Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
Schweinsteiger-ről véleményt tudnátok mondani?Használja valaki?Elég lassú de a passz játéka brutális lehet.
-
Sanyicucu
aktív tag
Az előbb játszottam olyan meccset,hogy a 90. percben kiegyenlítettem 2-2. Abban a minutumban,hogy a labda elérte a hálót egyből megszakította a kapcsolatot és nem számolta a gép az eredményt.Milyen gombot nyomhatott a másodperc töredékén belül?
-
ProgenXL
őstag
Sebaj már lenyugodtam
Azért bosszankodok mert a 90. percben kaptam az egyenlítőt. Előtte 2 kapufám volt.
További jó játékot megyek levezetem GTA V-be
Igazatok lehet 
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
Angol negyedosztályban játszok karrier módot a Luton Town csapatával, tudna valaki megfizethető CDM-et ajánlani, mert egy sincs a csapatban? Persze biztos találok majd, de hátha valakinek van tuti tippje.

A másik...
Nemrég megvettem Rooneyt meg Kompanyt, illetve a csapatban megvan még Ramsey, Gibbs, Rondon és Sakho.
Ebben a felállásban viszonylag simán eljutottam Div3-ig, aztán nem tudom mi történt, de nagyon sok vereség következett és visszaestem Div-5-ig ahonnan nem tudok elmozdulni. Szerintetek min kéne változtatni? Már kipróbáltam több felállást/taktikát, de kezdeti sikerek után ugyan az a szenvedés jött. Esetleg melyik játékosokat cserélnétek le és kire. Egyébként sok passzal játszok, nem szeretem távolról ellövöldözni és általában erőltetem a széleket onnan próbálok betörni, vagy bejátszani a labdát. Szóval a lényeg, hogy várnék pár tippet, hogyan lehetne javulni egy kicsit, legalábbis keretben, felállásban, bármiben, mert persze a legtöbb a játékoson múlik.
Előre is köszi!
-
ProgenXL
őstag
Teljesen elképzelhető
Bár hogy azok az 50 meg 60nas játékosok simán szerelnek meg utolérik a játékosaim.
Valamint a statokat nézve a fitnes nekik N/A vagyis nem csökkent. Míg nekem minden játékosnál. Ennyi erővel felesleges drága játékosokat venni. Szerezni kell 5-600ért ilyeneket és megtanulni játszani. -
ProgenXL
őstag
Újabb vicc kategória..
no komment...

-
thebigK
addikt
Ennyit a csodarol. Vereseg 90+ban kapott gollal, folyamatos kapufak 10-15 meterrol, ellenfelnek minden bemegy, nekem semmi, 1-0as vezetes utan elkezd laggolni majd azon is bukta, maradt ket meccsem hogy egyaltalan a feljutas meglegyen. Na majd keso este...
-
ProgenXL
őstag
Jól indul a mérközés 2-0ra simán vezetek, aztán elkezd laggolni a játék emiatt folyamatosan ütemet veszítek és feljön 2-2re. Egyre jobban laggol, a vége fele már másodpercenként szaggat játszhatatlanul. Végül a 80. percbe megszakad és dnf 0-3 oda... -1 mérközés
-
LendvaiFeri1
veterán
Használja valaki Benzemát UT-ben? Ha igen, akkor leírná a tapasztalatát?

-
Blashe
aktív tag
neymar? douglas costa?
most ez vmi vicc?
insigne? -
Sz7Cs
aktív tag
lesz egy két érdekes lap

-
MdewC
nagyúr
WINTER UP 3:

(#11778) Blashe: D. Costa nekem is jól jött volna, sajnos sokáig volt sérült idén. (hónapokig)
Insignet viszont nem értem.
(Hart és Özilt viszont nem értem, de ilyenre már volt példa...
-
bab1987
tag
Sanszos hogy h egész hétvégén ilyen lesz a játék? Végre lenne időm nyomulni, erre tessék

-
thebigK
addikt
100napos terv, 19. nap. Egy kicsit most alabbhagyott a lenduletem, plusz ahogy eszrevettem, a heten pl a chemistry lapok ara is lejjebb ment, igy nem lehet akkorat szakitani rajtuk, mint pl 1-1,5 hete. Ma azert fogtam par engine,hawk lapot 250-300as aron, amik tobb mint a duplajaert mennek, igy ha kiurul majd a transfer listem, nap vegere olyan 420K korul allhatok, ami egesz korrekt osszeg.
Raadasul 5 meccsen mar biztositottam a bentmaradast div2ben, igy a maradek ot meccsen akar meg a feljutas/bajnoki cim is meglehet
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még véletlenül se játszottál rajta!

