Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
Uraim!
Igazából ezen felesleges rágódni, hogy kinek kellett volna benne lennie a TOTY-ban, mert mostantól már mindenki a kék kártyákra van rákattanva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_adaml21_
őstag
Jelentem, PC-n is masszívan megindult az árcsökkenés

Két tétel, amiket még múlt héten adtam el:
- Diego Costa, 28 000-ért adtam el, láttam már 16 000-ért
- Rooney, 23 500-ért ment el, 13 000-ért is van már.Ezen kívül van Sánchez 50k-ért, Pogba 80k-ért. Remélem sokat csökkennek még az árak, és akkor összerakhatok 1-2 jó teamet, amikkel elleszek 1-2 hónapig

-
MdewC
nagyúr
Mobilról vok, szóval sry, de Olaszország hivatalosan is bojkottálta az aranylabda szavazást és milyen jól tette: http://juventuz.blog.hu/2016/01/11/olaszorszag_bojkottalta_az_aranylabda-szavazast
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy mi a f*szt keres ott ebben a csapatban 4!! Real játékos, és egyetlen!! Juve játékos, ráadásul a Juvéból sem a legjobb, hanem a csak a legnagyobb hírértékkel bíró futballista.
Abból a Realból, ami tavaly semmit, de tényleg semmit nem nyert, még a legkevésbé sem nehezítette meg a Barca dolgát a bajnoki cím és a kupa megszerzésében, mindezek után egy elég pocsék őszt produkált, 4 játékos a világ legjobb 11 játékosa közt van, a szavazók szerint!
Míg a Juvéból, aki tavaly olasz bajnok, és kupagyőztes lett, konzisztens teljesítményt nyújtva bejutott a BL-döntőbe, pont a Reált legyőzve, majd kb. 65 percig ellenállva az akkor csúcsformában játszó Barca ellen egy szenzációs eredményt ért el a BL-ben az ezüstérmével, egyetlen játékos került be, sehol egy Chiellini, Buffon, stb.Ígérem ez az utolsó sírásom ezzel kapcsolatban, de nagyon nagyot csalódtam ebben a szavazásban, és egyúttal realizáltam, hogy a szavazók hozzá nem értő idióták, akik szimpátia alapján szavaztak.
-
marcess
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Azért ennek minden évben megvan a maga kis áresése, (bár idén bizonytalan voltam) mert ha most nyitsz jót, akkor most szó szerint jó (kék lapok persze mert a totw ezen a héten ér a legkevesebbet szvsz). Én megvárom a hétvégét, vasárnap kinyitom a 2 100k-s packomat aztán meglátjuk mi lesz, nekem tavaly azokkal volt szerencsém.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
A PS4-es piacon most tartunk 30%-os csökkenésnél.
Azt hiszem simán meglesz a felére csökkenés, hisz hol van még a vége? Amikor Messiék is lesznek... 
Féltem, hogy az itt kételkedőknek igazuk lesz, de szerencsére nem.
-
Kristof_94
nagyúr
Én nagyon remélem, hogy tényleg lesznek egyszerre is a csomagokban. Hátha nyitok valamit... Bár addig Marcelo és Alves jó ha 300 ezerért eladhatóak lesznek. Így is dugig van a TOTY lapokkal a piac!
-
LendvaiFeri1
veterán

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudja valaki a csomagok érvényességi idejét?

Ezt nézzétek meg
[link] -
Chereiose
addikt
nekem most a draft volt furcsa, akarhányszor kikaptam, mindig tudtam újra meccselni...aztán rányomtam, hogy claim prize, és egy 5K-s pakkbol esett egy Aubameyang
Viszont már csak 14 ezerért kelt el, nagyon lement az ára...Érdemes várni még If Martial vásárlásával? -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez már beteges, szánalmas.
(#9184) Casti98: Ugyan így jártam, offline ultimaten div1-ben vertem az Arsenalt 2-0-ra és nem számolta el. Vettem fel róla az ea support oldalán egy bejelentést, nem azért szenvedek a gép ellen, hogy egy megnyert meccset is újra kelljen játszani!

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megnéztem 6 db 15k-s pakk nyitását,1, azaz egy darab Rare player esett (KP Boateng, 78, Milan).
Köszi, hogy láthattam ezt, k*rva élet, hogy nem nyitok egy darab pakkot se
-
Casti98
tag
Ilyen van?Jatszottam egy offline FUT meccset amire 0 coinst adott es visszalepek a menube es a szamolt 3 pontot nem adta meg,mi ez mar?Bugos szar!PS4
Persze az osszes jatekosom faradt,meg lement egyet a contactbol is! -
getdizzy
aktív tag
Lesznek 100k-s pakkok??
esetleg tudja valaki, és hogy mikor is?
-
Kristof_94
nagyúr
Ahogy láttam Dani Alves sokaknak benne volt normál csomagokban is. Szóval őt esélyes kihúzni, ha nyitsz pár 50k csomagot vagy 100k-t.
-
ProgenXL
őstag
Elnézegetve ezeket a live adásokat hát kell egy kis hatalmas szerencse hogy az ember akár 1-et is nyisson olyan ritkán jön
ami érthető hisz EA 
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
jó kapus, csak az a nonszensz amit a labdával leművel, az a show, flanc, az nekem nem összeegyeztethető egy képpel, amit én egy kapusról kialakítok. főleg nem egy németről.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Amíg Neuer a toppon lesz, addig nem szorítja ki senki.
-
Rypejakten
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Vidal utolsó Juvés szezonjában önmaga árnyéka volt, 3/4. számú középpályás volt a csapatban, ha rangsorolni kell, Marchisio és Pirlo után, Pogba mellett.
Marci sokkal jobban megérdemelte volna, Buffon meg úgyis véd még 5-6 évet, lesz még alkalma kapnia.

mondjuk nem idén. -
ProgenXL
őstag
Egy gyerek itt élőbe nyitogatja a toty packokat

-
Garsza
veterán
már nyithatók a védők? Ramosból már van 4 db a piacon
-
Chereiose
addikt
nyitottam pár toty packot, willian esett eddig aki nem rossz...
Viszont szeretnék venni IF martialt, már 35K körül van. Fog még lejjebb menni szerintetek? (ps4) -
thebigK
addikt
Pogba helyett Vidal erdemelte volna meg. Neuer, Ramos, Marcelo, Modric mit keres ott?
-
Garsza
veterán
Hogyne kerülne b Pogba a gépezetbe. Mikor olyan összegek repkednek a neve körül. Meg azért az szégyen lett volna ha a Juveból 1 játékos sem került volna be azok után hogy BL döntőt játszottak, ezt még az UFA sem engedheti meg magának. De én azt mondom hogy, az hogy Neuer van ott nem Buffon az szégyen.
-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Minden játékos esetében így történik PS4-en.
De PC-n valami köcsögösködés van, mert eddig mindig minden játékos drágább volt PS4-en a PC-s árhoz képest, most viszont a PS4-es árak lejjebb vannak, mint a PC-s árak, és az Xboxos árak is csökkentek, csak a PC-sek nem, úgyhogy ott valami sunyiskodás van.
-
ProgenXL
őstag
Nos igen valahogy az angol csapatok nem jeleskednek a BL-ben már évek óta. A többi ligát nem igazán követem így nem tudom ott milyen teljesítmények vannak. De ezekszerint a PL-ben nehezebb magasan kiemelkedni egy játékosnak

-
MdewC
nagyúr
Se GIGI, se Chiello. Na mind1, ezt már megszoktuk. (Bajnokság, ami zsinórban a negyedik, kupagyőzelem és BL döntő kevés volt.) Pogbának ismét gratula, úgy néz ki, hogy Ő is bekerült a marketing gépezetbe. Messi-CR-Neymar jogosan van ott, nekik is jár a gratula.

-
ProgenXL
őstag
egy BPL játékos sem fér bele a toty-ba

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Silvának legalább jó éve volt, a PSG-vel hozta a kupákat, és végigjátszotta a szezont csapatkapitányként.
Modricnak semmi keresnivalója nincs a csapatban, ha már nagyon Real Madrid, akkor James, ő legalább kiemelkedett tavaly.
Kapusnak egyértelműen Buffonnak kellett volna lennie, nincs apelláta.
Dani Alves jobbhátvédek közül a legjobb volt idén, de ha egyben a védőket nézzük, azért helyette is lehetne találni jobbakat bőven.
De Marcelo?? Ő mi a szart csinált 2015-ben?? Alaba, Jordi Alba??Arról nem is beszélve, hogy Busquets sehol sincs, a szűkített listára sem került be.... Úristen, őt Xavival, és Pirloval kell egy lapon említeni, nélküle a Barca középpályája nem létezik... Na mindegy, kár is ezt magyarázni annak, aki ezt magától nem látja, és ez mindent elmond az egész FIFA szavazásról.
-
Garsza
veterán
Én úgy tudom ma estétől nyitható nem?
-
dracox
addikt
Hát én nem tudom, hogy idén tényleg megint ilyen jó volt Dani Alves, hogy befért a TOTY-ba?

Egy Carvajal-t jobban eltudtam volna képzelni oda, de persze ez saját vélemény -
Chereiose
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Engem is érdekelne, szerintem csak holnap.
-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!

Mikortól nyithatóak packből? -
_adaml21_
őstag
Hát szerintem sok nevetséges dolog van benne, nagyon szimpátia szavazás, nem értem, hogy hogyan szavazhatnak be olyan játékosokat, akik sem a klubcsapatukban, sem a válogatottban nem értek el semmi kézzelfogható eredményt, kupát, vagy legalább egy döntőt. Természetesen nem CR-re gondolok, neki ott a helye.
TOTY Pogba biztos brutál lesz

-
Garsza
veterán
Megvan a legjobb 11. Neuer (nevetséges) Marcelo T. Silva Ramos Alves Iniesta Modric Pogba Ronaldo Neymar Messi
Azért egy Chiellini elfért volna -
Chereiose
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Marcelo, Silva, Ramos, Alves.
megelőztek

-
_adaml21_
őstag
TOTY:
Neuer - Dani Alves,Thiago Silva, Sergio Ramos, Marcelo - Iniesta, Modric, Pogba - Neymar, Messi, CR -
BlessedElroy
senior tag
Mikor tudjuk meg pontosan, hogy kik lesznek a TOTY védői?
-
válasz
Citroware
üzenetére
Kicsit úgy érzem, hogy óvatos jóslatom volt az, hogy feleződni fognak az árak.
Lehet, hogy lesz olyan a TOTY időszak vége fele, amikor harmadannyiba fog kerülni egy játékos, mint amennyibe tegnap került...
Viszont úgy látom, hogy az IF lapok viszonylag tartják az árukat...Szeretem ezt a hetet.
Megduplázódik a vagyonom csak annyival, hogy eladok mindenkit, aztán majd bevásárolok 1 hét múlva. 
-
Aki mostanáig nem adta el a játékosokat, az már rábaszott, mert már most 20%-kal csökkentek kb az árak és folyamatosan csökkennek, ami ugye 100k esetén már 20k veszteség, és még el sem kezdődött az igazi cirkusz.
-
-
dollarZ18
tag
Néhány trophyhoz (PS4) keresnék partnereket, aki tudna segíteni (pár meccsről van szó), az írjon, vagy vegyen fel. Előre is kösznöm
-
ProgenXL
őstag
Érik a kapuscsere.. Mérkőzés eleje óta emberhátrányban volt az ellenfelem, erre egy ilyen nevetséges góllal meg egy tizivel kapok ki 2-1re..
-
_adaml21_
őstag
Div2-t megnyertem, ez eddigi legjobb eredményem 16-ban, feljutni div1-be már sikerült, de ez a 22 pont most rekord

Így 185k-val indulok neki TOTY-nak, remélem sikerül hasznot húznom. Bár nem tudom, mi értelme van brutál játékosokat venni, full alap csapatokkal sikerült eddig csak Div1-be eljutnom, ha bekerült a csapatba pár 85+-os játékos, általában zuhantam Div4-ig lefele... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Suarez hol marad?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
a baj pontosan ott van, hogy már rég nem az adott évi teljjesítményről szól a fifa gála, hanem hogy ki kicsoda + marketing...
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem így kellene lennie: Neuer - Alaba, Pique, Chiellini (Guzmics?), Alves - Pogba, Iniesta, James/Busquets - Neymar, Ronaldo, Messi
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Godinnak se ez volt a legjobb éve, én inkább a tavalyi TOTY-ből hiányoltam őt, de nagyon. Mondjuk David Luiz helyett.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nézz egy kis statisztikát a múlt évről (Cleansheet, szerelések, kulcspasszok), és rájössz miről beszélek

Tavalyi évben "Ramos nem éppen egy Piqué volt" kifejezést használnám inkább
Azt elismerem, hogy Ramos egy komplexebb, talán még jobb képességű védő is, mint Piqué, de tavaly a kanyarban sem volt. Akkor már inkább Boateng, Thiago Silva. -
Kristof_94
nagyúr
Megint jól kezdtem a DIV 3-ban: 0-2-2

Most már folyton a bennmaradásról fog szólni...
-
törölt tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Hogy én mennyire nem bírom ezt az Ovvy srácot.
Feláll a szőr a hátamon attól, ahogy beszél, és már láttam vagy 4-5 youtubert, akik teljesen lemásolják a stílusát.De ezután a videó után mégjobban megutáltam ezt a gyereket. Az a legszomorúbb, hogy alig kapott dislike-ot, és csak egy-két negatív komment érkezett.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha Nem Buffon lesz a kapus az év csapatában, akkor az újabb szégyene az UEFA -nak. Ugyan úgy mint hogy Allegrit nem nevezték a legjobb 3 edző közé. És ezt nem azért írom mert Juve fun vagyok.
Mivel tett le többet az asztalra Guardiola mint Allegri? Vagy Neuer mint Buffon? Jah azzal hogy a Bayernben -hez tartoznak? -
Rexcsek
tag
Oktató videó sprintereknek:
https://www.youtube.com/watch?v=Qw1vHFI3ld0
Az ember mindig reménykedik, hogy mélyebbre már nem lehet süllyedni...hiába

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam LB egyértelműen Alaba (kivitte Ausztiát az EB-re, bajnokságot/kupát nyert, ezek után nem is értem Marcelot).
Ramos helyett Piqué, sokkal konzisztensebb teljesítményt nyújtott, talán élete eddigi legjobb szezonja, meg hát az 5 kupa ugye...
Azt nem értem, hogy Buffon helyett miért favorizálja mindenki Neuert (talán az őrült söprögetései miatt? nem Oscar díj ez...), de megértem ha a német lesz.
Suareznek nagyon ott kéne még lennie, de elfogadom, ha nem lesz ott, mivel Ronaldo ott van a top3-ban.Szóval az én tippem: Neuer - Alves, Pique, Chiellini, Alaba - James, Pogba, Iniesta - Messi, CR, Neymar
-
Kristof_94
nagyúr
Néhányan azt mondogatják, hogy ez lesz a TOTY:
GK Neuer
LB Marcelo/Alaba
CB Ramos
CB Chiellini
RB Alves
CM Iniesta
CM Pogba
CM Rodriguez
RW Messi
LW Neymar
ST RonaldoValószínűleg azért, mert ők biztosan ott lesznek a gálán, van aki már ott a helyszínen tartózkodik, stb.
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon kemény meccset játszottam az előbb! A gyerek egy BBVA csapattal jött ellenem: Kroos, James, Modric, Benzema, Marcelo... Na mondom, ez kemény lesz. Hát az is lett! Már az első 6 percben 2 nevetséges góllal vezetett, a játékosaim nem tudták kirúgni a labdát, ide-oda pattant róluk... Nagyon nyomta a gép a gyereket. A 17. percben Ramires segítségével lőttem egy igen szép gólt, utána az első félidő hosszabbításában jött Willian, itt nagy szerencsém volt. Kicsit hosszan indítottam Diego Costa-t a balközépen, így kijött a kapussal én pedig keresztpasszal áttettem a túloldalt futó Williannek, akit pedig fogta a védője rendesen. Egy kicsit hosszú lett a passz, de pont így volt jó mert elértem a kapu előtti tér (?) szélénél, egy pár lépés vissza és bumm!
A 2. félidőben is nagyon jött, volt kapufája is, amit csodával határos módon sikerült kirúgni a 16-on belülről. Kaptam is 2 sárgát a védekezés (pánik) hevében! Végül jött a 70. perc és jött Depay: [link]Bocsi a hosszú leírásért, de nehéz volt elhinni, hogy sikerült!

-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor lehet az lesz a gond hoy nem nyitottam ki az elozo hetit es felulirta az uj :/
Joo tudni Ba***a meg -
ohcard
tag
Srácok nekem Pogbát kéne megvennem FUTban. Bizonyos források szerint ott lesz a TOTY-ban, amit szerintem nem érdemelne meg, de ez mind1 is. Az UEFA csapatába is bekerült, szóval nem kizárt ez sem.
Ha esetleg tényleg ott lesz, akkor vajon a sima aranylapja ára is megnő a piacon, vagy a várható "market crash" miatt rá is érvényes lesz az ár esés? PC-én napok óta 85k körül beszerezhető, de nem sokkal vagyok 100k felett, így elvinné zsetonom nagy részét.
A kérdés kibővíthető: A TOTY-ban érintett játékosok arany lapjának ára vajon milyen mozgást mutat majd? -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Valaki árulja már el. hogyan kell úgy szerelni, hogy ne pattanjon vissza az ellenfél elé a labda? A hétvégén a góljaim 70%-át így kaptam. Az a vicc az egészben, hogy sok ellenfél azt csinálja, hogy elkezd a meccs elején szlalomozni és ha látja, hogy a játékosaim nem tudnak szerelni vagy minden visszapattan elé, akkor lehet játszani ezt a primitív játékot.

Kb. ilyen gólokat kapok: a videót 56:45-től nézzétek
https://www.youtube.com/watch?v=tv6wmNv8xlw -
Z'Z"
őstag
-
getdizzy
aktív tag
Csak én nem kaptam meg a heti premium gold packot ami a deluxe csomag vétele után jár 20 héten át? Mert ahogy számoltam kb csak 16. hét körül jár
-
Z'Z"
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
When are TOTY cards released ?
Every year, EA Sports releases the first TOTY cards in packs at 8pm (UK time).
These rare items will only be available in packs for a limited time according to its positions (subject to changes):
Goalkeepers and Defenders
From 11/01/2016 8pm UK | 13/01/2016 12pm PT
To 13/01/2016 6pm UK | 13/01/2016 10am PTMidfielders
From 13/01/2016 6pm UK | 13/01/2016 10am PT
To 15/01/2016 6pm UK | 15/01/2016 10am PTForwards
From 15/01/2016 6pm UK | 15/01/2016 10am PT
To 16/01/2016 6pm UK | 16/01/2016 10am PTAll Players at once
From 16/01/2016 6pm UK | 16/01/2016 10am PT
To 18/01/2016 6pm UK | 18/01/2016 10am PT -
Chereiose
addikt
toty pakkokat hány órától lehet nyitni?

-
dracox
addikt
Ezt a Zeneklipet még nem is láttam Zidane-ról ERRE annyira nem is rossz

-
Vampire Bat
aktív tag
Mindig is szerettem volna egy skill team ellen játszani,hát most megkaptam.A gyerek taktikája=passzolj egy 5* skillernek és cselezd magad a kapuig. De nagyon fontos,ha a cselgépnél van a labda,akkor ne passzolj!!
Általában sikerült megállítanom,mert ha elfektetett 2 védőt,akkor jött még 3,mert olyan lassan haladt előre a cselekkel.A meccset megnyertem 2:1-re,de igen élveztem,amikor ő fülén-farkán pörgette a labdát,én meg egy 360-al elküldtem 2 védőjét.Szóval ebből csak azt akarom kihozni,hogy mezei cselekkel simán meg lehetett etetni a játékosait.

U.i.: Láttátok,hogy Elyounoussi az átigazolás miatt kapott upgradet is?Közben rájöttem,hogy hülye vagyok,mert nem is ugyanaz a játékos

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Manolast akkor sem indokolja semmi. 1 db IF lapot kapott, az idei római teljesítménye sem predesztinálja. (Persze lebeszélni senkit nem fogok, hogy ne vegyen IF lapot belőle jöv héten, ártani nem árthat, hátha amúgy is keres rajta.)
Igen, aránytalanul olcsók lesznek, ha valakinek bejön egy kedvenc lapja, akkor töredékéért meg tudja venni, ha olyan játékos is jön, aki kaphat UP-ot, akkor megtöbbszörözheti a befektetését. Tavaly így vettem SIF Alexist.
Szóval megéri figyelni. Persze lesz olyan is, amiből tengernyi lesz.(#9105) ohcard: Valóban, örülnék is ha kapna, bár én akkor sem adom el.

-
Sanyicucu
aktív tag
A 3 védős felállásokat próbáltátok már? Vélemény?
-
thebigK
addikt
Smallingnak is kijar az upgrade.
Valamint remenykedem az aresesekben, kell majd egy reus, de nem mostani aron.. -
Manolas 1-et növekedett a heti frissítésekben, ráadásul nem akkor, amikor az IF lapot kapta, úgyhogy valószínűleg több jó szereplése is volt.
És igen, a jövő heti TOTW-ben aránytalanul olcsók lesznek az IF lapok, és ez örökre így marad, mert egyszerűen csak túl sok lesz nyitva belőlük. De ez az első 3 napban érinti a mostani TOTW játékosokat is, kár, hogy ennyire szar a mostani felhozatal.
Persze mindez csak ha holnap tényleg elkezdődik a TOTY.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Martial baromi jó ötlet, főleg, hogy mész szerdái lehet húzni a SIF lapját, béka segge alatt lesz az ára, belőle tuti, hogy veszek.
Kérdés, hogy ha kap UP-ot, akkor a csatár lapja (ami egyébként jobb), értékesebb lesz-e, mint az LM?Mahrez is tuti, kár, hogy alapjáraton nem egy akkor nagy név, mint tavaly Alexis, sztem iszonyat nagyon nem fog emelkedni az ára, de egy próbát megér.

(#9090) Citroghost: Manolas mégis miért kapna? Semmi az ég egy adta világon nem indokolja. Dybala még csak-csak, ha folytatja a jó teljesítményt, de az se 100% sztem. Mondjuk Manolashoz képest sokkal nagyobb rá a sansz...
Illetve nem árt majd figyelni, hogy jöv 7en kik lesznek a TOTW-be, na ott lesznek csak igazán a filléres dolgok...!

-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Jaj most látom, hogy te milliomos vagy.

Ja nem, valakivel összekevertelek, valaki írta itt hogy vagy 1 milla zsetonja van.

Akkor a helyedben inkább Aubameyangra fektetnék be. Nála mégbiztosabb és nagyon mértékű upgrade valószínű, ráadásul az ő posztján nem nagyon van vetélytársa, mert pl Douglas Costa értékét az rontaná, ha Reus vagy Ribéry kap még IF-t, de Aubameyangnak nincsen párja.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Mondjuk ha levesszük Cr-t, Messit, Neymart ...
Azt hiszem simán meglesz a felére csökkenés, hisz hol van még a vége? Amikor Messiék is lesznek... 

ami érthető hisz EA