- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
9800 - 9701
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorcika50
tag
-
MdewC
nagyúr
Volt még 35K-m, gondoltam veszek még egy SIF Hamsikot 22,5K-ért, mi baj lehet?

Illetve van még 18 db játékos, akik jó esetben elmehetnek 1K-ért pár nap múlva, per db...
-
dracox
addikt
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Régóta olvasom a topikot, PC-n nyomom, téma most a TOTY, valaki írta hogy nagyon nagy szerencse kell hogy beadja. Nos, ma egy darab 7500-ös pakkból(csak ilyeneket szoktam néha, havi egy, az e havit direkt erre az időszakra időzítve), és TOTY Marcelo volt benne. Igaz a legócskább, de 320000-ért el is ment, és meg tudtam venni belőle Pogbát. Plusz majd jöhet SIF Dybala. Ez most szerencsés nyitás volt.
-
szekto
aktív tag
Köszi.
Végülis Aubameyangokat én is tudok venni a támadósorba meg középpályás sorra, szóval öljük meg a játékot, ezaz!

Hozzászólásomra arra irányult vala, hogy egyesek (jópáran) még mindig azt játsszák, hogy kezdőkörből kirohanva a 80+ pace-el és shooting-al rendelkező játékosai közül, nyílegyenesen végigsprinteli a térfelet, majd 18-ról rávágja, ami persze, hogy gól lesz. És hangsúlyozom, nem egyszer, hanem többször. Ergo vannak, akik ezt gyakorolják (a rendes foci helyett...).
-
BlessedElroy
senior tag
-
dracox
addikt
Szerintem ha megállítod a játékot és 2 controllered van aztán az első kontrollerrel a térfél valasztasnal visszahuzod közepre a masik kontrollerrel pedig athuzod a csapatodra. Pirosról kékre kellene változnia a kis háromszögnek.
-
Z'Z"
őstag
Ha sárgát kap egy játékos, akkor megváltozik a színe.

Nem lehet változtatni!
-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Meg lehet változtatni a színét a kis háromszögnek, ami a játékosok feje felett van meccs közben?
-
Rexcsek
tag
Szia!
Köszönöm a válaszokat!

-
Rypejakten
addikt
nehari, de már a felállásnál is látni lehet, hogy full fogalmatlan a csávó.
szekto: ha nem tudod levédekezni a középkezdésből való megiramodást, akkor nem a játék a hibás, hanem te.
Rexcsek:
Mi értelme van annak, hogy kilépnek az emberek az első percekben, az a vacak 300 coins? Miért nem könyveli el a meccset nekik vereségnek? Hányadik percig lehet így kilépni az UT-ban? Bannolás nem jár érte, korlátlanul megtehetik ezt? - coinfarmerek, ban járna érte, de vegitossj7 is jelentett vagy 100-at, mégse nagyon bannolgatják őket.
Nokedli 44-45-ös játékosokat azért raktok a padra, hogy húzza lefelé a csapat ratinget és ez alapján gyengébb ellenfelet sorsoljon a gép? - igen, de semmit nem ér, netkapcsolat és win-lose mutató alapján alapján sorsol.
én megint kezdem azt érezni, hogy kezd a játék ismét primitívvé válni: dobjuk ki a lasztit a szélsőnek, majd a bal ravaszt húzogatva sprinteljünk befelé és majd lesz valami, mivel szerelni szinte lehetetlen.... UT dióhéjban.
VaasottVili: Verratti abszolút alkalmatlan arra a posztra, az ilyen Yaya Touré és Pogba-féle tankok kellenek oda, bár én inkább váltanék felállást.
-
veterángeri
tag
Nekem 50K pakkból kagawa volt a legjobb

-
VaasottVili
csendes tag
Köszi!
Összedobtam, ma ki is próbálom.
Mik a legjobb alakzatok egy hibridhez?
A karácsonyfa alakzatot(4-5-1) próbáltam az ünnepek tiszteletére, de rá kellett jönnöm, hogy nem fekszik nekem. A single meccsek, amiket Karácsony óta játszok.. elhitették, hogy jól működik, de visszatértem a szezon mód 3. osztályába és 4-ből 3 zacskó, 1 x.
A keretem ereje meg háromszorozódott, tehát vagy én kényelmesedtem el, vagy ezt a karácsonyfa alakzatot kell azonnal elfelejtenem.
[link]
Ezzel firkálgattam tegnap. Vagyis engem szégyenítgettek inkább... -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésekben szeretném a segítségeteket kérni:
FUT: mi értelme van annak, hogy kilépnek az emberek az első percekben, az a vacak 300 coins? Miért nem könyveli el a meccset nekik vereségnek? Hányadik percig lehet így kilépni az UT-ban? Bannolás nem jár érte, korlátlanul megtehetik ezt?
Nokedli 44-45-ös játékosokat azért raktok a padra, hogy húzza lefelé a csapat ratinget és ez alapján gyengébb ellenfelet sorsoljon a gép?
Játékmenet:
Hogy a lankadt kukiba lehet ezerrel sprintelve szerelni ill. 20-30 méterről leblokkolni a lövéseket és passzokat? Ilyen a világon nincs, mégis egy csomószor ezt tapasztalom az ellenfelek játékában. Script lenne ez is?
Amúgy én megint kezdem azt érezni, hogy kezd a játék ismét primitívvé válni: dobjuk ki a lasztit a szélsőnek, majd a bal ravaszt húzogatva sprinteljünk befelé és majd lesz valami, mivel szerelni szinte lehetetlen....
-
thebigK
addikt
-
szekto
aktív tag
-
thebigK
addikt
-
csbence94
csendes tag
Eladtam az egész keretet én marha, amit már nagyon bánok

-
Stylerr
addikt
Akkor vége a TOTY-nak, vagy még hétfőn lehet nyitni őket, ezáltal várható áresés?
-
Citroware
addikt
Nem tudnék ajánlani, és mivel jobb szélső középpályás terén sem áll annyira jól a felhozatal, ezért megfontolandó, hogy egy olyan hibridet hozz össze, aminek a bal oldalán Bundesliga játékosok vannak, jobb oldalán pedig egy másik bajnokságból, például Serie A (Cuadrado), vagy BPL (IF Shaqiri).
-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
-
_adaml21_
őstag
Nem túl nagy a választék, én Diekmeierrel elvagyok a budget keretemben, meg van még Opare, ő hasonló Diekhez, aztán ennyi. Mi a baj amúgy Piszczekkel? A pace? Mert azon kívűl eléggé rendben van, de szerintem elég az a 79 is.
Meg arra megkérlek, ha valami eszedbejut a poszt megírasa után 5 perccel, szerkeszd a régit, ne nyiss újat, köszi

-
szekto
aktív tag
Btw decemberbe volt valami akció, hogyha új klubot hozol létre, akkor kapsz ingyen Petr Cech-t? Mert ezt nem tudom elhinni, hogy a mai 4 ellenfelemből mind a 4-nek Petr Cech állt a kapuba....
-
szekto
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy védőt RB posztra a Bundesligából?
(Lehetőleg ne Pisczek legyen.)Egyébiránt jó látni, hogy az emberek online még mindig a játékba lévő glitcheket használják fel a győzelemhez (pl. kezdéskor rárontanak az ellenfél kapujára), a tisztelt fejlesztők meg nem hajlandóak semmit sem tenni ez ellen.

-
thebigK
addikt
-
csbence94
csendes tag
-
tibi206
tag
Megéri most megvenni egy toty marcelot vagy dani alvest? Fog vajon emelkedni az áruk?
-
MdewC
nagyúr
Erre 100%, hogy kapni fog.
Remélem ez nem befolyásolja SIF Dybala lapját...
(2 gól és 2 gólpasszra illene)Szerintetek?

-
csbence94
csendes tag
na hát nem jött be ez a haditerv, hogy TOTY alatt visszavásárolom jóval olcsóbban a korábban eladott játékosaimat
befürödtem vele elég szépen, a befolyt összeg felét(5-600k) pedig én hülye elpakkoztam, értelmetlen húzás volt, de reménykedtem a szerencsében
összeraktam egy kisebb BBVA csapatot és még a múltkor egy Serie A keretet is, amiket lentebb láthattok
az lenne a kérdés, hogy az olasz keretbe hogyan tudnám beépíteni Dybala-t, mert többen is írtátok, hogy megvagytok elégedve vele és kíváncsi vagyok a játékára nagyon
plusz még meghallgatok mindkét keretnél változtatásokat, ajánlatokat 
Még egy kérdés, csak én beszélem be magamnak azt, hogy sokat számít a Work Rate? Mert mondjuk hiába nagy kedvencem a Benzema, viszont se a Gold, se az IF, se a SIF nem vált be igazán, aztán láttam, hogy Medium a Work Rate támadásban és egy Jackson, akinek High a támadása, sokkal jobban teljesít, góléhesebb

BBVA:

Serie A:

-
Vampire Bat
aktív tag
-
_adaml21_
őstag
Szerintem első, ott mindenki a neki legjobb pozícióban van (BenYedder CAM, DiMaria CAM, Matuidi CDM, stb.)
-
Kristof_94
nagyúr
-
Vampire Bat
aktív tag
Suarez mester 3-as

Más: Szerintetek hogy jobb?
így
vagy így
vagy pedig így??

-
thebigK
addikt
83as rare gold lap, mit akarsz meg?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
-
Sz7Cs
aktív tag
-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
Toty Pogba?

Grat, szép eredmény!

De a Barcás Vidal mi a tökömet keres ott középső CB-be???
OMG
-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
Mind a kettő jó lehet, ha érzel benne fantáziát, hogy Higu kaphat téli UP-ot, akkor utóbbi. De szerdától mind a kettő drágulni fog sztem... (Jövő héten, talán kedden vagy szerdán lesz az kékfeketék és nápolyiak kupa meccse, figyelni kell, hogy Higu mit alkot, nehogy narancs lap legyen a vége.)
(#9759) Citroghost: A felajánlás él, ha meggondolod magad. (Ha épp lesz annyim pluszban, amikor szólsz, de megoldom, szóval áll a felajánlás.)
-
Citroware
addikt
-
tibi206
tag
89-es Godin jó befektetés lehet vagy inkább vegyek mégegy TIF Higuaint?
-
LendvaiFeri1
veterán
Nincs TOTY csatár.
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
Citroware
addikt
-
_adaml21_
őstag
Most emiatt még semmiképp ne add el, de később sem fogsz vele bankot robbantani, arra azért számíts.
25-30k maximum, nem a legideálisabbak a statjai a poszthoz, meg M/H workrate se a legjobb. -
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Én is nyitottam egy 50k-t coinból és egyet pontokból. Jött egy IF Vitolo, aki jelenleg ér 10k-t.
Később is ennyi lesz vajon? -
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
Dettó, bár még várok, hogy közelebb legyen TIF Higu a 100K-hoz, mint a 115-höz...
Megvan SIF Martial, SIF Kurzawa, eladtam IF Dybalát, reménykedve a szerdai SIF-ben... Ha hétvégén meg tudom venni (persze ha kiadják) úgy, hogy marad még valamennyi coin kereskedni, akkor nem szólok "egy szót sem"... ea pedig csak a szokásos.

-
Citroware
addikt
Egyébként meg az rohadtul mindegy, hogy hány zsetonos csomagról van szó. Ugyanis az egész FUT piac a csomagokhoz viszonyul. Ha a csomagok több zsetonba kerülnének, akkor a játékosok is ezzel arányosan drágábbak lennének. Ha a csomagok nagyon olcsók lennének, akkor a játékosárak is, szóval a lényeg, hogy alapvetően minden esetben ugyanolyan esélyeim lennének, hogy jó kártyát kapok vagy sem.
Az egyetlen EA által szabályozható arány az, hogy a meccsekért mennyi zsetont kapjunk a csomagárakhoz képest. Minden mást a piac saját maga automatikusan beállít.
(illetve azt is, hogy mennyi valódi pénzért mennyi csomagot lehet venni, de ez játékon kívüli tényező) -
LendvaiFeri1
veterán
-
thebigK
addikt
Egy 50k pakkot kinyitottam en is, Gotze, Sterling, Koke. De segaz, ez bennevolt. Viszont SIF Higu megvan, Vidalt visszavettem, van ket eleg penge csapatom, van 200db squadfitnessem ami eladasra kerul napokon belul, van egy csomo toltelek BPL jatekosom, nincs itt gond
-
dracox
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
marcess
senior tag
-
_adaml21_
őstag
Kérdezzük meg az argentin újpest orkokat is erről! Oh wait...

Eddig se érte meg pakkokat nyitni, a price range óta még inkább így van (mert ugye match rewardok nem nőttek, pakkok árai nem csökkentek, ellenben a játékosok áraival).
A játék megjelenése utáni 1-2 hétben még több értelme volt, mert akkor egy Depayt el lehetett adni 30-40k-ért, egy Ramirest 20k-ért, stb.
Szóval a pakkok rossz jövedelmezősége nagyon szoros összefüggésben van azzal, hogy közben fingért össze lehet rakni egy fasza Serie A csapatot 82+ ratinggel, mindenki döntse el, hogy örül-e ennek, vagy sem. Én igen. -
Citroware
addikt
2-3 éve nem nyitottam csomagot. Úgy voltam vele, hogy ha minden így marad, úgyis továbbra is szopatni fog a játék, rendszeresen felcsesz a hendikep miatt, úgyhogy két út állt előttem: vagy behúzok valami szuper lapot és olyan gazdagságba kerülök, mint még soha a FUT-ban, na az izgalmas lett volna. Vagypedig szart kapok, és akkor hagyom a picsába, mert már eddig is szopatott ez a játékmód.
És igen: köcsög, szar EA. Nem azért, mert nem volt szerencsém a kártyákkal, hanem azért, mert manipulálja a meccsek lefolyását, és nem a bevitt tudáshoz és bevitt munkához méltó eredmények születnek a FUTban. Ha 1-2 hét múlva újrakezdeném és valami csicska csapattal folytatnám a harmadosztályt, ugyanolyan győzelmi arányom lenne, mint a 200k-s csapatommal.
-
törölt tag
Nem értem ezt a nagy felháborodást, mintha nem lenne itt is leírva naponta, hogy rohadtul nem éri meg nyitogatni.
2db 100k pack, meg 700 pontos pack... Nem tudom mit vártatok, ha megnéztek youtube-on néhány pack opening videót, láthatjátok mennyit nyitnak, mire jön egy értékelhető játékos. Profit meg szinte sosem lesz belőle.
De gondoltam, hogy ez lesz. Páran elköltik az összes pénzüket néhány csomagra, utána meg jön a köcsög EA-zés
-
Sz7Cs
aktív tag
300k -t nyitottam el, Sergio Ramos (87), Rooney (86) volt a két legnagyobb.. a többi gyors eladásba ment

a csapataim kész vannak, és össze kereskedem magamnak ami kell, szóval nem nagy érvágás volt... de azért bosszantó ...
-
Citroware
addikt
Lehet, hogy jobb is így. Túl addiktív ez a játékmód, túl sokat foglalkoztam vele, miközben igazából a karrier módot jobban élvezem, és legalább más játékokra és más tevékenységekre is több idő jut.
Nem kockáztattam volna meg ezt most, ha nem szopatott volna meg már jópárszor a játék, nem lenne hendikep, hanem mindenki elnyerné az arra méltó sikert azért, amiért megdolgozik.
-
MdewC
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Összes pack egy nagy vicc, át**ás a köbön...
Nyitottam egy ilyen 700 pontos pakkot, volt benne egy 10K-t érő IF spanyol jobb hátvéd, nevét se tudom...
Szerencse, hogy a javarészt draftra költöm, de még ott is kikapok 1 meccs után, laggos játszhatatlan szutyokban
-
Citroware
addikt
Nyitogattam, eladogattam, 200k-ból maradt 3k-m, és egy nagy büdös semmi.

Szerintem én abbahagytam a FUTot.
Elsőre jött egy James a 100k-s csomagból, a következők borzasztóak voltak.
-
_adaml21_
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
marcess
senior tag
Mindenkinek van 5 25, 5 35, 5 50, 10 100 k pack a storeban. Abból lehet csemegézni
. -
Citroware
addikt
Azt fogom csinálni, hogy nyitok két db 100k-s csomagot (ha lesz egyáltalán), aztán akik jönnek, ha szarok jönnek, akkor azokat eladogatom, és még kinyitok valamilyen kisebb csomagot. Ha kb ugyanannyiért visszajön, akkor nem nyitok többet hanem megtartom. Ha több jön vissza, akkor sem nyitok többet.
Szóval csak abban az esetben lesz KO, ha nagyon szart fogok kapni.
Ha 200k-ért nem fog visszajönni 60k-nál több. -
MdewC
nagyúr
-
Citroware
addikt
De én a SIF verziójáról beszélek.
A sima nekem sem kéne. A SIF verzióra annyit javult, hogy egész jól tud védekezni is, mesterien passzol, mesteri szabadrúgásai vannak, és jól lő távolról, és technikás. Fejelni CM-ként nem egy fontos tényező. Sebesség terén meg nincs nagy különbség.
Érdekes, egyes játékosok sokkal nagyobb statnövekedést kapnak az IF lapjukra, mint mások. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Rypejakten
addikt
miben? hogy tud passzolni? ez aztán nagy komplexitás.
komplex játékos aki földön és levegőben is ér valamit, Pjanic nem tud fejelni, lőni meg cselezni nagyjából ugyanúgy tudnak. de mivel használtam Pjanic-ot, és egy kalap kakit nem ért, ezért nem csak a statok mondatják ezt velem, hanem a gyakorlat is. Fabregas Serie A verzió.
-
Citroware
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
marcess
senior tag
Egy pl klubban lőtt 176 gól az új rekord. Ezelőtt Henry volt 175-tel az Arsenalnál.
(#9721) Citroghost: énis ugyan így teszek, csak 2 csapatot megtartok, és ha nem jön be akkor csak draftozni fogok. (ehhez megtartom a 2 csapatot akik 15k-t szereznek nekem
) -
Citroware
addikt
Meddig nyitható a TOTY?
Most jött egy sugallat, hogy van 200k-m, és kinyitnék két db 100k-s csomagot. Ha bejön, akkor nagyot nyertem, ha nem jön be, akkor hagyom a picsába az Ultimate Teamet, úgyis mindig felbasz.
Vélemények?Lesz valami akció még?
Lehet, hogy nagyon meg fogom bánni. De az is lehet, hogy nagyon fogok örülni.

-
yozsee11
aktív tag
-
_adaml21_
őstag
Azt gondolom jövő héten kap Rooney egy record breaker lapot

Az más kérdés, hogy megfizethetetlen lesz
-
Garsza
veterán
Nekem Agüero tökéletesen müködik 8 chemmel Ebben a csapatban
Más: Egy elképesztő kihagyott helyzet. Még szerencse hogy 3:0 -nál történt. A lényeg 40. másodpercnél kezdődik.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
Citroware
addikt
Pont hogy Pjanic a sokkal komplexebb, nézd meg a statjait.
-
Rypejakten
addikt
-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Chereiose
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Chereiose
addikt
-
Stylerr
addikt
Elindultak felfele az árak. Ibrahimovic 100k felett van. Én hülye nem vettem meg mikor 86k volt, és csak 95k coinom van. Remélem nem fürödtem be vele, és lesz még egy nagy esés.
-
MdewC
nagyúr
Láttad a kereteimet, egyet biztosan.
Na Ők pédául eléggé beváltak.

Tévezt nem könnyű beépíteni. Ettől függetlenül egy ilyet meg lehet próbálni, ha van coin, akkor Higuból lehet feketét venni, az IF/SIF lapja ma még a béka segge alatt lesz, szóval ha vki meg akarja venni, az eset 19:00 után, holnapig megteheti.
-
Chereiose
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! IF Bolasie-ról mi a véleményetek? Mondjuk jelenleg 75 ezer a legolcsóbb... Pár hete még kevesebbnek tűnt...
-
Chereiose
addikt
-
Citroware
addikt
Hamsíknál sokkal jobb a SIF Pjanic, bár drágább is.

-
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
9800 - 9701
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(2 gól és 2 gólpasszra illene)

A sima nekem sem kéne. A SIF verzióra annyit javult, hogy egész jól tud védekezni is, mesterien passzol, mesteri szabadrúgásai vannak, és jól lő távolról, és technikás. Fejelni CM-ként nem egy fontos tényező. Sebesség terén meg nincs nagy különbség.