Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
IF Lukaku.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem baj, legalább elveszik a kedvem a további nyitásoktól!

Azért adhatott volna egy jó BPL csatárt, úgy is cserét tervezek. Terveztem...
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nálam volt, teljesen nulla, erőtlen, labdakezelése is ramaty, ellenben:
érdekes mert a sima lapja LW-ben egész tűrhető, jól megjátszható mindig
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Totál megérte.

-
Kristof_94
nagyúr
Gondoltam nyitok 2db 50k csomagot. Bravo és Demichelis voltak a "legjobbak"

-
LedyGyuszi
addikt
ha ez vigasztal, még én is csak msot álltam neki a div3-nak, kb 2 hónapja nem nyomtam, amióta feljutottam...
flipper effektus ismerős + máskor meg nyomom a passz gombot, de a játékosaim inkább még tolnak egyet rajta vagy nem bírja lekezelni és utána passzol, persze akkor már késő oda, ahova szántam...belassult, körülményes játékosok...
löbbölések, vaktába előre vágott pontos labdák megint jönnek dögivel
Más:
IF Gervinhot tesztelte vki csatár poszton? -
MdewC
nagyúr
Nos. Idén nem hasítom szét a rendszert, nagyon lassan haladok.
Eljött az időszak, amikor mindenki PRO lesz ellenem, amikor én is szenvedek. Vagy nem tart ki a győzelmi sorozat. Persze hogyan is tartana. Feljutás gone...
Az egyik meccsen olyan gyors a tempó, hogy azt se tudom, mi történik, pedig ez ritka, vagy annyira lassú, akadós, hogy a lenyomott gombot nem is annak veszi, aminek szánom. Köszönjük ezt a remek minőséget. ea.
Ezt a számot annak küldöm a gyártónál, aki eldöntötte, hogy ennek így kell lennie. Ha többen voltak, akkor is: " it's 187 how I killing these hoes..."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
igen

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
PC?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Az meg más dolog, hogy a "felnőttek" között is vannak olyan sötét és elkeserítő emberek, hogy kihull az ember agya. Rendszerint a 90%-a.
A rugdosással meg pennywise kolléga is jött, miszerint ne csináljam ellene. Hát rendesen lehidaltam.Én nyertem már 70-0-ra is, na az fura volt.
Nemtom megvan-e még a képem róla. -
Újpest_FAN
tag
mióta vették le Lewandowski skilljét 3*-ra?
már a 16 kezdetektől vagy menet közben?
(#8389) LendvaiFeri1:
az komoly, pedig még mindig van 680-690k azonnaliban bőven
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Az előbb néztem, 1,5misis volt rajta.
-
LedyGyuszi
addikt
nah, tegnap este + ma egész jól ment a védekezés: 7 győzelem zsinórban (2 div, 1 barátságos és 1 kupagyőzelem)
-
Sanyicucu
aktív tag
A futóbolondon a szlalom majmon és az agyon cselezős kisgyerekeken kívül ma találkoztam egy másik stílussal is.1 passz és kapura rúgom.Mindegy, hogy 70 m vagy 16 de a 16 belül nem jön csak Kapura rúg de közelébe sincs a kapunak a labda.

Találkoztatok már ilyen gyerekekkel?Jót nevetgéltem rajta.Tegnap meg semmit nem csinált csak agyon rúgták az embereimet.Durva hülyék vannak.Miért nem lehet 14 év felettinek módosítani ezt a játékot?
-
-
Ma este a sötét oldal ereje velem van, meglátjuk mire viszem.
-
MdewC
nagyúr
EZT A SZÁNALMAT! NYITOTTAM EGY 50K-s PAKKOT, 19:26-kor, ERRE BEADJA SIF JONAST, AZ ELŐZŐ HETIBŐL... VICC! 22K...
-
Djmarko
tag
Hali!
ír kupa mikor kezdődik ultimate teamben? -
thebigK
addikt
Joveticrol velemeny? Tavaly imadtam cam poszton, iden kiprobalnam csatarkent az olasz lowbudgetek kozt

-
Újpest_FAN
tag
IF Bale elkelt 750k azonnaliba, ez lett belőle: [link]
-
pennywise88
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
If Lukaku és Diego Costa elég jól néznek ki. Utóbbi egy hatalmas cunt, de nekem a játékban eddig eléggé bejött, úgyhogy nagyon örülök ennek az IF kártyának, más kérdés hogy kurvára nem érdemelte meg

Petr Cech kártyája meg tökéletes külalakra, ezzel a piros-kék összeállitással, beleértve a cseh zászlót és az arsenal lógót

-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Eladó FIFA 16 (Xbox one) lemezes karcmentes játék!!! Érd.privátban!
-
j.peter65
tag
Valakinek nem kell Aubameyang,Lahm,Vidal,Hummels ? (jó áron)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Biztosak voltunk benne, hogy jönni fog.

Még délután is írtam, hogy az előrejelzésben is benne van.
Petr bedurvult.

-
ProgenXL
őstag
Payet-el lövök egy mesterhármast ezzel 3-0 erre az ellenfelem bedurcizik és elkezdi öngólokat lövöldözni.
wtf?
-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az se rossz ötlet az mikor lesz ?
-
j.peter65
tag
na akkor eladok mindenkit és elnyitogatom az összes pénzemet

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
IF Bale után nem olyan rossz a helyzet.

(#8368) j.peter65
Sztem várd meg a TOTY-t.

-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
RIP vegitossj7.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Ígyvan.

-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ott is van Lukakud

-
LendvaiFeri1
veterán

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
.
-
Újpest_FAN
tag
én annyit tennék hozzá a gyenge csapatok hendi stb témához hogy pár napja low budget csapatokkal bohóckodok, nyerek is vesztek is nem ez a lényeg
azt vettem észre hogy a 65-75 stamina játékosokkal még a 85.ben is van szufla, nem fogynak el annyira
ellenben a fullos Bpl csapattal a magas stamina 85+ Sanchez, Willien stb már a 75.ben hullák
-
kisengi1
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
[link]
E szerint csináltam a DMZ-t, kábelen van. Nat type is Open-en van
Csak azért idegesített fel mert végre az első osztálya jutok és két győzelem helyett két vereséggel kezdtem és így rögtön ki is estem. -
-
kisengi1
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen x1
Nem, T-home, de eddig nem volt semmi ilyen csak most hogy feljutottam az első osztályba, meg még1 a másodikban. kb 150-200 meccsem van. -
Sanyicucu
aktív tag
Én is észrevettem hogy az alacsonyabb ratinges csapatok jobban teljesítenek.Tegnap éjszaka összeraktam ezt a csapatot és 5 meccsből 5 győzelem fullos csapatok ellen.Nem nagyon tudtak mit csinálni csak felrúgtak állandóan de ezt is bírják a srácok.
lemaradt még a listáról: N'jié ST, A. Williams és Ogbonna CB.Még 1 másik olcsó jó kapust tudnátok ajánlani? -
kisengi1
tag
Jaj ez a játék.... Ha nem digitálisan vettem volna meg xbox-ra hanem lemezesen akkor valószínűleg 100darabra törtem volna.
Feljutok az 1 osztályba első meccs 0-1ről fordítok 3-1re és abban a pillanatban ahogy belőttem a harmadik gólomat(kb 80.ik perc) kidobott a játék vissza a főmenübe. Második meccs az ellent tolja a gép de sikerült 0-2ről 2-2re mentenem a meccset.
Harmadik meccs elég szoros meccs 1-0ra vezetek a 88adik percben lövöm a második gólomat és megint a gól után rögtön kidobott a főmenübe. Úgyhogy elég rövid időt töltöttem az első osztályban, még sikerült 3 győzelmet összeszednem de ez kevés volt ki estem a francba.
Tegnap este már a 2.ik osztályban játszom szintén 1-0nál lövőm a második gólom és megint a gólt után rögtön kidob a főmenübe. Ez mi a franc 15 meccs alatt háromszor dobott ki , és mindháromszor akkor amikor bebiztosítom a győzelmem. Ez mi? Ilyen volt másnál is? -
dvtkfan
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nyugi vannak még olyanok, akik több 100K-s pakkot nyitnak és egy Khedira a legjobb...én pl. a 14.-ben elnyitottam vagy 1 misi-t pakkokra és semmi drága lap nem esett...a 15-ben már jobban jártam, mert kétszer nyitottam Hazard-ot, valamint többször Yaya Toure-t, így elég jó kis játékosokat ki tudtam próbálni az árukból!
Idén egy Pogba és most Agüero esett, meg több kisebb 15-30K közötti lap...de van olyan ismerősöm, aki elnyitott már a 16-ban is rengeteg zsetont, meg point-ot is és mégse esett neki 50K-nál értékesebb lap...szóval ez sajna nagyon lutri...

-
_adaml21_
őstag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Még szerencse, mert a duplaregisztrációt tiltja a PH! fórum szabályzata

Grat a nyitáshoz, de most már tényleg kezdem azt gondolni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy soha, semmi olyat nem ad, ami legalább a pakk értékét visszahozná :/
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
tavaly csak full keretekkel nyomtam (persze egy idő után,min.5-6 if,toty, legenda), de volt hogy 8-9 játékos is volt a cspatban ezekből és nem vesztettem többször... az viszont tény, hogy jobban megizzasztott egy non-rare, silver, gold mix csapattal, mint egy másik full turbós...
idén nem nagyon foglalkoztam ezzel...bár tény, hogy néha a játékosaim elfelejtenek labdát kezelni, nyomom a passz gombot, erre még tol 2t a labdán és utána passzol, természetesen ilyenkor már interception van...

-
Igen? Sajnos nem voltam itt akkor még.
Tehát bevált?
Akkor mi értelme csapatot fejleszteni?
Egyedül a friendly seasonsben érzékelem azt, hogy ha jobb az ember csapata akkor tényleg jobb az eredmény is. Egyik ember a barátlistámon sokat fejlesztett a csapatán és tényleg sokkal erősebb ellenfelem volt így. Így kéne lennie ennek az online seasonsben is. 
-
válasz
dvtkfan
üzenetére
Az a helyzet, hogy igazából ezek nem annyira jók, csak azért tűnnek jónak, mert alacsony az értékük és emiatt a hendikep őket tolja.
Nem véletlen az, hogy a Div1-2-3-ban ilyen csapatokkal találkozni (és megvernek). Aki feljut a Div3-ig, már csak a szezongyőzelmekkel és a meccsekből szerzett zsetonokból legalább 100k-t biztosan összeszedett, de valószínűleg sokkal többet, és mégis ilyen 20k csapattal mennek. Na vajon miért? Mert tudják, hogy ez a nyerő. És kajak ilyenek vernek meg.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Mind a 3 csapat jó...
A BPL-ből sadio-mane egy állat...őt használom Sturridge mellett, és hiába jobb lábas, ballal olyan gólokat verek vele, hogy csak nézek!
A bundás csapatból Schürrle ellenem mindig mindet berúg, szóval ez se rossz!
A seria a, meg Dybalaval elől halálos!

-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Azt is figyelembe kell venni, hogy szerdán minden egy kicsit olcsósodik amikor bejön az új TOTW, de utána vissza felmegy az ára hétvégére, és talán hétfő környékén a legdrágább, ez hetente ciklikus, ha közben nem történik semmilyen akció.
-
Utánaolvastam a hendikepnek, és azt találtam, hogy rengeteg játékos számolt be arról, hogy a fullextrás csapatával ellene volt minden, aztán átváltott olyanra, ami 80-as alatti játékosokból áll és 20K zsetonból kijön, és győzelmi szériákat halmozott.
A következő napokban (lehet, hogy csak TOTY héten) össze akarok hozni ezen alapuló csapatot, hogy megbizonyosodjak erről, de attól tartok, tényleg hatékony lesz.
Ha esetleg mások is beszállnának a kísérletbe, örülnék neki, mert több szem többet lát.
Csináltam 3 köcsögcsapatot, amik ezen alapulnak:Állítólag, és az én tippem szerint is, ilyen csapattal hamarabb jutsz fel Div 1-be és nyered azt meg, mint egy 300K-s kerettel, de volt, aki milliósról váltott át ilyenre és jobban ment neki.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most mindenki ára csak fölfelé megy, így érdemesebb eladnia még most...utána úgyis le fog menni...
Azért nekem is érdemes volt nyitni egy 50K-s pakkot...csak azt nem tudom, hogy most adjam-e el és toty után vegyem vissza olcsóbban? De úgyis kipróbálom, hogy mit tud

-
Újpest_FAN
tag
köszi a válaszokat, megfigyelem ma miként alakul az ára miután nem lesz nyitható aztán meglátom
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Éppen hogy az ünnepek alatt minden olcsóbb volt a sok pakknyitogatás miatt.
Már karácsony óta is növekedtek az árak. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Vágom, bocsi a kérdésért.Én most adnám el. Most fognak tetőzni az árak, amíg tartanak az "ünnepek". Ezek után már csak olcsóbb lesz. áj gesz.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó az már 4.nek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
3. account lenne.

