- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
corres78
tag
válasz
Speeedfire #7029 üzenetére
A fotó jó dolog. Próbálj mindig a lehető legazonosabb feltételekkel dolgozni. Fehér homogén ajtó vagy fal háttérnek, mindig ugyanoda állj és ugyanolyan pózban (vagy pózokban, ha alkalmanként többet csinálsz). Megvilágítás ugyanolyan legyen és lehetőleg picit fentről világítson meg és a fénnyel szemben állj).
Fotóeszköz ugyanaz legyen (időzített kioldóval fotózz), mindig fix ponton legyen (pl. polcon), tehát ugyanolyan magasságban (kb. mell magasság) és ugyanolyan távolságra tőled (úgy, hogy pont beleférj zoom-olás nélkül). Lehetőleg ugyanazon napszakban készítsd (pl. én délelőtt karcsúbb vagyok, mint délután) és mindig vagy edzés előtt vagy edzés után.
Szerintem a heti 1 alkalom a legjobb az első 2 hónapban, aztán 2 hetente. -
corres78
tag
válasz
Speeedfire #7018 üzenetére
Annál furcsább, hogy hízol, ha csak ennyi a kalóriabeviteled ételből.
Szedsz valamilyen tömegnövelőt? -
corres78
tag
válasz
westcoastog #6987 üzenetére
Köszi!
Obama kicsit szétcsúszott...
Tenken: Köszi!
Ezzel az értékkel már kiegyezek. Vénségemnek már ez is eredmény.
Ha feszítek más nőknek, akkor is baj lesz, mert jön a párom és elver(i).
Lehet alhasra csinálok húzódzkodón lábemeléseket vagy ilyesmit.Speedfire: Köszi Neked is!
2200 kalórián hízol? Ebben a folyadékok is benne vannak? Nekem a napi kalóriabevitelem kb. 2/3-a ételből és 1/3-a folyadékból (javarészt tej, kisebb részt energiaital, nagyritkán sör)
Akkor már le se merem írni, hogy az utóbbi 3 hétben a megszokottnál is több pizza és hambi is becsúszott az amúgy sem tiszta (házikoszt) étrendembe. -
corres78
tag
Üdv!
Elég régen jelentkeztem utóljára ill. toltam be képet.
Itt egy sorozat tegnapról. Szerintetek hány %-on lehet a testzsírom?Július közepén ért véget a 4 hetes cut-om, amit 3200 kalóriáról átállva 2400 napi kalórián csináltam és kb. 15 perc edzéssel minden nap (tolódzkodás, húzódzkodás, fekvőtámasz). Ezalatt a 4 hét cut alatt 83,6 kilóról 80,9 kilóra ment le a súlyom (178 cm). A képen látható állapotot tartom fent azóta is, mégpedig 2700-2800 kalóriával és 15 perc edzéssel (a ma reggeli mérlegelés 80,7 kilót mutatott).
Nyár végéig ezen forma megtartása a célom, aztán szeptemberben ismét 3200 kalóriabevitel megy 20 perces napi edzéssel. -
corres78
tag
válasz
Zoli133 #6736 üzenetére
Én szerdán jártam majdnem rosszul és még csak nem is edzettem. Jöttem kifele a lépcsőn a balcsiból (Siófok), lassan jöttem ki, még a korlátot is fogtam jobb kézzel, mert a lépcső algás volt, de még így is sikerült a jobb lábammal előrecsúsznom, pont mielőtt a balt már egyel feljebb lévő fokra letettem volna, de így is becsúsztam a két lépcsőfok közé a jobb lábammal úgy, hogy a sípcsontom nekifeszült az egyel fentibb lépcsőfok elejének, a sarkam meg annak a lépcsőfoknak a hátuljának, amin a jobb lábam volt eredetileg. Az volt a mázlim, hogy fogtam a korlátot, mert így nem estem hátra. A lépcsőfokok felülről nézve nem takartak egymásra.
Kb. negyed óráig intenzív volt a fájdalom a sípcsontomnál, aztán egy jó napig még tompán fájt, de már minden rendben van. Kívülről viszont semmi sem látszott, be se dagadt, sőt még a bőr se jött le. Soha ilyen még nem fordult elő velem.Szóval csak óvatosan.
