- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Nagyon mérges vagyok.
2 tiszta meccs, semmi lag, semmi belenyúlás. 1 meccs, online kupa elődöntő, div 1 nyertes arc (mez), 2-0-ra megyek, egy túlzott piros lappal a zsebemben, végig ember hátrányban. A végén a fáradt védőkön átcikázott, szerzett két szép gólt. Nem baj. Hosszabbításban sikerül megszereznem a 3. gólt, erre a 119.-ben kapusomról levágódó lövés megtalálja a csatárát 2 védő között, üres kapu, gól... Tizenegyesekkel kaptam ki megint egy ilyen arctól, kapusom már akkor se véd, ha eltalálom az irányt, mert bepattan róla... Egyet hárítottam, Ő kettőt, pech...

Másik meccs, div3, 2 kapufa nálam, erre szöglet góllal kikapok, mert a kapusom kijön, és két összeakadó embere közül egy belefejel, a labda meg mint a lehulló falevél, átmegy a fetrengő kapusom felett... Ki a retek hívta ki???
Mit lehet tenni, hogy a kapus soha ne jöjjön ki szögletnél??? Nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok ma, hogy sima, tiszta meccseken ilyen nyomoroncon kapok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest