Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Üdv az Uraknak!

Készültem egy új VIDEÓVAL nektek, remélem sokan megnézitek.

Volt még egy korábbi sztorim, egy elvesztett kupa elődöntő egy DIV 1 győztes külföldi kolléga ellen, kicsit pechesnek éreztem magam, de ezt írtam is.

Szerencsére tudtam írni neki, azóta felvettük egymást barát listára, vasárnap játszottunk egy meccset, gondoltam vissza vágok, annyi volt a probléma, hogy túl voltam egy másfél órás fal labdán, elég fáradt voltam és kaptam egy combos 4-0-át tőle. :) Nem volt nagy dolog, fáradtan nem szabad játszani, csak néha nehéz megállni. Átrohant a védelmemen, helyzetbe nem kerültem sokszor, volt 1 vagy 2 kapufám, már nem emlékszem, de nem is fontos, az eredmény reális volt.

Ma sikerült újra meghívni játékra, végre a port nyitások rendbe tették a meghívásomat, nem dobja el a meccset a szerver, ha én hívok barátot játékra, de sztem a meccs közbeni net stabilitásomnak is jót tett a dolog.

Szóval ez a linkelt meccs, egy online barát elleni meccs, duplán kellett törleszteni, mert ha ezt is elbukom, akkor már sztem nem jött volna többet játszani.

15:00 perces felvételi lehetőség miatt 1-0-ról megy a videó, a végén látszódik az első gól is, illetve volt még 2 kapufa is, de ezek benne vannak! Igazából próbáltam megfontoltan támadni, az előny birtokában, illetve ritmusokat váltani, de ami igazán örömmel töltött el, hogy sikerült lehoznom az idei szezonom egyik legjobb védekezését (sztem) és az egyik legtöbb szerelését egy meccsen. :) (Minden esetre nem volt ellenem a gép.)

Fogyasszátok, remélem alaposan nézitek, ha vannak észrevételek, azokat örömmel olvasom.

:R

Új hozzászólás Aktív témák