- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Most más.

Hoztam egy pici mutatót a picit átpofozott mapból. Még nincs kész, mert elölről kellett párnapja kezdenem, mert valami nyűgje lett. Ha nem kell újratennem a wint, meg egyéb itthoni gubanc nincs, már lehet kész lenne! lehet 1 órás meló lenne csak.
No. A kép első részénél látható a bővítés. Miért? mert kevés volt a leadó hely, stb.2-3-t tenni akarok bele, és remélem szépen működni fognak. Na meg ezeken kívül, 1-2 plusz dolgot.Vagy épp, át cserélek egy már bent levő valamit picivel szerintem jobb félére.
Sajna ma is csak 1 db 100 méteres darabot tudtam beletenni utat, ennyire volt időm úgymond.
És még nem is játszottam. 
Először az úthálózatot akarom elsősorban letenni, de persze közbe alakul ez lehet, mert lehet h közbe be teszek egy dolgot, hogy tudjam mekkora területet fogjon körbe az út. -
zsoltee10
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Igen, mert az egy direkt vetőgép. Ezért jó ha az ember az életben is mezőgazdász.

lacibacsi: Én ekkor hagytam abba a 2013-at, már nem volt kihívás, beraktam pár modot, elbohóckodtam vele, multizni viszont nem tudtam, időm se volt. a 2015-öt viszont tuti megveszem pénteken, remélem lesz a helyi teszkóban...
-
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok kettő dolog érdekelne ha valaki tudja.1. throttle mod, mire való ez letöltöttem beraktam semmit nem vettem észre.Mondjuk a more realistic mod bent van lehet hogy azért? 2. Forest mod v0.99 ezt találtam a mod hub- on ha ezt beraknám a mods mappába erdészetis-favágós lenne a 2013-as farming simulator? Mert ha igen akkor minek a 2015? Előre is köszönöm a válaszokat

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ez övön aluli volt...

Tudom, hogy lehet átírni egy gép, pótkocsi, stb. kapacitást .xml fájlban, 2011-es verzióban módosítottam térképet, tettem be új növényeket. Egy ilyen alap infó meg csak most jut el hozzám. Úgy látszik gyakrabban kellene kommunikálni az alap gépekről is, nem csak a különféle új modokról...
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Lassan itt az új verzió, de számomra még a jelenlegi is tudott meglepetéssel szolgálni: most jöttem csak rá, hogy a Horsch Pronto 9 DC vetőgép egyben kultivátor is... Mennyi időt megtakaríthattam volna... Azt hiszem nekem is inkább háztartást kellene vezetni traktor helyett...

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Kérem hogy ha megvan vkinek a csirkekeltető linkje akkor legyen szíves illessze már ide! Símán csak le kell tenni a tyúkokhoz és a tojásokat feltölti és költi a pipéket sorban, én 3 db tettem egymás mellé, a képernyő tetején írja az állapotukat mint a takarmánykeverőét! Köszi előre is!

-
fRooStzzZ
senior tag
Igy elnezve a videot, azon a favagason lehetett volna meg mit finomitani..
A gallyazasnal a lomb hol marad? Ugye levagja, a vegen meg egy picike agacska marad, nem peding a lomb.. Pedig mennyivel jobb lett volna, ha rengeteg cucc ott marad utana, majd azt valami szecskazon atkuldeni, hogy mindent osszepucoljon az ember..
Ugye a foldmuvelesnel is van minden.. Eke, tarcsa, akkor az a tuskes marhasag. Tobb lepesben is meg lehet oldani a vetes elotti allapotot.
Na most ez a favagasnal eleg szegenyesre sikeredett.A masik kerdesem viszont az lenne. Ez mar MR-es map/gepek lesznek, vagy erre is varni kell, mig majd kulsosok megvarialjak. Illetve az a sardagasztasos, elakad, nem akad resz ebbol nagyon hianyosnak tunik.
Lesz abbol valami, vagy az csak a bemutato, csalogato videok voltak korabban? -
n0tr3adY81
aktív tag
-
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali!
Most pl épp nem tudom megcsinálni mert tegnap estére sikerült újratelepítenem a gépem megfelelően 3-k nekifutás után.
XP ezerszer könnyebb volt!
Most is jelenleg csak fellestem miközben telepítgetem vissza a progikat amik kellenek és voltak.
köztük a Photoshopot is. Játék meg még fent sincs.Más.:
Jut eszembe, feltettem kíváncsiság kedvéért ls11 game-t és VAN multis szerver! Miért írom ezt? Mert valahol olvastam, híresztelték hogy megszüntették, és nem lehet már multizni! (majd aki gondolja, egyik kedvencemen tolhatunk multit.
De ls13 lesz az első számú amíg meg nem lesz ls15.
Ami, kiadása után kb 1 hónappal remélhetőleg meg is lesz! (lehet h előbb). :S -
speedernet
aktív tag
Ha a bála kezelést javították a 15 ben akkor már azért megéri megvenni!!! 13 ban katasztrofális, ideg bajt kapok tőle....

-
zetorosok
csendes tag
hali nemtudjátok megmondani hogy hogy kell beépiteni a dlcmodot a játékba http://uloz.to/xedaK5t7/lindnerunitracpack-zip

-
törölt tag
Sziasztok,. kaptam 1 tagtól ezt,. [link] , vagyis ami magyarositja a farm. sim 2013 tit. edition-t. csakhogy amit a text ir a csomagba,hogy hova másoljam , és mit irjak felül,. az azon a helyen,olyan nincs is,. valaki valami ötlet?? esetleg a játék valamelyik elbúvó xml- fájljába nemlehet átirni csehről, hogy magyar nyelv legyen az egész?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha ez igy fog kinezni, akkor nekem megeri azt a 4k-t.

A masikat is ugye megvettem, eltelt azota 1 ev, meg mindig csak 1x volt aktivalva a jatek.
Kulonosebben nem hat meg ez a limites dolog, bar tudom nem a legjobb megoldas annak ellenere, hogy hivatalos forrasbol, eredeti jatekot vesz az ember.
Igaz mostansag ritkan van idom jatszani, meg ami miatt kicsit abba is hagytam, hogy nemelyik map szaggat (ami nekem tetszik is), holott boven a gep felette van az ajanlott gepigenynek.
Mar csak a kulcstarto is jo lenne nekem.
-
krisztian98
csendes tag
Sziasztok,
Azt az rengeteget emlegetett PDF-et nekem is el tudná valaki küldeni a krisztian98@freemail.hu-ra?
Köszi.
K -
SN2O
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
luise178
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
hát néztem a videóban a térképet, ami a poszter hátulján van /elég szar helyen.../, és azt mondom elég széttagolt lesz... vagy nem csak ez az 1 térkép lesz benne gyárilag?
-
SN2O
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hát szerintem azt nem szándékosan adták ki...hanem jó-pár példány előbb talált gazdára,mint a hivatalos megjelenése

Amúgy ha valakit érdekel valami konkrétum a végleges game-ből, szóljon és lecsekkolom...
-
n0tr3adY81
aktív tag
'13-ból portolni *állítólag* nehezebb lesz mint a '11-13-ban volt. Nem lesz elég pár scriptet kitörölni és a moddesc.xml-t átírni.
Ami viszont számomra feltűnt abból amit linkeltem : kimaradt(ak) az erdészetre vonatkozó részek... Vajh' miért?
Nem adunk ki demot, majd jön a full game, abból is csak csöpögtetünk morzsákat.. Erre kifittyen egy ilyen 2,5 órás gameplay twich.tv-n.. Érdekes marketinges megoldás 
-
SN2O
aktív tag
Én speciel díjazom az átdolgozott menüket,kis térképet, stb...
Ugyan megvolt a 13-is, de első próbálgatásra sokkal kellemesebb, pont annyival több amit hiányoltam az elődből
Persze ez csak az én véleményem, mindenki magának kell,hogy mérlegelje, megéri-e neki költeni rá

