Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
MdewC kollega urat kérdzeném elsőroban, de ha vki másnak is van ötlete, akkor szívesen veszem: a patch óta hogyan védekeztek?
Szerintem a contain, team contain, stand tackle kinyírva...eszetlen becsúszásoknak pedig nem vagyok a híve! jockeyval és a passz sávok zárásával próbálkozom, de a sok szlalom matyi lemegy az alapvonalig, onnan vissza, majd be a 16oson belülre...Régen ezeket simán levédekeztem ,de mostanában elég lutri, mert a védőim imádnak másik irányba galoppozni...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Játékosfüggő, de amúgy igen.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok

Úgy kettő ezer hozzászólás óta nem néztem be, létezik lementek szépen a játékos árak?
Egész jó árakat láttam már jobb játékosokra is. -
Chereiose
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Már próbáltam, és sajnos nem oldotta meg :/ Szerintem a lemez rossz, de ehhez kölcsön kell kérnem egy másikat, hogy megtudjam.
-
Blashe
aktív tag
Én úgy tudom hogy csak februárban lesz. Tavaly is akkor volt ha jól emlékszem.
-
gyomorHD
tag
HAli
Nem tudja valaki, hogy januárban kb mikor várható Upgrade? Tavaly is volt év elején, gondolom most is lesz. Mert a Match dayben elég szépen bevan lőve a képesség, de ha kezdek egy kariert pl a Leicesterrel, hiába állítom be hogy töltse le a legfrissebbet, Vardy attolmég csak 75-ös lesz kb. Mondjuk az se lenne rossz, ha a Match day adatokkal lehetne kezdeni a kariert (Ott pl most Vardy 78-as ha joltudom), de hát ilyen opció sincs
Illetve "Arc frissítés" jöhet majd még 16hoz? Vagy azt csak a következő verziókba frissítik? Mert jópár felkapott játékosra ráférne némi ráncfelvarrás. (Depay, Martial, Darmin a ManUTD-nál eléggé "Fifa figura", igaz Depaynak pár hete tettek be pajeszt
)
Mellesleg nem tudom észrevette-e valaki, de a Leicester nem csak a valóságba, de a játékba is igen jól megvan csinálva. Ölöm vele az ellenfeleket. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, biztos a DRAFT miatt, jó lenne, ha több és módosabb kupa lenne.

-
Miért olyan nagy szám az az ír kupa egyébként? Tavaly belenéztem, párezer zseton járt a győzelemért, semmi extra.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Az ír kupára olyan ír játékosokat is érdemes venni, akik nem rendelkeznek IF lappal? Őket is többszörös áron veszik vagy a nagyobb kínálat miatt ez nem jellemző?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Van ez így.
-
j.peter65
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm srácok a válaszokat Választom a másik dortmundit még kell 10k hogy meg tudja venni Boatenget de az még ma meglesz

-
HoTDoG
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Megtaláltam, kicsit el volt dugva. Köszi!

-
j.peter65
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egy CB-t tudsz nekem mondani ha ennyit kérhetek még tőled
Hummels mellé kellene valaki Naldo ? -
j.peter65
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Hát nagyon nem

-
Vampire Bat
aktív tag
-
j.peter65
tag
Valaki tudna nekem mondani egy jó Bundesliga kapust? (ne Neuer)
-
Chereiose
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Fantasztikus, hogy pont én fogtam ki ezt ps-en...Francot kéne vele csinálnom

-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ST ről van szó.
-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most építek egy Bundesliga csapatot csak azért kérdezem. Aubemayang vagy Müller?
-
j.peter65
tag
Valakinek van tapasztalata Lahm-al vagy Vidal-al ? Jók vagy nem jók?
-
_adaml21_
őstag
-
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy FIFA16-ban xbox360-n van e magyar kommentátor vagy nincs?
-
Z'Z"
őstag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Itt kedvedre keresgélhetsz, és találhatsz bőven csapatokat.: Low Budget

-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
16-ban hol van lehetőség arra, hogy a cseleket "begyakoroljuk"?

A korábbi edzőmeccs lehetőség és a TPS nézet a kapus ellen is eltűnt, vagyis utóbbi csak meccsek előtt betöltődéskor. A Training rész alkalmatlan bármiféle bonyolultabb mozdulatsor megtanulásához.Illetve másik téma. Csak számomra ilyen szembetűnő, hogy milyen sok a kapufa? Mintha szándékosan belenyúlna a játék a hangulat fokozása érdekében.
-
xyzikeee
aktív tag
Köszi nektek is.