Annyira azért minket se kell komolyan venni...

(#11768) ProgenXL: Up Dybala simán odaver Agueronak. Legalábbis 1 tesztet megér és max a chem.
-
ProgenXL
őstag
összeraktam a Serie A csapatom
Bár amíg hibás a játék használni nem tudom.
Csatársorban egyenlőre Aguero marad a BPL meg Serie A csapatban is. Néha rádobok 150ért egy fitnesst és nem lesz gond vele
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert ez kivételesen nem okés poén, nagyon ellene vagyunk mindenféle online csalásnak, mert itt tényleg a normális játékosok idegrendszerét és statisztikáját teszik tönkre vele.

-
TBMC
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Long nekem nagyon bejött, őt ezért nem is szándékoznám lecserélni. Igen tudom sajna csak 97 így a chem, de nekem nagyon klappolt így.
basszus engem is elért a kicseszett player swap bug. egyszerűen nem tudok cserélni basszus. hiába tolok rá pl +20 fit et, nem történik semmi, a kártyám elmegy a levesbe, és ugyanúgy marad pl 86 a játékos kondija. vicc.
lehet ezzel valamit kezdeni?

továbbá: lenne kedve valakinek segíteni kb 150k ból egy hasonló gyors/jó védekező csapatot mint a jelenlegim?
csak más ligába természetesen. mit ajánlanátok?előre is hálás köszi!
-
_adaml21_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem ezt a kérdést nem gondoltad komolyan, amennyiben mégis, akkor felhívom a figyelmedet az összefoglaló elején található felszólításra, és linkre.
-
Arash20
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Úgy sem indul el, csak addig mint eddig
-
Arash20
csendes tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Hát nem tudom mi lett vele, eddig jó volt, játszottam vele és egyszer csak kilépett hogy a "fifa16 működése leállt a windows megoldást keres a problémára" és azóta sem indul el csak addig amíg írtam az előbb. Már újra is telepítettem,rendszergazdaként is próbáltam indítani de semmi.

-
bab1987
tag
Mikor javítják már ki ez a F@shalmazt? Állandóan ledobál a severről. Így buktam most a Dív2-be való feljutást, pedig csak 1 nyanvadt pont kellett volna. Amint cserélek vmit a kereten egyből kilép. Fittnes nem változik. Kiálított játékosomnak nem jár eltiltás stb.
-
Arash20
csendes tag
Helló. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e másnak is olyan problémája, hogy nem indul el a FIFA16? A nyelvválasztás még bejön meg utána a FIFA16-os logó amikor a labdából stadion lesz, utána entert kell nyomni de ott kilép.
Esetleg valaki valamilyen megoldást tud? Előre is köszi 
-
_adaml21_
őstag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Ez egy cheat, külső program, belép a meccsbe, kilép 3 mp után, megkapja a 3-0-as győzelmet, a vele járó coin díjat, meg természetesen a DIV győzelmekért járó coint is.
Napi 100-nál is több "meccset tud így játszani", és ebből jön a lóvé.
Büdös szarrágó az összes ilyen, már bocsánat a kifejezésért.Én is jelentettem a két honfitársat.
-
TBMC
addikt
segítségeteket szeretném kérni.
jelenleg ez a felállásom ita1+eng1
squadezen squadom mellé szeretnék egy másikat kispadra míg ők pihennek. mit ajánlanátok? melyik ligából? és kiket? ha esetleg összeraknátok egy keretet nagyon megköszönném. árban ilyen 150k ig.
illetve a jelenlegi keretemen van mit javítani? cserélnétek esetleg valakit? vagy "tökéletes" így?
köszönöm szépen!

-
MdewC
nagyúr
Ez, hogy a csapatban nem tudsz cserélni, ez nagyon para és ha minden igaz, akkor én sem, ugyan web app-on próbáltam, de nem tudtam. Ez viszont probléma. Remélem tudják javítani, várok vele egy picit, hétvégén amúgy se leszek.
DE! Ha ezt nem tudják globálisan kijavítani, akkor az van (tavaly volt egy ilyen parám), hogy fel kellett hívnom a supportot és csak úgy tudták megoldani, hogy küldtek 3 db BRONZ JÁTÉKOS PAKKOT, ki kellett nyitni, berakni őket a csapatba, mindenkit és le kellett tolni velük egy meccset. (Legalább is elkezdeni egyet.) Ezt ugye mentette felhőbe, majd ki kellett lépni az UT-ből, ez után felülírta a korábbi csapat mentést és csak ez után tudtam játékost cserélni a keretben. Ez viszont rohadt idő igényes cucc...

