Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt

Mondjuk ez a SIF Dybala árbecslésem eléggé mellément. :DDD

Ezért nem kereskedek én már inkább, mert minden második alkalommal bebuktam. :R Már rájöttem, hogy kb két lépéssel kell a birkanyáj előtt haladni. Van a birkanyáj, akik kezdők és pl TOTY héten elhiszik hogy sok esélyük van TOTY-t nyitni és nyitogatnak összevissza, aztán megbánják. Aztán vannak a tapasztaltabbak, a marhacsorda, azok meg már tudják ezt és pont arra számítanak, hogy majd TOTY héten minden olcsóbb lesz ezért úgy időzítik a felvásárlásokat. Igen ám, de olyan sok ilyen kereskedő van már, hogy igazából kurvára nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre logikusan lehetett következtetni: pont akkor drágul minden, amikor olcsósodni kellett volna. Az IF lapok árai a TOTY héten mentek fel a leginkább, mert mindenki kivárt addig, hogy na majd akkor úgyis minden olcsóbb lesz és megveszi, valaki a csapatába, valaki kereskedni. Na és pont akkor drágább lett minden. ;] Ugyanez a nem IF lapokkal. Mindenki arra számított, hogy majd a TOTY hét végén lesz mélyponton az ár, akkor lesz minden a legolcsóbb, és pont ezért mindenki akkor kezdett vásárolgatni, amitől meg is dőlt ez a terv, ezért a TOTY hét elején volt minden a legolcsóbb, amire én sem számítottam. Szóval úgy tűnik, hogy IF lapot TOTY hét előtti héten érdemes venni, nem-IF lapot pedig TOTY hét elején... aztán ki tudja, lehet jövőre megint másképpen lesz, mert akkor meg már mindenki megint pont ezt fogja csinálni, amit most írtam le... ezért megint megdől :F :DDD

Én egyszer az ír kupa miatt buktam sokat. Felvásároltam pár játékost hónapokkal hamarabb, hogy majd Szent Patrik napján drágábban elmennek, erre pont akkor lettek sokkal olcsóbbak, mert olyan sokan csinálták ugyanezt, hogy mindenki akkor tette ki eladóvá és a túlkínálat miatt fillérekért mentek, ezt már az azt megelőző nap észrevettem, hogy bukó. :O A sok marha. Köztük én. :o

Ezzel a gondolatmenettel haladva lehet, hogy ha SIF Dybala upgrade-et kap, upgrade után olcsóbb lehet, mint előtte, mert most mindenki felvásárolja, és akkor majd kiteszi.... és ismerjük a sztorit. :P

Új hozzászólás Aktív témák