-
corres78
tag
válasz
westcoastog #6485 üzenetére
"Mondjuk ha nem napi 4 órát aludnék, 3-at utaznék, és 10-et dolgoznék, akkor kicsit több erőm maradna egy edzésre."
A maradék 7 órából áldozz még 3-at alvásra és még 4 órád marad edzeni stb. -
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #6225 üzenetére
Igen, 2 hete álltam át a 1,5%-osra. Előtte kizárólag 2,8%-osat ittam.
Persze a házi tejtől így is messze van.
-
corres78
tag
válasz
Apollo17hu #6217 üzenetére
Én egy litert is megiszok 2 perc alatt és semmi gondom sincs vele utána (edzésben vagyok a napi másfél literrel
)
-
corres78
tag
válasz
westcoastog #6204 üzenetére
Csináld meg a tesztet 2 méteres szakasznál is,mert 3 méter feleslegesen nagy tér. A youtube-os videókban látható SW parkokban is max 1,5 méter van két oszlop között.
Ehhez a betonhoz nem kell sóder? -
corres78
tag
válasz
westcoastog #6201 üzenetére
A legbiztosabb, ha betonon lefekteted párhuzamosan egymástól 3 méterre a zártszelvényeket ( a szélesebbik felük feküdjön a betonon) és merőlegesen rájukfekteted a csövet és középen ráállsz a csőre (el ne csússz!). Ha nem hajlik le a betonig, akkor jó lesz üresen is.
-
corres78
tag
válasz
westcoastog #6199 üzenetére
4 centi egész jó.
Ha van legalább 8 mm-es fala a csőnek, akkor az már elég erős, de 3 méter hosszúságnál középen így is jó eséllyel hajolni fog az üres cső, tehát fog kelleni bele kitöltésnek valami (pl. pont beleférő köracél), ami nem gyúlékony (a hegesztés miatt). -
corres78
tag
válasz
westcoastog #6196 üzenetére
Lyukfúróval a legjobb. 20 cm átmérőjű legyen legalább a gödör. Törmelékkel szerintem ne töltsd ki a gödröt, csak tiszta betonnal. Ügyelj arra, hogy szerves anyag (fadarab, gaz stb.) ne legyen a gödörben, mert azok helyén levegő marad vissza az elbomlásuk után.
7-8 centis átmérőjű cső túl vastag lesz kézzel átfogáshoz. 3, de max 4 centis lenne az igazi.
Tök mindegy a színe, ugyanolyan forró lesz.
Maga a gyűrű milyen magasan lenne a földhöz képest? -
corres78
tag
válasz
westcoastog #6194 üzenetére
Ez a vastagság remek! Csőnél mért 220 cm föld feletti magasság bőven elég lesz.
Szerintem 70 cm már bőven elég lesz a föld alatti résznek, próbálj meg lehetőleg lyukfúrót használni, de legalábbis úgy próbáld meg a gödröt kiásni, hogy a gödör oldalfala kemény maradjon (cső alakú, esetleg enyhén lefelé szűkülő), olyan helyen áss, ahol nincs a közelben fa, mert a gyökér miatt nehezen fogsz boldogulni.
Javaslom még, hogy a föld alá kerülő részén a zártszelvénynek fúrj két átmenő lyukat, amibe belesajtolsz egy-egy vaspálcát, majd így helyezd a gödörbe és öntsd ki betonnal. Ezáltal nagyobb felületen fog kapaszkodni a vas a betonhoz. A csövet a zártszelvényekhez természetesen a gödörbe helyezés előtt hegeszd rá.(sorry, ha esetleg túl sokat okoskodok, lehet másnak hasznos infók. Egyszerűen ignoráld, ha egyértelmű)
-
corres78
tag
válasz
westcoastog #6191 üzenetére
Szuper!
Milyen méretű a zártszelvény (hosszúság, falvastagság és szélesség)? -
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #6176 üzenetére
Mármint "moslékos vödörrel" helyesen.
-
corres78
tag
Na akkor nem csak én vagyok egyedül ezzel a hőségfóbiával!