-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Oks, kösz az infot.
KÖzben Futscope-ra rá akartam nézni én is, de PSN-re semmit se dob ki...
-
Z'Z"
őstag
Szerintetek fitness lapokba most megéri befektetni? Arra gondoltam, hogy van ez a bug, ezért venni kellene párat, majd ha helyrehozzák ezt a hibát, utána eladni. Érdemes lenne egyáltalán vele foglalkozni? Főleg a squad fitness ára megy most lefele.
-
gabigyerek
senior tag
Ne nyissatok 35 ezres megapackot!...egy sapka sz@r az egész

(mondjuk volt benne egy thiago alcantara
) -
Z'Z"
őstag
Nálam is ugyanez van, de nekem Perisicnek megy egyedül lefele a fitnesze.

Egyébként már (#11729) gabigyerek is jelezte, szóval ez nem egyedi eset.
Ennyi bajunk legyen.
Viszont annyit vettem most észre, amikor újra beléptem a FUT-ba, hogy a játékos statisztikáknál törlődtek az adatok.
Például Dybala hiába szerzett az elmúlt meccsen 3 gólt, sajna ez nem maradt meg az adatai mellett.
Ráadásul nem tudok cserélni kereten belül, mert egyből kidob a FUT-ból.
Ja, én nem vettem észre, hogy emiatt fáradtak volna a játékosok, pont ellenkezőleg. -
MdewC
nagyúr
Lett egy BUG-om.
Meccs után mindenkinek 99 marad a fitnesse, kivéve Pereyra. Ez amúgy f@sza, csak kérdés, h am fáradnak-e és csak nem mutatja.
Más: öröm látni, h a magyar mezőnyben vannak igazán jó játékosok (sokan), de eger18 kollégának külön gratula, szépen megvert oda-vissza a PS4 bajnokságban és még fair is volt előtte. Grat neki.

Bari meccsen próbálkozok szépíteni. -
_adaml21_
őstag
Közben Obafemi Martins is Shanghaiban van már

-
szekto
aktív tag
Közérdekű:
Aki PC-n játszik, és Div4 környékén beleakadni egy bizonyos ShiKiwara nevezetű felhasználóba, aki Silver csapattal nyomul, kérem, hogy jelentse! A fejemet adnám rá, hogy valamit mókolt a játékkal, mert egyszerűen lehetetlen dolgokat csinált....
-
Garsza
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
-
tigomigocika
senior tag
Nyahhhh

Úgy néz ki tartósan tartósan megragadtam a div4-Ben
Eddig mindig zuhanás volt volt elég szepen....
Most 3 meccs 2 győzelem es 1 döntetlen az is úgy,hogy a 91.percben odapasszoltam a kapussal a csatornák akiről bepattant az üres kapuba....ez az én faxságomMelyik az az oldal ahol meg lehet nézni , hogy milyen tipusú játékos vagyok?
Kiváncsi vagyok mit fejlodtem.... -
gabigyerek
senior tag
Nekem is szar az UT. Nem birok változtatni a kereten. De nekem a jobbik eset jött elő hogy már a 7ik meccs után is 99 fitneszen vannak a játékosaim

-
bab1987
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Eladtam Sajnos. 98 indulóval és 122 azonnalival raktam ki. 98-ért elment.
Vettem belőle egy TOTW Mandzukicot és egy Ghoulamot.
-
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Rare lap lesz és olyan pakk is kell... Innen már tudod a dörgést.
Lófütty a popónkba... 

(#11724) ProgenXL: ezt csekkold

-
ProgenXL
őstag
Hát ez borzalmas.. megcsinálom a csapatot kilépek is azonnal megszakad.. 10 próbálkozás után asszem feladom...

-
thebigK
addikt
Egy buta kerdes tolem, de nem tudom ra a valaszt: ha pl kap egy nonrare gold jatekos egy IF, TOTS vagy barmilyen egyeb lapot, akkor az a szines lap mar rare lapnak szamit es csak olyan csomagbol lehet kinyitni, amibol eshet rare lap, vagy nem valtozik rare lappa es ki lehet nyitni pl egy gold players premium packbol is, amiben ugye sok a nonrare player?
-
dtrms
aktív tag
Nálam meccseket ad az UT, meg tudok játszani.
Viszont a piros lapos emberem már 4 meccse piros lapos és a fáradt játékosok nem pihenik ki magukat, ugyan úgy 70-es meg 80as a fitness, viszont akikkel játszom se veszítenek.....sajnos pont a B csapatom "ragadt be"
Ilyenkor mit tudok csinálni ? -
thebigK
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Ma engem is kivagott ketszer, de halisten csak a csapatosszeallitas kozben. Elkezdtem a div2-t, morcos lettem volna ha meccset bukok miatta. Teszem hozza egyet igy is buktam, nagyon penge ellenfelem volt, kozom nem volt a meccshez, meg is vert szepen, de a 2-0-1es stat bizakodasra ad okot.
-
ProgenXL
őstag
Sz*rakszik az UT ? indítanám az ellenfél keresőt aztán kidob az Ut-ből..
** közbe észhez tért.
-
sz_abika
addikt
Srácok, összejött 15k végre. Eddig mindig el el költögetted játékosokra, de a következő fejlesztésekhez már több kellene igazából.
Kérdés: draft mód, vagy promos jumbo packel próbáljak szerencsét? Még sosem álltam neki egyiknek se, de igazából elégedett vagyok a csapattal, szóval egy kis pénzszórás beleférhet

-
MdewC
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Sztem mindenképp arra kell törekedni, hogy elkerüljük a kontaktust, mert a támadás építésbe ez a lényeg. Ha idő közben lerúgnak, akkor bízni kell a lapban. Arra játszani, hogy direkt lerúgjanak, sztem nem is lehet, meg nem is érdemes, mert elakad a támadás építés és szerel másképp.

-
dracox
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azon kívül, hogy fut mint egy gyalogkakukk egy normális beadást nem tudott megcsinálni az a Salah gyerek

-
MdewC
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Próbáld úgy átvenni a labdát, ha sikerül, hogy már alapból nyomod a labda fedezést/bal alsót. Ez több szempontból hasznos. 1. jobban át tudja venni, alapból jobban fedezi a labdát, driven passt is jobban lekezelik így. 2. HA már átvette, akkor elfordul/lefordul a támadótól, a hátát kezdi oda tartani, ha szerencséd van, akkor a becsúszónak már háttal áll, így az szépen elkaszálja hátulról, jön is a lap. Bang! A 2. ilyen után abba hagyja, ha nem, akkor is előnybe kerülhetsz...

-
-
szekto
aktív tag
válasz
evibly
üzenetére
Én ilyenkor - ha kellően vicces kedvemben vagyok - szoktam azt csinálni, hogy megcsinálom a különböző testcseleket, pl. labda megállítás, megállás, majd megfordulás. Utóbbi esetben ha szerencsém van, pont akkor fog eltalálni, amikor háttal állok már neki --> piros lap kapásból.
-
evibly
senior tag
Ti hogyan védekeztek az ellen, amikor az ellenfél védői, középpályásai méterekről rácsúsznak a játékosaimra. Megőrülök ettől a jelenségtől, főleg, hogy egyesek ezt annyira tökélyre fejlesztették, hogy képtelen vagyok támadást építeni emiatt.
Ahogy indítom a passzt, már vetődik is, így mire egyáltalán kezelni tudnám, vagy tovább passzolnám a labdát, már ott is van, sodorja el a játékosomat. Persze rendszerint sérülést okoznak ezzel, és mondanom sem kell, hogy nem hogy pirosat, de sárgát is alig kapnak érte. Van erre valami megoldást?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
nem idegellek, általában így működnek az IF lapok!Nő a kínálat, esik az ár...

a linkelt árakra viszont érdemes odafigyelni, mert nem mindig fedik az aktuális állapotot...
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ne idegelj

Lehet megérné venni egyet most 120 körül...http://www.futbin.com/16/player/36781/salah
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
majd nézz rá hétvégén vagy este...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért bosszankodok mert a 90. percben kaptam az egyenlítőt. Előtte 2 kapufám volt.
További jó játékot megyek levezetem GTA V-be
Igazatok lehet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most ez vmi vicc?

Aguero nekem nagyon bejött szóval fix pont a BPL csapatomnál. Serie A-ba pedig majd jön Dybala.

csak más ligába természetesen. mit ajánlanátok?

.