Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apach
senior tag
válasz
chevyfan
üzenetére
engem érdekelnek az ilyesmik.
Én is szoktam látni gépeket, mert itt ahol lakunk, 3-4 NAGY gazda is lakik és falu szélein vannak a telepeik. egyiknek 2 db New Holland asszem TX kombija van, stb, meg korszerű trakik mellett, csomó MTZ is.
Másiknak Challenger kombija van, meg hasonló kis érdekességek. Egyik kisebb gazdának meg Deutz Agrotron gépe. Kuuuvára tetszik, nem 1 szer elment itt az utcánkban kultival pl. akkora a gép mint egy ház.
Imádom a gépet!!!!
Neki régi asszem 516-s Fort kombija van. kicsit foltos, mert eredetileg kék fehér volt, de pár része barna. gondolom pótlások. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly csak kiállításon sikerült élőben is látnom, hát brutálisan nagy.
Én is szoktam látni gépeket, mert itt ahol lakunk, 3-4 NAGY gazda is lakik és falu szélein vannak a telepeik. egyiknek 2 db New Holland asszem TX kombija van, stb, meg korszerű trakik mellett, csomó MTZ is.
Imádom a gépet!!!!
Neki régi asszem 516-s Fort kombija van. kicsit foltos, mert eredetileg kék fehér volt, de pár része barna. gondolom pótlások.