-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Én január 9-én adnám el, szerintem akkor lesz az ára a maximumon. A 11-én érkező TOTY-kor nagyon le fog menni az ára és utána sem biztos, hogy vissza fel fog menni már annyira.
De mivel erre sokan számítanak, ezért valószínűleg már 10-én el fognak kezdeni csökkenni a játékos árak az eladogatásokkal, hogy mindenki mindent elad mielőtt olcsósodna. Mert TOTY héttől kezdve minden sokkal olcsóbb lesz.
Kivéve ha esélyes, hogy kap még egy IF-t jövő szerdán, mert akkor már előbb el kell adni. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Te az Azog gyerek vagy, nem?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
szép fogás
, hogy nekem miért nincs soha ilyen mákom... 
-
LedyGyuszi
addikt
-
bab1987
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Tegnap 2xer 10meccsből 17 bukta két osztály zuhanás. Ezek szerint én is elfelejtettem játszani. Mezőnyfölény a meccsek döntő többségén és egykapu.

-
Garsza
veterán
Emberek ezt már komolyan mondom nem hiszem el. Újabb kupa döntő, egy verhető ellen annak ellenére hogy tolja őt a gép elég rendesen. Vezetést is szerzett egy 30m lövéssel közben nekem 3 100% ziccer maradt ki. De éreztem hogy ennek ellenére verhető mert helyzetbe tudok kerülni. Erre fogja magát és megszakad a kapcsolat az EA szerverekkel és kidob UT -ből visszalépek DNF. Nem vagyok egy világbajnok játékos de annyira béna sem hogy egy koszos kupát ne bírjak megnyerni már vagy 60. próbálkozásra.
-
j.peter65
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nyugi velem is volt ilyen tegnap. Elvonultam a géptől egy pár órára meg sem lehetett állítani

-
tigomigocika
senior tag
hali
tényleg nem keseregni jöttem de valami hihetetlen hogy 4 vereség zsinórban, úgy hogy közben nem tudok ellene tenni semmit....
amolyan "összesküvés elmélet" az egész...
időm meg csak most van játszani....
hmmm -
Jokko
tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
nekem eddig ez le sem esett, hogy emiatt nincsenek mostanában pakkok a kupák mellé. Tavaly azért lehetett gyűjtögetni offline kupákból, néha esett 1-2 értékesebb játékos is. Szomorú

-
thebigK
addikt
S.o.s. Masnal is van olyan hogyha egy masodik gamepadot csatlakoztatok a gephez, akkor crashel a jatek az elejen es el sem indul?
-
j.peter65
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De azért ha mondanál egy másik felállást megköszönöm,csak kíváncsiságból kérdezem.
-
j.peter65
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem defenzív most már hogy rendesen beállítottam, kontrázni nagyon tudok vele 2 fullos BBVA csapatot is elvertem de egy pár ötletet megfogadok

-
j.peter65
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Csak megnéztem mi az .
-
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De darts,ez még csak a visszaigazoló email

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
yozsee11
üzenetére
hát ez az...

minden nagyképűség nélkül, de a patch előtt normális gólt nem kaptam (max 30méterről
), csak ilyen nokedli nála marad 25. szerelésre is, kapus elé üti, stb gólokat, de azokkal legalább már megtanultam együtt élni...most pedig, néha mintha a városligeti műjégpályán korcsolyáznának a srácok... -
yozsee11
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak félő, hogy mire begyakoroljuk, jön a következő peccs és borul minden megint

-
LedyGyuszi
addikt
thx

akkor hasonlóképpen próbálkozok, csak a team contain-nél egy befelé irányváltásnál a védőim legtöbbször 5méterrel az ellentétes irányba ugranak...
mondjuk ennél az ovvy videónál az esetek nagy részében nem is az a játékos szerel, akit irányít, ha jól látom...
akkor gyakorlok tovább!
-
Mivel különb az, hogyha valaki pénzt ad ki zsetonvásárlásért, mint az, ha egy játékos augusztusban eldönti, hogy már nem játszik többet ezzel, ezért átruházza a vagyonát valaki másra? Ez utóbbiért is ugyanúgy kitiltanak? Gondolom igen, mivel szerintem ugyanazzal az eljárással kerül át a zseton... vagy nem?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
*javítottam

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem kötekedésből, de ha kifejezetten 1 embert kérdezel, akkor ez nem lett volna jobb privátban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)