Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms
    aktív tag

Sziasztok!

A múltkori tippjeitek nagyon bejöttek szóval megint a segtitségeteket kérném. :)

Szeretnék kipróbálni más ligákat is, mert eddig csak BPL csapatom volt. Amik érdekelnének az a Német, Olasz és Spanyol, maximum még a francia. Tavaly spanyol csapatom volt, az bejött, de idén nem próbáltam onnan senkit (kivéve Varane-t, Laport-ét és Jordi Albát.)
    Most igazából mind a 4-re érdekelnének variációk.

Ami fix az a felállás. 4-3-3 (2)
    És leirnék egy kis infót, hogy én milyen poszton milyen tipusú embereket szeretek, hátha segit.

LB/RB: gyors és valamennyire technikás, mert én felszoktam őket küldeni támadáshoz (pl.: Darmian, Clyne, Shaw, Baines, Walker)

CB: itt is jobban preferálom azokat akik inkább gyorsabbak és erősek is (pl.: Smalling, Micah Richards, Koscielny, Rojo, Otamendi)

CDM: itt inkább védekezni tudjon, mert őt hátul hagyom, de ne gyilkológép legyen és tudja segiteni is a támadásokat (pl.: Schweinsteiger, Shcneiderlin és Touré)

CM: itt sokszor használok visszavont támadókat is, de itt a legfőbb az hogy jól cselezzen és passzoljon, és/vagy nagyon jól lőjjön (pl.: Rooney, Wijnaldum, Schweinsteiger, Herrera, Coutinho)

LW/RW: itt vagy nagyon gyors és jól lövő, vagy nagyon technikás és laposan passzolós...beadni nem nagyon szoktam, mert nem tudok fejelni :/ (pl.: Depay, Wijnaldum, Mata, Walcott, Willian és most újonnan Ibarbo is bejött, aki inkább egy agressziv és erős állat :D )

ST: itt vagy erős vagy gyors, de tudjon távolról is lőni. Ezen a poszton nagyon kevés ember jött be eddig. (Benteke, Remy, Rondón és Lukaku....mások nem jöttek be. Rooney-t is visszavontam CM-be. Agüerot még nem probáltam, mert annyi pénzem sose volt :D )

Ha esetleg ráértek ilyenekre és küldötök csapatokat, akkor nagyon szépen megköszönöm. :) De ha csak egy-egy posztra általatok már használt embert ajánlotok az is nagyon jó.

Akik más ligákban tetszettek eddig az pl.: Aurier, De Marcos, Varane, Laporte, Jordi Alba, Jackson Martinez, Lucas meg még nem is tudom kik. Őket csak a DRAFT alatt próbáltam ki és ennyire emlékszem.

Szerk.: a szélső emberek a legfontosabbak nekem! A LB/RB és a LW/RW posztok.

Új hozzászólás Aktív témák