkőzésem megmaradt. Nem ment le 2re.. de jelzi hogy 0-3 lett az előző meccsem. -
Kristof_94
nagyúr
Hogy lehet ilyen egyedi kis képet csináltatni?

-
Garsza
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vagy 97,5
(#9522) MdewC
Köszönöm. Amúgy hogy érzed vissza adja amit kell meki?
Nekem személy szerint nagyon bejön. -
-
foxboro
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szia,
Köszi. Hát volt bajom a Win 10 updatetel....A Fifa 16 -t újratettem, így működik...
Aztán utána jött a controller kompatibilitása...most már az is megy....
A Win 7 -tel ennyi bajom nem volt annak idején...Üdv,
tamban -
Garsza
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Majd kitalálnak valamit hogy még egyet beszorítsanak neki.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az jó!
Nálunk 105K környéke. Annyira nem is nagy difi! 
Rajta is agyaltam, hogy megveszem, mert TIF Higuval ellentétben őt legalább játszatnám, utóbbit csak "befektetés" miatt venném.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
CR ki fog fogyni a lapokból a TOTS-ig.

-
Nyitok majd egy 7500-asat, figyeljétek meg hogy benne lesz a TOTY Ronaldo.

-
Kristof_94
nagyúr

-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb stadion?Úgy értem,hogy szép a gyep jó az atmoszféra stb...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem simán lehet egy Drogbád, Demichelised, Artetad, ők mind 80+-osakt
Kinn vannak a csatárok futheaden, Neymar 97, CR98, Messi 99, ahogy az várható volt. Remélem az áresések is megkezdődnek, ahogy az várható volt

Most néztem amúgy meg a Futheades TOTY midfielders pack openinget, olyan 700k értékű pakkot nyitott, volt benne két IF kapus, meg még egy IF, összesen kb ha 100ezret kapott érte? Pedig volt mennyiség bőven, 30 speckó pakkot kinyitott, de egy nagy nulla.
-
levike555
csendes tag
Sziasztok!
Karácsony óta játszom a játékkal PS3-on (10 év kihagyás után),a kérdésem az lenne,hogy valahogy lehet két felhasználót létre hozni egy gépen?Sajnos kisfiam kapta a játékot és mindig elveri a nehezen összegyűjtött lóvét
-
ProgenXL
őstag
A "chemistry styles"-nak mekkora a jelentősége? Ha van egyáltalán

-
szakii16
csendes tag
Srácok az összes TOTY mikor nyitható? Csak van pár csomagom,aztán tartanám arra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(vagy hát úgy mondom, hogy eddig nekem 1 vagy 2 ilyen gólom volt idén, ami nem sok)

beadta vereségnek. Annyi szerencsém lett hogy a 3 lejátszható mérkőzésem megmaradt. Nem ment le 2re.. de jelzi hogy 0-3 lett az előző meccsem.