Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisengi1
tag
Na enyhén másnaposan gondoltam sikerül 3 meccsből 5 pontot összeszednem ami ahhoz kell hogy bennmaradjak a 2. osztályban.
1. meccs simán nyerek. 2-0
2. meccs 2-1 nekem félidőben ír az ellenfél hogy ne játsszak mert valami problémája van mondom ok nem játszom hagyom lepörögni az időt úgyis én nyerek ha nem jön. Erre a 70.perc körül megint kidobott a főmenüig. Nem értem hogy mi ez?, Ezt mindig akkor csinálja amikor nyerem a meccset, persze amikor 3-0ra vezet az ellenfél véletlenül sem dobna ki. A legutóbbi kb 25-30meccs alatt 5ször dobott ki úgy hogy biztos volt a győzelmem.
3.meccset simán nyertem 5-1re, de a 60.perc után kezdtem félni hogy megint kidob és mehetek a 3.osztályba.
Szóval most hanyagolom az Ultimate team-et. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
török már van de nemigazán játszok velük mert a BPL-t erőltettem de rájöttem, hogy nem megy velük.Portugálhoz tudnál segítséget nyújtani?Nemigazán ismerem őket.

-
Sanyicucu
aktív tag
Először is Búék mindenkinek!
Arra a döntésre jutottam, hogy eladom A 2 BPL csapatomat mert nem igazán jönnek be.Marad a Serie A csapat és mellé szeretnék egy másik ligából valót építeni az eladásból keletkezett pénzből.
Melyik ligát ajánljátok amibe ár/érték szerint jó játékosok vannak? -
deszkaúr
tag
szivatással búcsúzott a tavalyi év

mélyrepültem 1hét alatt a 2. osztályból az 5be
úgy néz ki ez volt az EA karácsonyi ajándéka
pedig végre volt egy kis munkaszünet, több idő volt játszani
de inkább csak bosszankodtam
na mindegy. majd az idén másképp lesz ha az EA is úgy akarja
új év új remények
kitartást és sikert
ezt kívánom minden fifa fanatikusnak
BUÉK! -
zsolti72837
addikt
B.Ú.É.K !
-
tigomigocika
senior tag
BÚÉK

-
Újpest_FAN
tag
B.U.É.K
Mindenkinek 
-
dracox
addikt
Buék minden kedves fórumozónak!!
-
losilee1337
aktív tag
Boldog Újévet
-
szpal17
őstag
BÚÉK a Fifa megszállottaknak is!

-
MdewC
nagyúr
Srácok, nem éri meg "veszekedni" a játék miatt!

BUÉK MINDENKINEK!!!

-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Esetleg ez?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Szerintem „B”
Viszont akkor LB-be Alaba!
Nemrég még azt írtad, hogy eleged van a játékból!

-
törölt tag
válasz
Citroware
üzenetére
Na, kipróbáltam ezt a Serie A csapatot DIV 7-ben.
Hát lehet hogy még korai itélkezni, de két meccs után én nem érzem úgy, hogy jobban segítene a hendi, sőt. Egy vereség és egy döntetlen eddig a mérleg, két 81-es csapat ellen (enyém 78-as), komédiába illő gólokat kaptam. A második meccsen jóval magasabb volt a kaput eltaláló lövéseim száma, mégis csak tiziből sikerült betalálni, a játékosaimtól folyamatosan elpattogott a labda, a védelem meg gyalázat volt.

Még van 7 meccsem az idényből, ezt még lejátszom ezzel a csapattal, de ha nem javul a helyzet, akkor nem sokáig tartom meg őket. A 82-es értékelésű BPL csapatomat sokkal jobbnak érzem, a hendi meg egyelőre ugyanúgy jelentkezik mindkettőnél.
Kell még ezt tesztelnem, de most azt gondolom, hogy azért van egy adag placebo hatás abban, ha jobbnak érzi valaki az alacsony értékelésű csapatokat.
-
Garsza
veterán
Próbáltam már olyannal is non rare gold csapattal. De ugyan úgy egy ótvar volt.ú
Esküszöm hogy az lesz az újévi fogadalmam hogy ehhez a szarhoz többet nem nyúlok.
És fel fogom hívni az EA hogy követelem vissza a pénzem amit ezért adtam. Megmondom nekik hogy ha kell a fogyasztó védelemhez fordulok. És dugják fel maguknak eszt a fas.....ot. Mert ez felhőtlen kikapcsolódásra alkalmatlan. -
j.peter65
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen csapatod van ?
-
MdewC
nagyúr
Az év utolsó napján, a két utolsó meccs egy remek, elcsalt LAG TENGER. B+ magad ea az új évben is.
Jár a taps! 
(#8468) Kristof_94: Segít a francokat... Jobb csapat ---> több elcsalt meccs. Mérget veszek rá.