Viszont most jól is jön a hőség, mert pont most kezdek bele a szálkásításnak, csökken az étvágy is. Köredzést (10 perc megállás nélkül) illesztek be napi szinten a többi mellé (ez kb. 15 perc).
Ez a köredzés 5 körből áll. 1 kör: 12 közepes tempójú fekvőtámasz, 12 normál guggolás, 1 perc intenzív helybenfutás. A második körben, már csöpögött a plafon. -
corres78
tag
Titeket nem vesz vissza teljesítményben ez a cseszett meleg idő? Árnyéka vagyok önmagamnak...
-
corres78
tag
válasz
SkyS1gn #5937 üzenetére
Ha lent van a földben a függőleges háromszög rész, akkor levághatod a vízszintes részt úgy, hogy mindkét végénél meghagysz egy-egy háromszöget és beléjük ültetsz egy pont beleszoruló pl. gázcsövet. Persze lehegesztve lenne az igazi. Ha meg nincs az állvány a földben, akkor meg két 45 fokos merevítőt is adhatsz neki jobbról és balról.
A háromszöget így értem:
-
corres78
tag
válasz
SkyS1gn #5935 üzenetére
2 db 15 cm hosszú, kb. 4 cm belső átmérőjű és kb. 5-6 mm-es falvastagságú gumicsővel orvosolható olcsón. Mindegyiket a hossza mentén elvágod egyszer és rányomod felülről, ami majd szépen rászorul a zártszelvényre.
Az állvány egyik oldalára meg megcsinálod a tolódzkodót, a másik oldalára meg egy függőlegesen elhelyezett gázcsövet hegesztesz és mehet a zászló.
Vétek lenne ezt nem kihasználni, mert nagyon stabil cuccnak tűnik. -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5927 üzenetére
Pl. az akácfa legalább 10 év, mire elkezd korhadni a földben. Fenyőfánál meg be kell kenni szurokkal a föld alatti részét vagy alaposan körbetekered dobozlezáró ragasztószalaggal. A föld feletti részt szépen le kell lakkozni.
Ja és ha szárt szelvényt használsz, akkor a gödör kiásása után, de még a zártszelvény gödörbe rakása előtt le is verhetsz 15-20 centire egy akkora átmérőjű botot, mint amekkora éppen befér a zártszelvény belsejébe, majd ráhúzod a zártszelvényt és onnantól betonnal vagy földdel kitöltöd a gödröt.
Szuper stabil lesz. -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5924 üzenetére
Hulladékvas telep van a közeledben? Sok minden jót lehet ott találni lényegesen kedvezőbben.
Egy csiszolópapírral és festékkel újat lehet alkotni.Ha lendületes erőelemeket is akarsz csinálni rajta, akkor kevés a 40-50 centi szerintem.
De nem muszáj betonozni, lehet úgy is, hogy ásol 1 m-es lyukat (lehetőleg minél szűkebbet), majd az oszlop beleállítása után 10 cm-t betemeted és megdöngölöd egy vastagabb bottal, majd pár liter vizet öntesz rá - vársz 1 órát, hogy leszivárogjon a víz, majd újra töltesz 10 centit, megdöngölöd, majd víz stb.
Zártszelvényből legalább 60x60-as kellene és legalább 3 mm-es falvastagságú. Inkább fát javasolnék. -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5921 üzenetére
-
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #5891 üzenetére
Lenyűgöző!
-
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #5887 üzenetére
Hány kilót adtál le? Mennyiről mennyire és milyen magas vagy?
-
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #5882 üzenetére
Azt a mindenit
lenyűgöző teljesítmény! Gratulálok!
-
corres78
tag
válasz
westcoastog #5868 üzenetére
Üzleti fogás:
Felragasztható bőrkeményedés imitáció SW-seknek a hosszabb kihagyások idejére csajozáshoz.
Vinnék, mint a cukrot. -
corres78
tag
válasz
Because #5858 üzenetére
Köszönöm! Bár helyesnek mondható táplálkozásom egyáltalán nincs. Szinte bármit ehetek, ha edzek mellette.
Sose mondd, hogy soha!
(#5859) Gaben360: Neked is köszönöm. Súlyban a mélypontom 78 kiló volt tavaly szeptember közepén (azaz -16 kiló kereken 5 hónap alatt, melyből 3 hónap volt edzéses), most meg 83,8 kg vagyok. Tehát közel 6 kiló jött rám az utóbbi közel 9 hónap alatt, persze nem szín izom mind.
Törzsre célzottan semmit nem csinálok, vagy csak nem tudok róla.
Hasra lassú hasprést csinálok (ágy sarka a két térdem között) illetve húzódzkodáskor, amikor eszembe jut, függeszkedve lábfelhúzást csinálok (térdemelés oldalra és előre, és nyújtott lábbal előre picivel vízszintes fölé. -
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #5854 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, tavaly június 14.-én kezdtem el 88,5 kilósan az edzést (tavaly áprilisban 94 kilósan untam meg a tunyulást és csak diétával 5 és fél kilót fogytam június közepére). A húzódzkodást idén február 26.-án kezdtem el és akkor ment 3x3 széles fogású 1 perc pihenőkkel és aznapra elfelejthettem a felsőtestre bármilyen edzést (ilyen összehasonlításban jelenleg 8x3 megy de csak fél perc pihenőkkel).Mostanság 8-8-6-5-3 megy a szélesfogásúból 1 perc pihenővel. Jelenleg a maxom pihenten 11 ismétlés.
(#5855) brownus:
Azért, mert ennek a teljesítménynek a közelébe szeretnék kerülni egyszer (amúgy 46 éves az emberünk):
-
corres78
tag
Tegnapi edzésvideómból screen shot (96. napom a húzódzkodásban):
Jelenleg 64 fekvőtámasz és 28 húzódzkodás sikerült csak 8 perc alatt.
A célom ugye 8 percen belül 100 fekvőtámasz és 50 húzódzkodás teljesítése e hónap végére. Azt hiszem kemény fába vágtam a fejszémet.Most pénteken járt le a 7. 50 napos ciklusom, erről egy videó (HD-ben nézzétek. Az első kb. 3 és fél perc előzmény.):
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5787 üzenetére
"Egyik idióta haverom is addig keménykedett a szórakozóhelyeken, amíg jól szét nem verték a fejét."
Csak akkor volt idióta, ha ő kötekedett velük ok nélkül. Ha viszont kiállt az igazáért, mert ok nélkül belé kötöttek, akkor igenis jól cselekedett, legfeljebb nem mérte fel jól az erőviszonyokat.
-
corres78
tag
Bátyám (orvos) is ezt mondta, hogy nem egészséges, viszont eddig semmi panaszom nem volt. Hasmenés max 2-3-szor jön rám évente, akkor is legfeljebb 2 napra és tuti nem a tejtől.
kb. 15-16 éve iszok napi 1-1,5 litert, de ha kölyök korom óta számolom, ami majd 30 évet ölel át, akkor is kijön átlagban 8 deci / nap. Basszus, már vagy 8500 liter tej folyt át rajtam.
Már jobb vagyok mint a Milk Man:[videó, csak erős idegzetű humorkedvelőknek]
A végén látható technika igazi látványos show-elem lenne egy SW bajnokságon!
-
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #5778 üzenetére
Mondjuk ez logikus. Jól van na, azért térek át, mert olcsóbb.
(#5779) kk831228: Remélem, akkor majd tényleg jót röhögök magamon.
Addig elképzelem azt, hogy ez a kép egy videó, ami megy folyamatosan
-
corres78
tag
válasz
kk831228 #5774 üzenetére
Más téma:
Kitaláltam egy ördögi tervet!
2,8%-os tej helyett 1,5%-osat fogok inni. Mivel napi 1,5 litert iszok, így napi 19,5 grammal kevesebb zsírt viszek be a sovány tejből (a tejről lemondani / csökkenteni a mennyiségét nem opció nálam), ami 1 hónapban mínusz 600 grammot jelent. Ugyanakkor a fehérje (sajnos a ch is) ugyanannyi mindkettőben. -
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5756 üzenetére
Teljesen megértem az érveidet.
Viszont ezek pont azt használják ki, hogy nincs veszítenivalójuk (így is szeretnek élni), de Neked / nekünk van és pont ez lesz a Magyarság veszte 5 éven belül (addigra ránkszaporodnak).
Gondoljunk csak bele, hogy ezek már 30 évesen nagyszülők és többségében nem egy-két gyerekük van.
Bele se megyek jobban, mert csak felhúzom magam. -
corres78
tag
válasz
Apollo17hu #5754 üzenetére
Ez nagyon jó videó! Köszönöm!
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5750 üzenetére
És ha leütöd őket rasszistának bélyegeznek. Ha ez a kártya nem jön be, akkor legközelebb 10 megy rád. Egyedül gyáva az összes, csak bandába menők.
Vidéken, főleg a falvakban nagy gond ez, ahol már többségben vannak.
Én simán elfogadnék egy olyan törvényt, hogy amely településen (országos szinten) egy kisebbség van többségben, ott ne húzhassák elő a rasszista kártyájukat. Illesse meg őket is a többségi társadalom minden hátránya. Mert lassan ebben a nagy liberalizmusban oda jutunk, hogy azt ütik / büntetik csak, aki viszi a hátán az országot.
Amcsiban (csakhogy kicsit kapcsolódjon a témába) behoztak egy olyan törvényt, hogy nem lehet hátrányosan megkülönböztetni sportban senkit, ha kiemelkedő genetikai adottságokkal rendelkezik. Ez így helyes is, engem csak az zavar, hogy ez egyáltalán felmerült. A sport mindig is túlnyomórészt a genetikáról szólt eredetileg. -
corres78
tag
Köszönöm srácok!
(#5745) Rabbitf_24: Így fogok tenni
Lágyéksérv kialakulásának kockázata mennyire nagy ennél a gyakorlatnál? Vagy ez inkább hajlam kérdése?
Szerencsére nekem még nincs vele bajom, de a Barátnőmnél 1 hete diagnosztizáltak kezdődő lágyéksérvet. Nem csinált ilyen gyakorlatot még (viszont sok lábemeléses hasazást csinált jópár hónapig), de szeretné elkezdeni. -
corres78
tag
Ez egy NEM front lever!
(Alhasban nagyon érzem most, hogy húzódik, legalább az fejlődik tőle)
-
corres78
tag
Tisztelettel jelentem, hogy sikerült hülyét csinálnom magamból. Nem megy ez még nekem sehogy.
Igaz nem a tákolmányomon csináltam délelőtt (nem igazán bízok a stabilitásában), hanem egy szőnyegporolón, de szerintem akkor sem ment jobban.
Videó van, most töltődik, ha jót akartok nevetni, akkor linkelem. -
corres78
tag
Már majdnem megy a front lever!
Megtartani fél pillanatnál tovább még nem bírom, de alakul ez.
Teszek fel róla vidit majd, de ezt most muszáj volt kiírnom magamból! -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5723 üzenetére
Nem kritika volt részemről sem, csak tudom, hogy ennél jóval többet tudnak. Szerintem fárasztva voltak előtte.
-
corres78
tag
válasz
bagyulajuve #5709 üzenetére
Íróasztallal is megoldhatod.
-
corres78
tag
Na ezt a szintet már őrültségnek tartom, de azért reszpekt! [videó]
A végén vannak bakik.
Meg egy másik videóban úgy tanítja az embereket a helyesen kivitelezett gyakorlatokra, hogy fogpiszkáló van a szájában. -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5657 üzenetére
Ez igen! GRATU!
-
corres78
tag
-
corres78
tag
Erőnléti fejlődésem 28 nap alatt:
61. nap (április 27.) : 24 húzódzkodás, 53 fekvőtámasz 8 perc alatt
75. nap (május 11.) : 28 húzódzkodás, 55 fekvőtámasz 8 perc alatt
82. nap (május 18.) : 26 húzódzkodás, 70 fekvőtámasz 8 perc alatt
(34 húzódzkodás, 90 fekvőtámasz 11 perc 31 mp alatt)89. nap (május 25.) : 31 húzódzkodás 68 fekvőtámasz 8 perc alatt
(35 húzódzkodás, 84 fekvőtámasz 10 perc 22 mp alatt) (kibasz.tt meleg volt és szúnyogok is betámadtak folyamatosan)Lassan, de biztosan haladok a kitűzött célom felé (június végére 50 húzódzkodás és 100 fekvőtámasz).
Ez pedig a hátam változása 4 és fél hónap alatt. (a baloldali képen látható állapot megfelel a február 26.-i állapotnak, amikor elkezdtem a húzódzkodást, tehát 3 hónap változása) :
-
corres78
tag
válasz
Mr.Rain #5610 üzenetére
Ez szép teljesítmény! 63-at számoltam!
Nekem egy hónappal ezelőtt 41 ment egy perc alatt, ebből 39 púpolás nélkül.
[videó]Remélem mostanra már több megy szabályosan picivel. Kb. 2 hete 45 ment 1 perc alatt, da abból ugyancsak 39 volt szabályos.
Láttam pár hete a majd 2 órás 1000 ismétléses videódat. Nagyon komolyan nyomod! -
corres78
tag
válasz
SkyS1gn #5600 üzenetére
Szerencsés alkat vagy, hogy a felsőd átissza magát izzadtsággal és az ott megáll és nem folyik tovább lefelé
Amúgy nekem a csám is izzad, mint a dög, amikor ilyen fülledt meleg van. Az autóba ilyenkor csak klíma használatával ülök be, mert a "bőr" ülésből úgy szállnék ki 10 perc után is, mint aki ülve beh.gyozott. -
corres78
tag
válasz
SkyS1gn #5591 üzenetére
Vízhajtás egy formája:
Ma reggel 83,6 kiló voltam, aztán nyomtam egy másfél órás fűnyírást, megállás nélkül. Tipikus vihar előtti fülledt meleg idő volt. A végén úgy néztem ki, mint akit egy vödör vízzel öntöttek le. Levezetésül csináltam 5x6 húzódzkodást és 4x15 fekvőtámaszt. Zuhany után megmértem újra magam és 81,4 kilót mutatott a mérleg, azaz 2,2 kiló minusz 2 és fél óra alatt, úgy, hogy ez idő alatt, még ettem is egy keveset.
Kiváncsi vagyok holnap reggel mennyi leszek. -
corres78
tag
válasz
Apollo17hu #5488 üzenetére
Ez volt a gyanúm nekem is, de ez már brutál!
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5473 üzenetére
Dehogy keseredtem el, nem vagyok önhitegető típus, inkább köszönöm és megpróbálom ezt az infót is a javulásomra fordítani. Azt hallottam már több helyről, hogy a kockák 12% körül jönnek elő, de azt hittem eddig, hogy feszítve nézve.
Továbbá kaliperrel 10,5 % körül mértem 3 és 7 pontossal is (Jackson-Pollock). Igaz, a netes kalkulátorok nem éppen mérvadóak, ezért is hagytam rá 1,5%-ot, de ezek szerint még így is alálőttem.
Újabb kihívás jött a listára! -
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5457 üzenetére
Köszönöm a választ! 12% testzsír körül vagyok jelenleg, tehát olyan 73,5 kg körül lehet az LBM-em.
Az egyik kalkulátor szerint a BMR 1864,69. A testsúlyom megőrzéséhez (heti 2-3 óra sport) 2890 kcal-t ír és 108,4 gramm fehérjét."Mark Rippetoe, a Starting Strengh szerzője, nehezen növő fiataloknak egy gallon tej elfogyasztását javasolja."
3,8 litert naponta? -
corres78
tag
válasz
Speeedfire #5455 üzenetére
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5451 üzenetére
Hú, hát most így utánaszámolva olyan 120 gramm körül lehet a napi fehérjebevitelem (a napi 1,5 liter tejből 45-50 gramm és kb. 70 gramm a húsból/növényi fehérjéből). A napi kalóriám fél éve 3100 kcal körül van naponta (csak a tejből és a 2 doboz energiaitalból 1000 kcal van meg naponta). Napi 3x étkezem.
178 cm vagyok és 83,7 kiló jelenleg. Olyan 2800 kcal jó lenne szerinted a fenntartáshoz és az erőnöveléshez? -
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5449 üzenetére
Köszönöm!
A tippeket is!