-
_adaml21_
őstag
Ez a csapat nagyon tetszik nekem, és szívesen ki is próbálnám, de Gervinhot nagyon nem szeretem a játékban (meg a való életben is egy botlábú fószernek látom), nem lehet a helyére valami értelmes alternatívát tenni? Akár hybrid is szóba jöhet, és túlléphetnénk a 20k-s kereten némileg.
-
Garsza
veterán
válasz
xyzikeee
üzenetére
Én ezt javaslom 20K kijön. És tudod továb fejleszteni.
Lesz két gyors szélsőd. Egy gyors közép pályád akik sem védekezésben sem támadásban nem vesznek el. És egy stabil gyors védelmed. És ahogy gyűlik a coin folyamatosan tudsz posztonként fejleszteni. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
köszi mindketőtöknek.
-
Chereiose
addikt
Valaki aki PS4-en játszik, nem tudna felrakni egy pár perces videót a játékról? Ugye már említettem itt, és azóta is olyan, hogy laggol nekem a játék néha és nem tudom miért. Pl egy szabadrúgásnál belaggol a csík és el is rontom, de simán játék közben is laggol sokszor, nagyon nem értem miért...Talán a lemez lenne rossz?
Szóval megköszönnék egy videót, mert látnám, hogy másnak csinál-e valami ilyesmit. Persze nem tudom, a videón mennyire jön át, de szerintem ezt észre lehet venni videón keresztül is..Találtam egy videót. nekem is ilyesmi van, itt látni is, hogy már a menü lassú és szaggat
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
UTbe összepakolnátok nekem egy kezdő low budget csapatot amivel lehet érvényesülni? Egyáltalán miylen bajnokságban érdemes gondolkodni a 16-ba? 15 ben volt egy fullos spanyol és angol csapatom de jelenleg kevés coinnal csalás nélkül szeretnék építkezni.
Játékstílus: Szeretem birtokolni a labdát, 2 gyors szélsővel be beindítgatok. 4-3-3, de más felállást is elfogadok. Középre labdabiztos 1-2 jól cselező játékost kéne. Hátulra meg lehetőleg gyorsabb belsővédők.
Csak kérlek támasszátok alá amit ajánlotok, aki nem ért hozzá ne írjon.Köszönöm.
-
boff
senior tag
A 16-ban újak a mezek és a stadionok meg van néhány új labda és cipő, minimálisan jobb a grafika amit patch-ekkel folyamatosan visszabutítanak, hogy jövőre megint azt tudják mondani, hogy jobb lett a grafikai élmény. Röviden ennyi de ez visszamenőleg a fifa12-ig igaz kb.

-
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
Sok helyen olvastam már utána, de még értelmes konkrét választ nem olvastam azzal kapcsolatban, hogy mennyi a különbség a FIFA15 és 16 között xbox 360-on. Előre köszönöm a válaszokat.
-
Stylerr
addikt
Azért az se gyenge, hogy FUTMAS kezdete óta csak növekedtek az árak.

-
MdewC
nagyúr
Bitang németek, RB-be inkább Piszczek.

-
Chereiose
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
BBVA 15-ben volt, de esélytelen, nincs is sok jó játékos aki meg jó, az 100K felett van kb...
BPL-t igazából szerettem, de mint mondtam unom, meg azért csatárokkal nem voltam megelégedve Sturridgeon kívűl, Agüerora meg nem volt pénzem
Olaszban és franciában meg nem láttam annyi jó játékost, mint Ger-ben, így arra esett a választásom
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Helyes. Szerintem Bundesliga, Ligue 1 és Serie A csapatokat érdemes összehozni általában. Meglátásom szerint a BBVA és a BPL elég rossz ár/érték aránnyal bíró játékosokat vonultat fel - és ezt a topikban tapasztalatokról beszélők rendre megerősítik, mikor arról beszélnek, hogy két csapatuk van, és mindig a másik jobb, mint a BPL csapatuk.
Legalábbis többször ezt olvastam már. -
Chereiose
addikt
Úgy döntöttem, hogy eladom az angol csapatom, mert már unom.
Bundesliga 11-et csinálok, viszont nem nagyon ismerem ott a jatékosokat
Tehát szerintetek kapuba, védelembe és középpályára (cdm,lm,rm,cam) kiket érdemes venni, akik azért megfizethetőek is? Előre vannak ötleteim
-
boff
senior tag
Jelenleg ezzel a kerettel elég jól jönnek az eredmények: [link]
Átlagban 5 meccs win 1 alt+f4, úgyhogy egész jó.
Aki teheti próbálja ki mert tényleg lehet velük játszani, passzolgatni is jók meg kontrázni is és a befejezéssel sincs gondom most, 10-ből 7x bemegy 5-ösön belülről. Később majd jön egy Silva meg Touré, ők még elérhetőek lesznek 1 hónapon belül kereskedéssel.Szerk: Bainesen gondolkodom, lehet, hogy jobb mint Clichy.

-
ProgenXL
őstag
Szeretlek EA mikor meccs közbe megszűnik a kapcsolat a szerverrel és beadja vereségnek..

Tudom nektek ez nem újdonság
de 10 perccel a vége előtt mi oka volt rá -
boff
senior tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
És nem utolsó sorban a befejezése is jobb mint néhány csatár társáé..

-
zsolti72837
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Ahhoz képest, hogy kaptam vagy 10 packot és egy jó játékos nem jött belőlük.
-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Őt néztem én is csak nem tudom hogy jó-e?
-
j.peter65
tag
Játszottam pár meccset de kellene egy LB mert Azpi hát inkább nem mondom.
-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Az elsőt fogom megcsinálni

-
Tomenko
tag
Többnyire csak olvasó vagyok a fórumon talán egyszer írtam egy pár sort. Régi fifa motoros vagyok így van egy kis tapasztalatom. Minden részben megnyertem a FUT Div1-et többször is de az idén ez még nem jött össze.
Nem kenyerem a kereskedés, meg mindenféle színű lapok gyűjtése, egyszerűen a játék ( foci öröme ) és versenyzés miatt töltöm az időmet képernyő előtt.
Most éppen a div1-ben vagyok de ahogyan a játék belenyúl az eseményekben nevetséges. Már az első percektől lehet érezni,hogy kinek lejt a pálya és hány liter vízleadással ússzuk meg az adott mérkőzést.
Sajnos nem sikerült lementenem az utolsó mérkőzésemet ami a Chaplin filmeket idézte. 2:0-ás hátrányból egyenlítettem úgy, hogy mindkettőt szögletből többszörös biliárd ping-pong,flipper és ezeknek rokonai közbejárására kaptam.Az egyenlítő 2 gól valami brutális volt ( benevezhettem volna a szépségdíjra ) csak kár,hogy pc-n nem lehet menteni a játékból csak külső program segítségével.Szóval Baines kb 35m az oldalvonalról a hosszúba. A második, Cavani csoda ollózása kb. a 16-ról. Baines nagyon jó lő, ez tervezett volt, de Cavani megmozdulása totál más volt mint szerettem volna ( szerencsére ). Nem érdemes felhúzni magát az embernek hiszen elég sok random esemény van a játékba és nem mindig a jobb és a szebb győz
És a lényeg, totál beletojtam minden Chemistry és hasonló mutatók optimalizására, átálltam 5-2-2-1 felállásra ami jó beállításokkal 3-4-3 -ként működik. Nincs semmi szupertehetség csapaton belül és két sorral játszok.
Az első pld: Hátvédek
aines-Jagielka-Cahill-Kosi-Zabaleta/ Közép: Eriksen-Schweini/ Támadók: Pedro-Sturidge-Walcot.A második egy hibrid felállás de sokkal jobban teljesít. -
j.peter65
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget . Miután tegnap sikeresen nyitottam egy Agüero-t egy csapatot szeretnék köré építeni eddig így áll a csapat ha valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tovább az kérem válaszoljon ! [link]
-
levike92
tag
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy most kaptam karácsonyra a 16 ot barátnőmtől . Ezelőtt 14 volt meg azzal voltam 2-dik osztályban is ezzel egyszerűen nem bírok 8 on beljebb jutni. Nagyon furcsa az irányítás. A lényeg az lenne, hogy nem tudnék valahogy új felhasználót csinálni 16-ba, hogy a statisztikáim újra 0 ról induljanak és 10 dik osztályba kezdjek? Mert idegesít, hogy vagy 15 meccs óta nem nyertem mert már csak az ideg dolgozott bennem

-
boff
senior tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nálam remekül teljesít.

-
LendvaiFeri1
veterán
Remélem, hogy lesz IF Lukaku.

-
Újpest_FAN
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
sokra nem mész vele

-
zsolti72837
addikt
Ma kaptam egy GOLD packot és egy David Luizt nyitottam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Fantasztikus, hogy pont én fogtam ki ezt ps-en...Francot kéne vele csinálnom