- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
brownus #7706 üzenetére
És tényleg csak ennyi a fogyás
Ehhez gyakorlatilag csak az emberi pszichológia oldaláról lehet hozzátenni a témához, még pedig hogy hogyan lehet megtalálni azt az önfegyelmet és/vagy motivációt, amivel képes lesz szembeszállni az ember az ösztöneivel. Illetve még abban lehet hozzátenni, hogy hogyan fogyjunk minél kíméletesebben, azaz minél kevésbé károsítsuk közben az emberi szervezetet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
brownus #7419 üzenetére
Én a scitec mega daily one plus-t néztem most következőnek.
De kezd kicsit csömöröm lenni, hogy minden tabletta akkor, hogy kettő kell törnöm, mert nem bírom lenyelni egyben. (BioTech Arthro Guard, BioTech C vitamin 1000).
Szerencsére L-Carnitine-ből volt folyékony, ez egy fokkal jobb. -
emiki6
veterán
válasz
brownus #7376 üzenetére
Nem szoktam porcot enni.
Amúgy azért, mert gyengék az izületeim. Nem csak megelőzésre jó, akkor is jól jön, ha fáj az izület, mert felgyorsítja a regenerálódást.
Természetesen akinek sosincs baja az izületeivel, annak nem kell.
De ha valakinek viszonylag gyakran fáj vagy sokat roppan, annak nem árt szvsz. -
Speeedfire
félisten
válasz
brownus #7378 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel, a fekvőt is az alapról kezdtem. De egyszerűen a sima fekvő kevés az izmaimnak, nem terheli meg őket eléggé. Viszont a csuklóm meg nem bírja a terhelést. Patt helyzet.
Mindegy, lenyomom most ezt a kúra ízületvédőt, a továbbiakban pedig csak bak + csuklószorító. -
syl5
őstag
válasz
brownus #6684 üzenetére
Próbáltad?
Ha nem, akkor ne vágd rá csuklóból hogy bullshit.
Most fog elfogyni az első marhafehérjém, az első doboz carnivor-om, és csak jókat tudok róla mondani. Egyáltalán nem puffaszt, megkockáztatom, hogy jobban fejlődök tőle, mint a teljsavótól, és ha megszoktad sokkal könnyebben emészthető.
Én mindenképp maradok a beef-nél, sokkal de sokkal jobb a tejsavótól. Attól állandóan egy léggömb volt a belem, nem tudtam dolgozni, mert állandóan fingani kellett, marhától szinte teljesen megszűntek ezen problémáim. -
brownus
veterán
válasz
brownus #5954 üzenetére
viszont ez után tuti nem gyújtanék rá
(#5955) kolosanyi, buliba én se járok, nagyon ritkán. inkább sörözés/fröccsözés a haverokkal. nyaranta egy fesztivál és annyi. amúgy sztem "mindent" lehet csinálni (kinek milyen a habitusa) csak mértékkel! okosan, ésszel
-
kolosanyi
veterán
válasz
brownus #5954 üzenetére
Én eddig két doboz cigit elszívtam vizsgaidőszakban, pedig közel egy éve nem gyújtottam rá. Kikészít ez a sok szar...
Mindegy, többet nem veszek. Annyit nem ér az egész, hogy elbasszam az egészségem. Leszoktam a cigiről, bulizni, piálni nem járok, ehhez tartom is magam. Inkább edzek, a vizsgákkal meg lesz valami. Ma például puskázok vagy megbukok, akkor meg ott a javító.
-
kolosanyi
veterán
-
brownus
veterán
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
brownus #5609 üzenetére
A karom teljesen nyújtva van fenn, alul pedig minimum derékszögben, vagyis a teljes mozgástartományt használom. Próbáld meg a videót megállítani fenn, nyomogasd a pause gombot és meglátod.
Rabbitf_24 : Igen. Viszont 100 fekvőt ilyen módon nem sokan tudnak megcsinálni, szinte csak az "elit".
Oda pedig jó érzés tartozni. Ezzel a programmal mindenkinek ott a lehetőség, mert működik.
-
westcoastog
veterán
válasz
brownus #5219 üzenetére
Hát hétvégén megpróbálok edzeni...
Ilyenkor meg max nyújtás meg hasazás...(#5221) KISDUCK
Hát nagyon nem ez a szakmám, de valami munkát kell csinálnom, most meg van lehetőség.
Kertépítés, pesten családi házaknál tereprendezés stb..
Ma egy luxusvillában a csillaghegyen dolgoztunk, vagy 6 raklap gyepszőnyeget hordtunk fel ketten lépcsőn...Én 11 körül fekszem, de éjfél előtt nem bírok elaludni, 4:25-kor kelek, 5-kor már robogunk pestre, mire odaérünk kb másfél óra, 7-től 5-ig meló, fél7-re érek haza...
Jó persze nem hajt senki minket, elbeszélgetünk meg megállunk délben is pihenni egy rendeset, de azért kemény így is..
Heti 900km ingázás...
Nem hosszútávra tervezek ide. -
válasz
brownus #4771 üzenetére
dehogy
amúgy sajnálatos emberi természet, hogy minden mögé érzelmet teszünk. Magamon is észreveszem ezt és akkor nyelnem kell, hogy ne nyilvánuljak meg idegből olyan dolgokban amiről meggyőződéssel hiszem hogy igazak (vagy hülyeségek adott esetben). Mindenki úgy és azzal fejleszti magát amivel akarja. Én hiszek benne, hogy a klasszikus testépítés a leghatékonyabb módszer a fizikum esztétikai jellegű fejlesztéséhez, de ez nem zárja ki, sőt hogy vannak akik fegyencedzéssel izmosabbak lettek akár rövidebb idő alatt is mint én.
(amúgy elé bunny stílus amit nyom)
-
Gaben360
senior tag
válasz
brownus #4760 üzenetére
Nem tudom,hogy mire jó ez..........szerintem azt se tudja mit beszél.
Én mint élő példa,el kéne meséljem neki,hogy többet fejlődtem a saját testsúlyos edzéssel ugyanazon idő alatt,mint súlyzós edzéssel.Biztos eretnek lennék a szemében,de nem érdekelne.
Mondjuk a haverom is lenézi ezt a műfajt,mint gyúmás,a múltkor vitatkoztunk egy sort róla,de nem lehet meggyőzni.Azt mondta,ezzel nem lehet nagyra nőni........meg minek a fekvőtámasz,ha 140 kilóval nyom fekve,meg egy ilyen bele se tudna nyomni 100 kilóba.Mondtam,erre ne vegyél mérget,de Te biztos nem csinálnád meg a zászlót,ez meg 100%.
Hiába a többéves gyurmázás. -
válasz
brownus #4577 üzenetére
ja kicsit előrébb vannak (bár sokra nem megyek az olvasással
)
de hogy on is legyen, most hétvégén otthon nyomom a lábedzést, pár sorozat egylábas (annyival könnyítve, hogy egy kis sámlin állok) guggolás, aztán lehet súly nélkül beégetem, vagy goblet squat 16kg kettlebellem van
-
Gaben360
senior tag
válasz
brownus #4553 üzenetére
Én ma álltam mérlegre.
Januárban amikor elkezdtem az edzést 73kg voltam jó zsírosan.
Ma 75kg és már nem olyan zsírosan.Apropó Kolosanyi:Milyenek ezek a negytív gyakorlatok?
A tegnapi kérdésedre: Nem,nem egy lábbal vádlizok még.
Múltkor kipróbáltam de kellett kapaszkodjak nehogy elboruljak mint a sz@rostalicska. -
válasz
brownus #4509 üzenetére
most nem megyek bele szakszöveges magyarázatba (nincs kedvem guglizni
) De az izom egy lufi, a lufit két módon lehet növelni, vagy több levegőt pumpálsz bele, vagy több gumianyagot teszel bele (na jó a lufit te így nem tudod, de érted
). De ez utóbbi is azt jelenti, hogy a lufi nagyobb lesz, nem tudsz még egy lufit csinálni.
aztán a fax tudja én is csak olvastam valahol.
Ettől még qrvára el tudom képzelni, hogy ennek a tökéletes ellenkezője az igaz. De sztem esetünkben semmi jelentősége, mivel nem olvastam olyan edzésmódszerről ami ezt (hiperplázia) eredményezné.
-
brownus
veterán
válasz
brownus #4509 üzenetére
rajzokkal illusztrálva, izom típusok
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
brownus #4499 üzenetére
Pont arról ír, hogy nem nagyon tudod a szarkoplazmát vagy a miofibrillumok számát növekedésre bírni a másik nélkül, ezek összefüggésben állnak. És kb itt meg is dölt az, hogy felfújt, nem erős emberek a testépítők, a testben minden mindennel összefüggésben áll. Ezért jó változatosságra törekedni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
brownus #4494 üzenetére
Édesanyám 54 éves, több, mint egy évtizedig súlyproblémákkal küzdött. Kipróbált minden idiótábbnál idiótább csodafogyókúrát, persze egyik se használt. Jött az önsajnálat, önmaga öregnek gondolása, minden ami ilyenkor szokott. Persze ránk nem hallgatott, pedig elmondtuk neki bátyámmal a tapasztalatainkat, hogy miként fog tudni zsírból fogyni. A hozzáállása akkor változott meg, amikor cukorbetegséget diagnosztizáltak nála és az orvosa adott neki egy táplálkozási füzetet, illetve elmagyarázta neki azt, amit mi éveken keresztül hiába próbáltunk. másfél év alatt letornászta a testzsírt rendesen, most a 30-35 éves korában vett ruháit szokta elővenni újra (úgyis divatba hozták ugyanazokat a fazonokat). Most már csak arra kéne rávenni, hogy mozogjon, mert akkor nem fog fájni a térde meg minden ízülete és akkor minden frankó lenne, de szépen fokozatosan. Szóval ennyit arról, hogy az ember mire képes hány évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest