- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
speedernet #8167 üzenetére
Hali!
Most pl épp nem tudom megcsinálni mert tegnap estére sikerült újratelepítenem a gépem megfelelően 3-k nekifutás után.
XP ezerszer könnyebb volt!
Most is jelenleg csak fellestem miközben telepítgetem vissza a progikat amik kellenek és voltak.
köztük a Photoshopot is. Játék meg még fent sincs.Más.:
Jut eszembe, feltettem kíváncsiság kedvéért ls11 game-t és VAN multis szerver! Miért írom ezt? Mert valahol olvastam, híresztelték hogy megszüntették, és nem lehet már multizni! (majd aki gondolja, egyik kedvencemen tolhatunk multit.
De ls13 lesz az első számú amíg meg nem lesz ls15.
Ami, kiadása után kb 1 hónappal remélhetőleg meg is lesz! (lehet h előbb). :S -
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet #8107 üzenetére
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet #8031 üzenetére
-
RCH663
aktív tag
válasz
speedernet #7893 üzenetére
bedugod, settings-controls alatt beállítod, minden gombra, tengelyre mit csináljon, működik.
-
őstag
őstag
válasz
speedernet #7870 üzenetére
Megnéztem, nálam kifagy vele a játék, nem szeretnék jobban belemerülni a hibakeresésbe.
-
vacs
veterán
válasz
speedernet #7870 üzenetére
A kamera mozgást, csak a profi modderek tudják kijavítani, de nem valószínű, hogy egy ember kedvéért neki fognak állni.
Kismillió másik Fendt mod létezik, rengeteg igényes van köztük, válassz másikat!
Tessék itt rengeteg Fendt-et találsz. -
őstag
őstag
válasz
speedernet #7863 üzenetére
Ha a részletes és viszonylag hosszú leírás alapján nem tudod megcsinálni, akkor itt egy hsz -ben nem fogsz értékelhető segítséget kapni.
Én már alakítottam át simát mr -re. A kijelző működése problémás, fordulatszámmérőhöz létezik mr script, sebességmérőhöz nem. Pontosabban fél éve nem volt, azóta nem foglalkoztam a témával.A kamera téma már volt többször:
useWorldXZRotation="true" / false
Bár konkrétan nem próbáltam az általad linkelt modot de erre tippelek ott is -
vhw
addikt
válasz
speedernet #7867 üzenetére
Erről már én is kérdeztem feljebb - ezek szerint ez nem egy olyan egyszerű dolog, amit egy sorban (true - false) át lehet írni valamely fájlban?
(Egyáltalán mi visz rá arra embereket, hogy így csináljanak meg egy modot... könnyebb? célszerűbb?)
-
vacs
veterán
válasz
speedernet #7863 üzenetére
A Fendt-be épített kamera más mint a többségbe, ez azt jelenti, hogy a táj mozog a gép körül, nem pedig a gép a tájban!
Cseréld le, tessék a link. -
apach
senior tag
válasz
speedernet #7854 üzenetére
Hali.
Én sajna nem tudom hogy kell, de tudtommal többiek sem. Esetleg keress rá googleban more realistic tutorial névvel. hátha kidob valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged