Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz _adaml21_ #10128 üzenetére

Akkor 2 elég jól összerakott kereted van, jól jöttél ki a TOTY-ból nem? :)

- Cuadrado: kicsit hátrébbről indul, de. Bárhonnan helyzetbe cselezi magát, egész jól ad be és ha tényleg helyzetbe kell kerülnie, akkor beindul. Érdemes játékos utasítást is tenni rá, hogy tudja mi a dolga. Sztem a legjobb választás rá, a + 3 PHY és SHO, hogy magabiztosabban lőjél vele kapura.

- Pereyra: Sztem érdemes kipróbálnod egy HUNTER lappal. ;)

- A svájci: teljesen megbízható, semmi extra, de elég fürge, nem gyenge, masszív és egész tűrhető a rövid passza. Javaslom a +2 PHY DEF és PASS lapot. Nekem azzal vált be.

Örülök, hogy tetszik Dybala. :K

Jakson milyen? A kék lapját nagyon szerettem 14-ben, de gondolom most is egy monster.

:R

(#10129) Citroghost: Hát az tuti, hogy vannak furcsaságok idén. :K Még talán TOTY szombaton, a vége előtt, amikor még 19:00 előtt voltak 100K-s lapok, amikor még a csatárok voltak, akkor voltak eléggé lent az árak, akkor bánom, hogy nem vettem meg TIF Higut 80K-ért... Pár órával rá, 40K-t drágult... :(

Nyugi, SIF Dybalát most én is eléggé alá becsültem, bánja is az összes befektetésem, egyedül SIF Kurzawa maradt meg, meg 50K. Nem mertem tovább várni, nagy eséllyel olcsóbb lesz, de most nem vártam tovább. :N

Szerk.: Ez szinte tuti, előtte lehet el kell adni, főleg, ha CSAK 1 UP-ot kap, ebben az esetben csak az alap lapja változik, az IF lapjai nem kapnak, mert 80-81 rating (sima 78), aztán szépen beesik a francba az egész... :DDD

:R

Új hozzászólás Aktív témák