Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali!
Most pl épp nem tudom megcsinálni mert tegnap estére sikerült újratelepítenem a gépem megfelelően 3-k nekifutás után.
XP ezerszer könnyebb volt!
Most is jelenleg csak fellestem miközben telepítgetem vissza a progikat amik kellenek és voltak.
köztük a Photoshopot is. Játék meg még fent sincs.Más.:
Jut eszembe, feltettem kíváncsiság kedvéért ls11 game-t és VAN multis szerver! Miért írom ezt? Mert valahol olvastam, híresztelték hogy megszüntették, és nem lehet már multizni! (majd aki gondolja, egyik kedvencemen tolhatunk multit.
De ls13 lesz az első számú amíg meg nem lesz ls15.
Ami, kiadása után kb 1 hónappal remélhetőleg meg is lesz! (lehet h előbb). :S -
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
-
RCH663
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
bedugod, settings-controls alatt beállítod, minden gombra, tengelyre mit csináljon, működik.
-
őstag
őstag
válasz
speedernet
üzenetére
Megnéztem, nálam kifagy vele a játék, nem szeretnék jobban belemerülni a hibakeresésbe.
-
válasz
speedernet
üzenetére
A kamera mozgást, csak a profi modderek tudják kijavítani, de nem valószínű, hogy egy ember kedvéért neki fognak állni.
Kismillió másik Fendt mod létezik, rengeteg igényes van köztük, válassz másikat!
Tessék itt rengeteg Fendt-et találsz. -
őstag
őstag
válasz
speedernet
üzenetére
Ha a részletes és viszonylag hosszú leírás alapján nem tudod megcsinálni, akkor itt egy hsz -ben nem fogsz értékelhető segítséget kapni.
Én már alakítottam át simát mr -re. A kijelző működése problémás, fordulatszámmérőhöz létezik mr script, sebességmérőhöz nem. Pontosabban fél éve nem volt, azóta nem foglalkoztam a témával.A kamera téma már volt többször:
useWorldXZRotation="true" / false
Bár konkrétan nem próbáltam az általad linkelt modot de erre tippelek ott is -
vhw
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Erről már én is kérdeztem feljebb - ezek szerint ez nem egy olyan egyszerű dolog, amit egy sorban (true - false) át lehet írni valamely fájlban?
(Egyáltalán mi visz rá arra embereket, hogy így csináljanak meg egy modot... könnyebb? célszerűbb?)
-
válasz
speedernet
üzenetére
A Fendt-be épített kamera más mint a többségbe, ez azt jelenti, hogy a táj mozog a gép körül, nem pedig a gép a tájban!
Cseréld le, tessék a link. -
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali.
Én sajna nem tudom hogy kell, de tudtommal többiek sem. Esetleg keress rá googleban more realistic tutorial névvel. hátha kidob valamit.
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
XP ezerszer könnyebb volt!
De ls13 lesz az első számú amíg meg nem lesz ls15.