ui:
Azért várom már a módokat hozzá
Nincs valahol leírás kezdők számára,hogyan lehet portolni 13-ból vagy készíteni egyedit? -
speedernet
aktív tag
Üdv
Igénybe venném az ajánlatodat. Egy fend 936 ot kellene át "festeni", ha nem gond akk linkelem mert nem tudom melyik fájlokra lenne szükség hozzá. A szín kódokat néztem de igazából nem tudom, lényeg h fendtesebb legyen! A hűtőmaszk sötétebb a kerék belseje sztem túl élénk piros és a zöld szín sem az igazi!
Konkrét színeket rád bíznám!erröl lenne szó: [link]
köszönöm
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hát szépnek szép (amennyire ezen a vacak pixeles twitch streamen lehet látni).
Aki most csöppene bele a trakotorozásba, annak persze ez ajánlható, de akinek már ott van a '13 (adott esetben szétmodolva, tesztelt működő megszokott gépparkkal/térképekkel) annak nem feltétlen "éri meg" váltani. Úgy tűnt funkcionalitásban ugyanott van, mint az előd.Részemről majd valami komoly steam akcióban... egyszercsak...
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
singlerplájer...

Eme rég kihalt (vagy annak hitt) állatfajta említése mindig mosolyt csal az arcomra.

-
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szép... bár egy rakás "felesleges" papír...
Egy-két matrica ok, a kis siku traki tetszene, kulcstartó rendben... de a többi...Egyébként ami a játékot illeti... nem tervezem, hogy rohanok érte, akár a dobozosért akár steam-en.
Majd ha már lesz pár visszajelezés, hogy a játék több/részletesebb, mint csupán az eddig látható eye-candy... Addig marad a jó kis '13. -
n0tr3adY81
aktív tag
Nos... Még választ várok a forgalmazótól, azonban ami már biztosan kiderült : a dobozos verziót NEM lehet steamen regisztrálni..
Innen már lassan igazolódni látszik a sejtésem, hogy a dobozos verzió aktiváció limites lesz (ez a kérdés a forgalmazó felé). Úgyhogy scannelni, lementeni, bekeretezni, fénymásolni etcetc a vásárlást igazoló blokkot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3990 Ft lesz a Tacskó klubkártyásoknak. Amúgy 4990.
A dobozos verziónak vagy egy x ft értékű gyártási/logisztikai bekerülési költsége, aminek egyszeri alkalmi tétel.
Ezzel szemben a Steames verzió : bármennyiszer letölthető, ezért viszont hozzá kell járulni a digitális disztribútor *havi* szerverbérleti költségéhez.Dobozos kontra Steam (szerintem)
Dobozos pro :
- olcsó (nagyon).
- felteheted a polcra dísztárgynak a dobozt.Dobozos kontra :
- aktiválási limit (ez még kérdéses, de sejtésem szerint 100%, hogy limitálva lesz)
- sérülő adathordozó
- számlával, e-maillel bajlódni kulcs csere esetén
- manuális patchelés
- egyszeri körút a tescoban (már ha jó a lemez, és nem csaklizták ki a cd kulcsot belőle..)Steam pro:
- bármennyiszer, bárhonnan letölthető, 100% elérhetőség akár 5 év múlva is
- nincs aktiválási limit
- automatikusan patchelés
- biztonságos vásárlásSteam kontra :
- drága (jelenlegi akciós ár 3990/4990 Ft duplája)
- nincs Collector's EditionSzerintem.
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tudom mi az előnyösebb manapság...
A mindentől független dobozos/lemezes verzió, ami ott van, kézzel fogható, nem kell hozzá net egyáltalán.
Vagy a steames, ami szépen frissíti magát, bárhol/bármikor letölthető (amennyiben van net)...Tekintve, hogy lassan jön a karácsony... valószínűleg steamen is be lehet húzni olcsóbban...
Kissé érthetetlen, hogy miért drágább a digitálisan elérhető verziótól (amihez még egy lemezt se, még egy tokot sem kell kiönteni, nem kell raktározni, szállítani, leltározni... stb.) a fizikai dobozos kiadás...
És nem is olyan jelentéktelen a különbség... -
n0tr3adY81
aktív tag
Kicsit elkanyarodva - vissza a '15 megjelenéséhez.
Friss hsz. a magyarországi forgalmazó (SAD Games) facebook oldaláról :
"Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.
- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban."És egy héttel korábbi, válaszként adott postjuk.
"x y Most akkor ha ezt megveszem,akkor ugyanúgy le kell tölteni Steam-ről? És a lemezen csak a Steam-nek a telepítője lesz?
Tetszik · Válasz · október 23., 14:40SAD Games A Steam verzió 29,99€, a dobozos 4990,-Ft. Számold ki, hogy melyik jobb... A dobozos a teljes játék, nem kell semmit letölteni, és a serial kulcs sem Steames."
Viszont ha azt írják, hogy a serial kulcs nem steames, akkor... akkor max. csak tartalomban egyezik.. vagy nem?
-
vhw
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Volt nekem is egy eset, amikor kifejezetten vártam/néztem mikor jön a tejes autó.
Kellett volna a zseton, de azt hiszem több mint egy egész nap kimaradt - de aztán egyszercsak megjött és a szokásos ütemben járt ezután; reggel/késő délután (sőt egyre gyanúsabb, hogy mostanában már napi 3 alkalommal is jön, de még tudatosan nem ellenőriztem le. -
zetorosok
csendes tag
hali Farming simulator 2015 | Collectors Edition Box nemtudjátok hogy menyi lesz az ára
-
-
törölt tag
nos,tudom,lehet magyarosítani??
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ááá... csak utolért egy probléma, gondoltam megosztom veletek, ha más is így járna, akkor ettől a gyártótól vegyen tejszállító pótot.

-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Akár hogy is próbáljuk szépíteni a dolgot, a rezsicsökkentés elérte a tejüzemet is. Olyan méreteket öltött a megvonás, hogy elküldték az összes gépkocsivezetőt. Nem viccelek! Az összeset. Régóta van jó viszonyom a tejesekkel de most valamiért 24 óra elteltével még senki nem jött a tejecskéért. Hívom a tejüzemet, semmi. Mi a ...
Eltelt újabb 24 óra, a tejesnek se híre, se hamva. Na, gondoltam ennek utána járok, mert a baj itt már nem kicsi: térdig gázolok a több száz liter tejben.
Az üzem kihalt, csak a tejszállítókocsi áll az udvaron, sofőr sehol. Na szépen vagyunk, a tejet is magamnak kell szállítani és eladni, nem mintha nem lenne elég dolgom: a kukorica betakarítás kellős közepén tartok, lassan megkezdődik a felvásárlás, a jószágokat is etetni kell, a határba derékig ér a fű, amit kaszálni kell, a malacok megfialtak, az erdőbe meg rendet kell tenni, a vihar után elég sok a kidőlt fa.Felhívtam néhány gyártót, kinek van egy használható tejes pótja, ami azonnal elhozható. Szerencsére hamar akadt egy, aki vállalta, hogy le is szállítja. Mind a ketten jól jártunk, én még egy kis bónuszt is kaptam: ennek a gyártónak olyan szerződése van, hogy aki az ő tartálykocsijába adja le a tejet, akkor azt soron kívül átveszik tőle. Az üzembe kicsit nagy a fejetlenség, de kifizették a leadott tejet.

(Nem kell hozzá semmilyen kiegészítő: "O" gombbal megjeleníthető a feltöltés, ill. a leadás helye, "R"-rel tölthető, üríthető.)
-
törölt tag
Sziasztok. ha más nyelven van a farm, akkor van rá valami csodaszer, hogy magyarosítsam??
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"Azért az aláírásod kicsit erősnek érzem az oJan és heJet fényében..."