(#8467) Garsza: Csinálj, egy ótvarosabbnál is ótvarosabb, trágya halom csapatot, azzal meg fogod nyerni.

-
Garsza
veterán
válasz
Dorcika50
üzenetére
Ha Rage quit -ttel léptél ki az utolsó mecsből addig nem tudod a kereted változtatni se webapban se mobilon még be nem jelentkezel a játékba pc -n.
Nekem meg a változatosság kedvéért a bukott kupadöntők száma gyarapodott. Kb 25:0 a bukott nyert kupadöntőim aránya. Most is vezettem 1:0 -ra majd kapott egy kamutizit az ellen közben nekem mindent megfogott Ruffier. Majd a 90. percben egy 100% Tevez ziccer amit kb. 8m mellé bombáz az ellen támadást indít bepasszolta Fekirnek kb. 12m a kaputól háttal a kapunak a védőm a nyakán fordulásból bebombázta az ideg majd szét baszott. Mondjátok meg könyörgöm mi a picsát kell csinálni hogy nyerjek egy szaros kupát?
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látszik hiába vette meg J.Rodriguez, Benzema, Modric, Rakitic, Godin nevű srácokat...

Elég agresszív volt, az első félidőben lőttem 3 gólt, erre begurult és a 61 illetve 64. percben szerzett két pirosat... Schneiderlin 2, Ramires 2, Depay és Rémy 1-1 gólt szereztek, ritkán van ilyen, hogy a kp-k több gólt lőnek...
Ez amúgy a seasons, a kupához sajnos csak 1 Schalke kapusom van, szóval az felejtős ... -
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
mind1 megnyerted az a fontos! Csatlakozom hozzád én is! Nyerteeem
Na elég is volt ennyi mára
, Boldog Új Évet mindenkinek! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez valóban így van, papíron nincs nagy difi a 2 és 3 között, még is azt érzem, hogy a plusz 3 chem lapok jobban érződnek IG, mint a 2esek... Jó kérdés miért, csak így érzem.
A passz stattal annyit vitatkozok picit, hogy a curve és vision stat is nő, ami sokszor a befejezéseknél is segít. Illetve szvsz a CB-k esetében jó a passz segítés, főleg, ha letámadnak.

De megszokás kérdése...
LedyGy: Grat!

BUÉK NEKTEK SKACOK!

EGYETEK, IGYATOK.

-
Újpest_FAN
tag
mára elég ebből a szánalomból, csúszik, nem reagál, korcsolyázó ostoba játékosok........
-
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
szép, én is úgy tudtam hirtelen halál. Lehet 11 után 2-vel kell nyerni 
-
LedyGyuszi
addikt
Méltóan búcsúztatva az év, Final Countdown kupagyőzelemmel...Döntőben tizikkel nyertem. De vki elárulná, hogyan lehet nyerni 15:13-ra? Az első 5 lövés után nem addig rúgnak, ameddig vki nem hibázik, a másik meg belövi?

-
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De jó...
Neked nem talál? Ezzel nálam nincs baj szerencsére -
Z'Z"
őstag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Draftban volt szerencsém tesztelni.
Összességében annyit tudok írni neked, hogy jobb, mint a sima lapja, de fizikálisan sajnos nem bírja ki a kilencven percet.
IF lapoknál azért nem mindegyikre mondható el, hogy jobb lenne, mint az alap.
Szerintem próbáld ki!
-
j.peter65
tag
Hát beszarok megvettem 15k ért Lahm-ot és eladtam 28k ért ez ám a biznisz

-
Újpest_FAN
tag
IF Chicharitot próbálta már valaki?
főleg a labdakezelése és a WR érdekelne, de minden egyéb is
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok!
Próbálta-e már valaki 4-1-2-1-2 felállást és ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
Offline Draftban most próbáltam ki először.
Ezzel a csapattal akarom tesztelni: [link]Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
szakii6
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Szintén. Lenyomtam fifa 16 legnagyobb hendys meccsét.Persze a német online kupa döntőben. Új évre kívánnám, mindenki dögöljön meg, akinek benn van a keze a hendyben

-
Újpest_FAN
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
az már a vég

-
Vampire Bat
aktív tag
Az érzés mikor úgy felb*sz a fifa,hogy inkább matek leckét csinálsz FELBECSÜLHETETLEN!!

-
Rypejakten
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
a PHY stat súlyozása: strength, agression, stamina, jumping. szóval a +3 és +2 lap között nagyjából zéró különbség van ingame.
de ezeket sosem fogjuk megtudni, marad mindenkinek a megszokott fétise
jap, ez így van.
-
Újpest_FAN
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
én csak olyan lapot használok amin +3 PHY meg valami van a stamina miatt
szerintem a +2 up semmit sem ér (lehet a +3 sem
)de ezeket sosem fogjuk megtudni, marad mindenkinek a megszokott fétise

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sanyicucu
üzenetére
minden csatáromon marksman-t használok.
plusz dribbling, shooting és phy. dribbling-be beletartozik a reactions is, shootingba a positioning, a PHY-be a stamina, amik rejtett képességek, és amilyen fontosak, annyira alulértékeltek.
eleve ott kezdődik, hogy az összes pace és passing statot erősítő lap kuka, mert ezek a statok idén semmit sem mutatnak/érnek.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azért az is elég jó profit ha azt nézem, hogy nekem pl. csak 10 ezer coinom van amiből befektetni és profitálni sem tudok!

-
Sanyicucu
aktív tag
Tevezre milyen chemistry lapot tennetek?
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tegnap Drafton pont benn volt az egyik meccsen CDM poszton Kroos, és egy erősebb ellenfél ellen Defensive/Counter Attack taktikára kényszerültem.
Kb. 5ből 4 kontra rajta és az ő pace(hiánya) miatt bukott el, le is kellett cserélnem emiatt. Szerintem azért jó, ha van egy 70-es pace-e a CDM-nek., az ilyen esetekre. -
Dorcika50
tag
Jó akkor megveszem a Perezt, eladom a Kroost, úgy majd lesz coin egy James-re őt berakom cam-be a koke-t meg a Rafinha helyére.

#8433 Újpest_FAN: Már meg van nekem nincs bajom vele, de ha ti azt mondjátok, hogy a Perez jobb, én hiszek nektek.
-
Újpest_FAN
tag
-
Újpest_FAN
tag
ma éjszaka biztos lesz valami disznó pakk, majd
bebaszvanyitok egyet telóról hátha esik valami

-
Dorcika50
tag
Ehhez a csapathoz mit szóltok, kiket ajánlotok? Tudom még elég kezdetleges.
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát de akkor is rohadjon meg, minimum. 1 misi cointól váltam meg emiatt.
Most csak 3-4x hasznom lesz, kb. 2-3 misibe elmegy az összes.
If Bale meg egy túlértékelt vacak,ez a 2. Bale-em, de 1:1-ben ugyanolyan. Egy Arnautovic odaveri. -
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Mondhatni Real Deal volt...
<--- erre is lenne egy remek muzsikám, de majd később. 

Más: Amikor megtudom (felbecsülhetetlen), hogy a mai nap után, amikor nem nyertem meccset DIV4-ben, végül is bent maradtam, a gépet okoltam egy meccsnél, ahol az ellenfelem 2-0-ról fordított 2-3-ra, mester hármassal, Chicharitoval, némi szerencsével ugyan, de megdolgozott érte, most tudtam meg a statból, hogy DIV1 győztes és csak egyszer esett vissza, szóval biztos, hogy nem DIV4-es... Ma leginkább a DIV1-2-ből kaptam ott ellenfeleket, néhol lagos szeretet csomaggal. Csettintek
és megjegyzem magamnak "deal with it hülyegyerek..." Még jó, hogy múltkor felraktam magam egy polcra, ma levertek onnan, mint vak a poharat. -
MdewC
nagyúr
Üdv Skacok!

Kolléga is szólt, ez a 3. alkalom "kvázi kérés" az illegális coin vásárlással kapcsolatban, legközelebb törölni fogom az ilyen kommenteket.
Köszi.

-
dracox
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Ekkora idiótaságot OMG..... nagy az Isten állatkertje
-
törölt tag
válasz
Citroware
üzenetére
Holnap mindenképp kipróbálom és leírom a tapasztalatokat, a csapat nagy részét már megvettem ma.
4-5-1 lesz a felállás, ezért kéne pár CAM, kiket ajánlasz erre a pozícióra? BPL csapattal is ebben a felállásban játszok, támadásnál nagyon bevállt, mellesleg ezt az ötletet is tőled loptam.
-
_adaml21_
őstag
Kérlek titeket, hogy az illegális coin vásárlásról való beszélgetést privátban tegyétek meg!

Még karácsonyra beígértem magamnak egy Draftot, az első ajándék token óta nem nyomtam. Egy ilyen csapatot hoztam létre, edzővel chemistry 76 volt, asszem. Az első 3 meccset nagyon könnyedén nyertem, a 4.-en egy mákos góllal kaptam ki, meg lőttem 3 kapufát....
Na de, végülis a pakkok miatt csináltam, nagyon bizsergett a kezem egy pakkért. Kaptam is két players pakkot, az egyik egy premium karácsonyi pakk volt.
Kaptam 24 játékost, abból 13 rare, és....A legjobb Martial (1500), meg valami silver csatár (1300), a többi gyakorlatilag eladhatatlan, vagy nagyon minimál áras.
Ha mindenki elkél a listámról, akkor megúszom kb. 5000 bukóval.Még egy drafttal még megajándékozom magam a napokban, mert tetszik a játékmód maga, de hál' Istennek a pakkszerencsém kitart!

-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2 kapura lövésből 2 gól én meg 10 kapura lövésből éppen hogy 3 na mindegy tartok egy kis pihit .
-
Újpest_FAN
tag
majd szépen becsenget a reset bácsi és lesz ám nemulass ...

-
j.peter65
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te honnan tudod hm talán te is így csinálod

-
j.peter65
tag
kezd elegem lenni a fifából de nagyon klasszissal jobb csapatom van mint az ellenfélnek 2 kapura lövés 2 gól fuu....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Simán vehetne több játékos eladásával is. 10 játékos 10k azonnaliért az 100 ezer zseton. Jó hülye...

-
j.peter65
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
So what?
-
Vampire Bat
aktív tag
-
ProgenXL
őstag
Az normális hogy a meccseim nagy részét idegenben játszom?
jó ha volt 5 olyan alkalom amikor hazai pályán játszottam
-
Rypejakten
addikt
3 hét után ismét bekapcsoltam a játékot, hátha javult valamit a legutóbb kiadott, még mindig aktuális patch óta - 2 meccs után köszöntem, nekem ennyi elég volt. kíváncsi vagyok, van-e még hova butítani a játékmenetet, szerintem nem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez van most, szóval nem tudom érdemes lenne-e felállást váltani és cam-be rakni.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Payet CAM-ban meg CF-ben nagyon fasza.
Mkhitaryan nem tudom, hogy jó-e.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jött még Payet, Mkhitaryan akikre emlékszem! Ők mennyire jók?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
thx

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annak sosem szabad végetvetni. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jaja! Most Remy van, ő csak a fizikális statokban jobb nála, szóval tényleg jó lett volna, de nem, luxus beadni egy alapból 80-as játékost

Costát szerintem megtartottam volna, bár 200k felett adnak érte... De ideje véget vetni az álmodozásnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kitartást és sikert
Mindenkinek