Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Van ez így.
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mi történt? Ezt már én is többször írtam, hogy az ember legnagyobb ellensége nem is a játék, hanem az idióta játékosok...
-
Rypejakten
addikt
hányingerem van ettől a szartól. meg a közösségtől, aki játssza.

-
Sanyicucu
aktív tag
A chemistry lapoknál dob valamit a játékoson a +2 erősség vagy inkább a +3-ra kell koncentrálni?
-
pennywise88
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, azzal tisztában voltam hogy a sima aranylapnál marad a régi és megkell venned az újat, de az IF lapoknál ez nem volt tiszta. Nem tudom, hogy bemerjem-e esetleg vállalni TIF Higuaint, csak akkor vállalnám be ha biztosan kapna az arany lapja +2 uppot, szerintetek kap annyit?
-
Dorcika50
tag
Ha van egy sima lapom ami kap upgradet akkor ami megvan nekem annak is felmegy?
-
Garsza
veterán
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Szerintem nincs rá megoldás az Alt + F4 kombón kívül.
(#11090) pennywise88
Nem szűnik meg. Az Uppgrade úgy néz ki hogy megmarad a sima lapja, kap +ba egy ugradelt lapot és az IF lapjai értékét növelik. De ha 78 ról csak 79 -re növelik a sima lapját, akkor az IF lapok maradnak úgy ahogy vannak. Az IF -ek csak akkor kapnak Uppot ha a sima lapját legalább 2 -vel növelik, de az IF lapok akkor is csak 1 kapnak. -
marcess
senior tag
válasz
pennywise88
üzenetére
Ha az upgrade-elt sima arany Dybala eléri a 80-as ratinget (valószínűleg), akkor igen nőni fog a te Sif Dybalad is anélkül, hogy csinálnál valamit.
-
pennywise88
csendes tag
Lenne egy kérdésem az upgrade-el kapcsolatban. Nekem most megvan SIF Dybala, 81-es az értéke. Valószinü upgrade-t fog kapni,a kérdésem az, hogy a régi 81 SIF-es kártya az megszünik? Tehát ami nekem van jelenleg kártya, az is megkapja az uppot, vagy marad 81-es, és külön megkell vennem az upgradelt lapot?
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
Előfordult már valakivel akár online, akár single FUT Draft során, hogy félidőnél nem lehetett tovább lépni? Ezt úgy értem, hogy amikor jönne az összefoglaló vagy be kellene töltődnie a kezelőfelületnek, akkor nem történik semmi, a játék utolsó jelenete (?) van a képernyőn és hiába nyomok bármit... Ma kétszer is így jártam single-ben, egyszer a 4., egyszer a 2. meccsen, mindkettő alkalommal vezettem.

Esetleg van valami megoldás a játék bezárását leszámítva?
Előre is köszi a válaszokat!

-
ProgenXL
őstag
A controllerről annyit hogy fényévekkel jobb a billentyűnél.
eleinte billentyűvel kezdtem de most visszagondolva borzasztóan levoltam korlátozva vele. 1hét után már xbox controllerrel játszottam szintén először. Meg kell szokni de az után nagyon jó 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Köszi! Az Izland ellenire igényeltem. Először mind a 3 meccsre, illetve egy feltételes 4. meccsre is, de utána lemondtam a többit a suli miatt. Most viszont nem sikerült egy tárgy, szóval csak szeptembertől folytathatom újra a sulit, de így sem bánom, hogy csak egy jegyem van. Így is legalább 70 körül lesz a túra...
-
Z'Z"
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Bakker!
Összeraktam én is ezt a Columbia-Serie A-La Liga csapatot, annyi különbséggel, hogy Marci helyett Guarint raktam be. [link]
Az első mérkőzés kb. 5 percig tartott, mivel nem bírta tovább az ellenfelem és ragequitelt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
J. Rodíguez a 3. percben, utána J. Martínez az 5.-ben rúgott egy gólt.
Kezdésnek nem rossz.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi már akkor is mondtuk, hogy csalódás fog érni...

Ellenben az EB-vel biztos nem, az örök élmény marad valószínűleg, grat
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De, hiányzik, főleg, hogy én nagyon nehezen tanultam meg az alap cseleket is. Sokáig gyakorló arénában próbáltam elsajátítani, leírás alapján, de hiába nyomkodtam a megfelelő irányban, csak nem jött össze. Aztán csak felhúztam magam, és hagytam a francba az egészet.
Míg nem felhomályosítottak, hogy mindent "menetiránynak megfelelően" kell értelmezni.
Na meg aztán a szabadrúgásokat is jó lenne sorfallal gyakorolni.Minél hamarabb állsz át, annál jobb. Lásd Garsza kollegát. A sok felesleges pointra költés helyett már rég meg kellett volna venned

-
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy darabig biztos hogy szokatlan, és nem is fog menni vele a játék. De ha megszokod akkor sokkal hatékonyabban lehet vele irányítani. Én kb. 1.5 éve álltam át de nem bántam meg.
(#11080) adamlukacs
Szerintem 1 hétnél biztos hogy tovább tart még rá áll a kéz. Bár függ a meccsek számától is mennyit tol le egy hét alatt.(#11082) Kristof_94
Szerintem meccseken jobban hozzá lehet szokni mint a gyakorló arénában. -
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eleinte biztos, de szerintem nem tarthat tovább 1 hétnél. Megéri. Hidd el.
-
Garsza
veterán
Holnap teszek egy próbát a 433(4) felállással kimondottan a beívelésekre megyek majd rá. A keret az Így néz ki. Tudnátok abban segíteni hogy milyen játékos instrukciókat használjak? Elsősorban az ST és CAM posztokon hogy jól helyezkedjenek beadásokra.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bók csak akkor érvényes, ha tényleg abbahagyod a billentyűzet játékot, mert voltak olyan sprinter-szlalom megoldásaid, amikre nyomdafestéket nem tűrő szavakat mormogtam a bajszom alatt... Szóval szánj rá 3000 fifa pointnyi pénzt, de most már tényleg!

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugodj le, ma már ne játssz többet, de szerintem a hétvégén sem. Olvasd el vegitossj7 kollega tanácsait az odafigyelésről és a gondolatok összeszedéséről meccsek előtt (közben, után), és higgadtan próbálkozz újra.
Ja, meg végy egy kontrollert, az egymás elleni játékból nekem az jött le, hogy a billentyűzet fogja vissza leginkább a fejlődésedet, mert egyébként több lenne benned. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért, kérted?
Bocsi ha nem vettem észre, csak nehéz hetem volt... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még most sem írtad le az origin nevedet.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem más stílus, Bellerin inkább a Walkert/Clynet hasnzálónak lehet alternatíva.
Amíg 5 számjegyű coinért mérik, addig semmiképp ne cserélj szerintem, de utána is meggondolandó.
LendvaiFeri: Ezzel igazából csak az a bajom, hogy Khedira nem jó nekem, Diekmeier és Barza meg fontosak lennének a másik keretemben
de azért köszi -
Vampire Bat
aktív tag
-
_adaml21_
őstag
Ezt láttátok mekkora beteg egy lap? Ha lemegy a hype (meg persze az ára) azt hiszem teszek vele egy próbát, nagyon durvának tűnik, és nem csak a pace miatt!
Egy kis segítség miatt is fordulnék hozzátok! Ez mostan az elsőszámú keretem, hihetetlenül kiegyensúlyozottnak érzem, semmit nem akarok rajta változtatni, a tervezett JordiAlba-Iniesta duóval, meg Chiellinivel és félek, hogy csak rontanék rajtuk. Ennek a keretnek a segítségével jutottam el div3-ból oda, hogy tartósan ingázok div1-div2 között, div2-ből nem is estem ki most már 5 szezon óta. Váltótársuk ez a fitness keret, nyilván nem olyan jó, mint az előbbi, de korrektül ellabdázgatok velük.
Viszont..... Ezt a csapatot úgy kidobom, mint a sz*rt... Használhatatlan Matuidi DiMariska duó (főleg utóbbira vagyok nagyon mérges, Jameshez képest mint valami nonrare bronz), a fos védelem (ezt leginkább Luiz számlájára írom) mellett Ribery a seggén veszi a levegőt az 50. (!) percben! Egyedül Laca, Vidal érnek valamit (meg Alaba, de árához mérten ő se a legjobb), szóval úgy döntöttem 35-40 meccs után, hogy pát intek nekik...Szóval helyettük kéne valami! A rászánt keret a jelenlegi értéke, legfeljebb +40-50k! A felállás adott egyedül 433(4), meg az, hogy a másik két keretből akarok felhasználni senkit. Gondolkoztam teljes német kereten, Reus-Lewa-D.Costa csatársorral, de hybridként nem tudnám másképp felépíteni, a teljes német keret meg nem túl kreatív...
Na, köszi előre is, ha valaki szán rá időt!

-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére

-
Sanyicucu
aktív tag
Griezmann és Lacazette segítenek egymásnak 2 csatáros felállásban vagy inkább 1 csatárosat érdemes velük játszatni?Úgy értem, hogy mind a kettő nagyon jó játékos és elnyomja egymást.
-
CR2025
csendes tag
Ezek a player training lapok amik valamelyik képességhez adnak hozzá egy bizonyos értéket hogy működnek?
Hozzáadom a játékoshoz és az örökké rajta marad?
Egy játékoshoz csak 1 ilyen lap adható hozzá? -
dtrms
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Piszczek olyan jellegű sátékos, mint Darmian? (a statjai nagyon hasonlóak és mind a 2 H/H)
Darmian nekem nagy kedvencem a játékban és ha Piszczek is hasonló akkor elgondolkodom rajta.
De Dani Alves nem jobb náluk? (csak kérdezem, mert még soha nem próbáltam) -
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Védősor cserén gondolkodom, és kérdés, hogy melyik a jobb "sor":
Most van: Shaw/Baines --- Rojo és Otamendi / Smalling és Koscielny --- Darmian/Clye
és akkor a lehetőségek:
A: Marcelo/Jordi Alba --- Piqué/Ramos/IF Bartra --- Dani Alves/Danilo
kapus: De GeaB: Kurzawa --- D.Luiz és T.Silva --- Aurier (tehát full PSG...)
kapus: IF TrappC: Alaba --- Boateng/Hummels és Mustafi/Naldo --- Dani Alves/Danilo
Kapus: Leno/NeuerA ráépülő keret mindenféleképp BPL lesz.
Én úgy szoktam beállítani, hogy a két szélső védő mindig feljön a támadásokhoz és a CDM marad hátul, tehát a gyors és technikás szélső védőket szeretem. A középső védőknél is jobban preferálom a 70 fölötti pace-t, de nem feltétel.A kérdésem az lenne, hogy ezek közül (A,B,C) melyik lenne a legjobb választás?
-
LendvaiFeri1
veterán
Ég a ret#es $hity, remélem bajnok lesz a Leicester.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az igaz! Bár sarkazós gólt már tudok lőni, de FUT online még nem nagyon mennek, mert ott még gyorsabb döntések kellenek, mint offline. Ollózós lövés sem megy még, sőt minden meccsen sima lövéseim vannak, semmi csavarás vagy egyéb...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos nem billentyűzettel.

-
Kristof_94
nagyúr
Hogy tudnak ilyen mozdulatokat csinálni és gólokat lőni?

-
ProgenXL
őstag
Vettem egy 87-es Aguerot 130ezerért
Kíváncsi leszek mit produkál az én taktikámban. Eddig tetszik 
-
dtrms
aktív tag
Ha jól emlékszem a tavalyi fifában megtudtam nézni azt, hogy mennyit költöttem az átigazolási piacon és mennyi profitom van stb...valami transfer listes statisztikás dolog.
Ezt tudja valaki hol lehet megnézni?
-
levike555
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy PS3-on milyen cimre kell írni,ha hibát találok a játékban?Offline draftban már másodszor fagy le a gép amikor CR lesérül. -
Sanyicucu
aktív tag
Sikerült egy (Chelsea) Patot vennem 3600-ért azonnaliba.
Egy kicsit levitte az árát a gazdája. 
-
ProgenXL
őstag
87es Aguero ára most szépen lement
megéri az árát? Mert akkor túladok pár játékoson és beruházok rá mielőtt visszaugrana az ára. -
Garsza
veterán
Egy kis Fifa fealing a való életből
Érdemes megnézni vannak közte nagy nevek.
-
TBMC
addikt
IF Rodriguez (fiorentina) fog vajon winter upgrdet kapni?

-
K1nG HuNp
őstag
Cronaldot vagy messit fogott már itt valaki?
-
tigomigocika
senior tag
Alap Vardyt próbálta mar vLaki?
Mahrez hogy penget? -
Garsza
veterán
PC -n már van is a piacon 88 Agüero.
-
dvtkfan
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Érdekes amit leírtál
Néha az az érzésem, hogy ezek emberek vagy gépek ?
Es az a vicc,hogy nem Messi, Ronaldo,Neymar akikkel tolják magas szinten.
Tényleg szenvedés , de ha megveri az ember őket nagy nagy tett,bár ha ki kapsz akkor úgy érzi az ember magát mint most Te....
Hmmm.....no mindegy...Ez van be kell nyelni,de van olyan érzésem, hogy kis sosem fogunk azon a szinten cselezni ahogy ők....
-
MdewC
nagyúr
-
K1nG HuNp
őstag
Megéri most beruházni? Ár/érték arányt nézve
-
Garsza
veterán
Összeraktam a linkelt silver csapatot. Elkezdtem velük egy 8 kupát. Buffont raktam a kapuba. Az első két ellen döntetlennél kilépett pedig egyáltalán nem éreztem hogy nyomna engem a gép. A harmadig ellen 3:0 vezetett az első félidőben, egy fejes gól és két lepattanó lövés ami pont hozzá pattant. A másodikban csordogált a meccs majd a 79. percben lőttem egy gólt, utána elkezdett hátul passzolgatni de sikerült megszereznem középen és két passz után ziccerbe kerültem és 3:2 majd a hosszabbításban jött az egyenlítés. És végül 11 -kel nyeretem
-
Yodamest
veterán
Na jól van én pedig kiégtem, ilyenkor kell pár hétre félretenni, de legalábbis pár napra tuti.
A versenyt is lemondom, mert most minden kedvemet elvette. Nem akarok babyragelni, de nem tudom mi ez ami most 2 napja történik és nem a hendi vagy az, hogy le vagyok fáradva, mert a mai első illetve tegnap első meccsem is ilyen ultraratyi volt már.
Egész egyszerűen olyan jól játszó ellenfeleket kapok most 2. osztályban is, hogy agyamat eldobom! Cuadradoval és a többi 5* játékossal minden ellenfelem folyékonyan tolja az esernyőtől kezdve az összes atomdurva cselt, azt sem tudom hova nézzek, egyszer nem rontják el..... de ezek eddig hol voltak? és hirtelen mindenki ilyen cselgép állat lett zsinórban????
Ez nem hendi bevallom, egyszerűen ilyen Ovy ivadékokat kapok már 10-12 mérkőzés óta... nem felbaszás amit érzek, hanem tényleg olyan perfektül játszottak, hogy kiégtem lelkileg. Annyira nem lehetett "játszani" ezeket a meccseket, hogy minden kedvem elment, gyötrés, szenvedés, tunkolás, cibálás, tuszkolás - ezek történtek mostanában, nem pedig a játék és annak a szépségei.
Zárásként: Most olyan érzésem volt, mint amikor Son Goku harcol mondjuk a pusztítás istenével és 3 résznyi kimerítő harc után, amikor már Goku a halálán van szinte, az ellenfele közli vele, hogy eddig nem adott bele semmit, mert csak az erejét mérte fel és elkezdhetnének komolyan is harcolni végre........

-
CR2025
csendes tag
Ha már megy itt a silverezés d.yedlin-t nagyon tudom ajánlani.
Premier league-s csapatomban nagyon bevált. Jobb mint az arany jobb bekkek. -
Garsza
veterán
Silver killers
Ezzel is teszek egy próbát. Mit változtatnátok rajta esetleg? -
evibly
senior tag
Megvettem SIF Aduriz lapját, mert nem tudtam ellenállni neki, tetejébe valaki 23k-ért adta, szóval lecsaptam rá.
Egyelőre egyetlen online barátságos meccset játszottam vele, és hát nevetségesen OP

Három gól szereztem vele, amiből egy szöglet utáni fejes: 99 jumping (!!) és 99 heading (!!!) +power header trait, elég kemény. Minden beívelt labdára rárepült, nem tagadom, hogy erőltettem egy kicsit a dolgot

A másik két gól azonban akcióból, 16-os környékéről született - kíméletlen a figura: erős, a labdával is egészen jól bánik, egyedül a 3*/3* weakfoot/skills lehet egyeseknek visszatartó erő. Sztem hasonló szerelem lesz, mint Kruséval

-
thebigK
addikt
Na, megvan az utolso nagyszabasu tervem az idei UT reszhez. Eladtam mindenkit akit lehetett, es osszeraktam azt a ket csapatot, amelyek a leginkabb fekudtek. Ezek nem masok, mint egy seriea es egy budesliga csapat, kozepkategoria, nehany dragabb (Lewa, Chiellini, Lahm, Vidal) jatekossal. A jatekosvasarlasok mostantol elmaradnak, ez a ket csapat marad. A cel, a divizio1 bajnoki cim, de ez csak masodlagos, a fo prioritas, hogy TOTS kezdeteig a meglevo arva ~10.000 zsetonbol 1millio legyen, kereskedes altal. Igy most foleg azoktol kerdeznek, akik hardcore piacolok iden(tavaly tobbet kereskedtem, de nem volt kimondott strategiam ra, vettem ami epp olcso volt aztan adtam tovabb), hogy szerintuk mivel erdemes a legtobbet piacolni, amig nincs nagy toke? En a chemistry style-okra gondoltam, napi 10k hasznot jo lenne beloluk osszehozni.

-
Rypejakten
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
még nem tették közzé őket.
-
veterángeri
tag
Sziasztok!
A winter upgradeben szereplő játékosokról nincs egy lista valahol? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
értem, köszi...
kár, hogy ezzel nem találkoztam előbb...
de azért még jól jön ez az oldal! 
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
sofifa.com, adatbázis, az összes játékos benne van, hetente jönnek ki frissítések az EA által, ha valaki a rating-jéhez képest jól teljesít, fokozatosan emelik az összértékét, ugyanez fordítva, ha alulteljesít.
vannak data review-erek, akik csekkolják egy általuk választott bajnokság meccseit, az általuk javasolt stat-korrekciókat elküldik az EA-nek, aki vagy figyel rájuk (általában igen, és ezek szerint alakítják a rating-et) vagy nem.
pl. Kane tavaly nem 68-ról nem egyből 77-re ugrott, mint ahogy a winter upgrade sejtetni véli, hanem fokozatosan frissítették a statjait
-
Pacos
tag
Lefuttattam a sorsolást, lehet játszani! ITT
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
nah, mindig tanul vmi újat az ember...

ez mi ez az oldal pontosan, mait linkeltél? -
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
a seasons értékek hetente változnak, ha jól játszik, upgrade, ha rosszul, downgrade.
a keretekben ugyanúgy 80 a rating-je, ő sem fog winter up-ot kapni.
Di Maríat eddig csak downgrade-elték, de kapott egy pos. change-et RW-be, úgyhogy lehet dobnak neki egy RW lapot. up-ot nem fog kapni viszont.
Neymar fog, az igen valószínű.
-
Garsza
veterán
Van még egy célom. Össze kéne raknom egy full IF keretet a próba kedvéért. Mégis mit szól hozzá a rendszer. Dybala, Higuain és Buffonom már van.
De ez csak próba volna. -
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem tökéletesen fut
-
LedyGyuszi
addikt
másnál nem szarakodik a transfer list a reggeli karbantartások óta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- OLED TV topic
- Napelem
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eleinte billentyűvel kezdtem de most visszagondolva borzasztóan levoltam korlátozva vele. 1hét után már xbox controllerrel játszottam szintén először. Meg kell szokni de az után nagyon jó 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)