-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
ám az ilyen sale-k, mikor szoknak lenni? pl ez a téli melyik hó,hanyadikán,.?
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszi,. és bocsi,.
ám mert van egy olyan oldal, ahol paypallal megveszed,. de csak lekell töltened a gépedre,. és telepited aztan játszol,. és igy nemküldik el,. mer ugy van megcsinalva,hogy a pénz átmegy nekik, a paypal számládról, és letölthetővé teszik neked aztán,az egész tartalmát a titanium editionnek, -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
üzenetére
Steam store-n 24.99€ a Titanium. Ha türelmes vagy, nemsoká winter sale, 75% kedvezménnyel lesz valószínűleg. Én summer sale-n 2100 Ftnak megfelelő összegért vettem.
Másik lehetőség:
[link].Amit nem tudok értelmezni a kérdésedből : megvásárlás után letöltöd és (eddig stimmt) [ nemküldik el? Mit "nem küldenek el?"
Azért az aláírásod kicsit erősnek érzem az oJan és heJet fényében...

-
törölt tag
Sziasztok,valaki tud ojan hejet,ahol 5000 ft alatt lehet megvenni a titaniumot, és paypallal, de viszont ami olyan oldal,hogy a megvásárlás után csak letöltöd a gépedre, és nemküldik el?
-
fbandy72
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Üdv!
shared.com
Itt ingyenes fióknak 100 Gb 30 naponként be kell jelentkezni mert ha nem akkor törlik, a pro fióknak 1 Tb. -
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
hali, most pakolom át a c és d meghajtóról a régi 320 lemezemre a cuccokat. eszembe jutott hogy letakarítottam nagyrészt és közel 160 giga szabad hely volt rajt. jelenleg egy 30.6 gigás sima mappás CSAK ls13 mappát tolok át rá.
igaz, nem tom minden ráfér e, amit majd még kiválasztok.
közben meg pofozgatom editorban az egyik mapot, mert túl közel van az az 1-2 cucc eladó hely a farmhoz, és pöttyet megnagyobbítom a játszható területet.
szerencsére találtam egy egyenes, 2 föld közt menő földútat és arra tettem 1 sávos aszfaltos utat, ami a földek elején és végénél (attól függ ki honnan megy épp) szűkül/szélesedik 2 sávúra.
teszek be 2-3 leadó helyet stb, aztán visszacsomagol, és teszt MULTIBAN, így majd kellene egy társ aki segítene betesztelni multiba. jah, és NEM WIP lesz, hanem megosztott! 
Alap esetben IS szuper map szerintem.
pici hibái azért vannak, pl a boltnál ha pl 6 dolgot veszünk, akkor az útra is kipakolja a cuccokat. :S ezt pl javítom, plusz, farmon volt egy "láthatatlan akadó", mint kiderült, az utacska túloldalára át lett húzva egy fa, és annak maradt ott a törzsének az alsó része. Ezt pl játékban néztem meg. 
de nem is ezt akartam írni, és nem csak neked,

szal, nekem olyan szalagom van, ami megvehető, és traki orrára csatolható, tandemes póttal orral szépen be lehet állni, és ki is lehet tolatni a silóból, miután megtelt, bár, nem én töltöttem le hanem vacs vagy pokers.
és multiban azt használtuk, sajna mivel nincs Titanom, így nem tudok velük véletlen se multizni.
kár hogy nem anélkül játszotok srácok.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hah! Még hogy nem a méret a lényeg

-
törölt tag
Hali,én megcsinaltam ugyszint az easus partition managerrel a lemezem, elosztottam magamnak,ahogy tetszett, és szépen megtette a dolgát végig és minden dolog, fájl,adatok megmaradtak szépen,. ugyhogy nemrobbantam fel az idegtől,hogy elúszottt valami,. ugyhogy nyugodtan nekilendülhecc, csak figyelni kell,mikor mit akarsz csinalni,és arra menj, és próbáld meg fordítón fordítani,amit nemértesz,. kis rövid szavakat azis leforditja jol,. csak a mondatokat nem,.