Természetesen nem akarok megrekedni, ha elérem a célomat. Ha az már megy, akkor talán jó eséllyel menni fog egy ismétléssel, de szabályosan a muscle up, amit majd fejleszthetek magasabb ismétlésszámra. Később a front lever is a célom.
Tömegelni még egy 2-3 hétig szeretnék, majd egy kb. 2 kiló zsírt visszafogyni kb. június végéig és azt a testalkatot fenntartani, az erőt pedig apránként növelni.
Meglátjuk mennyire elrugaszkodott az elképzelésem. -
corres78
tag
Itt a mai videó:
8:50-nél elfogy a zene, onnantól lehet dudorászni.
Igaz, odáig úgysem nézi meg senki.
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5445 üzenetére
"A lábam majd fejlődik attól, hogy cipeli a testem súlyát!"
Jó, persze lábazás is van napi 20 guggolás és 20 ágaskodás saját súllyal.A lábaimon formálnom kellene inkább és erősíteni, növeszteni semmiképp. Az egylábas guggolás is megy (pihenten kétszer/láb).
Felsőtestre saját súllyal és kipihenten a maxok (megállás nélkül):
Tolódzkodás: 23db
Fekvőtámasz: 45 db (1 perc alatt)
Húzódzkodás: 10 széles, 12 középszéles (természetesen nem ugyanaznap tesztelve) -
corres78
tag
válasz
westcoastog #5441 üzenetére
Ok, kb. 8 körül lesz kész, mert szerkeszti a rendszer (amúgy ezek a videóim mind vágatlanok, csak az elején és a végén szoktam levágni a kamera beállításával, be/ki kapcsolásával járó szerencsétlenkedést
). Meg még alárakok valamilyen zenét is.
Cris99: Ezeknél a videóknál igen, hiszen az erőszintemet szeretném általuk rögzíteni. Természetesen az edzésnapok nem így néznek ki. Heti egyszer (péntekenként) szoktam az edzéstervemet csinálni, amit tegnap küldtem el. Vasárnaponként van ez, ami a videón látható. A hét többi 5 napján pedig fekvőtámasz/tolódzkodás vagy fekvőtámasz/húzódzkodás kombinációk valamelyike. Ha olyan kedvem van, akkor mind a 3.
Húzódzkodásra kb. 8 percet szánok (jelenleg 8-8-6-5-2, kb. 1 perc pihenővel), tolódzkodásra kb. 5 percet (5x15, 20 mp pihenőkkel), fekvőtámasz kb. 6 perc (5x12 lassú, kb. fél perc pihenővel).
-
corres78
tag
Üdv!
Ma sikerült 34 húzódzkodást (zsinórban 11 széles, 6x3 + 2 középszéles, 3 tenyérrel magam felé szűk) és 90 fekvőtámaszt (normál és gyémánt) csinálnom 11 perc 31 másodperc alatt.
Múlt vasárnap 28 húzódzkodást és 55 fekvőtámaszt tudtam megcsinálni 8 perc alatt.
Ma 8 percen belül (7 perc 20 mp alatt) 26 húzódzkodás és 70 fekvőtámasz sikerült (szerintem bele férhetett volna még 3 húzódzkodás, de nem volt nálam stopper óra, így elpazaroltam az időt pihenésre, hehe)!!
A célom, mint már írtam, június végére 50 húzódzkodás és 100 fekvőtámasz 8 percen belül. Viszont érdekesség, hogy pár napja próbáltam kizárólag fekvőtámaszokat csinálni és pontosan 8 perc alatt 95-öt tudtam megcsinálni és akkor hol van még a húzódzkodás.
Nem lesz ez olyan egyszerű, de van benne kihívás!A mai videó amúgy most töltődik fel. Szívesen linkelem, ha van rá igény.
-
corres78
tag
válasz
kolosanyi #5420 üzenetére
Gaben360-nak adott válaszodhoz: Így van! Továbbá a szentháromság: Mérőszalag, mérlegelés hetente reggel dolog után és a tükör (még jobb a heti fénykép tökéletesen azonos körülmények között csinálva). Önmagában e 3 dolog közül egyik sem mutat igazán érzékelhető/értékelhető eredményt.
@KISDUCK: Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest