Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
Én egy magyar fiatalt két helyre biztosan nem küldenék: Olaszországba és Angliába. Na mindegy, Nagy Ádit én nagyon intelligens játékosnak és embernek is tartom, biztos jól fog dönteni
Más: Sakhot mégsem tiltják el hosszabb távon dopping miatt... Vicc ez az uefa. Nem tudhatjuk a pontos körülményeket, de azt eléggé szánalmasnak tartom, hogy egy doppingozó játékos eltiltását eltörlik, de 10 éve Ferdinand egyszer nem jelent meg doppingteszten és ezért 8!!! hónapra eltiltották. Ja és persze egy nap késéssel elment az ellenőrzésre és negatív lett az eredménye...
-
-
Z'Z"
őstag
-
Yodamest
veterán
Pedig nem is Szalai lett a meccs embere, hanem Kleinheisler, csak ő gondolom nem létezik a fifában
Nembaj, majd a 17-ben már benne lesz."Szalai végig jól játszott"
Jujujuj, ezt azért nem mondanám, nagyon rosszul játszott végig, már melegített a cseréje is, amikor Lacinak köszönhetően betudta kotorni azt a gólt. Persze jól "betuckolta-töckölte" hogy a kommentár szavaival éljek
, de ezen a "villanásán" kívül semmi hasznosat nem tudott a meccsen felmutatni, ezt is a remek kiugratásnak köszönhetően. Fontos gól volt, de ettől eltekintve nem játszott jól. -
donlever
csendes tag
Gratula,szép teljesítmény egy ilyen nem túl erős csapattal eljutni Offline DIV2-be. Én egy hibrid,kicsit erősebb csapattal jutottam fel DIV1-be,de ott minden meccset meg kell nyerni a bajnoki címhez,és mivel csak top csapatok vannak és Ultimate szinten,így elég nehéz.Asszem 15-16 pontom volt a max,amit elértem ott,de nem adom fel,megfogom nyerni előbb vagy utobb
Előző években sokat játszottam Online és mindig DIV1-ig vittem,egyszer kétszer megnyertem aztán ráuntam. De Offline az brutál nehéz,ezért is jobb egy kicsit szerintem,mégha rohadt nehéz is elvenni az ellenféltől a labdát ezen a szinten. -
_adaml21_
őstag
Hát, állítólag Lichtsteiner már elbúcsúzott a csapattól.
Hogy mit szólok hozzá? A Barca egyik legszerethetőbb figurája, rengeteg évig volt stabil tagja a védelemnek, jó ideig a világ legjobbja volt posztján, és amikor már mindenki leírta, képes volt újra elővenni csúcsformáját. Szeretem, hogy piszok sok pénze mellett sem jellemzi semmi sztárallűr, 3 éve nyáron volt szerencsém személyesen is látni Barcelonában (mármint pályán kívül), úgy ment be és ült be egy kávézóba, mint egy totál átlag ember. Ami a szívén, az a száján, és biztos vagyok benne, ha a csapat hátrányban megy be az öltözőbe, az ő hangja az egyik leghangosabb!
Játékosként én egy idősebb Cuadradonak gondolom, kicsit jobban védekezik, kicsit kevésbé jó támadásban, de kombinatív játékban szerintem még manapság is az egyik (ha nem a) legjobb szélsőbunkó.
Sajnos fiatalabb ő sem lesz, és ha az ő távozása kell ahhoz, hogy meginduljon egy minőségi fiatalítás a védelemben, akkor én azt mondom menjen, szerezzen még pár címet a Juvéval, én örökké hálás leszek neki, hogy a nagy szarban (transzferembargó) nem hagyott itt minket. -
Lori82
senior tag
Sansone,ha mégegyszer megnyered akkor Mertens+ rare gold pack.Sansoné meg van,de mégegyszer az Istenért sem tudom megnyerni.Tegnap nagy nehezen bejutottam a döntőbe,mentem 2-0-ra,3-1-re a 88. percben meg egyenlített.Hosszabbításban kaptam egyet és elbuktam.Összetörtem a fülesem

-
Kristof_94
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
Na, akkor sorolom.
Ben Arfa - előfordulhat, de én titkom bízom benne, hogy eljön a Barcába, az MSN mögé tökéletes lenne.
Xhaka - ő már tuti, ugye.
Gündogan - szerintem a sérülékenysége miatt nem megy sehova, Thiagora nagyobb esélyt látok, hogy elmegy Guardiolaval
Dani Alves - Dani marad, lenyilatkozta a héten.
Touré - elképzelhető, bár én inkább a kínai ligában, vagy az MLS-ben látom a jövőjét...
De Gea - ha ez megtörténik, 3 napig fogok fetrengve röhögni - alig tudok most Navasnál jobb formában levő kapust mondani.
Higu - hülye lenne menni az EL-be játszani, de ő tudja...
Auba - MUHAHAHA, elhitted, hogy majd Wenger 60 milliót fizet egy normális csatárért, majd inkább elhozza a francia u17 liga gólkirályát, aki természetesen fekete, mint az éccaka
Pogba - szinte 100%, hogy marad
Ibra - remélem inkább az Arsenalba megy, de esélyes, hogy MLS vagy kína lesz ebből is. -
prtvlogan
aktív tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, és a linket.
Jelenleg offline Div 5 be vagyok, nem tudom ez jelent e valamit. A skill game-ből az advanced shooting-al szoktam bemelegíteni meccs előtt. Szituációs helyzetekben kell minél több gólt szerezni benne. Na, ott egy top csapattal, ami bemegy, azt el kell felejteni Fut-ban, Jelenleg csak úgy tudok gólt szerezni, ha beviszem a 11 -es környékére, és épp csak egy picit nyomom meg a lövés gombot, mert ha kicsit is erősebb a lövés, akkor már mellé megy. Védekezés dettó, ami régen volt, hogy a lövéssel gombbal elveszed a labdát, ha védekezel, szintén felejtős lett. Október óta 56 órám van a játékban, ami ahhoz, hogy a FUT részében érdemleges csapatot rakjak össze, anélkül, hogy statokat, illetve olyan adatokat bújjak, amik igazából nem érdekelnek, szerintem esélytelen. Nekem a 99 környéki játék maradt meg, amikor leültünk a gép elé, és nyomtunk egy pár pörgős meccset. Lehet, hogy elkezdek inkább egy bajnokságot valamelyik top csapattal, hogy legalább egy-két szép gólt lőjek..Sirandrish Köszönöm, a fittnes szoktam figyelni, veszek egy pár lapot, és ha fárad a csapat, akkor adok egyet az egész squad-nak!
Sokat változott a játék az elmúlt évek során, az tuti, 94 óta játszok a játékkal, régen volt 3 csel a játékban, most meg van 3 oldalnyi kombináció, csak a gólörömökhöz.

-
turul79
tag
Bocs de nekem a mondat alapján kicsit úgy jött le hogy annak nézel

Eredményesség alatt egy jól müködő csapatot értek nem kell hogy első osztályt nyerjek csak ne kelljen kapaszkodnom minden idényben az egyik keretem miatt. Costa volt brazil csapatban Rf poszton nekem hát mit mondjak nem győzött meg. olaszban több kerettel is kisérleteztem az emlitett középpályásokkal is sajnos nekem egyik sem müködött. Lichsteiner volt régebben és jobb Florenzinél igen most már tudom de 22 éve Roma szurkoló vagyok meg kellett próbálni
Amúgy kicsit kezd unalmas lenni ez az olasz,német,francia,spanyol ligázás nem is nagyon érzem igazán magaménak a kereteket elemben a sokkal szerényebb brazil csapatnál, ezért is gondoltam kicsit az Orosz csapatra. Még ami szimpatikus lenne Tots után egy Holland nemzetiségi csapat csak oda kevés a 270k-s keretem. -
turul79
tag
Olcsó Brazil csapattal folyamatos másodosztály tagság meg van(kb 80-85% hatékonyság) napi 2 meccsel gyerekek miatt nem hinném hogy olyan nagy balfasz lennék... Tegnap este 16-3 kapuralövés nekem neki meg 3-0... Ilyenkor ne haragudj nem tudok másra gondolni 92 shottal higannyal 2 méterről veri telibe a kapufát kétszer egymás után. kik lennének azok a játékosok akik gyengék azon poszton és miért?
tudsz mutatni megoldást eredményességgel párosítva? -
Csokipuding8
tag
Köszönöm a segítséget!
Akkor elvileg így már jó lesz:
[link]A lényegi részre viszont még mindig semmi
Pedig az a tapasztalatom hogy a csapatépítési fétise megvan itt mindenkinek, ahogy nekem is
Meg igazából konkrétumokat kérdezek egy-egy emberről, azért szeretnék direkt választ

-
-
MdewC
nagyúr
Ha csak a csapaton múlna és tiszták lennének a meccseim. Sztem PS4-en ennyire bemarhult játékmenet még nem volt, állítom a 2 hónappal ezelőtti énem porrá verné a mostanit... Ezt szerintem nem csak én érzem, Blashe kolléga is meg tudna erősíteni, de TigoM kolléga véleménye is érdekelne.
(#15319) thebigK: Megvolt UP Mano, IF Barza sokkal jobb.

TigoM: Még nincs meg de a coin igen, amint bemegy 600K alá, elgondolkodom.
(#15322) szeby241: Semmi értelme, coin kidobás, azon a poszton egy hunter lappal nem érzek különbséget TOTY Pogba és sima Pogba között. Ne vedd meg.

-
MdewC
nagyúr
Tavaly és tavaly előtt legalább nyertem DIV1-eket, volt értelme az egyéni taktikáknak is, rengeteget teszteltem, eredményesen.

Idén nem így van, sajnálom, hogy az egyik kedvenc hobbim nem szórakoztat. Fel lehet ezt róni nekem, de azt remélem nem veszi el tőlem senki, hogy mindig is jót akartam a közösségnek és minden pozitív tanácsot megosztottam bárkivel.
Szóval gratulálok a vissza keresésekhez.

-
MdewC
nagyúr
A múlt hétvégi és a tegnapi ámokfutás között nyertem egy online kupát és barátok ellen is játszottam. 7végén még én is erre gondoltam, de egyébként idén 1000szer jobb ez az alakzat, mint a 4-2-3-1, mert veszélyesebb, védekezésben pedig nem gyengébb. (De teljesen mind1, bármit próbálok, bármit állítok, vmi nagyon nincs rendben, a panaszkodásnak pedig már nincs ereje sem.)
Arról nem az alakzat tehet, hogy nem mennek a passzok, későn lövi el, gyengék a játékosok és rengeteg szerelésem vissza pattan... Előtte meg kaptam a kapusról kijövő gólokat.
Sajnos minden rossz, ami csak rossz lehet. Vissza fejleszt a játék, legalább is így érzem. Nem lehet belejönni, ha valami egyszer működik, máskor meg az miatt vesztem a meccset. -
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Az, hogy hajszál választ el, hogy hagyom a fenébe a játékot.

3 kapott gólból 2 nem tiszta. Szerelem, visszapattan, kapusom védi visszapattan, szerelem és magától vissza szerel. Nálam vér izzadás, kapufa hegyek, 10/1 gól, fejes gól nincs, ha egyik sincs, akkor lagol, vagy be van lassulva.
Idén nem számít a precizitás, a védekezés, az egyéni taktika, a jó játékosok. B@ssz@ meg az ea a szánalmas sz@rát. Ennyi.Up Agu is bőven elég.

-
-
Elolvastam, sőt kerestem is, a kérdésem is ezzel kapcsolatban az összefoglalóból vett hozzászóláshoz írtam.. De az összefoglaló és a válaszok is feltételeznek egy alapműveltséget fifából. Na ez nekem nincsen. Sajnos a divizió sem sokat segített. Próbálunk vele játszani single player módban, talán itt olvasok olyat, hogy div., de most nincs meg a 11 játékos sérülés és piros lap miatt, így mit kell tennem a tovább haladás érdekében?
-
thebigK
addikt
Nem rossz otlet, amit leirtal, de az a baj, hogy ezzel megtobb zsetoncsalo lenne, ha pl bevezetnek, hogy bizonyos jatekosokat csak bizonyos gyozelem utan lehessen megszerezni.
A minimum elvarhato valtoztatas szerintem az, hogyha a zsetoncsalo kilep, ne vonja le a szerzodest. Qrva frusztralo, mikor ottvolt a kolcson cr7 a csapatban negy meccsre, aztan ebbol kifolyolag megcsak kiprobalni sem tudtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de mind1, nem minden a spanyol klubcsapatok körül forog. 

LoL

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)