SZERK: amúgy ha a feltöltés mellet döntesz,akkor ide tedd fel a Megára [link] beregizel, és ingyen 50 GB tárhejet kapsz
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
ó,ezt énis bevetem majd,. énis köszi a véletlenül jól sikerült segitséget,.
és igy télleg, avval a kicsi takarmányozoval nemkell 100x fordulni,. mer igy előveszel 1 traktort, vagy a turbó kamiont,avval az extra nagy utánfutóval, és a 100x fordulást megcsinaltad 1 ülésre,. nagyon kajakkiráj 
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Bandyka 96
üzenetére
store.steampowered.com -on 2000 ft-ért adnak neked aktiváló kódot. Itt meg ingyen kapsz bant, még egy fölösleges hozzászólásért.
Ja igen. Az nem peach hanem PATCH.
Ezért kár is volt ide regisztrálnod.
Nagyon szívesen.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Bandyka 96
üzenetére
Hanyas barack?
-
apach
senior tag
válasz
Bandyka 96
üzenetére
Hy!
Először is, bocs ha olyat írok ami tilos, de ezt NEM VISELEM EL!!
Előre szólok, hogy a nagybetű, nem kiabálás nálam most, hanem nyomatékosításként használom!!!!
Mi az hogy nem tudunk adni??? Vedd meg baszki!! És itt ne írogass tiltott dologról ha jót akarsz, ugyanis ez WAREZ dolog AMI TILOS!!!!! A hamis, más néven, TÖRT játék téma kitiltással jár!! Vedd meg és lesz kódod?? Vagy Te is ennyire had ne írjam mi vagy, hogy nem vagy képes megvenni?? Akkor NE JÁTSSZ SEMMIVEL ha ennyire nem becsülöd más emberek nem egyszerű munkáját megbecsülni azzal, hogy megvedd!!!! Ezért nem tudják a legtöbb játékot/programot fejleszteni jobban, mert nincs elegendő pénzük rá!!
Jah, és előre szólok, NEM érdekel a nemtetszésed!! Nem gondolod, hogy odaadjuk a saját egyedi és MI ÁLTALUNK kifizetett érvényes kódunkat?! Amire lehet rá is fáznánk, mert lehet nem engedne MINKET multizni!Úgyhogy. Felejtsd el ezt a fórumot akkor, ha ennyire nem vagy becsületes! Mert ha Én pl meg tudtam venni MÁR a 2011 verzióból 3, azaz HÁROM EREDETIT, meg most a 2013 kiadást, akkor más is, vagyis, TE IS!! VEDD MEG aztán utána gyere vissza kérdezősködni, meg stb, mert addig Tőlem személy szerint, SEMMI infót/segítséget NEM fogsz kapni!!!! És nem köcsög, meg bu.i, meg tetű és stb vagyok, hanem mint írtam, ha nekem tellett rá, és becsültem annyira a munkájukat hogy megvettem, akkor Te is/más is tegye meg!
Ezt fogom tenni a 2015-s verzióval IS, HA megveszem!Szerencséd, hogy nem az Euro Truck 2-t használod, mert annál van egy olyan patch, amiben beépített eredetiség ellenőrző van, és letilt a játék ha hamis a kód amivel aktiválták. Farmer Szimulátornál se lenne hátrány, ha lenne ilyen patch.
MAX abban segítek, hogy adok linket ahol MÉG megvehető egyáltalán. Akár cseh, akár német vagy angol, mind1. Mert a tört verziós Magyar nyelvűt ha feltelepíted, akkor a külföldi játék kódjával LEHET érvényesíteni, és lehet multizni is már!!
Nah, ennyi volt a véleményem a dologról, és részemről téma lezárva!
-
Bandyka 96
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy letöltöttem a Fs 2013-at és telepitettem a 2.1 peach-ot. És abba kérnék segítséget hogy valaki nem tudna adni nekem egy olyan aktiváló kódot amivel lehetne multizni is??
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Ezazzz,sikerültt, modként nemvette be, nemlátta, de a telepitett mappába felül irtam az eredeti i3d-t és nincsenek ott a fák,ahol akartam, és nemakadtam fel,egyik részen sem,. ugyhogy nagyon király,. és köszönöm mindenkinek a segitséget,aki segitett,.

-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Hali!
BOCS a hosszú írásért!
Na jól figy most!
Először is. SOHA NE NYÚLJ BELE a telepített mappáiba a játéknak, mert magyarul, ba..hatod a játékod utána, és törölheted a gépedről és telepítheted újra!!! Vagyis, amikor a játékot telepítetted, lesznek a bizonyos fájlok, mappák a C meghajtón a Programfile mappában, ha 64 bites Oprendszered van, akkor ugyan ez a név, csak x86 is ott van a név végén, vagyis C:\Program Files (x86) nekem EBBE van. igaz, Programfájloknak írja, magyar nyelven, De ez most nem lényeg, mert ugyan az.
Tehát amit ide telepít bele a program, és amit a Dokumentumok/My Games mappába tesz, SOSE nyúlj bele, csak a log fájlba lehet és a mods mappába!! Vetted?? Vette aki még ezeket nem ismerte?
Nah és most a másik rész, az Editor.
Nekem 3 féle is van telepítve, igaz az 5.5.2 telepítése óta, az 5.5.1 nem is lehet elindítani hibát ír ki, így majd törölnöm is kell.Tehát. HA nem tud valaki menteni egy adott mapon, akkor tegye EZT!!:
Asztalra katt, jobb klikk és Új mappa létrehozása.
Ezután. Ki kell csomagolni egy másik mappába az adott mapot, szintén egy Új mappába szoktam az asztalra!
Ezután jön a lényeg.MINDEN mappáját, fájlját át másolsz az Új másik, üres mappába, de, 2 kivételével!!!!
Ez a 2 az i3D fájl, és a PL.: ZS_Brodek.i3d.shapes fájlt!! Ez csak most egy példa tőlem, mert pl én objekteket mentek ki épp most ebből a ZD mapból, és másképpen az istenért se engedte menteni! Így a már leírt részt TAPASZTALATBÓL írtam. De folytatom, mert még nem végeztem.Szal. Miután ezt a 2 utólag nevezett fájlt NEM másoltuk át, megnyitjuk az editorban a KICSOMAGOLT SIMA vagyis normál mapban levő mapot, és felül megkeressük a Mentés másként lehetőséget. egy kis kék kocka ikon van egy nagyobb mellett, de ha így nem okés, akkor Fájl, és ott a Save as... szövegre katt. Ekkor megjelenik egy újabb kisebb ablak ahol a mentés helyét KELL kiválasztani!
Vagyis. Meg kell keresni azt az üres mappát, AMIBE ÁT LETT MÁSOLVA a map részei, és UGYAN ODA KELL menteni, ahol eredetileg volt/van. Egyszerű megnézni ha másképp nem megy, hogy abban a mappában megnézzük, ahonnan az editorral megnyitottuk. De csak nem ilyen buta valaki hogy ne tudná kezdés előtt megjegyezni.

Tehát, ugyan oda menteni KELL és ennyi. Ezután editor bezár, azt a mappát bezárni ahonnan nyitottuk mapot, töröljük hogy ne zavarjon és már nem is kell ha jól csináltuk, majd a másoltat/mentett mapot megnyitni!
Ez után, mehet a módosítás/mentés. Elvileg jónak kell lennie majd.
Törölgetés a mapból stb.Amikor valami modot megnyitunk editorban, ALAPBÓL megnyílik (nekem baloldalon) a Scenegraph ablakocska, amiben ÍRJA a modban levő nevezzük "ALKATRÉSZEK" neveit.
Amikor kijelölünk valamit a mapon, jelen esetben egy fát, SOHA NE töröljük addig, amíg ebben a Scenegraph ablakban meg nem néztük szépen, hogy mi az, és hogy nincsenek e TÖBB RÉSZBŐL.
Ugyanis, tudni illik, a fák TÖBB részből állnak, amik közt pl vannak a nem látható részek is, és ha marha gyorsan törölgetünk, akkor utána ne csodálkozzunk, hogy fennakadunk valami láthatatlan dolgon/dolgokon!Jah, és még valami CskSimán. Igen is menne ha tényleg akarnád hogy sikerüljön! Tapasztalatból beszélek/írok!!!!
-
törölt tag
Léci,valaki segitsen,. mérnem tudom elmenteni a módositott térképem változtatásait?? ugy csinalom,ahogy a vidibe van,. és mégsem,. mer hibát ir ki,. amugy a legujjab giants editort tettem fel,az 5.5.2-t és mégse,. milehet a baj?

-
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ebben a videóban 4.49 percnél láthatod.
https://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c -
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdv!
Nézd meg editorral még egyszer, a helyén kattints egérrel és meglátod a fa egyéb testét ami ott maradt azon akad fenn a gép. Ha legközelebb törölni akarsz akkor amikor kijelölöd nézd meg oldalt a "Scenegraph" mezőbe a szöveget jelöld ki mind kettőt mert általában nem egy van, amikor egy van akkor van az hogy át tudsz menni a fán vagy kerítésen. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem
Editorral eltüntettem a mapról egy két zavaró dolgot, kerítést oszlopot fát stb eltünt nem látható,de valami még ott maradt mert ha a traktor nekimegy annak a láthatatlan részének akkor megfogja,kérdés hogy hogy lehet úgy eltüntetni dolgokat hogy ne maradjon nyoma,ne akadjon fel rajta a gép? Köszi a segítséget előre is! -
lacibacsi
addikt
válasz
tembopapa
üzenetére
Úgy is kell azt! Ganéjoló villa, gyökérkefe, oszt lesz elég hely a vinnyogón.
Én is így csinálom, csak (hogy modern legyek) a végén meglocsolom egy kis ekkkssssztraszűz olivaolajjal... 
Amúgy milyen a map? Nekem az alap Hagenstedt nem jön be. Így buherálva élvezhető? Van kihívás?
-
apach
senior tag
mivel partition managerrel lett csinálva még a cserekor, mert valahogy nem sikerült megcsinálnom a telepítéskor, így nem merem garantálni hogy nem törli azt is. mivel nem tudok angolul, és én csináltam, így az alap beállításokkal csináltam meg a programmal. párom bnőjének a pasija meg nem volt épp elérhető, mivel neki pl a végzettsége is ez és ebben is dolgozik.
minimum 11.5 gigányi csak a tesztelt és nálam hibátlan modok mérete, normál mappában, ami talán némileg csökken ha zipbe teszem. ezeket mindenképpen fel akarom dobni valahova.
tudjátok a mondást nem? jobb félni mint meg ilyedni
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajna ma is csak 1 db 100 méteres darabot tudtam beletenni utat, ennyire volt időm úgymond.
És még nem is játszottam.
Igen, mert az egy direkt vetőgép. Ezért jó ha az ember az életben is mezőgazdász.

XP ezerszer könnyebb volt!
még jó hogy van a fél családomnak Tesco Club Cardja!

decsak,ha nemszaggat be. köszii,.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bakker, múltkor is már kb 3 tól ott dekkoltam oszt majdnem 8 kor érkeztetek, zozo meg nem igen válaszolgat. így hagyom. utána meg lépek már. 
Eltelt újabb 24 óra, a tejesnek se híre, se hamva. Na, gondoltam ennek utána járok, mert a baj itt már nem kicsi: térdig gázolok a több száz liter tejben.